ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل قطع شدن اینترنت سیستم بعد از ریستارت

lopo1
2nd October 2016, 23:46
با سلام
چند وقت پیش بنابه دلایلی از ***** شکن استفاده کردم بعد از خاموش کردن سیستم در مرحله بعد که سیستم رو روشن کردم متوجه شدم به اینترنت وصل نمیشوم
بنابراین ***** شکن رو پاک کردم باز هم نشد به توصیه دوستان در مرورگرم در قسمت کنکشن ستینگ نو پروکسی رو فعال کردم بازم نشد
الانه چند وقته که هر بار با سیستم میخام وصل بشم باید مودم رو ریست کنم ومجدد با مرور گر تیپیلنکرو رمزا رو بدم تا وصل بشم وهمینکه باز سیستم رو خاموش میکنم مجدد بعد روشن کردن سیستم به اینترنت وصل نمیشه اما با وایفا تمام گوشیها وصل میشن واگه بخام مجدد با سیستم به نت وصل بشم باید مودم رو ریست ومجدد رمز بدم
کارهای انجام شده
تست سیستم در جای دیگر بدون مشکل
مودم ایسی فلش پروگرم شد فقط یک روز درست بود
درنهایت مرورگر فایرفاکس کاملا پاک شد
با تشکر از اساتید منتظر راهنمایی شما اساتید هستم

KIAN FAR
3rd October 2016, 15:41
با سلام
چند وقت پیش بنابه دلایلی از ***** شکن استفاده کردم بعد از خاموش کردن سیستم در مرحله بعد که سیستم رو روشن کردم متوجه شدم به اینترنت وصل نمیشوم
بنابراین ***** شکن رو پاک کردم باز هم نشد به توصیه دوستان در مرورگرم در قسمت کنکشن ستینگ نو پروکسی رو فعال کردم بازم نشد
الانه چند وقته که هر بار با سیستم میخام وصل بشم باید مودم رو ریست کنم ومجدد با مرور گر تیپیلنکرو رمزا رو بدم تا وصل بشم وهمینکه باز سیستم رو خاموش میکنم مجدد بعد روشن کردن سیستم به اینترنت وصل نمیشه اما با وایفا تمام گوشیها وصل میشن واگه بخام مجدد با سیستم به نت وصل بشم باید مودم رو ریست ومجدد رمز بدم
کارهای انجام شده
تست سیستم در جای دیگر بدون مشکل
مودم ایسی فلش پروگرم شد فقط یک روز درست بود
درنهایت مرورگر فایرفاکس کاملا پاک شد
با تشکر از اساتید منتظر راهنمایی شما اساتید هستم

وسیله ای در منزل شما پارازیت شدید روی ارتباط سیستم با مودم ایجاد میکنه تا حتی ممکنه اختلال شدید
مودم همسایه باشه
با سیم لن وصل کنید و چک نمایید ببینید باز هم مشکل هست یا نه

مشکل دیگر ایجاد اختلال توسط نرم افزاری در سیستم شماست و مانع سرچ و یا عدم اتصال مودم و سیستم میگردد

اختلالات و نویز برق مثل چوک مهتابی و یا موارد مشابه هم باعث این مشکل خواهد شد

در نتورک کانکشن ، کانکشن های اضافه رو حذف کنید همچنین کانکشن فییلترشکنتون را حذف کنید و تست کنید

با کمی دقت میتوانید عیب را پیدا کنید.

Taghi-
3rd October 2016, 16:07
سلـــــــام

مرورگـــــــــرexplorerباز کن برو قسمت internet option

وارد قسمتهایی که براتون علامت زدم بشید

چک کنید قسمت پروکسی طبق عکسی که میزارم باید خالی باشه

در غیر اینصورت تیک قسمت پروکسی رو بردارید صفحه رو ببندید سیستمتونو ی بار ری استارت کنید

107062107064
107063

اگه بازم درست نشد باید مودمو ریست کنید

از نو کانکت بشید

آموزش ریست مودم هم اگه خواستید میگم خدمتتون

KIAN FAR
3rd October 2016, 16:30
دوست گرامی با هر روشی که دوستان پیشنهاد میکنند و رفع عیب شد جهت یادگیری دیگر عزیزان و تجربه

علت عیب و رفع انرا در نهایت در همین تاپیک اعلام نمایید./

lopo1
5th October 2016, 08:57
با سلام
وتشکر وسپاس از زحمات شما دوستان اونجای که دوست خوبم اقا taghi فرموده بودند چک کردم درست بود
به صورت اتفاقی دیشب که روشن کردم همه چی درست بود
با توجه به توصیه استاد عزیزم اقای کیانفر به نظر خودم همون موزیلا فایر فاکس ایراد داشت چون هر زمان قصد دانلود به وسیله موزیلا داشتم دانلود منیجر پیغام نا همسان بودن خودش رو با موزیلا میداد و خطاهیی که درپایین صفحه از طرف موزیلا و دانلود منیجر مشاهده میشد
موزیلا رو چند روز پیش به وسیله پاک کننده نرمافزار پاک کردم وامروز صبح هم که سیستم رو روشن کردم بعد از چند روز مشکلات این دومین باریه که سیستمم روی ایکون اینترنت هیچ
خطایی دیده نمیشه و سرعت خوبی هم دارم خدا روشکر
تنظیمات مودم رو این چند روز اونقدر ریست کردم ودرستش کردم حفظ شدم