توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خواهش از دوستان و همکاران برای تکمیل پستهای ارسالی خود
soraty
28th May 2017, 11:12
سلام
این پست هم انتقاد است وهم خواهش از همکاران محترم است وقتی
مشکلی مطرح میکنند وراهنمایی میشوند نتیجه کار را اعلام نمیکنند
البته ممکنه وقت نکنند ولی برای استفاده و احترام به دوستان چه نتیجه
بگیرند چه نتیچه نگیرند حتما نتیجه را اعلام کنند . با تشکر.
mioo_sara
28th May 2017, 13:23
من هم كاملا موافقم
از نظر من كاربراين كه نتيجه تاپيك ايجاد شده قبلي خود را اعلام نكنند بايد از ايجاد تاپيك جديد محروم شوند و تنها زماني بايد بتوانند تاپيك جديد ايجاد كنند كه تاپيك قبلي خود را تكميل يا اعلام نتيجه نموده باشند
بدين صورت به مرور زمان همه ياد ميگيرند كه براي ديگر كاربران كه زمان ميگذارند و راهنمائي ميكنند ارزش قايل شوند
مهمتر از همه اينكه اعلام نتيجه كاربر براي ديگر كاربران نيز كارگشاست چون هم يك تجربه كسب ميكند هم نياز به ايجاد تاپيك اضافي از بين ميرود
M.Salehi
28th May 2017, 14:54
با سلام
دوستان عزیز اینگونه مسائل الان چندین ساله از طرف مدیران و کاربران سایت مطرح میشه
منتهی متاسفانه کمتر کسی توجه میکنه
درحالی که ما تو یه جمع هستیم و اگه یدونه تاپیک به نتیجه برسه و تکلیفش مشخص بشه
پاسخ مشکلات خیلی از عزیزان خواهد شد
اینجور کارها یجور فرهنگ سازی میخواد مثله خیلی از کارهای دیگه که تو جامعه باهاش سرو کار داریم
با گفتن نمیشه همه ما باید از خودمون شروع کنیم تا سرمشق بقیه بشیم
موفق باشید
کشمیری
28th May 2017, 18:26
من خودم بارهاشده که مشکلی داشتم وقتی تاپیک دوستانو ادامه میدم
کلی راهنمایی
کلی مشورت
راهنمایی کامل وعیب به نتیجه 90 رسیده اما کاربر هیچ گزارشی بابته مشکلش که ایا ایراد رفع شد یا خیر ارسال نمیکنه
من خودم حاضرم اولین نفر باشم
هروقتی تاپیکه قبلیم کامل نبود تاپیکه جدیدمو حذف کنیید
اینجوری هیج تاپیکی بی ارزش وبی سروته نمیشه
البته عذر خواهی میکنم که دخالت میکنم
ولی خدایش نامردیه وقتی میبینی یکی از همکارات یه مشکل مدله مشکله دستگاه شما داره کلی خوشحال میشی وقتی داخله تاپیک میری چند صفحه رو میخونی هیچ جوابی نداره مجبوری تابیکه جدید ارسال کنی و هم وقته خودتو از دست بدی هم اعضایه محترمه سایتو
بازم میگم اقا اول از خوده من شروع کنین
هرتاپیکی که ناقص بود تاپیکه جدیمو پاک کنین
ممنونم ومتشکر از مدیرانه محترم سایت
davood2000
28th May 2017, 20:20
درود وسپاس
منهم به نتیجه ای که شما رسیدید بنده هم رسیدم .
تاپیکی که یک ماه ایجاد کردم البته قبل من تاپیک ایجاد شده بود .بنده برای تکراری نشدن موضوع همان تاپیک را ادامه دادم .
.همین تاپیک رو امروز باز تکرار کردم .مشکل خاموش نشدن فیلیپس مدل 47pfk6109/12
خواهشن به این نکته توجه فرمایید .
ببینید کاربر وهمکار محترم تجربه اشان را اینطور بیان کردند . بنده نرم افزار رابقیمت 50 دلار از نمایندگی خریدم وانتقال دادم مشکل حل شد .
من حرفی ندارم .شما بفرمایید .چه تجربه جالبی است .چقدر مخاطب که کاربران باشند ازاین تجربه استفاده بردند ؟؟!!!!
خوب صراحتا تازمانیکه من وشما وایشان جنبه گفتن ویاددادن مطلب را نداشته باشیم .و شاید هم به یقین حاضریم درقبال یاددادن مبلغی هم بگیریم .واقعا وصراحتا لیاقت عضویت در یک سایت یا جمعی که همگی برای کمک کردن وکمک گرفتن حاضریم را نداریم ونخواهیم داشت .
ویااینکه من همیشه تجربه دیگران استفاده ببرم ولی ببخشید جرات دادن تجربه به دیگران را نداشته باشم . این را به صراحت عرض میکنم .من از خصوصیات اولیه انسان بودن دورمانده ام.
اگر دوستان در عرایض بنده اشتباهی میبینند .اولا پوزش میخواهم .ثانیا اگر سخنی نابجا گفتم خوشحال میشم .انتقاد نمایید.
موفق وپیروز باشید .
vBulletin® v4.2.3, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.