PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عرض تسلیت بمناسبت ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان امام حسین ع و یاران باوفای ایشان

M.Salehi
27th September 2017, 13:07
آبروي حسين به كهكشان مي ارزد ، يك موي حسين بر دو جهان مي ارزد ، گفتم كه بگو بهشت را قيمت چيست ، گفتا كه حسين بيش از آن مي ارزد

http://www.beytoote.com/images/stories/fun/125.gif

ماه خون ماه اشك ماه ماتم شد ، بر دل فاطمه داغ عالم شد . فرا رسيدن ماه محرم را به عزادارن راستينش تسليت عرض ميكنم

112077

112078

karim1350
27th September 2017, 15:15
حضرت حیدر به فاطمه حساس بود

خلقت از روز ازل مدیون عطر یاس بود

ای که ره بستی میان کوچه ها برفاطمه

گردنت را می شکست آنجا اگر عباس بود

پروانه
28th September 2017, 21:23
فرا رسیدن محرم و ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبد الله الحسین برعموم شیعیان و دلسوختگان آن حضرت تسلیت باد.
قال الامام الحسین علیه السلام: انى لم اخرج اشرا و لا بطرا و لا مفسدا و لا ظالما، و انما خرجت لطلب الاصلاح فى امة جدى (ع ) اريد ان امر بالمعروف و انهى عن المنكر و اسير بسيرة جدى وابى على بن ابى طالب .
امام حسین علیه السلام فرمودند: من نه از روى خود خواهى و سرمستی و نه براى افساد و ستمگرى ، از مدينه خارج نشدم و تنها برای اصلاح امت جدم خارج شدم. می خواهم امر به معروف و نهى از منكر نمایم و به سیره جدم و پدرم علی بن ابی طالب حرکت نمایم.قال الامام الحسین علیه السلام: انى لم اخرج اشرا و لا بطرا و لا مفسدا و لا ظالما، و انما خرجت لطلب الاصلاح فى امة جدى (ع ) اريد ان امر بالمعروف و انهى عن المنكر و اسير بسيرة جدى وابى على بن ابى طالب .
امام حسین علیه السلام فرمودند: من نه از روى خود خواهى و سرمستی و نه براى افساد و ستمگرى ، از مدينه خارج نشدم و تنها برای اصلاح امت جدم خارج شدم. می خواهم امر به معروف و نهى از منكر نمایم و به سیره جدم و پدرم علی بن ابی طالب حرکت نمایم.