ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دیاگ V-MAX ساخت شرکت نیک پردازش

mrbm
17th October 2017, 11:20
با سلام خدمت اساتید
احتراما دوستانی که با دیاگ مذکور کار کرده اند لطف بفرمایند و مزایا و معایب آنرا اطلاع رسانی نمایند.
با تشکر112207

KARIMI5773
19th October 2017, 01:31
سلام
من این دیاگ دارم
البته چندین مدل دیاگ دارم نسبت به بقیه من دارم خیلی بهتره و راضیم به خصوص از سرعت عمل اون وعمگرها ی اون البته دوست عزیز هیچ دیاگی نیست که تمام خواسته یک تعمیرکار را برآورده کنه

mrbm
19th October 2017, 12:27
سلام
من این دیاگ دارم
البته چندین مدل دیاگ دارم نسبت به بقیه من دارم خیلی بهتره و راضیم به خصوص از سرعت عمل اون وعمگرها ی اون البته دوست عزیز هیچ دیاگی نیست که تمام خواسته یک تعمیرکار را برآورده کنه
سلام
ممنون از جوابتون
اگر امکان داره، لطف کنید و نام بقیه دیاگ هاتون رو اعلام بفرمایید.
باتشکر

KARIMI5773
21st October 2017, 01:38
سلام
ممنون از جوابتون
اگر امکان داره، لطف کنید و نام بقیه دیاگ هاتون رو اعلام بفرمایید.
باتشکر
سلام
آی اسکن .دیاگ تی ان ام . آیکو. 4دیاگ
البته منظورم بد بودن اینها نبود هر کدام از اینها کارهایی انجام میدهند که واقعا مورد نیاز هست
مثلا با تی ان ام فول تمام ماشینها در دیاگ نداره ولی اکثر ایسیوها ی ایرانخودرو وسایپا را روی کار میشه برنامش خوند ویا برنامه داد وخیلی کارهای دیگه که برای این مورد حرف نداره
آیکو برای اکوماس و مولتی پلکس و دانلود ها خیلی عالیه ولی فقط ایرانخودرو داره اضافه شدن خودروهای ایران خودرو هم رایگانه که بفیه چنین نیست
4دیاک دیاک خوبیه ولی چون به کامپیوتر باید وصل بشه راحت نیست مدت تست عملگرا هم کوتاه هست البته همین شرکت دیاگ پرتابل هم داره که من اونو ندارم
آی اسکن هم باید به کامپیوتر وصل بشه وراحت نیست