توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل برطرف نشدن ارور DE لباسشویی سامسونگ Q1495
ASALAK
19th February 2018, 11:39
درود دوستان ماشین فوق ارور DE میده کارهای انجام شده : 1-تعویض قفل ومیکروسویچ درب 2-تست سیم کشی =سالم 3-تست رله های مسیر=سالم 4-شارز لحیم مدار ناگفته نماند برد در اثر نسان برق خاموش شده بود که با تعویض قطعات تغذیه روشن شد ویک رو کامل کار کرده امابعد از یک روز با ارور de مواجه شده دوستان در حد امکان راهنمایی کیند
@sorena
19th February 2018, 17:34
سلام
این خطا طبق بیان شرکتش ایناست که بایدبادقت چک شوند
ممکن است حین عملیات شستشوی داغ بدلیل اختلاف فشار ناشی از تغییرات حرارت داخلی ,در فشار داده شده است.
سوکت سوئیچ قفل در بدرستی وصل نشده است. سوکت سوئیچ قفل در شکسته است.ممکن است این خطا بدلیل نشتی الکتریکی متناوب از یک سیم رخ دهد. ممکن است مشکل از main pcb باشد.
سویئچ استارت بطور متناوب خاموش و روشن می شود و گرمای بسیار زیادی تولید شده است.
ASALAK
20th February 2018, 13:01
درود دوست من متاسفانه هیچکدام از این موارد نیست دارم روش کار میکنم به یه جاهایی رسیدم . برطرف شد اطلاع میدم
ASALAK
26th February 2018, 18:18
درود به همه دوستان
بالا خره مشکل رو پیدا کردم
روی برد دستگاه قسمت قدرت :2 عدد ایسی 2003 هستش که اولی بسمت لبه برد رو بر حسب تصادف برداشتم واز روی برد اوراقی جایگزین کردم .
بعد از متصل کردن برق به چه دلیل نمیدون ولی یکی از اتو کوپلرهای نزذیک ایسی تغذیعه((اونیکه مربوط به ایسی تغذیه هستش نه .دومی رو میگم )) ترکید !!!!
وبا تعویض اون واتصال برق دستگاه بدون مشکل کارکرد !
الانم بگفته مشتری مشغول بکاره
امیدوارم اذیت نکنه !!!!
vBulletin® v4.2.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.