توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تقاضای راهنمایی تغییرشغل از تعمیرتلویزیون به ایسیو
خوشخو
24th March 2018, 09:42
سلام.20سال است تعمیرتلویزیون انجام میدم.میخوام کاری کنم که ارزش معنوی ومادی بیشتری داشته باشه.ازکجاباید برای تعمیرایسیو قدم بر دارم که موفق بشم مشکلات این کار چیست ایاخطراتی جانی یا مالی برای صاحب خودرو باتعمیر ایسیو تا کنون انجام شده
TuneUp_Vahab
25th March 2018, 12:04
سلام.20سال است تعمیرتلویزیون انجام میدم.میخوام کاری کنم که ارزش معنوی ومادی بیشتری داشته باشه.ازکجاباید برای تعمیرایسیو قدم بر دارم که موفق بشم مشکلات این کار چیست ایاخطراتی جانی یا مالی برای صاحب خودرو باتعمیر ایسیو تا کنون انجام شده
درود:
شما كجا تشريف داريد تا مربي نزديك به شهر شما را معرفي كنم
خطرات جاني كه ندارد ولي مالي بستگي به خود شما و اطلاعاتتون داره
به مراتب درآمد و دردسرش خيلي كمتر از تعميرات تلويزيون و غيره است
ولي اگر بخواهيد فقط در حد تعمير ايسيو اكتفا كنيد به صرفه نميباشد حتما در كنارش تنظيم موتور نيز ياد داشته باشيد.
خوشخو
26th March 2018, 00:11
فارس.شیراز شهرستان ارسنجان.منظورم از خطرجانی مالی این است که من ایسیو راتعمیرکنم .وسط جاده ماشین خاموش شود تصادف کند.صاحبش یقیه من را بگیرد وبگویدایسیوی من راخوب تعمیر نکرده بودی ماشینم خاموش شد.مطلب بعد نرخ دستمزد حداقل وحداکثرچنده .ونرم افزارها یش گیر میادیانه.نمایندگی تعمیراز طرف شرکت میدن یانه.باتشکر
TuneUp_Vahab
27th March 2018, 11:16
فارس.شیراز شهرستان ارسنجان.منظورم از خطرجانی مالی این است که من ایسیو راتعمیرکنم .وسط جاده ماشین خاموش شود تصادف کند.صاحبش یقیه من را بگیرد وبگویدایسیوی من راخوب تعمیر نکرده بودی ماشینم خاموش شد.مطلب بعد نرخ دستمزد حداقل وحداکثرچنده .ونرم افزارها یش گیر میادیانه.نمایندگی تعمیراز طرف شرکت میدن یانه.باتشکر
درود:
يكي از بهترين استادان در زمينه خودرو در شيراز هستن و فقط 120 كيلومتر با شهر شما فاصله داره
شماره تماسش pm شد. بعد 15 فروردين در خدمتتون هستن باهاشون هماهنك كنيد.
نرخ اجرت در اكثر شهرها متفاوت هست از 100 تا 300 براي خودروهاي داخلي متغير است
نرم افزارها و جزوات مربوطه را نيز آموزشگاه مربوطه در اختيارتان قرار ميدهد
نمايندگي تعمير ايسيو نداريم در واقع يونيت تعويضي هست چون قيمتش بالاست در ايران تعميرش ميكنند.
بگوييد معرف گلستان هستيد.
موفق باشيد
vBulletin® v4.2.3, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.