ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نصب ویندوز 7وایکس پی دریک سستم

sohrab26
21st April 2018, 22:35
با سلام لطفاا بگید روش نصب 2ویندوز همزمان در یک سیستم درکنارهم من سایت های زیادی رفتم نگاه کردم یکی میگه اول ویندوز 7بعد ویندوز ایکس پی وباید نرم افزار خاص داشته باشید ودیگری برخلاف گفته
حالا من می خام 2ویندوز استفاده کنم لطفاا روش را بگید هنگام بالا آمدن سیستم نشان بده که وارد کدام ویندوز بشیم واستفاده کنیم از ویندوز ایکس پی یا 7تشکر

sohrab26
26th April 2018, 11:59
با سلام لطفاا بگید روش نصب 2ویندوز همزمان در یک سیستم درکنارهم من سایت های زیادی رفتم نگاه کردم یکی میگه اول ویندوز 7بعد ویندوز ایکس پی وباید نرم افزار خاص داشته باشید ودیگری برخلاف گفته
حالا من می خام 2ویندوز استفاده کنم لطفاا روش را بگید هنگام بالا آمدن سیستم نشان بده که وارد کدام ویندوز بشیم واستفاده کنیم از ویندوز ایکس پی یا 7تشکر

کسی نبود ؟

mioo_sara
26th April 2018, 13:00
با درودشما ابتدا ويندوز اكس پي را نصب كنيبد مثلا در درايو c بعد ويندوز 7 را در درايو d نصب كنيد موقع نصب درايو را انتخاب و از گزينه upgrade استفاده نكنيدبه همين راحتي هر دو به صورت جداگانه بالا مي آيند

ajamee
27th April 2018, 15:14
سلام طبق گفت دوست عزیز شما اول ویندوز xpرا نصب کند در درایو c بعد وندوز 7 را در درایو دیگر مثل d بعد ازنصب هنگام ورد به سیستم از شما سوال میکند که با xpیا با 7 شما هر کدم را انتخاب کنید با همان ویندوز بالا خواهد آمد

sohrab26
27th April 2018, 20:11
سلام طبق گفت دوست عزیز شما اول ویندوز xpرا نصب کند در درایو c بعد وندوز 7 را در درایو دیگر مثل d بعد ازنصب هنگام ورد به سیستم از شما سوال میکند که با xpیا با 7 شما هر کدم را انتخاب کنید با همان ویندوز بالا خواهد آمد

پس با این حساب نیازی به نرم افزار نیست ویک سوال هم اینکه آیا روی کارکرد سیستم فرقی نداره ؟

ajamee
27th April 2018, 20:35
پس با این حساب نیازی به نرم افزار نیست ویک سوال هم اینکه آیا روی کارکرد سیستم فرقی نداره ؟
نه در کار کرد سیستم ندارد

sohrab26
4th May 2018, 00:52
اساتید مشکل ویندوز حل شد من تونستم 2تا ویندوز را کنارهم استفاده کنم
اول ویندوز ایکس پی وبعد هم ویندوز 7را نصب کردم البته هرکدام در درایو جدا اولی دایو cو ویندوز 7هم در درایو d بدون هیچ نرم افزاری -فقط هنگام نصب حدودا 9تا گزینه بود من از ورژن ultimateاستفاده کردم
ویندوز استفاده شده 7- 2017- Windows.7.SP1.X86.12in1.OEM.en-US.DEC.2017-Gen2

hamid195
9th November 2018, 00:05
چطور با کامپوتر وارد تلگرام شوم و مانند گوشی باهاش کار کنم اگر راهنمای کنید متشکر میشوم

ajamee
9th November 2018, 23:24
لطفا برای هر سوال یک تاپیک جدا گانه طرح کنید
نرم افزار تلگرام برای ویندوز دانلود کرد استفاده کنید