توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چرا ديگر امكان ويرايش پست نيست؟
mioo_sara
26th April 2018, 23:18
سلام در طي چند روز گذشته متوجه اشكالات زيادي در سايت شدم1- ديگه امكان ويرايش پست قبلي نيست حتي اگر چند ثانيه بيشتر نگذشته باشهامكان آپلود تصوير در حين ويرايش وجود نداره !در صورت فشردن دكمه space يا فاصله بعد از مشاهده پست فاصله ها از بين رفته و ديگه امكان اصلاح و ويرايش مجدد هم وجود نداره !
mioo_sara
26th April 2018, 23:21
در پست بالا اگر مشاهده كنيد فاصله بين متون من از بين رفته و همه كلمات به هم چسبيدند جالب اينكه ديگر امكان ويرايش هم ندارند !! مثلا به كلمات باشهامكان در پست بالا نگاه كنيد فاصله از بين رفته و كلمات به هم چسبيدند ! نكته بعدي اينكه تنظيمات ارسال پيشرفته هم ديگر ديده نميشه
RTL HD
27th April 2018, 01:25
چرا ديگر امكان ويرايش پست نيست؟
سلام در طي چند روز گذشته متوجه اشكالات زيادي در سايت شدم
1- ديگه امكان ويرايش پست قبلي نيست حتي اگر چند ثانيه بيشتر نگذشته باشه
امكان آپلود تصوير در حين ويرايش وجود نداره !
در صورت فشردن دكمه space يا فاصله بعد از مشاهده پست فاصله ها از بين رفته و ديگه امكان اصلاح و ويرايش مجدد هم وجود نداره !
....
درود دوست عزيز
من نوشته شما رو مجدداً پست كردم و بين نوشته ها فاصله وجود داره و ويرايش هم عمل ميكنه.
شما يكبار دكمه خروج رو در بالاى سايت بزنيد تا كوكى ها پاك شه و دوباره لاگين كنيد ممكنه مشكل حل بشه
موفق باشيد.
mioo_sara
27th April 2018, 16:30
با تشكر از شما دوست من
اين مشكل دائمي نيست وقتي اين مشكل بروز ميكنه toolbar ويرايش و ارسال تصوير و غيره ديگه ديده نميشه
الان مشكلي نيست ولي ممكنه شب دوباره اين مشكل باشه
در طول چند هفته گذشته بارها تست زدم
vBulletin® v4.2.3, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.