توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل S-E هیتر Gordak 952
Ftmh97
5th September 2018, 23:05
دوستان هیتر gordak 952 دیجیتال وقتی هویه اشو روشن میکنم بعد از یکی دو دقیقه کار روی نمایشگر s-e یا h-e میاد و قطع میشه و کار نمیکنه.با یه قلم هویه دیگه هم تست کردم بازم همون مشکل رو داره.
ASALAK
6th September 2018, 17:01
درود
دوست عزیز این مشکل مربوط به سنسور داخل دسته هستش
وبرخوردی که بنده داشتم اکثرا لحیم سردی روی برد کوچک روی دسته (جایی که دوسر سیم سنسور تشخیص حرارتلحیم شده ) بوجود میاد
چک کنید ونتیجه رو اطلاع بدید
موفق باشید
Ftmh97
6th September 2018, 19:42
درود
دوست عزیز این مشکل مربوط به سنسور داخل دسته هستش
وبرخوردی که بنده داشتم اکثرا لحیم سردی روی برد کوچک روی دسته (جایی که دوسر سیم سنسور تشخیص حرارتلحیم شده ) بوجود میاد
چک کنید ونتیجه رو اطلاع بدید
موفق باشید
سلام.ممنون از پاسخگوییتون.من با دوتا قلم هویه تست کردم.هر دو روی یه دستگاه gordak952 دیگه سالم بودن.ولی با دستگاه من به مشکل میخورن.برای همین فکر میکنم مشکل از برد اصلی باشه
ASALAK
7th September 2018, 20:35
درود
شما درابتدا ترایاک خروجی دسته روی برد اصلی رو چک کن سالم باشه
بعد مسیر سوکت نصب دسته هویه تا روی رد وکوپلر رو جک کن قطعی نداشته ویا قطعه ای سر راهش نسوخته باشه
جهت اطمینان کوپلر رو تعویض کنید (فکرکنم کوپلرها در 952 گورداک 6پایه سفید رنگ هستند
نتیجه ؟
Ftmh97
14th September 2018, 11:04
درود
شما درابتدا ترایاک خروجی دسته روی برد اصلی رو چک کن سالم باشه
بعد مسیر سوکت نصب دسته هویه تا روی رد وکوپلر رو جک کن قطعی نداشته ویا قطعه ای سر راهش نسوخته باشه
جهت اطمینان کوپلر رو تعویض کنید (فکرکنم کوپلرها در 952 گورداک 6پایه سفید رنگ هستند
نتیجه ؟
ترایاک رو چک کردم سالم بود.مسیرها هم قطع نبود.کوپلر چیه؟من نمیدونم
ASALAK
17th September 2018, 19:04
دوست عزیز
نوشتم براتون قطعه 4 یا 6پایه سفید رنک شبیه ایسی هستش مال من سفیده شاید مال شما مشکی باشه 114305114306114307
vBulletin® v4.2.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.