توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل داغ کردن بیش از حد مودم تی پی لینک وایرلس و روشن شدن فقط سه چراغ
mehdisedghi78
17th July 2020, 14:58
با سلام خدمت اساتید محترم
یه مودم تی پی لینک دارم که داغ میکنه بعد از پنج دقیقه ولی فقط سا چراغ از چهار چراغ روشن میشه یعنی چراغ وای فای..چراغ نت..و چراغ روشن...ولی چراغ ای دی اس ال روشن نمیشه.باید چند بار خاموش و روشن کنیم تا یه بار وصل بشه...توضیح اینکه..هیت گرفتم..ولی نشده خازنهارو هم چک کردم ولی بازم مشکل دا ه...ممنون میشم کمک کنید..سیم را هم تعویض کردم فایده ای نداشت.تشکر
monster2014
17th July 2020, 18:24
درود با مودم دیگه تست کن ببین خط مشکل نداره و مودم ای پی میگیره اگه مشکلی نبود مودم رو ریست کن و دوباره کانفیج کن ولتاژ رگلاتور روی برد خروجیش و ورودیشو تست کن در اخر هم میمونه سی پی یو ببین دماش نرماله یا خیر اگه پروگرام داری فلش رو پروگام کن.
mehdisedghi78
18th July 2020, 14:58
درود با مودم دیگه تست کن ببین خط مشکل نداره و مودم ای پی میگیره اگه مشکلی نبود مودم رو ریست کن و دوباره کانفیج کن ولتاژ رگلاتور روی برد خروجیش و ورودیشو تست کن در اخر هم میمونه سی پی یو ببین دماش نرماله یا خیر اگه پروگرام داری فلش رو پروگام کن.تشکر از شما استاد گرامی.
دمای سی پی یو تقریبا نرمال است ولی دمای بقیه ای سی ها خیلی بالاست ای سی رم و فلش...بعد یه سوال ولتاژ ریگلاتور ورودیش و خروجیش چقدر باید باشه..مودم رو هم ریست کردم دوباره کانفینگ وردم و خلاصه همه کارش کردم ولی هنوز خوردش نکردم تا این حد ازیت میکنه...ولتاژ هارو بهم بگید ممنون میشم.
monster2014
18th July 2020, 18:44
معمولا از پنج ولت خروجیش بیشتر نیست یا ورودیش پنج ولته خروجیش 2ولته یا کمی بیشتر یه عکس با کیفیت از برد بزارید.
mehdisedghi78
18th July 2020, 22:32
معمولا از پنج ولت خروجیش بیشتر نیست یا ورودیش پنج ولته خروجیش 2ولته یا کمی بیشتر یه عکس با کیفیت از برد بزارید.اینم عکس مودم
mehdisedghi78
18th July 2020, 22:35
اینم عکس مودماون دوتا ای سی کوچک و مربعی شکل سمت چپ خیلی داغ میکنه...خروجی ریگلاتور 1.24 و 2.10
monster2014
19th July 2020, 08:38
درود چسبهای روی سیم پیچ روی با احتیاط تمیز کن دو عدد ترانزیستور اس ام دی نزدیک ایسی مربعی رو نیز بررسی کن یا اگه موجود داری عوض کن دو عدد ایسی مربعی رو با فلکس هیت بگیر با احتیاط قطعات اس ام دی اطرافش پرت نشن توسط باد هیتر سپس با تینر 40000برد رو تمیز کن اگه مشکل حل نشد جفت ایسی ها ایراد دارن باید تعویض بشن.
mehdisedghi78
19th July 2020, 09:10
درود چسبهای روی سیم پیچ روی با احتیاط تمیز کن دو عدد ترانزیستور اس ام دی نزدیک ایسی مربعی رو نیز بررسی کن یا اگه موجود داری عوض کن دو عدد ایسی مربعی رو با فلکس هیت بگیر با احتیاط قطعات اس ام دی اطرافش پرت نشن توسط باد هیتر سپس با تینر 40000برد رو تمیز کن اگه مشکل حل نشد جفت ایسی ها ایراد دارن باید تعویض بشن.سلام و تشکر ..چشم انجام میدم خبرشو میدم..ممنون از راهنمایتون
vBulletin® v4.2.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.