PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تاپیک مخصوص دلایل اخراج کاربران از سایت

pal-electronic
15th August 2010, 13:23
بسمه تعالی
سلام
چندیست که برخی از کاربران با دانلود 25 فایل در روز با اخطار محدودیت دانلود مواجه می شدند که این باعث شد تا تیم کنترل سایت با پیگیری این مسئله پی به هویت اصلی این افراد نیز ببرد

در سایت های دیگر محدودیت دانلود برای کاربران به تعداد 10 فایل در 24 ساعت اتخاذ شده است
لیکن دانلود در این سایت با 25 فایل در 24 ساعت مصوب شده است

حال به نظر شما یک تعمیرکار در طول روز چند دستگاه تعمیر میکند و به چه مقدار فایل احتیاج دارد تا بتواند نیاز خود را بر آورده کند ؟

به نظر شما نیت این کاربرانی که بزودی نام کاربری و حقیقی آنها در همین تاپیک اعلام میشود چیست ؟
تنها یک دلیل دارد : دانلود فایلها از این سایت و قرار دادن آنها در سایت های دیگر

حال منتظراعلام نام کاربران خاطی باشید
البته با دلیل و منطق

محمد خوزستان
15th August 2010, 15:10
با سلام به اقاي پناهي كه اين مشكل رو دارن حل ميكنن بايد محدويت دانلودرو كم كنيد چون در سايتهاي ديگه 4 تا فايل بيشتر نميشه دانلود كرد از اون سايت تو اونروز نميزاره دانلود كني

pal-electronic
15th August 2010, 15:37
بسمه تعالی
با سلام مجدد

بله آقا محمد حق باشماست
من این مورد را بارها به جناب کیانفر عرض کردم ولی ...... :100:
ایشان نظرشان چیز دیگری است ، میگویند که کاربران باید دانلود بالا داشته باشند ....:0032:
من نظرم روی دانلود 10 فایل در روز است ، چون یک تعمیرکار و یک کاربر با 10 دانلود در روز نیازش برطرف میشود :scooter:
خدا رو شکر که این سایت راه اندازی شد و الا معلوم نبود دیگر سایت ها فایلها و اطلاعات خودشان را از کجا میخواستند جمع آوری کنند ؟!؟

منتظر بمانید ....

اشکین3
3rd December 2011, 00:21
حق با آقاي كيانفر است من گاهي مجبور شدم تا 7 ساعت صبر كنم تا بتوانم فايل دانلود كنم در ضمن دانلود منيجر ها هم تعداد دانلودها را كمتر ميكنند كه بايد اين مشكل برطرف شود .بفرض كاربري مطالب را در سايتهاي ديگر كپي كند اين دليل نميشود تا بقيه از فيض دانلود محروم باشند

milad98
16th May 2012, 16:40
زکات علم نشر آن است اگر مطلبی خیلی خاص هست دوستان قید کنند انتشار آن ممنوع هست نه اینکه تهمت دزد علم زده شود اگر بهترین هستیم در عمل ثابت کنیم نه اینکه رقیبان رو حذف کنیم
سایت ایستگاه رو همه میشناسند سایت تبلیغات اینترنتی هست خیلی سایتهای دیگر هم به تبلیغات میپردازند ولی ایستگاه همیشه پیش است وضمنا طی تجربه ای که داشتم مدیریت سایت ایستگاه به رقیبانشان حتی مشاوره هم میدهند پس خودمان رو قوی کنیم تا حفظ اطلاعات تا مرگ
با شرمندگی اگر لحنم تند بود فقط نظر شخصی بود
با تشکر از تمام دوستان زحمت کش سایت کیانست مخصوصا آقای کیانفر

ARIYA
17th May 2012, 04:16
زکات علم نشر آن است اگر مطلبی خیلی خاص هست دوستان قید کنند انتشار آن ممنوع هست نه اینکه تهمت دزد علم زده شود اگر بهترین هستیم در عمل ثابت کنیم نه اینکه رقیبان رو حذف کنیم
سایت ایستگاه رو همه میشناسند سایت تبلیغات اینترنتی هست خیلی سایتهای دیگر هم به تبلیغات میپردازند ولی ایستگاه همیشه پیش است وضمنا طی تجربه ای که داشتم مدیریت سایت ایستگاه به رقیبانشان حتی مشاوره هم میدهند پس خودمان رو قوی کنیم تا حفظ اطلاعات تا مرگ

درود
دوست گرامی کلیه فایلها و برنامه های بخشهای تخصصی با زحمت زیاد و ساعتها وقت گذاشتن تهیه شده است
بنده بعضی وقتها برای پیدا کردن فایل درخواستی کاربرها روزها وقت گذاشته ام اگر قرار باشد کاربری
از اینجا دانلود و در جای دیگری قرار دهد حق من و امثال بنده ضایع میشود که برای تهیه آن وقت و هزینه
صرف کرده ایم و رایگان در اختیار او قرار داده ایم . در این سایت ما چیزی از کسی دریغ نمیکنیم اما
اجازه سؤاستفاده از مطالب و فایلها را نمیدهیم و اسم آن را زکات و ... نمیگذاریم .

hosaini 2000
17th May 2012, 10:43
سلام خدمت اساتید عزیز
راهکارهای زیادی برای جلوگیری از کپی وجود داره..
بنده چند روز پیش خواستم از ساتی لینک دانلود رو بذارم داخل این سایت
هر کاری میکردمباز با کلیک روی لینک سایت مورد نظر همون برنامه بالا میومد..
که آخرش مجبور شدم پیج مربوطه رو لینک کنم..
اینطور ترفندها خیلی میتونه کارا باشه..
و به نظر بنده هم محدودیت تا 10 فایل کفایت میکنه..
یادمه قبلاً یه کنتور جلوی فایلهای ضمیمه شده بود
که نشون میدادچه کسانی و چند بار فایلی رو دان کردن..
اونم خیلی عالی بود

pal-electronic
17th May 2012, 11:28

دوست عزیز سلام
بله ، ذکات علم نشر آن است ! ولی به شرط اینکه آن علم و تجربه از خود شخص باشد ! نه اینکه آن را از جایی دیگر کپی نماید .....
اولین قانون هر سایت ممنوع بودن کپی برداری است ! پس نیازی به توصیه و تذکر نیست !
شما سایت ایستگاه که یک سایت تبلیغاتی است را با یک سایت تخصصی همانند سایت کیانست یکی نکنید ! سایتهای بسیار زیادی هم هستند که پشتیبانی فنی آنها توسط مدیران سایت ما انجام میشود ! اگر مایل بودید ، نام آن سایتها را توسط پیام خصوصی برایتان می فرستم.
به طور مثال : اگر قرار باشد بنده با زحمت فراوان از فایل فلش و ایپرام یک دستگاه ال سی دی کپی بگیرم و آن را ویرایش کرده و در سایت قرار دهم ، کلی وقت و هزینه صرف میشود و به راحتی آب خوردن یکی آن را در سایت دیگر کپی کند ، این چقدر سخت و دردناک است ؟!
شما چون در سایت فعالیتی ندارید و زحمتی نمی کشید ، پس متوجه عرایض بنده نخواهید شد !
شما اگر دو فایل ایپرام یا فلش هم در سایت قرار دهید ، یکی از مدعیان سایت خواهید شد ! چه برسد به اینکه 24 ساعت وقت خود را برای سایت صرف کنید ! آن هم با این اینترنت کوفتی و گران قیمت ایران
موفق باشید

htagi
17th May 2012, 11:32
تمامی مدیران ارشد چون محدودیتی جهت دانلود ندارند و یا شرایط بهتری دارند بالطبع موافق کم شدن تعداد دانلود هستند. اما باید این مورد نیز در نظر گرفته شود که کسانی که از مرورگرهایی همچون اپرا استفاده میکنند باز تعداد دانلود آنها میزان واقعی نمی باشد. چرا که بعد از چند دانلود که حتی حجم آن هم در نظر گرفته نمی شود اخطار محدودیت دانلود می دهد.
مورد دوم پذیرش شرایط اولیه و حق عضویت است. کسانی که عضو سایت می شوند با در نظر گرفتن چنین مواردی اقدام به واریز مبلغ می نمایند. و مبلغی که واریز میشود نیز جهت استفاده از سایت هست. گرچه شخصا شاید هفته ها دانلودی نداشته باشم. اما علاقه به آرشیو شخصی نیز دارم. روزی بوده که برای دانلود فایل پرحجم که چند تکه شده صبر کردم. (یعنی تعداد دانلود در نظر گرفته میشود حتی اگر فایل چند تکه هم باشد باز خطا مشاهده خواهد شد یعنی شما به تعداد تکه ها دانلود انجام داده اید در حالی که فقط یک فایل بوده)
در کل این توافقی بوده که بین دو طرف ایجاد شده است و در هیچ جای دنیا نیز کسی به خاطر اینکه از حق خود استفاده می کند مورد ماخذه قرار نمی گیرد.
مثال آن مانند قرارداد اینترنت با حجم محدود است. فرضا شما می توانید 3 گیگ در ماه حجم مصرفی داشته باشید. اما بیشتر از 1 گیگ نمی توانید استفاده کنید؟؟؟
به نظر بنده بهتر است تمهیدات دیگری اتخاذ شود. ایجاد استرس و محدودیت بین کاربران روش مناسبی نیست.
به هر حال به خاطر زحمت و قرار گرفتن فایل و مطالب هست که این سایت پشتیبانی مالی میشود و در حقیقت مزد زحمات پرداخت میگردد. استفاده کننده نیز حقوقی دارد که باید در نظر گرفته شود.
با تشکر

pal-electronic
17th May 2012, 11:49
تمامی مدیران ارشد چون محدودیتی جهت دانلود ندارند و یا شرایط بهتری دارند بالطبع موافق کم شدن تعداد دانلود هستند. اما باید این مورد نیز در نظر گرفته شود که کسانی که از مرورگرهایی همچون اپرا استفاده میکنند باز تعداد دانلود آنها میزان واقعی نمی باشد. چرا که بعد از چند دانلود که حتی حجم آن هم در نظر گرفته نمی شود اخطار محدودیت دانلود می دهد.
مورد دوم پذیرش شرایط اولیه و حق عضویت است. کسانی که عضو سایت می شوند با در نظر گرفتن چنین مواردی اقدام به واریز مبلغ می نمایند. و مبلغی که واریز میشود نیز جهت استفاده از سایت هست. گرچه شخصا شاید هفته ها دانلودی نداشته باشم. اما علاقه به آرشیو شخصی نیز دارم. روزی بوده که برای دانلود فایل پرحجم که چند تکه شده صبر کردم. (یعنی تعداد دانلود در نظر گرفته میشود حتی اگر فایل چند تکه هم باشد باز خطا مشاهده خواهد شد یعنی شما به تعداد تکه ها دانلود انجام داده اید در حالی که فقط یک فایل بوده)
در کل این توافقی بوده که بین دو طرف ایجاد شده است و در هیچ جای دنیا نیز کسی به خاطر اینکه از حق خود استفاده می کند مورد ماخذه قرار نمی گیرد.
مثال آن مانند قرارداد اینترنت با حجم محدود است. فرضا شما می توانید 3 گیگ در ماه حجم مصرفی داشته باشید. اما بیشتر از 1 گیگ نمی توانید استفاده کنید؟؟؟
به نظر بنده بهتر است تمهیدات دیگری اتخاذ شود. ایجاد استرس و محدودیت بین کاربران روش مناسبی نیست.
به هر حال به خاطر زحمت و قرار گرفتن فایل و مطالب هست که این سایت پشتیبانی مالی میشود و در حقیقت مزد زحمات پرداخت میگردد. استفاده کننده نیز حقوقی دارد که باید در نظر گرفته شود.
با تشکر

دوست عزیز سلام
از ابراز نظر جنابعالی سپاسگزارم
در فروم ها و سایتهای تخصصی همانند این سایت ، مبلغ 20000 تومان در مقابل اینهمه اطلاعات هیچ محسوب میشود !
اگر محدودیت دانلودی در بین نباشد ، کل اطلاعات سایت در ظرف چند روز دانلود میشود و می توان با آن اطلاعات یک سایت دیگر برپا نمود !
اگر شما مایل هستید که محدودیت دانلودی نداشته باشید ، باید به جای 20000 تومان ، مبلغ ده میلیون تومان پرداخت نمایید !
البته فکر میکنم ده میلیون تومان هم برای اینهمه اطلاعات تخصصی کم باشد
موفق باشید

M.Salehi
17th May 2012, 12:22
با سلام

دوست عزیز که میفرمایید مدیران ارشد محدودیت دانلود ندارند
محدودیت دانلود برای همه اعضا تا اونجایی که بنده میدونم یکسان هست

بنده که بقول شما مثلا یکی از مدیران ارشد هستم مثل همکاران دیگه به شغل تعمییر کاری مشغولم حتما به این نکته توجه کنید محیط این سایت خیلی وسیع و تعداد کاربران بسیاری دارد
که از هر نقطه کشور و با اخلاق و عقاید مختلف هستند
قبول کنید که کنترل همه این کاربران کار ساده ای نیست که بشه فهمید چکاره هستند و برای چکاری دانلود میکنند

بخدا قسم میخورم بنده اگه بخوام میتونم از جناب کیانفر درخواست کنم که هیچ محدودیت دانلود نداشته باشم و بتونم شب روز دانلود کنم و ایشون هم مخالفتی نمیکنه

ولی بنده هرگز چنین کاری نمیکنم میدونید چرا ؟؟
چون به کیانست بعنوان خونه و محل کار خودم نگاه میکنم و احساس میکنم هر وقت هر چی بخوام دارم و نیازی به انبار کردن و آرشیو کردن فایل و مطالب ندارم

حالا روی سخنم به تمام کاربرا هست اگه تعمییر کار هستید خیلی خوب میدونید که هزینه 20 هزار تومن برای یکسال مبلغی جزی هست که اگه یه فایل دانلود و یک دستگاه راه بیافته اون هزینه جبران میشه

متاسفانه بعضی ها یا اونقدرطمع کار هستنند که میخوان در قبال این 20هزار تومان تا اونجا که میتونند دانلود کنند حتی فایلهایی که نیاز ندارند
برخی هم عوامل جاسوسی و ستون پنجم هستند که با بیشرمی اطلاعات رو از این سایت به اون سایت انتقال میدند

اگه شما دوستان وهمکاران دارای وجدان و غیرت ایرانی هستید باید همگی دست به دست هم بدیم و اطلاعات و فایلهای این سایت رو روز به روز افزایش بدیم
دستگاهی که باز میکنید میتونید در عرض چند دقیقه یک کپی از ایپرام یا فلش اون بردارید و هم برای خودتون وهم برای استفاده همکاران و هموطنان در سایت قرار بدید

اگه همه با چشم دوستی و با صداقت به این محیط دوستانه نگاه کنیم و احساس کنیم آرشیو سایت همون آرشیو داخل کامپیوترمون هست خیلی از مشکلات ما حل خواهد شد

ببخشید سرتون رو درد آوردم موفق باشید

htagi
17th May 2012, 13:00
دوست عزیز بحث مبلغ و به صرفه بودن یا نبودن مقوله ای جداست. آیا کسی که در رستوران غذایی را میخرد و تا آخرین دانه برنجش میل میکند طمع کار است؟
یا صرف دارد یا ندارد؟ اگر واقعا چنین است چرا حق عضویت را افزایش نمیدهید؟؟!! هر شخص به هر دلیل یا هدفی زحمت میکشد. و حتما هم راضی است و حتما هم به صرفه...
مطمئنا فایلهایی هم توسط کاربران آپلود میشود. زحمت را همگان میکشند. اینجا محیطی است تعاملی.
این که بحث ندارد؟ اجازه دانلود مقدار معینی است. باز یا اجازه داریم یا نداریم؟ از قبل تعریف شده می باشد.
برای جلوگیری از کپی رایت محدودیت برای سایر کاربران بیش از این درست نیست.
تفکری دیگر باید اندیشید نه محدودیتی بیشتر

sajadnasirpor
17th May 2012, 13:06
سلام دوستان بنده هم با نظر آقای صالحی موافقم و باید بگم که این سایت بی نظیر هست و این دانلودی که ما داریم کافیه وتمامی مدیران این سایت بی نظیر هستند و حتی کاربران ویژه هم بی نظیر هستند که بدون هیچ چشم داشتی تا اونجا که از دستشون بر بیاد فایل و اطلاعات در اختیار ما میزارن و که اصلا نمیشه روش قیمت گذاشت با تشکر از همه مدیران سایت و دوستان خوب

M.Salehi
17th May 2012, 13:17
دوست عزیز بحث مبلغ و به صرفه بودن یا نبودن مقوله ای جداست. آیا کسی که در رستوران غذایی را میخرد و تا آخرین دانه برنجش میل میکند طمع کار است؟
یا صرف دارد یا ندارد؟ اگر واقعا چنین است چرا حق عضویت را افزایش نمیدهید؟؟!! هر شخص به هر دلیل یا هدفی زحمت میکشد. و حتما هم راضی است و حتما هم به صرفه...
مطمئنا فایلهایی هم توسط کاربران آپلود میشود. زحمت را همگان میکشند. اینجا محیطی است تعاملی.
این که بحث ندارد؟ اجازه دانلود مقدار معینی است. باز یا اجازه داریم یا نداریم؟ از قبل تعریف شده می باشد.
برای جلوگیری از کپی رایت محدودیت برای سایر کاربران بیش از این درست نیست.
تفکری دیگر باید اندیشید نه محدودیتی بیشتر

سلام مجدد
دوست عزیزم بنده روی سخنم در مورد طمع کاری با شما نبود بعضی ها رو عرض کردم

در ضمن بنده و یا سایر مدیران هیچ گونه حقوق و مزایایی بابت کار دریافت نمیکنیم تنها فرق ما با کاربران اشتراکی سایت این هست که بواسطه فعالیتی که در سایت میکینم از دادن حق عضویت معاف شدیم و وسلام
موفق باشید

....

milad98
19th May 2012, 14:34
با تشکر از همه دوستان پس چون اینجانب فعالیتی ندارم لطفا اخراجم کنید و بین خودتون خوش باشید با عرض شرمندگی اخلاق خرفه ای ندارید
و خدمت آقایی پناهی عرض کنم تجربیات و حتی فایلهای که داشتم رو در سایت در اختیار گذاشتم و کمی دقت کنید پستهای کمی دارم ولی سعی کردم مفید باشد و غیر تکراری
ممنون بابت دوستی کوتاه خدا حافظ شما اساتید

pal-electronic
19th May 2012, 16:13
با تشکر از همه دوستان پس چون اینجانب فعالیتی ندارم لطفا اخراجم کنید و بین خودتون خوش باشید با عرض شرمندگی اخلاق خرفه ای ندارید
و خدمت آقایی پناهی عرض کنم تجربیات و حتی فایلهای که داشتم رو در سایت در اختیار گذاشتم و کمی دقت کنید پستهای کمی دارم ولی سعی کردم مفید باشد و غیر تکراری

دوستان و کاربران گرامی سلام
جناب آقا میلاد : شما در کل 26 پست ارسال نموده اید که دوتای آنها در همین تاپیک قرار دارد !
چندتا از انها هم پرسش بوده و بقیه هم طبق فرمایش خودتان ، تجربه هایی بوده که در اختیار دیگران قرار دادید !
26 پست شما کجا و 4000 پستی که من در سایت قرار دادم و اغلب آنها هم فایل های پیوست حدود 5 مگی دارند کجا ؟
اگر شما فعالیت خودتون رو خوب و عالی می بینید ، پس من و امثال من که کل وقتتمون رو پای سایت می گذاریم ، این همه هزینه صرف می کنیم و از کار زندگی می افتیم که از مشکلات کاربرانی همچون شما کاسته شود ، باید خدایی کنیم !
نه تنها سایت کیانست ، بلکه هیچ سایتی برای کاربران خود دعوت نامه نمی فرستد !
هر کسی مایل باشد در سایت فعالیت می کند و هر کسی هم که فعالیتی نمی کند ، باید از قوانین سایت تبعیت کند !
شما جزء آندسته از کاربران اینترنتی هستید که پس از درج چند تاپست ، مدعی آن سایت می شوید و با درج چنین مطالبی قصد خراب نمودن وجهه سایت را دارید !
خدمت شما عرض کنم ، هزار تا کاربر مثل شما هم نمیتواند از محبوبیت و قدرت سایت بزرگ کیانست بکاهد !
پس اگر میل به بودن در سایت دارید ، باید تابع قوانین وضع شده سایت باشید ! در غیر اینصورت اگر یکبار دیگر چنین پستهایی بزنید مجبوریم شما را بن نماییم !
موفق و پیروز باشید

M.Salehi
19th May 2012, 16:18

باسلام
آقای میلاد خسروی عزیز جناب پناهی و یا هیچ ** دیگری تو این سایت رازی به رفتن شما نیست
البته تصمیم با خود شماست
تو این بحثهایی که شده هیچگونه بی احترامی نصبت به شما از طرف مدیران نشده و همچنین از طرف شما که باعث اخراج شما بشه
شما فرمودید که اخلاق حرفه ای نداریم ....... اگه مسولیت این سایت بر عهده شما بود و خودتون در جریان برخی سو استفاده ها که حاصل دسترنج گروهی را براحتی به یغما میبیرند بودید
هرگز همچین حرفی نمیزدید

موفق باشید

.......

SONY 3D
19th May 2012, 16:51
با سلام
تمامی کاربران و اعضای محترم سایت کیانست با مطالعه و قبول نمودن قوانین و اساسنامه این انجمن توانستند در این سایت عضو بشوند و از این سایت استفاده نماید

رعایت کلیه قوانین و مقررات اساسنامه برای کلیه کاربران الزامی میباشد (http://kiansat.kim/showthread.php?t=411)

aliakhond
30th March 2013, 21:37
سلام ضمن عرض سلام وخسته نباشید وآرزوی موفقیت شما در سال جدید شما باید موقع عضویت اطلاعاتی از طرف مقابل بگیرید که نتواند برایتان ایجاد مشکل کند وهمین طور در باره مهمان ها مثلا شماره موبایل آن ها بخواهید وبعد از آن ها بخواهید برای تایید پیامک بزنند ودر صورت صداقت داشتنشان به آن ها خدمات ارائه دهید. با تشکر

ASHKAN-NO
30th March 2013, 21:58
سلام ضمن عرض سلام وخسته نباشید وآرزوی موفقیت شما در سال جدید شما باید موقع عضویت اطلاعاتی از طرف مقابل بگیرید که نتواند برایتان ایجاد مشکل کند وهمین طور در باره مهمان ها مثلا شماره موبایل آن ها بخواهید وبعد از آن ها بخواهید برای تایید پیامک بزنند ودر صورت صداقت داشتنشان به آن ها خدمات ارائه دهید. با تشکر

درود
دوست عزیز ممنون از پیشنهاد و توجه شما ولی این کار شدنی نیست
بین این همه کاری که ادمین سایت دارد فکر نکنم وقت چنین کاری را داشته باشند
و شاید بیشتر کاربران راضی به دادن شماره خود نباشند
ضمنا هر شخصی که برای سایت مشکل ساز باشد اخراج می شود و فقط خودش
ضرر خواهد کرد
با تشکر از شما

KAZEM RASHIDI
31st March 2013, 18:57
سلام هر كس نظري در اين باره دارد ومن به نوبه خود به نظرات شخصي ديگران احترام ميگذارم به نظرمن وقتي قانوني درهرجا وضع شود براي پايداري بايد همه كساني كه درآن مجموعه قرار دارند بايد بدون چون چرا از آن تبعيت نمايند حالا اگر براي هر فردي خوب بود درآن فعاليت ميكند واگربرايش صرف نداشت كسي به را زور نمي توان وادار به انجام كاري نمود فعاليت خود را مي تواند متوقف نمايد در باره دوستاني كه ميفرمايند زكات علم نشر آن است بله درست است ولي چرا از كيسه خليفه بذل و بخشش ميكني اگر خودت هر تجربه سودمندي داري ميتواني در هر سايتي ارئه دهي وكسي هم نمتواند جلوگير شما باشد من كه شايد براي هر پست سودمند ساعت ها تلاش كردم هزينه كردم در اين سايت قرار ميدهم جهت كاربران اين سايت است نه سايتي كه هيچ سودي از آن به من نرسيده اگر زكات علم نشرآن است پس چرا سايتهاي ديگر كدها را حذف نمي كنند تا همه رايگان استفاده كنند معقولات زياد است وقت كم بطور كلي كسي كه ميخواهد جو سايت را دچار هرج و مرج كند بايد اخراج شود

ابیرام 63
18th November 2013, 07:51
باسلام.من ازیه سایتی که عکسای قشنگی گذاشته بودن میخواستم چند تاعکس بگیرم که دیدم آدرس سایتو روی عکس زده بودن وهیچ کاریشم نمیشه کرد.احتمالا نمیشه روی مطالب سایت آدرس سایتو چسبوند که کسی نتونه (ببخشید)سرقت کنه؟

mohaddess
18th November 2013, 09:59
درود دوستان من هم با اقای صالحی عزیز موافقم ماهمه یک خانواده ایم وقتی فایلی که مور نیاز کاربران هست هرموقع که بخواهند بقول اقای صالحی درانبار هست دیگرنیازی به دانلود اینهمه فایل درروز نیست بقول یکی ازمدیران ارشد سایت این افرار که احترامشان محفوظ است قصد دیگری دارند هرتصمیم منطقی که مدیران سایت اتخاذ کنند مامطیعیم والسلام سپاس

mohamad molaei
12th April 2019, 00:16
با سلام و عرض ادب بنده محمد رضا مولایی هستم سابقا" با کاربری رضا آریا هر سال آبانماه شارژ یکساله عضویت را انجام میدادم امسال سر رسید پنج ماه بنده را مجبور به پرداخت نموده اید منتظر پاسخ شما سروران گرامی هستم به سپاس