PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سامسونگ ال ای دی UA55HUC8990WS

mrrezaaa
8th December 2021, 20:26
این مدل ال ای دی منحنی بعد ۲۰ دقیقه کار کردن خاموش می‌شود . لطفا سروران راهنمایی بفرمایید

monster2014
8th December 2021, 20:49
تنظیم کارخونه کن خوب میشه اگه نشد فریمورش رو اپدیت کن

mrrezaaa
8th December 2021, 21:14
تنظیم کارخونه کن خوب میشه اگه نشد فریمورش رو اپدیت کن
با سلام چطوری ابدیت کنیم؟

monster2014
9th December 2021, 14:24
از طریق اینترنت دستگاه را بروزرسانی کن قبل تنظیم کارخونه کن اگر خوب نشد بعدش این کارو بکن.

mrrezaaa
9th December 2021, 19:01
از طریق اینترنت دستگاه را بروزرسانی کن قبل تنظیم کارخونه کن اگر خوب نشد بعدش این کارو بکن.

بروز رسانی جواب نداد . به نظر شما مشکل نرم افزار هست

monster2014
9th December 2021, 21:35
باید فلش بخوره دستگاه.البته قبلش گزینه تنظیم کارخانه داره انجام بدید؟

mrrezaaa
11th December 2021, 02:15
باید فلش بخوره دستگاه.البته قبلش گزینه تنظیم کارخانه داره انجام بدید؟

سلام مهندس تنظیم کارخانه بردم عیب برطرف نشد همکاری گفت خازن‌های نقره ایی مین را عوض کن کردم نشد اما فلاش را تا العان انجام ندادم روش فلاش را بفرمایید ممنونم میشم

KIAN FAR
11th December 2021, 02:18
سلام مهندس تنظیم کارخانه بردم عیب برطرف نشد همکاری گفت خازن‌های نقره ایی مین را عوض کن کردم نشد اما فلاش را تا العان انجام ندادم روش فلاش را بفرمایید ممنونم میشم

فلش کردن دستگاه پروگرامر میخواد که فکر نمیکنم شما داشته باشید
باید ببرید تعمیرگاه براتون فلش کنه
ایسی فلش مموری رو در میارند از روی برد و فلش میکنند

mrrezaaa
31st December 2021, 05:05
دوستان اصلاحیه ال ای دی بلست مدل BTV-55SV220B بفرمایید ممنون میشم

ostadtv
13th January 2022, 13:23

برای فلش کردن باید از یک مرکز تعمیر تلویزیون سامسونگ (https://ostadtv.com/samsung/) کمک بگیرید چون برنامه داره و ممکن به تنهایی نتونید انجام بدید