PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قابل توجه کاربران و مدیران عزیز سایت کیان ست

pal-electronic
18th August 2010, 12:56
1- بر خی کاربران در سایت فقط در حال دانلود مطالب و قرار دادن آن در سایت های دیگر هستند و حتی یک پست و سوال هم ارسال نکرده اند و هدفشان فقط کپی مطالب است !هم اکنون کاربری در سایت است که مدت 9 ماه در سایت عضو است و روزانه در حال دانلود 25 فایل در سایت است که دراین مواقع با اخطار محدودیت دانلود مواجه میشود و حتی یک پست هم نزده و یک تشکر هم در دانلود ها نکرده است . البته لازم به ذکر است که در حال حاضر یک گروه ایجاد شده است که کاربران این چنینی وارد آن میشوند و در طول 12 ساعت فقط حق دانلود یک فایل را دارند به عکس زیر هم توجه کنید:

19230

2- برخی دیگرنیز درهنگام ورود و خروج از سایت به چت باکس توجهی نمیکنند و حتی یک سلام و خسته نباشید خشک خالی نیز به دیگر دوستان و همکاران خود نمی گویند !

19231

3- برخی دیگر نیز در ارسال پست خود دقت کافی ندارند و عنوان را درست درج نمی کنند و مشکل دستگاه های خود را به طور خلاصه و گم مینویسند . حتی مدل ، شماره شاسی و غیره ... را مطرح نمیکنند که این امر باعث میشود تا مدیران در پاسخگویی به سوالات آنها با ابهام و شک روبرو شوند ویا گاها پاسخ آنها را ندهند !

4- درهمین بین این کاربران عزیز در درخواست ها و سوالات خود اصلا سلام نکرده و خسته نباشید هم نمی گویند ! چراکه مدیران عزیز سایت با تلاش و جدیت فراوان به دنبال حل مشکل و پاسخ درخواست های آنها متحمل وقت وهزینه های زیادی خواهند شد که این امر نیز باعث تضعیف روحیه مدیران در پاسخوگیی های بعدی خواهد شد !

19232

5- برخی کاربران نیز تمام شرایط بالا را به خود اختصاص داده اند و اصلا اهمیتی به سایت و دیگران نمیدهند !

مهم : به اطلاع آن دسته از کاربران عزیزی که مدام در حال دانلود اطلاعات سایت میباشند عرض کنم که یک هک روی سایت نصب است که آمار کاربرانی که از روی مطالب دانلود مینمایند را مشخص میکند لطفا برای اطلاع بیشتر به عکس های زیر توجه کنید
در یک پست 53 نفر دانلود داشته اند که متاسفنه 9 نفر تشکر کرده اند

19227

19228

19229

در برخی تاپیک و پست ها نیز کاربر از اطلاعات آن استفاده مینماید که نام آن کاربر در انتهای سایت ثبت میشود و این بدان معناست که آن کاربر آن پست یا تاپیک را خوانده است
ولی : متاسفانه از پست تشکر نکرده است
19233

لطفا این موارد را رعایت کنید در غیر این صورت .....

Ahmad20
18th August 2010, 15:47
سلام دوستان
جناب پناهی در سایتهای معتبر خارجی اعضا با توجه به تعداد پستهاشون میتونند دانلود کنند که در غیر این صورت در طول روز 2-3 تا فایل نمیتونند دانلود کنند و اگر تعداد پستهاشون کم باشه و فایل بعدی را بخواهند دانلود کنند با پیغامی روبرو می شوند.
حال اگر وب هم طوری باشه که افراد با توجه به تعداد پستهایشان دانلود داشته باشند بدک نیست.البته هر کاربر میتونه در روز 2-3 دانلود داشته باشه و واسه دانلود های بعدی باید مطلب مفیدی در وب قرار داده باشه یا فعالیتی داشته باشه.

با این روش کاربر فعالیت خود را در وب زیاد کرده و وفقط واسه دانلود به وب نمیاد.
بدرود

pal-electronic
18th August 2010, 17:29
با سلام مجدد
احمد جان سلام
بله ، انشاالله در آینده ای نزدیک تمهیداتی در نظر گرفتیم که اجرا خواهند شد
ولی تمهیدی که خود بنده در نظر گرفتم و اجرا خواهم کرد این است که با توجه به موارد پست اول در قبال همچین کاربرانی هیچ نوع اهمیتی قائل نمیشوم و نه پاسخ سوالات آنها و نه پاسخ درخواست آنها را خواهم داد حدالامکان نیز با آنها در این موارد به شدت برخورد خواهم نمود
موفق باشید

farhang
25th October 2010, 08:48
با سلام وخسته نباشید. از یاد آوری شما تشکر می کنم.

fara47
10th November 2010, 14:07
az lotfo zahemate shoma azizan mamnoonim . be ghole yeki az bozorgan in donya jangale molast . too jangal ham ham hashar hasto ham bashar , in ke dige narahati nadare jane man . ensan yaani fahm va shouor age kasi darko fahm nadare az darajeye ensaniat saghete . mersi:(81):

KIAN FAR
10th November 2010, 16:24
az lotfo zahemate shoma azizan mamnoonim . be ghole yeki az bozorgan in donya jangale molast . too jangal ham ham hashar hasto ham bashar , in ke dige narahati nadare jane man . ensan yaani fahm va shouor age kasi darko fahm nadare az darajeye ensaniat saghete . mersi:(81):

http://kiansat.kim/images/icons/1-1.gifبا سلام
دوست عزیز در قوانین سایت تذکر داده شده که فارسی تایپ کنید متن فینگیلیش سریعا حذف میشود که باعث دلخوری شما عزیزان میشود خواهشمندم از این پس رعایت فرمایید
ممنونم

majidHD
10th November 2010, 17:34
سلام از این موارد بسیار است اگر بشود تمهیداتی در نظر گرفته شود که در صورت تشکر اجازه دانلود

داده شود بهتر است ومهدودیت برای کاربران کم کار در نظر گرفته شود

arman1361
15th November 2010, 02:59
سلام :

قابل توجه کاربران گرامی شما که دانلود و کپی میکنید یا شما که از طریق این سایت اطلاعتی کسب میکنید و بعد مهندس خطاب میشد حداقل روی دکمه تشکر یه کلیک کوچیک بزنین ،نظر بدید ،پست بزنید،اواتارتون را درست کنید ... حرف اخر یه سایت خوب بهتر از ده تا سایته .

اقای کیان فر و اقای پناهی و همه مدیران وکاربران زحمت کش خسته نباشین ایول دارین

pal-electronic
15th November 2010, 10:35
به نام خدا
سلام خدمت شما دوست گرامی و عزیز
باید به عرض مبارک دوستان برسانم که چندی پیش یک گروهی ایجاد شده است که رنگ کاربری آنها (البته اگر دقت نموده باشید ) سبز فسفری میباشد و برخی از دوستان و کاربران عزیز را در این گروه انتقال داده ایم !
این گروه ، ویژه و درخور کاربران عزیزی میباشد که : دانلود زیاد دارند ، اخطار محدودیت دانلود بارها دریافت نموده اند ، قبل و پس از استفاده از مطالب و دانلود ها تشکر نمیکنند ، در ایجاد پست و درخواست خود دقت نمیکنند و غیره .....
این گروه طبعا مزایا و فوایدی ندارد ! فقط دسترسی این عزیزان به فایل ها کمتر از دیگر کاربران میباشد و در طول 24 ساعت اجازه دانلود 5 فایل را دارند !
خواهشمند است کاربران عزیز توجه کنند تا در این گروه قرار نگیرند
جهت اطلاع : تمام وقایع ، دانلودها ، مطالب ارسالی و غیره ... کاربران عزیز در سایت به ثبت می رسد
موفق باشید

majid10
17th November 2010, 11:27
به نام خدا

:lay:
سلام خدمت شما دوست گرامی و عزیز جنانب محمد پناهی گل ودوست داشتنی منم کاملا به اظهارات شما در این مورد موافقم .اما شما هم زیاد سخت نگیرید شاید بعضی زیاد با این مسائل سرو کار نداشتن ومثل شما بعضی دوستان زیاد حرفه ای نیستند اگه بدانید در کشور ما این فناوری تازه بین مردم {البته کامپیوتر} . رونق پیدا میکنه بعدش با این سرعتی که اینترنت در کشور ما داره امکانش هست خیلی از مشکلات بر اثر بی اطلاعی پیش بیاد و تازه وارد بودن افراد . در کل اگه امکان داره یکم ملایمت نسبت به اونای که واقعا همچی مشکلاتی دارن مثلا تازه واردن نشون بدین و راهنمایشون کنید و زیاد سخت نگیرید بازم از تمام دوستانی که در این اظهار نظرها شرکت نمودن به نوبه خودم تشکر میکنم . انشاالا همیشه سربلند و
مفید باشند برای جامعه .
خسته نباشید به تمام مدیران و کاربران این سایت
جالب و قشنگ
عید قربان بر تمام دست اندر کاران این سایت مبارک
:(81)::(30):

pal-electronic
17th November 2010, 13:55
آقا مجید سلام
از اظهار نظرتان کمال تشکر را دارم ولی بنده یک نکته مهمی که از قلم انداخته بودم را هم اکنون خدمت شما دوستان عرض میکنم
دانلودهای بیهوده ، ایجاد پست بیهوده و بی محتوا ، ایجاد پست در مکان نا مناسب و امثال اینها را میشود تحمل نمود اما ...
به نظر شما دوست عزیز : آیا در شان یک کاربر ایرانی میباشد که همانند کودکان بنویسد ؟ با وجود اینکه بارها توسط پیام خصوصی ، دوستانه و به صورت تذکر و اخطار آنها را راهنمایی نموده ایم !
برخی دوستان به خودشان زحمت نمیدهند تا از واژه ها و کلمات ادبی استفاده کنند به طور مثال :
به جای : لطفا فایل یا نقشه ... را در سایت قرار دهید !!! مینویسند >>> فایل یا نقشه ... رو برام بزارین
یا به جای
خوب هستید یا خوبید >>>مینویسند >>>خوبی !!! همانند پسرخاله ها و اصلا احترام برای دیگران قائل نیستند و این مورد را بنده اصلا نمی بخشم ! آخر تا کی باید این روند را ادامه دهیم ؟
به هر حال از اظهار نظرتان سپاسگزارم
موفق باشید

Elec
17th November 2010, 15:32
با سلام سایت بسیار مفید و کارا می باشد. واقعا خسته نباشید

imanpak
17th November 2010, 23:39
با سلام خدمت تمامی اساتید گرامی

در هر حالت ارزش کار شما بر همگان مشخص است و تشکر یا عدم تشکر عده ای از ارزش کار شما کم نمیکند

خود بنده شخصا تا بحال نتونستم پست مفیدی ایجاد کنم چون واقعا سطح اطلاعاتم در حد شما نیست و مطلبی

که برای امثال من جدیده برای شما قدیمی شده و مثل من هم زیاد هست ولی امثال من که صرفا مصرف کننده

هستیم میتونیم با تشکر کردن قدر شناسی خودمونو اعلام کنیم

به هر حال خسته نباشید...دست مریزاد

mhmodazad
19th November 2010, 11:05
باعرض سلام و خسته نباشید به تمامی عزیزانی که به هر نحو این سایت راپرمحتواوفعال میکنند.
باارزوی موفقیت برای تمامی مدیران محترم

pal-electronic
19th November 2010, 19:42
بسمه تعالی
سلام
از لطف و عنایت دوستان عزیزی چون شما بی نهایت سپاسگزارم
همین موارد باعث دلگرمی کاربران و مدیران ارزشمند سایت میشود و انگیزه فعالیت را در آنها شکوفا میکند
موفق باشید

24444

aramjan
26th November 2010, 02:04
اقا نهایت تشکر

حسن محمدي
27th November 2010, 21:43
با سلام من هم از تمامی عزیزانی که در این سایت زحمت می کشند تشکر وقدر دانی میکنم انشاءالله که موفق باشند

davy
28th November 2010, 11:48
به نام خدا

با عرض سلام و خسته نباشید و تشکر فراوان از آقای کیان فر و آقای پناهی و همة عزیزان و مدیران و همة کاربران محترم ؛
بنده به عنوان کابر جدید و بی تجربه اگر قصوری کرده ام عذرخواهی و میکنم واز این همه مطالب و تجربه به وجد آمده ام خدا خیرتان بدهد که به داد افراد بی تجربه ای مثل من میرسید من که واقعا زبان تشکر در مقابل این همه خدمت و کمک را ندارم و از اینکه فعلا تجربه و مطلبی برای فرستادن ندارم شرمنده ام و باز هم به خاطر در اختیار گذاشتن این همه برنامه ؛ نقشه و تجربیات با ارزش از همة عزیزان تشکر میکنم:felizcumple::104::104::felizcumple:

رامین فرهادی
28th November 2010, 15:30
سلام علیکم
تشکر از همه دوستان که مدیران و کسانی که در این سایت برای رفع مشکل کاربران زحمت می کشند مورد لطف خودشان قرار دادند
جا دارد از اینجا از همه دوستان تشکر و قدر دانی کنم که بدون هیچ چشم داشتی و توقعی تلاش می کنند و بنده حقیقر هم تا جایی که اطلاعاتم یاری کند و از دستم کاری براید کوتاهی نخواهم کرد
اما در مورد پاسخ دوستمون باید عرض کنم که اولا به جمع ما خوش امدید و خوشحال می شویم که از تجارب شما استفاده کنیم ولی بهتر است ابتدا قوانین سایت را مرور کنید و طبق قوانین رفتار کرده و همین که دکمه تشکر را بزنید خستگی از تن همه دوستان در خواهد رفت و چیزی بیش از این انتظار ندارند
موفق و موید باشید

aaa33
30th November 2010, 13:31
:0018: ضمن سلام و عرض خسته نباشيد

از آنجائيكه بسيار از اعضاء به صورت حرفه اي وارد سايت نشده اند و زماني را براي آشنايي بيشتر سايت نياز دارند به بزرگي خود ببخشيد البته تذكر لازم بود . از مديريت خوب و دلسوزانه شما (به عنوان يك عضو تازه وارد)‌ كمال تشكر را دارم اميدوارم هميشه موفق باشيد .

sharp-pc
1st December 2010, 03:50
با عرض سلام و خسته نباشید

با تشکر و سپاس بسیار از مدیریت و معاونت دلسوز و زحمتکش و تمام مدیران ودست اندرکاران که واقعآ با زحمات شبانه روزی توانسته موجبات شرمندگی ما را فراهم واین همه اطلاعات در اختیار بنده و دوستان قرار دهند
آقایان پناهی و کیانفر بنده به نوبهً خود به عنوان یک کاربر تازه کار بسیاروبسیار سپاسم را تقدیم قتبهای مهربان و رئوف شما عزیزان میکنم

:lay:انشاالله خداوند خیرتان دهد:lay:

pal-electronic
1st December 2010, 16:06
با عرض سلام و خسته نباشید

با تشکر و سپاس بسیار از مدیریت و معاونت دلسوز و زحمتکش و تمام مدیران ودست اندرکاران که واقعآ با زحمات شبانه روزی توانسته موجبات شرمندگی ما را فراهم واین همه اطلاعات در اختیار بنده و دوستان قرار دهند
آقایان پناهی و کیانفر بنده به نوبهً خود به عنوان یک کاربر تازه کار بسیاروبسیار سپاسم را تقدیم قتبهای مهربان و رئوف شما عزیزان میکنم

:lay:انشاالله خداوند خیرتان دهد:lay:

دوست عزیز سلام
من به شخصه همکاری و فعالیت خودم را در سایت های اینترنتی یک وظیفه میدانم
این وظیفه هم اجر اخروی دارد و هم اجر دنیوی ، زیراکه هم از اطلاعات و تجربیات دوستان استفاده میکنم و هم اینکه در پاسخگویی به سوالات و درخواست دیگر دوستان از هیچ تلاشی دریغ نمیکنم .
این کار باعث میشود تا دل یک انسان شاد شود و همین امر باعث میشود که یک پدر بیارمزی پشت سر من و دیگر دوستان زحمت کش سایت باشد
به هر حال از ابراز لطف شما سپاسگزاری نموده و امیدوارم تمام کاربران اینترنتی همانند شما این موضوع را درک کنند که برپایی و نگهداری یک سایت کار آسانی نیست
بنده به دلیل سمتی که در این سایت دارم کمابیش از مشکلات آن اطلاع دارم و شایان ذکر است که حتی هزینه پشتیبانی سرور و غیره... را نیز جناب کیانفر از جیب مبارک تقبل می کند چه برسد به اینکه بخواهد از آن نفعی ببرد
جا دارد در اینجا نیز از جناب کیانفر مدیرکل محترم سایت یک تشکر ویژه داشته باشم که تمام سعی و تلاش خود را برای کاربران سایت مینمایند تا هیچ کاربری دست خالی از سایت بیرون نرود و یا مشکلی نداشته باشد
موفق و موید باشید

TuneUp_Vahab
5th October 2011, 22:26
با سلام خدمت مدیر و معاونت محترم سایت کم نظیر کیانست .

بنده نیز با 20 سال سابقه موفق در زمینه الکترونیک به نوبه خود بتوانم در هر چه بهتر شدن این سایت کمک شایانی بکنم . انشاالله تجربیات چند ساله ام را در اختیار همکاران گلم قرار خواهم داد .

ARIYA
6th October 2011, 08:59
با سلام خدمت مدیر و معاونت محترم سایت کم نظیر کیانست .

بنده نیز با 20 سال سابقه موفق در زمینه الکترونیک به نوبه خود بتوانم در هر چه بهتر شدن این سایت کمک شایانی بکنم . انشاالله تجربیات چند ساله ام را در اختیار همکاران گلم قرار خواهم داد .

درود
خوشحال میشویم از اطلاعات مفید شما استفاده کنیم . منتظر فعالیت شما در سایت هستیم