توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خرابی لباسشویی کندی مدل گرند پلاس
برزو62
8th December 2025, 11:13
بعد از تعویض میکرو سویچ در باز چراغ در چمک زده وقبل از بسته شدن در هر سیم مثبت برقدار هستند در ضمن ترایاک نیز تعویض گشته اما رفع مشکل نشد
ASALAK
8th December 2025, 11:19
درود
اول برد رو ریست کنید
دوم ایسی میکرورو شارژ لحیم کنید .
مداررو با تینر 20000 شستشو داده وخشک کنید ببنید بر طرف میشه
برزو62
8th December 2025, 12:40
کارهای اعلام شده را انجام دادم اما ریست نشد و چراغ شبیح دانه برف چشمک میزند لطفاً طریقه ریست را به من بگوییدودر زمان نصب سویچ در دو فاز با یک پول موجود است کلید شبیه برف ۵ عدد چشمک میزند
ASALAK
9th December 2025, 13:36
درودئ
مطالعه ای که کردم در سایتهای خارجی بیشترینم ورایجترین علل ارور کنمدی رو مبنی بر فلش زدن چراغ .انسداد یا عیب در سیستم تخلیه ماشن نوشتند .
درابتدا تمامی مجرای کانال خروجی وووردی اب رو بررسی کنید ومطمئن بشید که پمپ تخلیه ماشین سالم است
برا یتست میتونید سوکت پمپ رو جدا کرده وبرق جدابهش بدید ببینید کار میکنه یانه ؟
ریست :
برای ریست لباسشویی های کندی، تنها کافیست دکمه توقف “PAUSE” و لغو “CANCEL” را دو بار فشار دهید. بعد از این کار باید ارور لباسشویی شما پاک شده، ماشین به حالت خنثی در بیاید و عملکردش مانند سابق شود.
2- درود کاربر گرامی، در برخی از مدل ها با فشار دادن دکمه ریست و چند ثانیه نگه داشتن آن می توانید اقدام به ریست لباسشویی کندی خود نمایید. در سایر مدل ها برای ریست کردن ابتدا به کمک دکمه پاور دستگاه را خاموش کرده و سپس آن را از برق بکشید. پس از گذشت چند دقیقه مجددا دستگاه را به برق وصل کرده و روشن نمایید. سپس درب لباسشویی را 6 بار پشت هم باز و بسته نمایید تا ریست کامل گردد
برزو62
14th December 2025, 17:16
رنگ سیم قفل در بعلت فیجی کردن سیم یادم رفته کدام سیم روی برد بترتیب فاز و نوا وبرگشت باید باشد طبق رنگ بندی و ترایاک تعویض گردید ولی باز ارور دارم و رفع ارور نمیشود و چراغ استارت روی برد روشن نمیشود ولی چراغ بالا سمت ولوم پایمال چشمک میزند
vBulletin® v4.2.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.