توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارور de لباسشویی سامسونگ 1228
ASALAK
19th December 2025, 18:53
درود دوستان لباسشویی فوق هنگام روشن کردن فیوز برق منزل پریده وبعدش مشکل ارور درب اومده . میکروسویچ درب تعویض شد مسیر برد سالمه به سیم فرمان درب ولتاژ داده شد ولی بازم بعد از استارت ارو درب de رو نمایش میده . کسی از دوستان .مسیر قطع یا بقولی یکسره کردن قفل رو میدونه ؟ منظور اینکه از روی برد بشه ارور رو حذف کرد ؟
ASALAK
19th December 2025, 21:35
درود دوستان .بعا از مدتیکلنجار رفتن متوجه قطعی در برد دستکگاه شدم که با اتصال قطعی الان ارور درب برطرف شده ولی مشکل جدید بوجود امده !
وقتی رو ی خشک کن میزارم بعد چند لحظه پمپ تخلیه راه میافته وحدودا 5ثانیه کار میکنه بعد قطع میشه وموتورهم که باید بعدش حرکت کنه ! حرکتی نداره همینجور میمونه تا بعد حدود 1دیقه ارور uc میاد وتمام !!
با حالت تست مود روشن میکنم بلافاصله با زدن استارن سیستم شروع به تست مسکنه شیرها پمپ وموتور رو تست مسکنه ارور نمسده ولی با جفت دکمه قفلو اسپین تست مسکنم ارور UC میده
ASALAK
27th December 2025, 20:26
درود ارموز برد رو از تعمیرگاه مرکزی گرفتم ونگاه کردم ببینم چکار کرده ؟
یدونه رله چپ وراست موتور وایسی 8پایه lm385 تعویض کرده و مبلغ 2400 گرفت .
پیغام uc مربوز به اضافه بار کشیدن موتور بوده هنگاه گردش به چپ کنتاکت رله چسبیده بوده وموتور امپر میکشیدهو برد ارور میداده .همین
122846
vBulletin® v4.2.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.