PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پرسش در مورد افزايش قدرت و شتاب خودروی آردی RD

opo87
24th August 2010, 10:03
سلام دوستان
مي خوام بدونم كسي از دارندگان خودروهاي RD به فكر افزايش شتاب و قدرت اين خودرو افتاده يا نه
اگه كسي از دوستان به اين فكر افتاده و يا احيانا كارهايي را هم در اين زمينه انجام داده لطفا مطرح كنه. مي‌خوايم به وسيله اين تاپيك به يه راه كار صد در صد عملي و كارآمد برسيم و به ايران خودرو ثابت كنيم كه ميشه آر دي رو هم پر شتاب و قدرت ساخت با يكم دقت و فكر.

opo87
15th September 2010, 09:50
با سلام
انگار هيچ کدوم از دوستان علاقه‌اي به اين کار نداره. به هر حال من اين کار و انجام دادم و خيلي هم راضي‌ام اگه کسي از دوستان هم تمايل به اين کار داره بگه تا براش توضيح بدم

KIAN FAR
15th September 2010, 17:14
با سلام
انگار هيچ کدوم از دوستان علاقه‌اي به اين کار نداره. به هر حال من اين کار و انجام دادم و خيلي هم راضي‌ام اگه کسي از دوستان هم تمايل به اين کار داره بگه تا براش توضيح بدم

دوست عزیز شما در پست اول فقط سوال کردید که چه راه کارهایی در این مورد وجود داره و راهکاری ارایه ندادید که کسی راغب بشه تاپیک رو ادامه بده اگر راهکاری در این مورد دارید بفرمایید ما هم دوست داریم بدونیم ممنون میشم

opo87
16th September 2010, 08:55
بله دوست عزيز حق با شماست
راستش من خواستم بدونم آردي داران ديگه اي هم به اين فکر افتادن يا نه به همون وضعيت افتضاحش قانع بوده اند و استفاده کردهاند.
اما کاري که بايد کرد؟ فکر نکنم کسي تا به حال اين کار رو انجام داده باشه. بايد موتور رو باز کرد و سيلندر اونو ببري تراشکاري و کف تراشي بشه اگه باز هم توضيح خواستيد در خدمتم
ا

karim_9
16th September 2010, 09:07
دوست عزیز شما منتظر عواقبش هم باید باشی که یه خرج سنگین در انتظار هست اگه این کاری که شما انجام دادین
فکر نمیکنم ایران خود رو بدش بیاد کیفیت کار شو ببره بالا بنده این کارو چند سال پیش در موتور سیکلت انجام دادم شتاب خیلی عالی شد ولی بعد یک ساعت کار کردن سیلندر نزدیک به سرخ شدن میشد شما متورو تحریک کردین خوب نتجیه کار مشخصه موتور با فشار سنگین کار میکنه امید وارم این کارو به دیگران توصیه نکید اگه این کار صحیح بود شر کت دریغ نمیکرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

opo87
16th September 2010, 10:25
نه دوست عزيز هر چيزي حد و اندازه‌اي داره اون چيزي که شما ميگي درسته بشرطي که بيشتر از حد مجاز تراشيده باشي. اگه درست و به اندازه کافي بتراشي مطمئن باش که نتيجه اي عالي ميگيري
به هر حال من اين کار و انجام داده ام نه موتور گرم ميکنه و نه مشکل ديگه‌اي پيش اومده شتابشم اگه در حد پژو و سمند نباشه کمتر هم نيست. موتور خيلي نرم و راحت کار ميکنه

احمد برقکار
16th September 2010, 13:39
سلام به دوستان میخواستم عرض کنم که انجام اینکار باعث افزایش مصرف سوخت میشود اردی هم یک ماشین قارقرکه اگه قدرت موتور بالا بره درحرکت تمام اتاق ماشین میلرزه مخوصن اردی که دف وگاردن داره همیشه ماشین های قدرتی یا 6و8 سلند هستتند و چهار سلند قدرتی هم شاتونهاش کوتاهه امید وارم دارندگان اردی ناراحت نشن

karim_9
16th September 2010, 23:39
دوست عزیز شما فرومدید بشرطی که حد اندازه راعایت بشه حد اندازه رو شرکت سازنده محاسبه میکنه شما از کجا مطمعنی که حد اندازه کار شما در حد ایده ال هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

opo87
18th September 2010, 09:24
دوست عزيز
خيلي ببخشيدا اگه کارخانه يه ذره دقت و توجه داشت ما که بعد از تحويل خودرو اينهمه مکافات نداشتيم. يه راهنمايي جهت اثبات گفته هام ميکنم شما اگه دستي تو مکانيکي داري ميتوني يه بلوکه سيلندر پيکان توليد شده دهه پنجاه يا مدل زير 60 رو با سيندر اردي مقايسه کني اونوقت شما هم به نتيجه‌اي من رسيدم ميرسي.

opo87
18th September 2010, 09:45
نه دوست عزيز شما اشتباه ميکني(لطفا اگه ادعايي رو مطرح مي کنيد با دليل مطرح کنيد و ثابت کنيد) اين کار باعث کم شدن مصرف سوخت ميشه دليلشم اينه که با بالا رفتن تراکم وقدرت موتور ديگه لازم نيست براي براي دور گرفتن و سرعت اون اندازه اي که قبلا به پدال گاز فشار مي‌اوردي فشار بياري و حتما خودتون هم ميدونيد که فشار روي پدال گاز رابطه مستقيم با مصرف سوخت داره يعني شما هر چقدر بيشتر پدال رو فشار بديد همون اندازه مصرف سوخت ميره بالا

hz_hamed
21st September 2010, 21:47
سلام
من شنیدم با انداختن دیفرانسیل تویوتایی به جای دف فعلی سرعت آردی بیشتر میشود

محمد دهقان
22nd September 2010, 09:09
سلام
من شنیدم با انداختن دیفرانسیل تویوتایی به جای دف فعلی سرعت آردی بیشتر میشود

سلام
من برای ماشین بابا همین کار رو کردم خیلی بهتر شد
هم زوزش کم شد و حدود 10 کیلومتر هم سرعتش بیشتر شد
البته بیشتر بحث زوزه بود تا سرعت بیشتر و نرمی ماشین

opo87
23rd September 2010, 12:57
بله دوستان گفته شماها درسته ولي اين چاره اصلي كار نيست چون فقط سرعت زياد ميشه مشكل اصلي با آردي شتاب و قدرت موتورشه. شماها اگه آردي سوار باشيد دقيقا متوجه ميشيد كه من چي ميگم. رفع مشكل اصلي اينه كه تراكم موتور و بايد بالا برد تا هم شتاب و هم قدرت موتور زياد شه كه تو سربالاييها و مخصوصا تو سبقتها كم نياره.
يه كار ديگه هم ميشه كرد اونم برداشتم كاتاليزوره چون با توجه به حجم موتور و خروجي اگزوز كاتاليزور كوچكي براش كار گذاشتن كه تاثير منفي زيادي رو شتاب موتور ميذاره البته با توجه به اينكه كاتاليزور آردي از نوع فلزي هستش برداشتنش يه مشكله.

محمد6565
23rd September 2010, 20:01
سلام دوستان به نظر من برای روآ یا آردی راههای زیر شتاب و قدرت رو بهتر میکنه .
1:انداختن شمعهای تک پلاتینه از نوع پلاتینیوم یا اریدیوم سوزنی.(توجه داشته باشید شمعهای چندپلاتینه بعد از مدتی کارایی خود را از دست داده و جرقه ی ناهماهنگی با هم میزنند).
2:استفاده از وایر های چند رشته و اسپرت.(که در انتقال مداری برق بهتر عمل میکنند)
3:استفاده ازفیلنر هوای اسپرت به تنهایی ویا استفاده آن همراه با ورتکسی که (چرخش هوا) ایجاد میکند.
4:در صورت امکان برداشتن کاتالیست.برای تخلیه بهتر و یا در مراحل بالاتر استفاده از هدرز.
که اینها به تنهایی تاثیر گذار است.اما میتوان بصورت علمی اتاق احتراق را برای تراکم بالاتر تغییر داد.البته در کنار کوتاه شدن شاتون و...
توجه داشته باشید اردی های قدیمی از گیربکس گتراک آلمان بهره میبرند که غیراز کمی سفتی دنده ها شتاب و عملکرد خوبی دارند و میشود از آنها برای مدلهای جدید استفاده کرد.
بازم در خدمتیم.

karim_9
23rd September 2010, 23:01
با پوزش از اردی داران عزیز اردی نگه بگو داداش هرکسی خرید تا قیامت مهمون خودشه بهتره بحث نکنیم هیچ جای دنیا شرکت مثل ایران خودرو زرنگ نیست الان داره با 13میلیون اردی میفروشه به این خلق الله میدونین داره پول پژو میگیره اردی دست مردم میده راجب این قضیه بحث کنین اعتراض کنین نه تراشیدن سر سیلندر اردی

opo87
25th September 2010, 17:11
دوست عزيز به هر حال ايرانخودرو يه اوعجوبه‌اي به نام آردي و پس از اون روآ رو توليد و تحويل قشر كم درآمد و كم پول جامعه داده و از اين شركت محترم خودرو ساز هم به هيچ وجه نميشه انتظار كمك و ياري داشت. تز ايرانخودرو اينه پوادارا 405 (كه اونم نسل تو دنيا منقرض شده) سمند و پرشيا و 206 و بقيه هم آردي سوار شن. هيچ اعتراضي هم وارد نيست. و حالا اين ماييم كه بايد به فكر خودمون باشيم (كَس نخوارد پشت من جز ناخن انگشت من)

karim_9
25th September 2010, 22:40
با سلام خدمت تمام دوستان دوست عزیز فرمودند که ایران خودرو اردی یا روا فرق ندارند با هم دیگه ایران خودرو چیزی که داره برای مردم انجام میده خیانت هست نه خدمت بنده منظورم بنده بی انصافی ایران خود رو بود نه سمند وغیره قیمت همون برادر فوقش 5ملیونه منظورم از برادر همون اردی هست چون وقتی ادم خرید دیگه کسی پییدا نمیشه از بنده حقیر بخره حتی به یک سوم قیمت دوست عزیز منظور بنده از بی کیفت وبی انصافی ایران خود رو بود ولا غیر الان داره با 13ملیون اردی میفروشه بنظر شما این انصافه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

opo87
27th September 2010, 13:25
با سلام خدمت تمام دوستان دوست عزیز فرمودند که ایران خودرو اردی یا روا فرق ندارند با هم دیگه ایران خودرو چیزی که داره برای مردم انجام میده خیانت هست نه خدمت بنده منظورم بنده بی انصافی ایران خود رو بود نه سمند وغیره قیمت همون برادر فوقش 5ملیونه منظورم از برادر همون اردی هست چون وقتی ادم خرید دیگه کسی پییدا نمیشه از بنده حقیر بخره حتی به یک سوم قیمت دوست عزیز منظور بنده از بی کیفت وبی انصافی ایران خود رو بود ولا غیر الان داره با 13ملیون اردی میفروشه بنظر شما این انصافه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با سلام
دوست عزيز فعلا ما كار به اينكه ايرانخودرو چيكار ميكنه يا چيكار نمي كنه نداريم. لطفا موضوع بحث رو عوض نفرماييد.

محمد دهقان
27th September 2010, 20:46

سلام
دوست عزیز همه ما میدونیم چی داریم میخریم اما چاره ای نیست با این پولی که مردم برای خرید آر دی یا پراید میدن توی ایران بهتر از این ماشین نمیدن بهشون
اما این که چی بخریم یا این که ایران خودرو چه کار میکنه رو لطفا" در این قسمت مطرح نکنید میتونید تو قسمت بحث آزاد مطرح کنید این جا یک بخش فنی است و سئوالها تخصصی
ما داریم به صورت فنی و برای بالا بردن اطلاعات دوستان اینجا بحث میکنیم

متشکرم

KIAN FAR
27th September 2010, 23:14
کاربران گرامی چنین مباحثی طبق فرمایش مدیر محترم بخش در تالار گفتگوی ازاد مطرح شود تا از مباحث
فنی دور نشویم با تشکر از تذکر مدیر بخش وتالار خودرو
تاپیک بسته شد