توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پیشنهاد (افزایش دانلود) : قابل توجه کاربران و مدیران محترم سایت کیان ست
pal-electronic
20th September 2010, 17:08
با سلام
برخی از عزیزان در گروه کاربران اشتراکی (VIP) از تعداد دانلود فایل ها و زمان محدودیت آن در سایت(12فایل در 12ساعت) ناراضی بوده و هستند
طی جلسه هیات مدیره محترم سایت تصمیمی اتخاذ گردید که دانلود فایل از سایت افزایش پیدا کند و کاربران بتوانند در هر 6 شش ساعت 10 ده فایل دانلود نمایند
از دوستان و کاربران عزیز تقاضا میشود اگر با این تصمیم موافق می باشند ، در همین تاپیک اعلام نمایند تا با اکثریت آراء تصویب و اجرا شود
لازم به ذکر است : سایت های مشابه هم اکنون روی 10 فایل در 24 ساعت تنظیم شده اند
محمد دهقان
20th September 2010, 17:22
سلام
به نظر من همون گزینه قبلی خوبه
و فقط یک شرط این وسط بزارید به این صورت که هر کسی دانلودی بیشتر از 12 تا در طی روز میخواد دانلود داشته باشه برای هر دانلود اضافه یک مطلب مفید برای سایت ارسال کنه
تا بدینوسیله هم مطالب سایت بره بالا هم این که کسانی که میخواند فقط مصرف کننده باشن مشخص بشه
متشکرم
spr_electronic
20th September 2010, 17:39
سلام
من با این روش و سیستم جدید موافق هستم و برایم جای سوال است که چرا این سیستم را پیدا کرده اید ؟
این سیستم فقط به نفع کاربرانی مانند من خواهد شد که مدام در حال دانلود هستند !
باتشکر از همه مدیران و دست اندکاران سایت کیان ست
KIAN FAR
20th September 2010, 17:48
جناب پناهی هم نظریات کاربران ویژه وهم نظریه مدیران محترم برای ما مهم است
پس از ارسال نظریات دوستان تصمیمی اتخاذ خواهد شد که به روال قبل باقی خواهد ماند یا
اینکه افزایش پیدا کند
reza1389
20th September 2010, 17:50
خوبه دستون درد نکنه
pal-electronic
20th September 2010, 18:03
سلام
من با این روش و سیستم جدید موافق هستم و برایم جای سوال است که چرا این سیستم را پیدا کرده اید ؟
این سیستم فقط به نفع کاربرانی مانند من خواهد شد که مدام در حال دانلود هستند !
باتشکر از همه مدیران و دست اندکاران سایت کیان ست
علی جان سلام
از اینکه این سوال را مطرح نمودید تشکر میکنم حالا به پاسخ های مهم آن توجه کنید
1- قرار بود که ما به طور کل محدودیت دانلود را از روی سایت برداریم . ولی متاسفانه یکسری سودجو کار هر روزشان شده بود دانلود فایل ها و اغلب هم آنها را در سایت های دیگر آپلود می کردند !
2- اکثر ما تعمیرکار هستیم و به خوبی میدانیم که در طول روز امکان آن نیست که بیش از چند دستگاه (تلویزیون ، ضبط ، دی وی دی و ....) تعمیر کرد و برای تعمیر آن نیز شاید نیاز به فایل ایپرام و یا نقشه باشد . ولی باز با این حال یکی از بهانه های افراد احتیاج داشتن فایل بود که میشد با همان 12 دانلود در روز رفع نیاز نمود !
3- هم اکنون اشخاصی را میشناسیم که با وجود دانلود اکثر فایل های سایت برای خود آرشیو درست کرده اند !
4- سایت کیان ست علیرقم سایت های دیگر به کاربران خود احترام میگذارد و این را همه به خوبی میدانند . نمونه بارز آن نیز پاسخ سریع سوالات و درخواست های آنها توسط تیم مدیریتی سایت است !
5- اغلب ما ایرانی ها یک خصلتی داریم که جنبه و ظرفیت یکسری مسائل را نداریم و اگر آزادی برایمان اتخاذ شود خود را گم می کنیم و تا حد مرگ از آزادی خود استفاده میکنیم ، در همین راستا نیز نظرات برخی از اعضاء محترم هیات مدیره سایت بر این بود که محدودیت دانلود برداشته شود ، ولی .....
6- انشاالله در آینده ای نزدیک تصمیمات جدید و قابل شایانی ارائه شده است که اجرایی خواهد شد و این کاملا به نفع کاربران سایت خواهد بود و از آن لذت خواهند برد !
موفق باشید
hamid2346
20th September 2010, 18:14
موافق
منصور
20th September 2010, 18:33
با سلام بنده هم با نظر جناب پناهی موافقم
محمد هادی
20th September 2010, 18:39
هر جور میلتان است.
ولی فکر کنم همین دانلود هم کفایت میکند.
فقط یک فکری به حال ما بدبختهای dial up بکنید.
مثلا تاپیکی را مشخص کنید و فایلهای درخواستی کاربران را در ساعتی دانلود افلاین داشته باشین.
چون بعضی فایلها واقعا سنگین هستند و با دیال اپ نمیشود چند دانلود حجیم داشت
با تشکر
m.aminifar
20th September 2010, 19:03
سلام :خوبه 1فکری هم برهی کسانی بکنید که در طول روز دسترسی به اینترنت ندارن
KIAN FAR
20th September 2010, 19:11
این یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :10::10::10::10::10::10::10::10:
حامد کیانمهر
20th September 2010, 19:16
به نظر شماکسانی که دسترسی به اینترنت رو ندارنند ما چیکار کنیم. پیشنهاد شما چیه.
هر جور میلتان است.
ولی فکر کنم همین دانلود هم کفایت میکند.
فقط یک فکری به حال ما بدبختهای dial up بکنید.
مثلا تاپیکی را مشخص کنید و فایلهای درخواستی کاربران را در ساعتی دانلود افلاین داشته باشین.
چون بعضی فایلها واقعا سنگین هستند و با دیال اپ نمیشود چند دانلود حجیم داشت
با تشکر
دوست گرامی در حال برسی بعضی از مسائل هستیم که به محض لملده شدنند و تثبیت هیات مدیره دانلود افلاین اختضاصی سایت رو هم راه اندازی می کنیم.
علی جان سلام
از اینکه این سوال را مطرح نمودید تشکر میکنم حالا به پاسخ های مهم آن توجه کنید
1- قرار بود که ما به طور کل محدودیت دانلود را از روی سایت برداریم . ولی متاسفانه یکسری سودجو کار هر روزشان شده بود دانلود فایل ها و اغلب هم آنها را در سایت های دیگر آپلود می کردند !
2- اکثر ما تعمیرکار هستیم و به خوبی میدانیم که در طول روز امکان آن نیست که بیش از چند دستگاه (تلویزیون ، ضبط ، دی وی دی و ....) تعمیر کرد و برای تعمیر آن نیز شاید نیاز به فایل ایپرام و یا نقشه باشد . ولی باز با این حال یکی از بهانه های افراد احتیاج داشتن فایل بود که میشد با همان 12 دانلود در روز رفع نیاز نمود !
3- هم اکنون اشخاصی را میشناسیم که با وجود دانلود اکثر فایل های سایت برای خود آرشیو درست کرده اند !
4- سایت کیان ست علیرقم سایت های دیگر به کاربران خود احترام میگذارد و این را همه به خوبی میدانند . نمونه بارز آن نیز پاسخ سریع سوالات و درخواست های آنها توسط تیم مدیریتی سایت است !
5- اغلب ما ایرانی ها یک خصلتی داریم که جنبه و ظرفیت یکسری مسائل را نداریم و اگر آزادی برایمان اتخاذ شود خود را گم می کنیم و تا حد مرگ از آزادی خود استفاده میکنیم ، در همین راستا نیز نظرات برخی از اعضاء محترم هیات مدیره سایت بر این بود که محدودیت دانلود برداشته شود ، ولی .....
6- انشاالله در آینده ای نزدیک تصمیمات جدید و قابل شایانی ارائه شده است که اجرایی خواهد شد و این کاملا به نفع کاربران سایت خواهد بود و از آن لذت خواهند برد !
موفق باشید
به نظر من حق با جناب پناهی است. اکثر کسانی که تعمییر کارنند. ذر طول روز بیشتر 10 تا تعمییری ندارند.
ولی اگه تعداد 10 فایل در 10 ساعت باشه که در مجموع 24 فایل در24 ساعت و به ازاری یک پست مفید که مدیریت تایید کنه 1 فایل اضافه بشه هم خوبه.
با تشکر
naz89
20th September 2010, 19:35
باسلام موافق
saman 20
20th September 2010, 19:35
سلام
دوستان من موافقم فقط اگه کاری بکنین که سایت با اینترنتدانلود منیجر مشکل نداشته باشد ممنون میشم
DRP10140
20th September 2010, 19:38
هر چی شما بفرمایید ما اطاعت مکنیم ...... بد نیست خوبه
KIAN FAR
20th September 2010, 19:45
سلام
دوستان من موافقم فقط اگه کاری بکنین که سایت با اینترنتدانلود منیجر مشکل نداشته باشد ممنون میشم
دوست عزیز نه این یکی رو نمیشه کاریش کرد
Meisam-Alishahi
20th September 2010, 20:19
هوالعلیم
با سلام خدمت جناب کیانفر و جناب پناهی ، به نظر بنده این پیشنهاد خوبیه و این سایت خوب را از دیگر سایتها متمایز میکنه ، ولی یه اما داره ، اونم اینه که واقعا چقدر میتونید از سو استفاده اشخاص بی ظرفیت جلوگیری کنید، بنده خدای نکرده به شخص یا اشخاصی توهین نمیکنم ،اما چون این اتفاقی است که در همین سایت افتاده ،به هرحال طبق یه ضرب المثل که میگه باید کلاهت رو سفت داشته باشی تا باد نبره ، با آرزوی موفقیت روز افزون این سایت و مدیران و کاربران خوب کیانستی
با تشکر
عالیشاهی
karim_9
20th September 2010, 21:10
با سلام بنده هم موافق هستم ولی ایا کسانی که در طول 24سایت حتی یک فایل هم دانلود نمیکنند با اون های که در روز بیشترین فایل هارو دانلود میکنند فرقی میکنند یا خیر خود بنده شاید در هفته یکی دوتا بیشتر دانلود نداشته باشم ولی مواقم
abolfazl523
20th September 2010, 21:15
سلام این روش جدیدی بهتر
alireza3135
20th September 2010, 21:25
با سلام خدمت اقای پناهی و اقای کیانفر عزیز به نظر من فرقی نداره همینطور که دوست عزیزمان بیان کردن ما با خط دیالاپ کانکت میشویم و دانلودی نداریم مگر برنامه های پروگرام خواسته باشیم اونم در گاهی اوقات اگه لازم باشه فقط یه سال اگه شما این کار را انجام دهید ایا از لحاظ سرعت در سایت وهمینطور مطالب که لازم داریم دچار مشکل نمیشیم منظورم بار ترافیکی سایت هست چون ما همه تعمیر کار هستیم و از تجربیات یک دیگر استفاده میکنیم ..اگه بار ترافیکی زیاد نمیشه برای بعضیها هم که دانلود لازم هستن به نظر بنده بد نیست خوبه موفق باشید:0018:
tvreza
20th September 2010, 22:00
خوب طرحی هستش ممنون
Mehran25
20th September 2010, 22:37
من هم موافقم
mohandes_9550
20th September 2010, 22:39
دستتون درد نکنه برای من که بهتره چون من با دانلود منیجر دانلود میکنم و مشکل دانلود دارم هر چی تعداد دانلود بیشتر باشه من راحت ترم
m.aminifar
20th September 2010, 23:06
این یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :10::10::10::10::10::10::10::10:
منظورم درست متوجه نشدید یک سری از دوستان روز ها سر کارن شاید محل کارشون جوری باشه که دسترسی به اینترنت نداشته باشن شب میان خونه بیشتر از 2 الی 3 ساعت بیشتر نمی تونن توی سایت باشن بعد میخوان بخوابن پس جوری باشه تا بتونن توی این چند ساعت برنا مه های که می خون از سایت بگیرن من خودم به خاطر این که بتونم هر موقع بیام به سایت حدود 200 هزار تومن خرخ کردم
اميركيان
20th September 2010, 23:11
باسلام خدمت مديران محترم
من نسبت به شغلم زمان كمتري دارم تا به سايت مراجعه كنم وزماني هم كه به سايت ميام مستقيما به قسمت ماهواره ها ميروم وبا نظرهيات مديره محترم موافقم
sinaee
21st September 2010, 02:04
منم موافقم اميدوارم موفق موئيد باشيد
BANI
21st September 2010, 02:23
با عرض سلام وتشکر از شما بنده ام موافقم
ufo2
21st September 2010, 02:28
باسلام.با تشکر از شما جناب پناهی وتمام دوستانی که به نحوی در مدیریت وشکوفایی روزافزون این سایت سهیم هستند.دررابطه با طرح افزایش دانلود موافق هستم.ارادتمندufo2
sabaaf
21st September 2010, 07:38
سلام من هم با نظر آقای بناهی موافقم.
با تشکر از شما
علي اصلاني
21st September 2010, 08:14
با تشكر از دوستان
من هم با سيستم جديد موافق هستم.
:lay:
تكنيك
21st September 2010, 10:19
سلام من هم موافق هستم
mohammad924
21st September 2010, 10:56
من هم بانظر اقاي پناهي موافق هستم خوبه
kami_oops
21st September 2010, 12:37
خوبه ممنون
parvizammax
21st September 2010, 13:51
اين محدوديتها كاري بيش نميبره. خوب اونايي كه دانلود نياز دارن تو سايت عضون وامكان نياز هر فايل در هر ساعت براشون بيش مياد بنظر بنده داشتن امتيازات بهتر سايت مهم نه اينكه محدوديت . خواهشن بجاي اينا برا هر كاربر يه مسوليت كوچكي قرار داده بشه تا هر كسي بنوبه خودش تو سايت فعاليت كنه .نه اينكه همديگرو محروم كنيم لطفا كاري نكنين باعث دلسرديه كاربران بشين .
rasol-palang
21st September 2010, 16:19
سلام! بنده هم به این پیشنهاد موافقم:lay:
pal-electronic
21st September 2010, 17:03
اين محدوديتها كاري بيش نميبره. خوب اونايي كه دانلود نياز دارن تو سايت عضون وامكان نياز هر فايل در هر ساعت براشون بيش مياد بنظر بنده داشتن امتيازات بهتر سايت مهم نه اينكه محدوديت . خواهشن بجاي اينا برا هر كاربر يه مسوليت كوچكي قرار داده بشه تا هر كسي بنوبه خودش تو سايت فعاليت كنه .نه اينكه همديگرو محروم كنيم لطفا كاري نكنين باعث دلسرديه كاربران بشين .
سلام
شما اصلا کامل متن و اطلاعیه ای رو که نوشته بودم ، خوندید ؟؟
این کار که به نفع کاربران میشود تا به نفع سایت !
منظورتان از کاری پیش نمی برید چیست ؟
سوالات و انتقادات شما خوب و قابل تحسین است و من به اینگونه سوالات و انتقادات بیشتر اهمیت میدهم تا به چیزهای دیگر... زیرا این گونه انتقادات و شکایات باعث پیشرفت سایت خواهد شد
ما اگر دانلود را نامحدود کنیم ، ظرف یک روز کل اطلاعات سایت که برای هر کدام از آنها هزینه و وقت زیادی صرف شده به راحتی پایمال می شود !
هرکاربری اگر بخواهد در سایت فعالیت کند به گروه خود نگاه نمی کند و همکاری و فعالیت خود را نشان میدهد ، به زور که نمیشود کاربران را وادار به کاروفعالیت کرد!
الان شما به ارسالات و پست های خود نگاه کنید حدود 28 پست است که همه آنها سوال و درخواست بوده است ! آیا شما که این مطلب را عنوان مینمایید میتوانید قسمتی از سایت را اداره نمایید ؟ اگرقادر هستید ما در خدمت شما هستیم ، فعالیت خود را آغاز کنید تا به گروه مدیریتی منتقل شوید
لطفا یکبار دیگر اطلاعیه را مرور نمایید و بعد پاسخ دهید !
با تشکر از شما
موفق باشید
parvizammax
21st September 2010, 19:25
بنده تعمير كارم درمواقعي كه نياز باشه در خدمتم به توان خودم .خوب بايدم به نفع كاربر باشه در غير اين صورت سايت بس برا چه درديه .يه نفر عضو ميشه تا از سايت استفاده كنه. اونايي هم عضو نيستن كي تونستن يه فايل دانلود كنن. خلاصه محدوديت نوعي تحريم تلقي ميشه
pal-electronic
21st September 2010, 19:31
بنده تعمير كارم درمواقعي كه نياز باشه در خدمتم به توان خودم .خوب بايدم به نفع كاربر باشه در غير اين صورت سايت بس برا چه درديه .يه نفر عضو ميشه تا از سايت استفاده كنه. اونايي هم عضو نيستن كي تونستن يه فايل دانلود كنن. خلاصه محدوديت نوعي تحريم تلقي ميشه
شما ظاهرا دارید به بیراهه میروید و ........
به هر حال ....
هیات مدیره سایت کیان ست علارقم سایت های دیگر تمام عملیات و کارهایی که کرده و خواهد کرد را به صمع کاربران رسانده و میرساند و در این مورد بی تفاوت نیست و نخواهد بود !!!
این یعنی اینکه ما کاربران را عضو این خانواده میدانیم و آنها را در پیشنهادات و تغییرات یا .... سهیم مینماید
شما نیز بهتر است به فعالیت خود ادامه دهید
از تعداد تشکراتتان در قبال دانلود و استفاده از سایت معلوم است که چقدر به قوانین ، سایت و همکاران خود اهمیت میدهید
موفق باشید
y-as
21st September 2010, 23:36
ممنون ميشم ازلطف تان
SURENA
22nd September 2010, 02:24
با سلام و خسته نباشید. بنده هم با این طرح موافقم
pejman808
22nd September 2010, 10:14
با سلام خدمت آقای پناهی.اینجانب مخالفم. فکر میکنم شرایط گذشته بهتره.هر که هم اعتراض داره یه جورایی مشکوک میزنه
pal-electronic
22nd September 2010, 10:38
با سلام خدمت آقای پناهی.اینجانب مخالفم. فکر میکنم شرایط گذشته بهتره.هر که هم اعتراض داره یه جورایی مشکوک میزنه
دوست عزیز سلام
این تغییر که به نفع کاربران میباشد ، پس چرا از این بابت نگران هستید ؟
شما الان در 12 ساعت میتوانید 12 فایل دانلود نمایید
با این سیستم جدید شما قادر خواهید بود در 6 ساعت 10 فایل دانلود کنید
این یعنی افزایش دانلود برای شما نه کاهش !!
موفق باشید
mohsen-mehri
22nd September 2010, 12:15
موافقم
parvizammax
22nd September 2010, 13:01
اقاي محترم بهر حال نظر كاربر مهم چه قبول باشه چه قبولش نكني. مهمه. بنده نظر خودمو گفتم .نه كاري به بيراهه كشيدم نه به قوانين كم احترامي كردم . به تمام كاربران زحمتكش هم خسته نباشيد ميگم ودس بوس عزيزان هم هستم........................ در ضم اگر هيت مديره هيت اين تصميمو گرفته باشه نظرشان براي ما مهم واحترام براشون قايليم تصميم با شماس .
majid21
22nd September 2010, 15:14
خوبه موافقم
ali200009
22nd September 2010, 17:17
با سلام
برخی از عزیزان در گروه کاربران اشتراکی (VIP) از تعداد دانلود فایل ها و زمان محدودیت آن در سایت(12فایل در 12ساعت) ناراضی بوده و هستند
طی جلسه هیات مدیره محترم سایت تصمیمی اتخاذ گردید که دانلود فایل از سایت افزایش پیدا کند و کاربران بتوانند در هر 6 شش ساعت 10 ده فایل دانلود نمایند
از دوستان و کاربران عزیز تقاضا میشود اگر با این تصمیم موافق می باشند ، در همین تاپیک اعلام نمایند تا با اکثریت آراء تصویب و اجرا شود
لازم به ذکر است : سایت های مشابه هم اکنون روی 10 فایل در 24 ساعت تنظیم شده اند
سلام خسته نباشيد.
چون بعضي از روزها هستيم . اگر فكر ديگري ميشد بهتر بود.
farshid
22nd September 2010, 19:49
با سلام خدمت اساتید محترم
من فکر می کنم همین روش برای کسانی که درتعمیرگاه درسترسی به اینترنت دارند کافی است اما برای کسانی که درسترسی آسان ندارند و ممکن است هفته ای یک بار این امکان را داشته باشند که به اینترنت درسترسی پیدا کنند کافی نیست
ebi_sat2005
22nd September 2010, 21:41
به نظر من هر کاری که باعث بشه کاربرای خوب کیانست افزایش پیدا کنن و رضایتمندیشون بیشتر بشه باید اعمال بشه با تشکر
vida
23rd September 2010, 21:08
با سلام این کار که کردین خیلی خوبه دستتون درد نکنه با تشکر
myssam
24th September 2010, 23:19
خوبه بد نيست
KIAN FAR
27th September 2010, 19:59
با سلام
حضور کاربران محترم اشتراکی vip
با در خواست جناب پناهی و اکثریت کاربران تعداد دانلودها از
12 فایل در 12 ساعت
به
10 فایل در 6 ساعت
افزایش یافت
موفق باشید
moji001
29th September 2010, 00:25
باعرض سلام وخسته نباشیدخدمت مدیریت سایت.منم بانظرآقای پناهی موافقم
sohil2000
30th September 2010, 11:22
با سلام
به نظر من اگر یک راه حلی برای کسانی مثل من هم وجود داشت که بتونن از مطالب سایت بیشتر استفاده کنند خیلی بهتر بود یعنی محدودیت دانلود برای این افراد برداشته میشد من فقط از مطالب این سایت استفاده میکنم و نه اطلاعاتم در حدی است که بخوام به بچههای دیگر کمک کنم نه به خودم این اجازه رو میدم که مطلبی که من براش هیچ زحمتی نکشیدم در سایت دیگری قرار بدم
اگر کسی قصد دانلود فایلی را داشته باشد و بخواد در سایت دیگری قرار دهد حتی اگر امکان دانلود 1 در 24 ساعت باشد این کار انجام میدهد من خودم به شخصه حاضرم مبلغ بیشتری برای این کار پرداخت کنم ولی حداقل در 6 ساعت امکان دانلود 20 فایل داشته باشم
مرسی
KIAN FAR
30th September 2010, 17:32
با سلام
به نظر من اگر یک راه حلی برای کسانی مثل من هم وجود داشت که بتونن از مطالب سایت بیشتر استفاده کنند خیلی بهتر بود یعنی محدودیت دانلود برای این افراد برداشته میشد من فقط از مطالب این سایت استفاده میکنم و نه اطلاعاتم در حدی است که بخوام به بچههای دیگر کمک کنم نه به خودم این اجازه رو میدم که مطلبی که من براش هیچ زحمتی نکشیدم در سایت دیگری قرار بدم
اگر کسی قصد دانلود فایلی را داشته باشد و بخواد در سایت دیگری قرار دهد حتی اگر امکان دانلود 1 در 24 ساعت باشد این کار انجام میدهد من خودم به شخصه حاضرم مبلغ بیشتری برای این کار پرداخت کنم ولی حداقل در 6 ساعت امکان دانلود 20 فایل داشته باشم
مرسی
نه دوست گرامی همین هم الان خیلی زیاد هست 10 فایل در 6 ساعت-- مگه میخوای چیکار کنی که باز هم کمه؟؟؟
majid10
11th October 2010, 20:18
سلام منم نظر شما تئيد ميكنم خيلي خيلي تشكر ميكنم ازتمام دست اندر كاران اين سايت و كسي كه امروز اين سايت و در خيابان نارمك بهم معرفي كرد
pal-electronic
11th October 2010, 20:42
[QUOTE=مجید12;33990]سلام منم نظر شما تئيد ميكنم خيلي خيلي تشكر ميكنم ازتمام دست اندر كاران اين سايت و كسي كه امروز اين سايت و در خيابان نارمك بهم معرفي كرد[/QUOTE
دوست عزیز سلام
اول از اینکه به سایت خودتان خوش امدید
در ثانی این مطلب قدیمی میباشد و به قول معروف ته دیگش رو هم خوردند !
این مطلب با اکثریت آراء تصویب و اجرایی شده است
ولی از اینکه نظر خود را اعلام نمودید متشکریم
موفق باشید
payton1360
17th October 2010, 21:26
سلام موافق هستم
حسن محمدي
19th October 2010, 19:22
موافقم
pal-electronic
19th October 2010, 20:00
موافقم
سلام آقای محمدی عزیز
بلاخره پس از چند ماه انتظار شما را در گروه ویژه VIP زیارت کردیم
به جمع ما خوش آمدید
موفق باشید
مهردادابوالحسنی
11th February 2011, 17:52
سلام جناب اقای پناهی ولی به نظر من تعداد دانلود سایتی به این خوبی خیلی کمه اگر دانلود بیشتر کنید ممنون میشم از شما امروز من میخواستم دانلود داشته باشم ولی نتونستم تا شب دانلود کنم
pal-electronic
11th February 2011, 17:58
سلام جناب اقای پناهی ولی به نظر من تعداد دانلود سایتی به این خوبی خیلی کمه اگر دانلود بیشتر کنید ممنون میشم از شما امروز من میخواستم دانلود داشته باشم ولی نتونستم تا شب دانلود کنم
دوست عزیز سلام
سایت کیان ست تنها سایتی است که به کاربر اجازه دانلود سی فایل در شبانه روز را میدهد !
سایت های دیگر که در 24 ساعت فقط اجازه ده فایل را داده اند ! ولی در این سایت هر کاربر در هر شش ساعت میتواند ده فایل دانلود کند !
البته به شرطی که از دانلود منیجر استفاده نکند
این تعداد دانلود با نظر هیات مدیره سایت صورت گرفته است و به نظر من هم کافی است و اگر بیش از این باشد ، سوء استفاده های زیادی در پی دارد !
موفق باشید
مهردادابوالحسنی
11th February 2011, 20:58
سلام ولی بنده از ساعت 10 صبح تا 7:30 منتظر بودم تا یک فایل بتونم دانلود کنم درضمن از دیشب ساعت 9 هیچ فایلی دریافت نکردم ممنون میشم راهنماییم کنید از سایت خوبتونم کمال تشکر دارم خسته نباشید
محمد مهدوی
11th February 2011, 21:58
با تشکر از اقای کیانفر واقای پناهی .بنده هم با اساتید محترم موافقم .فقط چون اکثر دوستان با دانلودمنیجیر فایلها را دانلود
میکنند ان مقداری که میخواهند دانلود کنند دانلود نمیشود ویک اشتباه برایشان پیش میاید.
یک پیشنهاد از بنده حقیر حال دوستان هر تصمیمی گرفتند ما در خدمتیم. مثلا دوستانی که در سایت فعالیت بیشتری دارند یک فرقی داشته باشند ویا دوستان در هفته یک محدودیتی داشته باشند حال دوست دارند یک روزه تمام کنند یا در طول هفته تمام کنند یعنی اگر کسی دانلود نداشت حق دانلود برای فرد محفوظ بماند.
htagi
9th February 2012, 17:22
دوست عزيز بنده بعد از منتظر ماندن تنها 3 فايل دانلود نمودم و بقيه .... پيغام دانلود در ساعت فلان
مرورگر اپرا
مديريت محترم فني سايت لطفا تست نمايند كه ايراد از كجاست؟ به راحتي ميتوان تعداد فايل هاي دانلود شده ام از CP مشاهده كرد
KIAN FAR
9th February 2012, 19:53
دوست عزيز بنده بعد از منتظر ماندن تنها 3 فايل دانلود نمودم و بقيه .... پيغام دانلود در ساعت فلان
مرورگر اپرا
مديريت محترم فني سايت لطفا تست نمايند كه ايراد از كجاست؟ به راحتي ميتوان تعداد فايل هاي دانلود شده ام از CP مشاهده كرد
اقای محترم در پیامی که به شما نشان داده میشود ذکر شده دانلود منیجر را حذف نمایید
حالا هزار بار هم گفتیم باز هم تکرار کنیم؟
عجب کاری داریما
از دوستان عزیز با زبان های مختلف ترکی عربی .. هر چی میتونیداین نوشته منو در همین تاپیک بنویسید که همه متوجه شوند
htagi
9th February 2012, 20:07
اقای محترم در پیامی که به شما نشان داده میشود ذکر شده دانلود منیجر را حذف نمایید
حالا هزار بار هم گفتیم باز هم تکرار کنیم؟
عجب کاری داریما
از دوستان عزیز با زبان های مختلف ترکی عربی .. هر چی میتونیداین نوشته منو در همین تاپیک بنویسید که همه متوجه شوند
مدير محترم و عزيز بنده هم كاملا واضح عرض نمودم كه...مرورگر اپرا...
بنده از دانلود منجر استفاده نميكنم. اگر سايت با مرورگر هم مورد دارد لطفا ذكر بفرماييد.
ya_ab
19th April 2012, 12:48
سلام
خسته نباشید خدمت مدیران محترم
میخواستم در مورد دانلود ها انتقادی کنم دیدم این تاپیک هست همینجا حرفم را مطرح کنم
خیلی از کاربران برای دانلود های روزمرشون از دانلد منجر استفاده میکنن مثل خود بنده که همین الان که دارم این پست را میزنم هم دارم دانلود میکنم با دانلود منجر . سخته بخوام برای هر دانلدی از سایت دانلود منجرم را حذف کنم و دوباره ان را فعال کنم .
البته برای رفع این مشکل پیشنهادی دارم : میشه محدودیت حجمی قرار بدید بجای محدودیت تعداد؟ خیلی از سایت ها هستن که محدودیت حجمی برای دانلود قرار میدن این محدودیت میشه ماهانه هفتگی و یا روزانه باشه.
ممنون
M.Salehi
19th April 2012, 13:06
مدير محترم و عزيز بنده هم كاملا واضح عرض نمودم كه...مرورگر اپرا...
بنده از دانلود منجر استفاده نميكنم. اگر سايت با مرورگر هم مورد دارد لطفا ذكر بفرماييد.
دوست عزیز سلام
بنده قبلا با مرورگر اپرا در سایت کار میکردم مشکلاتی شبیه این بوجود میاورد
شما لطف کنید با یک مرورگر دیگه مثل موزیلا و یا کروم تست کنید حتما درست جواب میده
موفق باشید
M.Salehi
19th April 2012, 13:11
سلام
خسته نباشید خدمت مدیران محترم
میخواستم در مورد دانلود ها انتقادی کنم دیدم این تاپیک هست همینجا حرفم را مطرح کنم
خیلی از کاربران برای دانلود های روزمرشون از دانلد منجر استفاده میکنن مثل خود بنده که همین الان که دارم این پست را میزنم هم دارم دانلود میکنم با دانلود منجر . سخته بخوام برای هر دانلدی از سایت دانلود منجرم را حذف کنم و دوباره ان را فعال کنم .
البته برای رفع این مشکل پیشنهادی دارم : میشه محدودیت حجمی قرار بدید بجای محدودیت تعداد؟ خیلی از سایت ها هستن که محدودیت حجمی برای دانلود قرار میدن این محدودیت میشه ماهانه هفتگی و یا روزانه باشه.
ممنون
با سلام دوست عزیز
اگه قرار باشه محدودیت حجمی بزارند شاید برای شما و تعدادی از کاربران کارایی داشته باشه
ولی توجه کنید اگه مثلا 4 مگ محدوده بزارند با این چهار مگ نمیشه یک فایل فلش ریسیور دانلود کرد یا در صورتی میشه تعداد بسیار زیادی از فایلهای ایپرام و نقشه توسط افراد سودجو از سایت برده بشه بهترین روش همون قطع کردن دانلود منیجر هست
موفق باشید
meysam.ir
19th April 2012, 13:27
با سلام دوست عزیز
اگه قرار باشه محدودیت حجمی بزارند شاید برای شما و تعدادی از کاربران کارایی داشته باشه
ولی توجه کنید اگه مثلا 4 مگ محدوده بزارند با این چهار مگ نمیشه یک فایل فلش ریسیور دانلود کرد یا در صورتی میشه تعداد بسیار زیادی از فایلهای ایپرام و نقشه توسط افراد سودجو از سایت برده بشه بهترین روش همون قطع کردن دانلود منیجر هست
موفق باشید
شما میتونین برای استفده نکردن از دانلود منینجر دکمه ی alt رو بر روی کیبورد گرفته سپس برروی لینک دانلود کلیک کنید تا از دانلود منینجر استفاده نشود و با همون دانلود معمولی ویندوز دانلود رو انجام بدین :lay:
ya_ab
19th April 2012, 13:33
خیلی ممنون
جواب شما هم منطقیه.
من مرورگر فایرفاکسم را برای این سایت اختصاص دادم و فایرفاکس را از لیست دانلد منجر حذف کردم . کارم راحت شد اینجوری .
ممنون
jalilpiruzeh
25th January 2013, 10:22
موافقم
خسته نباشيد
maximum123
25th January 2013, 10:43
درود
پیشنهادی منطقی است
لطفا یکم محدودیت رو کم کنید مثلا بشه 20 فایل در هر 5 ساعت
سایت های مشابه 2 نوع سیاست برای کنترل دانلود ها بکار میبرند :
1-کاربران کلا نمیتونند هیچ فایلی دانلود کنند ولی با پرداخت مبلغ معینی در سال میتونند هرچه قدر خواستند دانلود کنند
2- دانلود آزاد دارند و هر شخص هر چه قدر خواست میتونه دانلود کنه
سیستم کیان ست یکم با بقیه سایت ها متفاوته یعنی بعد از پرداخت مبلع سالیانه بازهم محدودیت دانلود داریم و نمیتونیم از یه مقدار معینی بیشتر دانلود کنیم
اگه از یه مقدار معین بیشتر دانلود کنیم مدیریت سایت پی ام میده که تعداد دانلود هاتون زیاده و باید کم کنید و اگر کم نکنید شما رو از گروه ویژه خارج میکنیم
شهریار
25th January 2013, 11:23
با سلام و تشکر از دوستان
با توجه به سوء استفاده هایی که در این زمینه صورت می گیرد
و ضررهایی که کیانست در این زمینه متحمل شده است
فعلا تصمیمی برای افزایش دانلود گرفته نشده است
گرچه تعمیرکاران نیز نیازی به این همه دانلود ندارند
ASHKAN-NO
25th January 2013, 16:31
با سلام
دوستان توجه داشته باشند مگه یک تعمیر کار در روز چند فایل
فلش یا نقشه یا هر چیز دیگری لازم داره ؟؟؟؟؟
به نظر من همین مقدار دانلود خیلی هم خوب هست و از سوء
استفاده بعضیها جلو گیری می شود
موفق باشید
vBulletin® v4.2.3, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.