ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تاپيك ارائه قيمت و مشخصات جديدترين قطعات كامپيوتر در بازار

Shasusa
30th June 2009, 08:03
سلام
هر سوالي راجع به کيفيت يا قيمت قطعات كامپيوتر موجود در بازار ايران داريد رو در اين تاپيك بپرسيد تا مدير بخش سخت افزار كامپيوتر به سوالات شما كاربران عزيز پاسخ دهد

فرشیدده
21st July 2010, 00:08
سلام
هر سوالي راجع به کيفيت يا قيمت قطعات كامپيوتر موجود در بازار ايران داريد رو در اين تاپيك بپرسيد تا مدير بخش سخت افزار كامپيوتر به سوالات شما كاربران عزيز پاسخ دهد

بهترین کیس و رم و کارت گرافیک 2 گیگ و مادربردگیگابایب و سی پی یو -وقیمت انها را برایم بزار با تشکر:(81):اگر شکل انها را دارید بزارید ***مرسی داری:34:

Arash p
12th January 2011, 02:26
درود به همه دوستان گرامی.
:10:کی میتونه من رو راهنمایی کنه برای خرید یه سیستم خوب ؟
از رندر کردنهای طولانی مدت دیگه بیزار شدم(کارهای سه بعدی و انیمیشن), یه مدتیه که میخوام یه سیستم جدید بگیرم ولی هنوز نمیدونم که چی خوبه یا بده قیمتی که گذاشتم واسش 1500,000 تومانه .
لطفا راهنمایی فرمایید با تشکر آرش.

dost0012
13th May 2011, 10:52
ایا هارد اکسترنال را در موقع استفاده جابه جا کنیم خراب می شود وبرای رسیور چه هارد اکسترنالی مناسب است

usef12
11th September 2012, 09:00
منم مشخصات یه قطعات خوب برای pc میخوام

لطفا راهنمایی کنید

ممنون

نویدا
9th June 2013, 16:56
سلام خسته نباشید لطفا درمورد خرید کارت کپچر اسنازی تری مرا راهنمایی بفرمایید (قیمت-نمایندگی فروش واینکه آیا با کارت گرافیکی بخصوصی باید همخوانی داشته باشد-من این کپچر را برای کار فیلمبرداری میخواهم پیشنهاد شما چیست با تشکر (نویدا)