PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فایل ایپرام کامپیوتر پراید sagem s2000 ضد سرقت

محمد دهقان
25th October 2010, 17:49
فایل ایپرام کامپیوتر پراید sagem s2000 ضد سرقت
که ضد سرقت حذف شده

gabriel
26th October 2010, 16:01
برنامه پراید را من تست کردم پمپ و انژکتور کار نمیکنن چراغ چک هم چشمک میزنه

علي اصلاني
27th October 2010, 21:23
برنامه پراید را من تست کردم پمپ و انژکتور کار نمیکنن چراغ چک هم چشمک میزنه

چمك زدن چراغ چك رو فكر كنم طبيعي باشه ولي باقي مسائل رو درست فرموديد.

rostam57
28th October 2010, 09:07
با سلام خدمت اساتید عریر
لطفا بعد از پروگرام فایل دی کد جای وایر شمع را تعویض کرده سپس پایه های M2F3 را به M2G1 وصل کنید یا به پایه 7 رله دوبل منفی وصل کنید .
اگر به پایه 7 رله دوبل منفی دهید احتمالا خطای ضد سرقت چراغ چک را روشن نگهدارد بهتر است پایه های M2F3 را به M2G1 وصل کنید

m.aminifar
5th November 2010, 05:33
سلام : مگه پایه 7 رله دوبل منفی بشه پمپ بنزین در حالت سوییچ باز یکسره نمیشه البته موتور خاموش

gabriel
9th November 2010, 22:23
با سلام خدمت اساتید عریر
لطفا بعد از پروگرام فایل دی کد جای وایر شمع را تعویض کرده سپس پایه های M2F3 را به M2G1 وصل کنید یا به پایه 7 رله دوبل منفی وصل کنید .
اگر به پایه 7 رله دوبل منفی دهید احتمالا خطای ضد سرقت چراغ چک را روشن نگهدارد بهتر است پایه های M2F3 را به M2G1 وصل کنید

m2f3 و m2g1 را لطف میکنین با تصویر تشکر

احمد برقکار
10th November 2010, 00:21
با سلام دوست عزیز فایل دوم دی کد رو من نفهمیدم یعنی اونو در اسیو پشت فرمان تزریق کنیم لطفان یکمی توضیح بدین

احمد برقکار
10th November 2010, 00:43
اینهم یک نقشه استثنایی لطفان دوستان هرچی دارن رو کنن تا همه استفاده کنند

محمد دهقان
10th November 2010, 08:22
اینهم یک نقشه استثنایی لطفان دوستان هرچی دارن رو کنن تا همه استفاده کنند

سلام
برای نقشه متشکرم دوست عزیز اما قبلا" در این جا آپلود شده
نقشه شماتیک s2000 - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک (http://kiansat.kim/showthread.php?t=15149)

متشکرم

مهدی چیت بند
28th November 2010, 04:31
:100:دوست من با استفاده از این فایل سوکت اخری رو خارچ کن و سیم ج1 و به اف 3 که جاش خالیه وصل کن
بعد استارت ...
:تیازی یه هیچ کاری حتی جابجایی وایر نیست .اما اما چراغ چک و ایمویکسره چشمک میزنن که من چک و میدم به روغن...
:shad1:

gabriel
10th December 2010, 21:46
:100:دوست من با استفاده از این فایل سوکت اخری رو خارچ کن و سیم ج1 و به اف 3 که جاش خالیه وصل کن
بعد استارت ...
:تیازی یه هیچ کاری حتی جابجایی وایر نیست .اما اما چراغ چک و ایمویکسره چشمک میزنن که من چک و میدم به روغن...
:shad1:

میشه لطف کنید وتصویر از سوکت آخری وg1-f3بزارید
من انجام دادم اما روشن نشد تشکر:001:

مهدی چیت بند
24th January 2011, 00:29
سوکت M2
G1 به F3 - جی 1 یه سیم سفیده کلفته که وقتی کنمربند سوکت ام 2 رو باز میکنی راحت سیم سفید رو در میاری
بعد با یه سیم تک رشته میدیش تو سوراخ اف 3 که ارتباط برقرار بشه
به محض فعال کردن این مورد سیفون بکار میافته
البته فایل اولی که نوشته ساژم ما اصلا ساژم نداریم والئو کد داره و فایل اولی رو تست کردم جواب نمیده
چون شغل من اینه لطف کنید فایلها رو با تجربه ونتیجه 100% بزارید چون 1 روز کاری من خراب میشد با فایل 1
اما از فایل دومی اطلاعی ندارم اگه کار نمیکنه بگید بزارم
امینی
24th January 2011, 22:40
سوکت M2
G1 به F3 - جی 1 یه سیم سفیده کلفته که وقتی کنمربند سوکت ام 2 رو باز میکنی راحت سیم سفید رو در میاری
بعد با یه سیم تک رشته میدیش تو سوراخ اف 3 که ارتباط برقرار بشه
به محض فعال کردن این مورد سیفون بکار میافته
البته فایل اولی که نوشته ساژم ما اصلا ساژم نداریم والئو کد داره و فایل اولی رو تست کردم جواب نمیده
چون شغل من اینه لطف کنید فایلها رو با تجربه ونتیجه 100% بزارید چون 1 روز کاری من خراب میشد با فایل 1
اما از فایل دومی اطلاعی ندارم اگه کار نمیکنه بگید بزارم
باسلام. من هم بادوستمون موافق ام لطفا" دوستان فایلها واطلاعاتی که اپلود میکنند حتما" تست شده ودقیق باشه و در صد خطا ومورد مصرف اون رو هم دقیق اعلام کنند تا کسی از دوستان هم وقتش گرفته نشه هم شرمنده احیاننا" مشتری وهمکارانش وشاید جیبش نشه:0014:

مهدی چیت بند
18th March 2011, 05:23
فایل اولی خرابه - تست شد لطفا delet

علي اصلاني
20th March 2011, 15:22
فایل اولی خرابه - تست شد لطفا delet

با تشكر از شما جناب چيت بند
منظور شما از فايل اولي همون فايل پست اول هست؟