توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تاپیک مخصوص پرسش و پاسخ فلزیاب های GPR
KIAN FAR
27th October 2010, 20:57
تاپیک مخصوص پرسش و پاسخ فلزیاب های GPR
siroos
6th February 2011, 02:25
سلام خدمت مديران اين قسمت از انجمن .تو رو خدا كمكم كنيد من يه localizer 3000 دارم كه مشكل درست كرده.دو تا قطعه تو قسمت كامپيوترشه كه نميدونم كجا گير مياد ويه نوع چسب خشك كه روي كل مدار پاينشه خود شركت ريخته كه ميگن خنثي كننده اون در ايران وجود داره .دو تا قطعه يكيش يه اي سيه به شماره LT 1374 كه زير اين شماره زده CR ويه قطعه سه پا كه شكلش مثله ترانزيستوره ولي تو شيراز به قطعه فروشا كه نشونش دادم يكي ميگه ترانزيستوره فركانسيه يكي ميگه اي سيه كه شمارشم اينه N33AB كه زير اين شماره زده 4040D وزير اين شماره زده IZ 4.1 اگه بتونيد كمكم كنيد وكسي بدونه كه اين قطعه هارو و خنثي كننده اين چسبو كجا گير بيارم ممنون ميشم.كمممممممممككككك كنيد سپاس گذار دوستان....SIROOS (ميگن قطعات تو تهران گير مياد اگه كسي ميشناسه و ميتونه كمكم كنه ثواب كرده تو رو خدا كمكم كنيد)
majidHD
7th February 2011, 17:18
سلام خدمت مديران اين قسمت از انجمن .تو رو خدا كمكم كنيد من يه localizer 3000 دارم كه مشكل درست كرده.دو تا قطعه تو قسمت كامپيوترشه كه نميدونم كجا گير مياد ويه نوع چسب خشك كه روي كل مدار پاينشه خود شركت ريخته كه ميگن خنثي كننده اون در ايران وجود داره .دو تا قطعه يكيش يه اي سيه به شماره LT 1374 كه زير اين شماره زده CR ويه قطعه سه پا كه شكلش مثله ترانزيستوره ولي تو شيراز به قطعه فروشا كه نشونش دادم يكي ميگه ترانزيستوره فركانسيه يكي ميگه اي سيه كه شمارشم اينه N33AB كه زير اين شماره زده 4040D وزير اين شماره زده IZ 4.1 اگه بتونيد كمكم كنيد وكسي بدونه كه اين قطعه هارو و خنثي كننده اين چسبو كجا گير بيارم ممنون ميشم.كمممممممممككككك كنيد سپاس گذار دوستان....SIROOS (ميگن قطعات تو تهران گير مياد اگه كسي ميشناسه و ميتونه كمكم كنه ثواب كرده تو رو خدا كمكم كنيد)
با سلام
در خواست شما برای مدیر مربوطه ارسال شد در اسرع وقت رسیدگی مینمایند
fery
9th February 2011, 20:03
با سلام
شما ایسی LT 1374 را میتوانی lm13 74 هم بزاری
و اما 4040D که یک زنر است و میتواند lm4040 یا ka31 یا مدلهای دیگر بگزاری
4040D یک زنر 4.5 ولتی است ....یا 4.1 ولتی میتوانی استفاده بکنید
ببخشید که دیر به سوال شما رسیذگی شد..
موفق باشید....
siroos
9th February 2011, 23:50
سلام خدمت مدير بخش فلزياب اقا fery .از شما كمال تشكر دارم كه به من كمك كردين .فقط اگه لطف كنيد ومنو راهنماي كنيد كه اين قطعاتو از كجا خريداري كنم .تلفن ياادرسي بدين ممنون ميشم .ودر مورد اون ماده مخصوص يا چسبي كه روي مدارو با هاش پوشوندن اگه اطلاعاتي دارين بهم بدين ممنون ميشم .واگه گير مياد از كجا تهيه كنم .از شما كمال تشكر را دارم.SIROOS
siroos
18th February 2011, 02:00
سلام خدمت همه دوستان عزيز وهمه مديران.تو رو خدااااااااااااااااااااااا اااا يكي كمكمممممممممممممم كنه .تو رو خدااااااااااااااااااااااا اااااااا يكي به سوالام دربالاجواب بده.با تشكر.
SIROOS
cheng3
24th February 2011, 02:29
با سلام . ای فایل zip که تو قسمت LCD GPR به این نام godo_v205_eagle413 گذاشتید با چه بر نامه ای باز میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟ محتوای فایل منظورمه !!!! ؟؟؟
ابی ماروسی
1st July 2012, 05:48
با سلام به اساتید میشه یکی لطف کنه و بگه که اصول کار فلزیابهای gpr چیه چطوری کار میکنن وچه کارایی دارن منظور عمق و متراژ ردیابی روی زمینه و اگه به درد بخور هستن میشه یه نقشه ای . مداری بزارین که متراژش بالا باشه و بشه ساختش ممنون میشم
farshad_sas
16th July 2012, 17:57
OOOOO
pal-electronic
16th July 2012, 19:43
OOOOO
دوست عزیز سلام
منظور این پست شما چیست ؟
ظاهرا شما تازه به عضویت رسمی سایت در آمده اید و به قوانین آشنایی ندارید !
پیشنهاد میکنم یکبار قوانین سایت را مطالعه بفرمایید
موفق باشید
iraj_kh
17th July 2012, 02:21
سلام خدمت همه دوستان عزيز وهمه مديران.تو رو خدااااااااااااااااااااااا اااا يكي كمكمممممممممممممم كنه .تو رو خدااااااااااااااااااااااا اااااااا يكي به سوالام دربالاجواب بده.با تشكر.
SIROOS
سلام خدمت مدير بخش فلزياب اقا fery .از شما كمال تشكر دارم كه به من كمك كردين .فقط اگه لطف كنيد ومنو راهنماي كنيد كه اين قطعاتو از كجا خريداري كنم .تلفن ياادرسي بدين ممنون ميشم .ودر مورد اون ماده مخصوص يا چسبي كه روي مدارو با هاش پوشوندن اگه اطلاعاتي دارين بهم بدين ممنون ميشم .واگه گير مياد از كجا تهيه كنم .از شما كمال تشكر را دارم.SIROOS
درود
تک تک قطعات رو میتونید از شرکت های معتبری چون آسیا که چندین نمایندگی در سطح کشور داره که میتونید محلتون رو بیان کنید تا شماره تماس قرار بگیره.
iraj_kh
17th July 2012, 02:24
با سلام . ای فایل zip که تو قسمت LCD GPR به این نام godo_v205_eagle413 گذاشتید با چه بر نامه ای باز میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟ محتوای فایل منظورمه !!!! ؟؟؟
درود
دوست عزیز منظور شما کدوم فایل هست اگر فایل بین شده رو میگین که مربوط به دستگاه TMX میباشد جهت ارتقاع در سیستم های حرارتی و و بالابردن سطح کاهش دید از طریق LCD مدار میباشد.
adel1315
9th January 2013, 16:59
با سلام در مورد فلز یاب SONY FULL FINDER 3000 میخاستم ببینم اطلاعاتی دارید
اگر ممکنه راهنمای (USER MANUAL) کارکردن با دستگاه رو برام بذارید و از نظر کارکرد
و جوابدهی ایا دستگاه خوبی هست یا نه؟
vBulletin® v4.2.3, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.