توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قابل توجه کاربران عزیز (دعوت به همکاری)
pal-electronic
29th October 2010, 22:14
بسمه تعالی
سلام
از
آندسته از دوستان و کاربران عزیز که قادر به همکاری و مدیریت بخش های مختلف سایت هستند دعوت به عمل می آید
لذا دوستان میتوانند درخواست خود را در همین تاپیک اعلام نمایند
موفق باشید
iraj_kh
4th December 2010, 15:45
سلام به مدريت كل سايت ميخواستم درخواست مدريت سيستم هاي كدگذاري را به من محول كنيد ممنون از شما.
KIAN FAR
4th December 2010, 15:53
سلام به مدريت كل سايت ميخواستم درخواست مدريت سيستم هاي كدگذاري را به من محول كنيد ممنون از شما.
با سلام
دوست عزیز از شما تشکر میکنم و مدیریت بخش سیستم های کد گذاری را به شما محول مینمایم
موفق باشید
iraj_kh
5th December 2010, 01:01
سلام به مدريت كل سايت آقاي كيانفر بسيار ممنو از شما ميدونم هنوز يكم زوده اما از شما ميخوام جهت نيرو گرفتن در كار خود منو در جمع مديراني كه ارتقاء درجه گرفتند بپيونديد بازم ممنون از شما انشا الله كار خود را به خوبي انجام دهم.
pal-electronic
5th December 2010, 16:56
سلام به مدريت كل سايت آقاي كيانفر بسيار ممنو از شما ميدونم هنوز يكم زوده اما از شما ميخوام جهت نيرو گرفتن در كار خود منو در جمع مديراني كه ارتقاء درجه گرفتند بپيونديد بازم ممنون از شما انشا الله كار خود را به خوبي انجام دهم.
دوست عزیز سلام
از ورود شما و پیوستنتان به تیم مدیریتی سایت کیان ست خوشحالیم
اما پیوستن افراد و ارتقاء درجه مدیران به سطوح بالاتر مستلزم فعالیت های بیشتر میباشد
گروه مدیران معمولی که شما هم اکنون در ان قرار گرفته اید میبایست حد اقل 50 پست مفید داشته باشند
برای ارتقاء به درجات بالاتر نیز میبایست بالاتر از صد پست ارسال کرده باشند
به هر حال من با درخواست شما مشکلی ندارم و اگر جناب کیانفر تشخیص دهند شما را به گروه بالاتر ارتقاء و انتقال خواهند داد
اما : قرار گرفتن در گروه های بالاتر کار آسانی نیست به دلایل :
1- مدیران این گروه همیشه باید در سایت حضور داشته باشند
2- پاسخ سوالات و درخواست کاربران را در اسرع وقت بدهند
3- پست های کاربران را بررسی نموده و اگر موردی داشت ان را ویرایش کرده و یا انتقال دهند
4- به تیم مدیریتی سایت و همکاران خود در بخش های دیگر کمک کند
5- گزینه های 1 تا 4 :24:
نکته مهم : همکاری و فعالیت در سایت های اینترنتی سمت و مسئولیت نمیخواهد ! اگر واقعا شخصی بخواهد برای رضای خدا با ارسال اطلاعات و تجربیات خود دست دیگری را بگیرد و او را کمک کند با یوزر های معمولی نیز میتواند این کار را انجام دهد !
این سایت علیرغم وجود صمیمیت بین کاربران و مدیران این حسن را دارد که حتی یک کاربر عادی که هزینه اشتراک پرداخت نکرده باشد نیز از بخش های تخصصی استفاده نماید و درخواست و سوالات خود را مطرح نموده و جواب بگیرد ، و تا کنون نیز شاهد آن بوده اید % ولی در سایت های مشابه همچین چیزی نبوده و نخواهد بود ...
موفق باشید
iraj_kh
9th December 2010, 21:07
با سلام و خسته نباشید خدمت آقای پناهی و کیانفر از شما میخواستم که اگر میشود بخش جدید به عنوان تاپیک جدیدترین فیلم ها و زیرنویس فارسی ایجاد نمایید بنده به شخصه مسئلیت این کار رو به عهده میگیرم ممنون از شما جهت بازدید کنندگان بیشتر.
savalan
10th December 2010, 01:07
با درود من هم تقاضا میکنم رنگ کاربریم عوض بشه البته تخصص من رسیور و بخش آزاد هست!
ss300
10th December 2010, 05:11
سلام من در قسمت تعمیرات و برنامه های فلش یل جیتک میتونم همکاری کنم با تشکر از شما ss300
KIAN FAR
10th December 2010, 09:39
با درود من هم تقاضا میکنم رنگ کاربریم عوض بشه البته تخصص من رسیور و بخش آزاد هست!
با سلام
با تصمیم تیم مدیریتی سایت خدمتتان اعلام میشود
KIAN FAR
10th December 2010, 09:40
سلام من در قسمت تعمیرات و برنامه های فلش یل جیتک میتونم همکاری کنم با تشکر از شما ss300
با تصمیم تیم مدیریتی سایت خدمتتان اعلام میشود
sina4
8th January 2011, 19:18
بنده در نصب و جهت یابی میتوانم توانایی خود را اعلام نماییم با تشکر از تیم مدیریتی سایت:(30):
KIAN FAR
8th January 2011, 20:25
بنده در سایت بزرگ ++++ ست مدیر ارشد بخش دانگل واعلام وضعیت انها هستم در ضمن در نصب و جهت یابی نیز میتوانم توانایی خود را اعلام نماییم با تشکر از تیم مدیریتی سایت:(30):
دوست عزیز جواب شما در پیام خصوصی داده شد
مهردادابوالحسنی
22nd February 2011, 10:45
سلام بنده دريوزر وپسورد تمام انتي ويروسهاي كه هر روز تغير ميكنه ميتونم با شما همكاري كنم
pal-electronic
22nd February 2011, 11:03
سلام بنده دريوزر وپسورد تمام انتي ويروسهاي كه هر روز تغير ميكنه ميتونم با شما همكاري كنم
آقا مهرداد سلام
در این بخش دو مدیر عزیز در حال فعالیت میباشند ولی شما نیز فعالیت خود را در بخش مربوطه آغاز نمایید
تا شاهد فعالیت و همکاری شما باشیم و انشاالله در خدمتتان خواهیم بود و از وجود شما استفاده خواهیم نمود
موفق باشید
JASEM-ABADAN
28th March 2011, 01:08
سلام به همگی
ما هم امادگی خودمون را در بخش استارست و چند مدل دیگر اعلام می نماییم
Ali_Satellite
30th March 2011, 22:28
با سلام
بنده در انجمن کامپیوتر.اینترنت و شبکه میتونم فعالیت داشته باشم در ضمن اضافه کنم در انجمن های DVB هم میتونم فعالیت داشته باشم
با تشکر
M.T.karimi
30th March 2011, 22:36
با سلا م خدمت جناب پناهي و جناب كيانفر!
اميدوارم بنده حقير را نيز در جمع خود بپزيريد!
تخصص بنده در امور مختلفي ميباشد!
سالي پر بار و همچنين همراه با موفقيت براي دوستان كيانستي آرزومندم!
شاد و پيروز باشيد!
SURENA
30th March 2011, 22:38
با سلام
بنده در انجمن کامپیوتر.اینترنت و شبکه میتونم فعالیت داشته باشم در ضمن اضافه کنم در انجمن های DVB هم میتونم فعالیت داشته باشم
با تشکر
سلام به همگی
ما هم امادگی خودمون را در بخش استارست و چند مدل دیگر اعلام می نماییم
سلام و درود بر شما. ممنونیم که این سایت رو برای فعالیت های خودتون انتخاب کردید. شما عزیزان میتوانید از همین لحظه فعالیت های خودتون رو در بخشهایی که ذکر کردید اغاز کنید. در صورت انجام فعالیت های مثبت و با تایید مدیریت کل سایت و معاونت محترم میتوانید عنوان مدیریتی دریافت کنید. موفق باشید
ashkan_memco
31st March 2011, 18:53
سلام بنده هم در قسمت کارتهای dvb میتونم فعالیت کنم
میتونم باهاتون همکاری کنم و هر کاری که داشته باشید براتون انجام بدم
از صبح تا شب پای اینترنت نشستم
SURENA
31st March 2011, 22:13
سلام بنده هم در قسمت کارتهای dvb میتونم فعالیت کنم
میتونم باهاتون همکاری کنم و هر کاری که داشته باشید براتون انجام بدم
از صبح تا شب پای اینترنت نشستم
دوست عزیز شما هم فعالیت خودتون رو در بخش مربوط شروع کنید. انشالا در خدمت شما نیز خواهیم بود. موفق باشید
مهردادابوالحسنی
6th April 2011, 17:50
سلام بنده در بخشهاي فركانس يوزر آنتي ويروس و كانال های بروز وچيده شده ميتونم كمك كنم.
مهردادابوالحسنی
6th April 2011, 17:52
سلام بنده دربخشهاي رسيورهاي ايكلاس و اي استار ويوزر انتي ويروسها وكانال چيده شده براي تمام رسيورها ميتونم كمكتان كنم ممنون ميشم راهنماييم كنيد
مهردادابوالحسنی
6th April 2011, 18:02
سلام در بخش فروشگاه سايت فروش تجهيزات ماهواره هم ميتونم كمكتان كنم ممنون ميشم راهنماييم بكنيد
pal-electronic
6th April 2011, 18:13
سلام بنده در بخشهاي فركانس يوزر انتي ويروس و كانال هاب بروز وچيده سده ميتونم كمك كنم
سلام بنده دربخشهاي رسيورهاي ايكلاس و اي استار ويوزر انتي ويروسها وكانال چيده شده براي تمام رسيورها ميتونم كمكتان كنم ممنون ميشم راهنماييم كنيد
سلام در بخش فروشگاه سايت فروش تجهيزات ماهواره هم ميتونم كمكتان كنم ممنون ميشم راهنماييم بكنيد
مهرداد جان سلام
درخواست مدیریت شما در حال بررسی و تایید می باشد
برای درخواست فروش و ایجاد فروشگاه در سایت نیز باید باید با جناب کیانفر هماهنگ نمایید و برای ایشان پیام خصوصی ارسال کنید
ضمنا مسئولیت و عواقب بعدی آن نیز به عهده خودتان است
موفق باشید
ramin_satellite
5th July 2011, 18:47
سلام به شما
اگه دوست داشته باشین میتونم تو بخش رسیور کمکتون کنم
:100:
REZA JAVID
14th July 2011, 13:08
سلام خدمت مدیریت محترم جناب کیانفر و اقای پناهی عزیز
بنده دوست دارم در قسمت تعمیرات نرم افزاری و هر چی که به نرم افزار موبایل ربط داده میشه اعم از فارسی سازی ,فلش,راه اندازی گوشی های مرده خاموش شده توسط نرم افزار,و در کل تمامی مباحث و راهنمایی در این قسمت رو انجام بدم.
تخصص بنده بیشتر در گوشی های اپل ایفون,گوشی های با سیستم عامل اندروئید,نوکیا ,سام سونگ,ال جی ,موتورولا..... و حتی گوشی های چینی میباشد.
تبریک میگم به خاطر سایت فوق العاده که دارید.و اینکه باعث افتخار بنده است که با شما و در این جمع باشم
vala27@yahoo.com
id:vala27
KIAN FAR
14th July 2011, 16:38
سلام خدمت مدیریت محترم جناب کیانفر و اقای پناهی عزیز
بنده دوست دارم در قسمت تعمیرات نرم افزاری و هر چی که به نرم افزار موبایل ربط داده میشه اعم از فارسی سازی ,فلش,راه اندازی گوشی های مرده خاموش شده توسط نرم افزار,و در کل تمامی مباحث و راهنمایی در این قسمت رو انجام بدم.
تخصص بنده بیشتر در گوشی های اپل ایفون,گوشی های با سیستم عامل اندروئید,نوکیا ,سام سونگ,ال جی ,موتورولا..... و حتی گوشی های چینی میباشد.
تبریک میگم به خاطر سایت فوق العاده که دارید.و اینکه باعث افتخار بنده است که با شما و در این جمع باشم
vala27@yahoo.com
id:vala27
با سلام
دوست عزیز از اشنایی با شما خوشحالم
شما فعالیت خودتان را شروع نمایید و حد اقل ارسالات خود را به 50 پست برسانید تا
با بررسی ارسالات شما توسط هیات مدیره سایت مدیریت شما فعال گردد
بعد از رسیدن ارسالات شما خواهشمندم توسط پیام خصوصی یکبار دیگر یاداوری نمایید
با تشکر از شما
M.Salehi
26th July 2011, 13:43
با سلام و خسته نباشید خدمت اقای کیانفر و اقای پناهی و سایر مدیران سایت
از انجایی که قسمت بازیهای کامپیوتری سایت بجز چند ارسال جدید همگی از دو سه سال پیش مانده به نظر میرسد از بخشهای کم بیننده سایت شده اگر اجازه بدهید مدیریت این بخش را به بنده محول کنید . البته بنده به شغل تعمیر لوازم صوتی تصویری مشغولم و در دیگر بخشهای تخصصی سایت فعالیت دارم با تشکر
farhad.90
3rd August 2011, 00:24
سلام
از مدیریت محترم سایت تقاضا دارم بخش سی سیکم سایت را به من محول نمایید تا در کنار شما اساتید برجسته خدمت رسانی کنم
متشکرم
h655
4th August 2011, 21:44
سلام
من هم از مدیر محترم تقاضای همکاری در یکی از بخش های سایت را دارم اگه اجازه بدید خیلی ممنون میشم چون من از هواداران سرسخت این سایت هستم
شهریار
4th August 2011, 22:38
باسلام دوست عزیز
شما در چه زمینه ای فعالیت دارید
و تخصص شما بیشتر درچه زمینه ای می باشد؟
ashkan_memco
5th August 2011, 00:39
اگر امکانش هست میخوام تو بخش آموزش هک اینترنت ماهواره ای فعالیت داشته باشم چون واقعا اونجا به یه مدیر نیاز داره
غدیر
5th August 2011, 11:15
اگر امکانش هست میخوام تو بخش آموزش هک اینترنت ماهواره ای فعالیت داشته باشم چون واقعا اونجا به یه مدیر نیاز داره
سلام
دوست عزیز در این زمینه مدیر ومعاون محترم سایت تصمیم گیری می کنند منتظر جواب شان باشید.
pal-electronic
5th August 2011, 15:27
دوست عزیز سلام
مدیریت در فروم ها و انجمن ها مستلزم داشتن اطلاعات و تجربه کافی در بخش مربوطه است که توسط همین اطلاعات دیگر دوستان را راهنمایی می نمایند !!!
بنده پستهای قبلی شما را مشاهده کردم که 95% آنها سوال یا درخواست بوده است !
با این تفاصیل چگونه می خواهید مدیریت بخش را به عهده بگیرید ؟
امیدوارم از حرف بنده دلخور نشده باشید !
ولی با این حال منتظر نظرات دیگر دوستان در هیات مدیره سایت بمانید
موفق باشید
ashkan_memco
5th August 2011, 18:16
دوست عزیز سلام
مدیریت در فروم ها و انجمن ها مستلزم داشتن اطلاعات و تجربه کافی در بخش مربوطه است که توسط همین اطلاعات دیگر دوستان را راهنمایی می نمایند !!!
بنده پستهای قبلی شما را مشاهده کردم که 95% آنها سوال یا درخواست بوده است !
با این تفاصیل چگونه می خواهید مدیریت بخش را به عهده بگیرید ؟
امیدوارم از حرف بنده دلخور نشده باشید !
ولی با این حال منتظر نظرات دیگر دوستان در هیات مدیره سایت بمانید
موفق باشید
بله حق با شماست
dj kaka
22nd August 2011, 11:07
درود
بنده میتوانم مدیریت بخش ماهواره را در دست بگیرم . اگر خواستید در خدمتم. (مدیر چند تا فوروم هم هستم)
یه سوال : مدیر بشوم محدودیت های vip برداشته میشود ؟
hosaini 2000
22nd August 2011, 11:26
درود
بنده میتوانم مدیریت بخش ماهواره را در دست بگیرم . اگر خواستید در خدمتم. (مدیر چند تا فوروم هم هستم)
دوست عزیز
شما همانطور که مدیر یک بخش از سایت رو به عهده میگیرین به همون نسبت هم از
دیگر اطلاعات سایت بهره میبرین بلکه بیشتر از اون مقدار
پس تفاوتی با دیگر کاربران VIP سایت ندارین.
ARIYA
22nd August 2011, 12:23
درود
درود
کاربر گرامی . ضمن خوش آمد به شما برای عضویت در این سایت باید به اطلاع شما برسانم که فعال کردن
مدیریت کاربران بسته به فعالیت خود کاربر و تائید مدیریت سایت دارد . پس اگر در زمینه ای تخصص دارید
فعالیت خود را شروع کنید تا بعد از آن نسبت به فعالیت و ارسالهای شما درباره مدیریت شما تصمیم گیری شود
farzad1363
22nd August 2011, 13:26
باسلام خدمت جناب کیانفر وپناهی میخواستم بگم بنده هم هرکاری که بتونم واسه پر محتوا تر شدن سایت انجام میدم
pal-electronic
22nd August 2011, 19:48
باسلام خدمت جناب کیانفر وپناهی میخواستم بگم بنده هم هرکاری که بتونم واسه پر محتوا تر شدن سایت انجام میدم
دوست عزیز سلام
ممنون از لطفا و سپاس شما
ولی بهترین کار ارسال اطلاعات و تجربیات شما در سایت است
موفق باشید
ali6741
1st October 2011, 23:15
با سلام من در قسمت تالار فرکانس و ماهواره و ورزش می توانم فعالیت داشته باشم .
با تشکر فراوان از شما
SURENA
2nd October 2011, 02:08
با سلام خدمت شما دوست گرامي
ممنون از فعاليتي كه شما تا اين لحظه در اين سايت داشته ايد.
شما كار خود را در بخش هايي كه ذكر كرديد اغاز كنيد تا با تصميم هيئت مديره در گروه مديريتي سايت در خدمتتان باشيم.
موفق باشيد
pal-electronic
5th October 2011, 17:38
با سلام من در قسمت تالار فرکانس و ماهواره و ورزش می توانم فعالیت داشته باشم .
با تشکر فراوان از شما
دوست عزیز سلام
مدیریت شما در بخش مربوطه فعال شد !
موفق باشید
payam1
7th November 2011, 23:01
با سلام و خسته نباشی خدمت مدیر کل سایت ادمین عزیز و همکاران گرامی من در بیشتر سایتها مدیر بخش
مدیر تالار اخبار , مطالب و تازه های روز جهان,بخش دانشجویان ایران
و یا مدیر تالار سینما
و یا مدیریت تالار عکس
من در این سایت همچین گزینه ها ندیدم
من میتوانم در این بخشها مدیر فعال باشم
اگر میشود این بخش ها یا بخش درست شود من خدمت شما هستم من این بخشها همه سایتها دارند
این بخش بینده زیاد دارد
اگر ممکن است این بخش درست
که ما هم فعالتی در این بخش داشته باشیم
متشکرم فوری
شهریار
8th November 2011, 10:29
با سلام و خسته نباشی خدمت مدیر کل سایت ادمین عزیز و همکاران گرامی من در بیشتر سایتها مدیر بخش
و یا مدیر تالار سینما
و یا مدیریت تالار عکس
من در این سایت همچین گزینه ها ندیدم
من میتوانم در این بخشها مدیر فعال باشم
اگر میشود این بخش ها یا بخش درست شود من خدمت شما هستم من این بخشها همه سایتها دارند
این بخش بینده زیاد دارد
اگر ممکن است این بخش درست
که ما هم فعالتی در این بخش داشته باشیم
متشکرم فوری
باسلام
و با تشکر از شما دوست عزیز
این سایت یک سایت الکترونیک می باشد
اگر بتوانید در این زمینه فعالیتی داشته باشد خیلی بهتر است
در مورد پیشنهاد جنابعالی نیز با جناب کیانفر صحبت خواهد شد
در صورت صلاحدید این بخش ایجاد خواهد شد
با تشکر
payam1
8th November 2011, 12:26
با سلام خدمت مدیر کل سایت و هیات مدیره سایت اقا شهریار تا بخش اخبار و بخش دانشجویان مورد تایید قرار گیرد
من مدیریت بخش فرکانس معرفه ماهواره ها و تنظیمات انتن میخواستم متشکرم
شهریار
8th November 2011, 13:32
با سلام خدمت مدیر کل سایت و هیات مدیره سایت اقا شهریار تا بخش اخبار و بخش دانشجویان مورد تایید قرار گیرد
باسلام دوست عزیز
شما فعالیت خود را آغاز نمایید
براساس نوع فعالیت مدیریت شما فعال خواهد شد
xplod33
8th November 2011, 13:41
با سلام
سایت خوبی هست و تمام قسمتهای اصلی سایت مدیریت خوبی دارد
فقط اگه دوست داشتید بشکل تخصصی برای طرفداران عکسهای منحصربفرد اچ دی و فول در خدمت دوستان هستم
اگه برای مدیریت سایت امکان این باشد که میدونم نمیشه من فقط پستای ارسالی خودمو ببینم
کافی میباشد
دوست دارم پستای که تو فسمت والپیپیر اچ دی هست با عکسهای تک و ویژه پر کنم
توقع دسترسی به هیچ یک از تاپیک های سایت را نمیخام فقط تو بخش خودم ازاد باشم
بنده همکار انجمن یک سایت بزرگ و و سرپرست تالار عکس یه سایت خوب هستم
KIAN FAR
8th November 2011, 13:51
با سلام
سایت خوبی هست و تمام قسمتهای اصلی سایت مدیریت خوبی دارد
فقط اگه دوست داشتید بشکل تخصصی برای طرفداران عکسهای منحصربفرد اچ دی و فول در خدمت دوستان هستم
اگه برای مدیریت سایت امکان این باشد که میدونم نمیشه من فقط پستای ارسالی خودمو ببینم
کافی میباشد
دوست دارم پستای که تو فسمت والپیپیر اچ دی هست با عکسهای تک و ویژه پر کنم
توقع دسترسی به هیچ یک از تاپیک های سایت را نمیخام فقط تو بخش خودم ازاد باشم
بنده همکار انجمن یک سایت بزرگ و و سرپرست تالار عکس یه سایت خوب هستم
با سلام
دوست عزیز برای گروه کاربر عادی در بخش های تخصصی تعمیرات کلا عکس ها به صورت لینک میباشد وباید یا عضو گروه ویژه باشید یا مدیر یک قسمتی از سایت که بتوانبد عکس ها را بطور باز و تمام صفحه ببینید
در بقیه بخش های ماهواره و بخش های ازاد سایت برای شما و همگان بازه میتونید در بخش ازاد ارسال داشته باشید تا اگر بررسی شد و در به درد بخش تعمیرات تخصصی خورد
انتقالات تاپیک و گروه شما انجام بشه
موفق باشید
hossein206
8th November 2011, 13:53
سلام ادب و عرض خسته نباشید.
بنده اگه کمکی در بخش خودرو ازم بر بیاد با تمرکز روی مباحث تیونینگ موتوری و روش های تقویت دریغ نمیکنم.
KIAN FAR
8th November 2011, 13:55
سلام
دوست عزیز امکان اضافه کردن بخش های غیر تخصصی مقدور نیست شما هم میتونید در بخش ماهواره ها فعالیت خود را شروع کنید و با ارسال 100 پست دوباره درخواست مدیریت دهید تا
در مورد مدیریت شما تصمیم گیری شود
موفق باشید
KIAN FAR
8th November 2011, 14:01
سلام ادب و عرض خسته نباشید.
بنده اگه کمکی در بخش خودرو ازم بر بیاد با تمرکز روی مباحث تیونینگ موتوری و روش های تقویت دریغ نمیکنم.
حسین جان در خدمت شما هستیم
فعالیت خود را با وجود اینکه دسترسی شما در حال حاضر کاملا باز است شروع کنید تا نسبت به مدیریت شما در بخشی که تخصص دارید تصمیم گیری شود
موفق باشید
hamed_p
17th November 2011, 14:49
با سلام
من هم میتونم در چند قسمت فعالییت کنم
موبایل -موسیقی -ریسیور -قسمت ازاد انجمن ها اخبار وغیره
KIAN FAR
17th November 2011, 20:01
با سلام
دوست عزیز فعالیت خودتان را شروع کنید در خدمت شما هستیم
بنا به فعالیت شما گروه مدیریتی مناسب فعال میشود
موفق باشید
شهریار
17th November 2011, 20:37
با سلام
باسلام دوست عزیز
سعی نمایید عمده فعالیت خود را در زمینه موبایل و رسیور متمرکز نمایید
موفق باشید
HrM.MOB!LE
17th November 2011, 22:04
با سلام
باسلام
بله دوست عزیز لطفا در بخش موبایل بیشتر فعالیت کنید
لازم دونستم همین جا از دوستانی که تو کار موبایل هستند ودر این ضمینه تخصص دارند دعوت به فعالیت بیشتر در بخش موبایل داشته باشم
تا این تالار هم بتونه خودی در سایت نشون بده
با سپاس...
payam1
18th November 2011, 07:00
با سلام و خسته نباشی خدمت مدیر کل و ادمین عزیز و هیت مدیر سایت
من مدیریت بخش فیلم و موزیک را میخواستم متشکرم
dj kaka
6th December 2011, 11:51
درود بر شما
بنده در چند تا از فوروم های ماهواره ای در قسمت نصب و راه اندازی ماهواره مدیر هستم ولی در این بخش ظاهرا نیاز به مدیریت ندارید . لطفا بفرمایید در چه بخش هایی نیاز به مدیریت دارید تا بنده در صورت توانایی مسئولیت آن را بر عهده بگیریم . در ضمن برای مدیران بازدید از بخش های vip امکان پذیر هست ؟
ali22222
6th December 2011, 14:23
با سلام به مديركل و معاونين سايت بنده در خصوص مباسبتها--استارست---و قسمت ترتيب كانالها ميتونم در خدمتتون باشم/
شهریار
7th December 2011, 11:16
با سلام به مديركل و معاونين سايت بنده در خصوص مباسبتها--استارست---و قسمت ترتيب كانالها ميتونم در خدمتتون باشم/
باسلام دوست عزیز
بخش مباسبت ها راانشاالله راه اندازی خواهیم کرد
در بخش استارست فعالیت نمایید
تا کارکرد شما بررسی شود
و مجددا درخواست دهید تا بررسی شود
K.Engineer
7th December 2011, 11:48
خدمت مدیریت کل سایت و جناب شهریار خسته نباشید عرض میکنم.بنده توانایی مدیریت در بخش رسیور و کامپیوتر (ارتباط بین این دو) کرکینگ نرم افزار(خواستن کرک و تهیه تا حد امکان) بخش های تخصصی الکترونیک (به صورت تئوری ) در خدمت سایت و همه کاربران عزیز باشم.
ممنونم
پیروز و سربلند باشید
شهریار
7th December 2011, 12:04
خدمت مدیریت کل سایت و جناب شهریار خسته نباشید عرض میکنم.بنده توانایی مدیریت در بخش رسیور و کامپیوتر (ارتباط بین این دو) کرکینگ نرم افزار(خواستن کرک و تهیه تا حد امکان) بخش های تخصصی الکترونیک (به صورت تئوری ) در خدمت سایت و همه کاربران عزیز باشم.
ممنونم
پیروز و سربلند باشید
باسلام دوست عزیز
وقتی ارسالات شما به 150 پست رسید
مجددا اعلام نمایید تا بررسی شود
M_Repair
7th December 2011, 14:53
ممنونم
پیروز و سربلند باشید
باسلام
دوست عزیز طبق گفته جناب شهریار فعالیتتون رو آغاز کنید تا جواب پاسخ هاتون به کاربر بررسی و توانایی شما رویت شه.وبعدازتایید مدیریت شما دربخش توانایی مدیریت فعال خواهد شد
dj kaka
7th December 2011, 15:21
درود بر شما
بنده در چند تا از فوروم های ماهواره ای در قسمت نصب و راه اندازی ماهواره مدیر هستم ولی در این بخش ظاهرا نیاز به مدیریت ندارید . لطفا بفرمایید در چه بخش هایی نیاز به مدیریت دارید تا بنده در صورت توانایی مسئولیت آن را بر عهده بگیریم . در ضمن برای مدیران بازدید از بخش های vip امکان پذیر هست ؟
لطفا جواب من را هم بدهید .
M_Repair
7th December 2011, 17:53
لطفا جواب من را هم بدهید .
باسلام
دوست عزیز شما فعالیتتون و تواناییتون تو چه بخشی هست عنوان کنید.بخش راه اندازی نصب کامل هستش.میتوانید باز به ادمین پیام دهید.بله برای مدیران کل سایت قابل رویت هستش.
pal-electronic
15th January 2012, 14:46
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت کاربران عزیز
از کاربران و همکاران گرامی که می توانند ما را در مدیریت بخش های تعمیراتی زیر یاری نمایند ، دعوت به عمل می آید
تعمیرات موبایل
تعمیرات خودرو
تعمیرات لوازم خانگی
بخش فلزیاب ها
در صورت تمایل میتوانید در همین تاپیک اعلام فرمایید
موفق باشید
Borna66
4th May 2012, 19:04
با سلام
دوست داشتید و مایل بوید می توانم در
مدیریت را برعهده بگیرم بخش (برنامه نويسي و پروژه) (http://kiansat.kim/forumdisplay.php?f=535)
برای بدست یافتن سوابقم هم مایل بودید تیو گوگل نام کاربری ام سرچ کنید متوجه سابقه ی طویل بنده می شوید
http://kiansat.kim/clear.gif
M.Salehi
4th May 2012, 20:18
با سلام
دوست داشتید و مایل بوید می توانم در
مدیریت را برعهده بگیرم بخش (برنامه نويسي و پروژه) (http://kiansat.kim/forumdisplay.php?f=535)
برای بدست یافتن سوابقم هم مایل بودید تیو گوگل نام کاربری ام سرچ کنید متوجه سابقه ی طویل بنده می شوید
http://kiansat.kim/clear.gif
با سلام خدمت شما
دوست عزیز یکی از قوانین مدیر شدن تو این سایت بررسی فعالیتها و ارسالات مفید توسط اعضا هیئت مدیره میباشد شما میتونید در بخش مربوطه فعالیت خودتون رو شروع کنید
اگه علاقه مند به همکاری بودید دوباره درخواست بدید حتما موافقت خواهد شد
متشکرم
Mortal Kombat
5th May 2012, 14:54
درود
دوستان ما دوست داشتیم در بخش تعمیرات فعالیت کنیم جواب اکثر کاربران رو می تونم
بدم . تعمیرکار هستم . دربخش شرینگ هم فعالیت دارم چند روزی هست دربخش دانگل
فعالیت خود را آعاز کردم دوست دارم دربخش تعمیرات پاسخ کاربران رو بدم ولی متاسفانه
امکان دسترسی به او بخش ها برای من نیست . مدیریت محترم چگونه میشه تو اون بخش
فعالیت کرد باید جز کاربران VIP شد. درضمن آماده پاسخ به سوالات در رابطه با پروگرامرهای
TNM هستم .
باتشکر ،TNM
M_Repair
5th May 2012, 15:25
درود
دوستان ما دوست داشتیم در بخش تعمیرات فعالیت کنیم جواب اکثر کاربران رو می تونم
بدم . تعمیرکار هستم . دربخش شرینگ هم فعالیت دارم چند روزی هست دربخش دانگل
فعالیت خود را آعاز کردم دوست دارم دربخش تعمیرات پاسخ کاربران رو بدم ولی متاسفانه
امکان دسترسی به او بخش ها برای من نیست . مدیریت محترم چگونه میشه تو اون بخش
فعالیت کرد باید جز کاربران VIP شد. درضمن آماده پاسخ به سوالات در رابطه با پروگرامرهای
TNM هستم .
باتشکر ،TNM
باسلام
دوست عزیز شما فعالیتتون رو در بخش مربوطه آغاز کنید بله اون بخش ها گروه vip هستند میتوانید با حق اشتراک به اون بخش ها دسترسی داشته باشید و فعالیتتون رو دراون بخش هم اغاز کنید پست و تایپیک های شما مورد بررسی و درصورت پذیرش پست وتایپیک مدیر بخش خواهید شد
REZA--SAT
5th May 2012, 16:50
دوستان عزیز من میتونم با توجه به رشته وتخصصم در رابطه با تعمیرات خودرو چه سبک و سنگین کمک کنم اما اینکه من فعالیت کنم تا مدیریت فعال بشه من نزدیک 10 سال هست تو این مقوله دارم کار و مدیریت میکنم ( ابته مدیریت عملی )شما میتونین 1 ماه مدیریت منو فعال کنید اگر راضی بودید که هیچ اگر هم نه مدیریت رو به کاربر عادی تغیر دهید . با تشکر
M.Salehi
5th May 2012, 17:07
دوستان عزیز من میتونم با توجه به رشته وتخصصم در رابطه با تعمیرات خودرو چه سبک و سنگین کمک کنم اما اینکه من فعالیت کنم تا مدیریت فعال بشه من نزدیک 10 سال هست تو این مقوله دارم کار و مدیریت میکنم ( ابته مدیریت عملی )شما میتونین 1 ماه مدیریت منو فعال کنید اگر راضی بودید که هیچ اگر هم نه مدیریت رو به کاربر عادی تغیر دهید . با تشکر
با سلام دوست عزیز
اقا رضا فعالیتهای شما از وقتی عضو سایت شدید بررسی شد شما اکثرا در بخشهای ماهواره سوال و درخواست راهنمایی کردید !!!
شما برای مدیر شدن در بخش خودرو باید در این بخش فعالیت مفید انجام بدید تا پس از بررسی سوابق شما مدیریت به شما داده بشه
موفق باشید
REZA--SAT
5th May 2012, 17:48
با تشکر من چون یه مشکلی ماهواره ای داشتم با سایت اشنا شدم . البته فکر کنم یه سوال پرسیدم و بیشتر کمک دوستان کردم و چندین نرم افزار هم اپلود کردم . درباره خودرو هم چند مطلب گذاشتم دیدم زیاد استقبال نشد و از یک طرف هم چون دسترسی و محدودیت به بخش خودرو داشتم نتونستم زیاد فعالیت کنم . موفق باشید
M.Salehi
5th May 2012, 17:59
با تشکر من چون یه مشکلی ماهواره ای داشتم با سایت اشنا شدم . البته فکر کنم یه سوال پرسیدم و بیشتر کمک دوستان کردم و چندین نرم افزار هم اپلود کردم . درباره خودرو هم چند مطلب گذاشتم دیدم زیاد استقبال نشد و از یک طرف هم چون دسترسی و محدودیت به بخش خودرو داشتم نتونستم زیاد فعالیت کنم . موفق باشید
سلام دوست عزیز
اقا رضای گل منظور از این صحبتها خدای نکرده قصد ناراحت کردن شما رو نداشتیم
ولی خودتون باید قضاوت کنید دادن مدیریت در یک سایت شرایط خاصی داره که باید کاربر داشته باشه خلاصه از دست ما ناراحت نشید
موفق باشید متشکرم
hamed0012
22nd May 2012, 22:06
با سلام و خسته نباشید خدمت مدیریت کل سایت و مدیران بخش های مختلف سایت.
بنده اطلاعات مفیدی در مورد بحث ها و مطلب های ورزشی دارم.
البته ورزش مورد علاقه ی من فوتسال و فوتبال است و اطلاعاتم در این زمینه زیاد است.
بازیکن فوتسال هستم و در یکی از تیم های قوی در لیگ استانی پا به توپ هستم.
اگر قبول کنید حاضرم وقتم را با فعالیت در بخش ورزشی سپری کنم.
ممنون از شما
M_Repair
22nd May 2012, 22:35
با سلام و خسته نباشید خدمت مدیریت کل سایت و مدیران بخش های مختلف سایت.
بنده اطلاعات مفیدی در مورد بحث ها و مطلب های ورزشی دارم.
البته ورزش مورد علاقه ی من فوتسال و فوتبال است و اطلاعاتم در این زمینه زیاد است.
بازیکن فوتسال هستم و در یکی از تیم های قوی در لیگ استانی پا به توپ هستم.
اگر قبول کنید حاضرم وقتم را با فعالیت در بخش ورزشی سپری کنم.
ممنون از شما
باسلام
این بخش فعلا مدیریت نمی پذیرد
ahmadreza_2010
30th June 2012, 15:00
سلام من میتونم در بخش کارتهای dvb و نرم افزارهای مربوط به اون فعالیت کنم معرف من هم آقای dariushm1370 هستند
M.Salehi
30th June 2012, 15:13
سلام من میتونم در بخش کارتهای dvb و نرم افزارهای مربوط به اون فعالیت کنم معرف من هم آقای dariushm1370 هستند
با سلام دوست عزیز
اگه شما قصد همکاری دارید فعالیت خودتون رو شروع کنید
در آینده بررسی و نتیجه اعلام خواهد شد
موفق باشید
MHMHJ
30th June 2012, 15:41
درود
جناب محترم کل سایت اقای m.salehi
من هم میتونم در تالار ریسیور و دانگل پاسخگوی دوستان باشم
خوشهال میشم که عضو کوچکی از سایت در خدمت باشیم
میشه فعالیت من را تا الان برام پیغام خصوصی بذارید
زنده باد سایت بزرگ کیان ست
متخصص در امور نصب وراه اندازی
در صورت بروز مشکل پیام خصوصی بزنید
M.Salehi
30th June 2012, 16:44
درود
جناب محترم کل سایت اقای m.salehi
من هم میتونم در تالار ریسیور و دانگل پاسخگوی دوستان باشم
خوشهال میشم که عضو کوچکی از سایت در خدمت باشیم
میشه فعالیت من را تا الان برام پیغام خصوصی بذارید
زنده باد سایت بزرگ کیان ست
متخصص در امور نصب وراه اندازی
در صورت بروز مشکل پیام خصوصی بزنید
با سلام خدمت شما دوست عزیز
از فعالیتهای شما متشکرم توجه داشته باشید برای همکاری و فعالیت در سایت حتما مدیر شدن
ملاک نیست کاربرانی هستند که بدون هیچ چشم داشتی صادقانه فعالیت دارند و گروه هیئت مدیره خودشون با توجه به فعالیت مناسب اونها تصمیم به دادن عنوان مدیریت مینمایند
شما نیز به فعالیت خودتون ادامه بدید در آینده با بررسی نتیجه اعلام خواهد شد
متشکرم
ahmadreza_2010
22nd August 2012, 18:30
سلام خسته نباشید. من تو بخش کارتهای DVB فعالیت دارم و این بخش رو دارم به روز آپدیت میکنم شما میتونید فعالیت من رو ببینید قبلا هم درخواست داده بودم ولی جدیدا مدیران توجهی نمیکنن ممنون میشم پیگیری کنید.
M.Salehi
22nd August 2012, 20:56
سلام خسته نباشید. من تو بخش کارتهای DVB فعالیت دارم و این بخش رو دارم به روز آپدیت میکنم شما میتونید فعالیت من رو ببینید قبلا هم درخواست داده بودم ولی جدیدا مدیران توجهی نمیکنن ممنون میشم پیگیری کنید.
با سلام
دوست عزیز اگه منظور شما دریافت مدیریت بخش کارتهای dvb هست
درخواست خودتون رو طی یک پیام خصوصی به جناب کیانفر ارسال کنید در صورت تایید ایشان
درخواست شما عملی خواهد شد
با تشکر از فعالیت خوب شما
ali hosseini
27th August 2012, 14:28
]باسلام خدمت شما مدیریتپاسخ دهی عیب یابی سایت فلزباب به بنده بدهید.باتشکر.علی حسینی
IP9039
27th August 2012, 14:43
با سلام و خسته نباشید خدمت تک تک مدیران فعال و زحمت کش سایت
من رو مدیر قسمت های عمومی کنید یعنی جواب همه سوال تو هر موضوع رو جواب میدم
pal-electronic
27th August 2012, 15:09
با سلام و خسته نباشید خدمت تک تک مدیران فعال و زحمت کش سایت
من رو مدیر قسمت های عمومی کنید یعنی جواب همه سوال تو هر موضوع رو جواب میدم
دوست عزیز سلام
ارسالات شما کمی پایین است و برای مدیریت در بخش ها نیاز به فعالیت بیشتر دارید !
شما به فعالیت خوب خود ادامه دهید تا نظر دوستان در گروه هیات مدیره را جلب کنید
موفق باشید
M.Salehi
27th August 2012, 15:14
]باسلام خدمت شما مدیریتپاسخ دهی عیب یابی سایت فلزباب به بنده بدهید.باتشکر.علی حسینی
با سلام
دوست عزیز این بخش از سایت به فعالیت و مدیریت نیاز دارد
شما فعالیت خود رو آغاز کنید در صورت صلاح دید حتما مدیریت این بخش به شما واگذار خواهد شد
موفق باشید
farhad1904
17th October 2012, 11:57
با درود و ادب
احتراما اينجانب مايل به همكاري در تيم مديريتي تالار خودرو هستم . خواهشمند است در صورت صلاحديد موافقت نماييد . با سپاس 26/07/91
M.Salehi
17th October 2012, 12:06
با درود و ادب
احتراما اينجانب مايل به همكاري در تيم مديريتي تالار خودرو هستم . خواهشمند است در صورت صلاحديد موافقت نماييد . با سپاس 26/07/91
با سلام
اقا فرهاد عزیز درخواست شما بررسی و نتیجه خدمت شما اعلام خواهد شد
موفق باشید
M.Salehi
13th February 2013, 18:04
با سلام
کاربران عزیزی که می تونند در تالار کارتهای DVB فعالیت مستمر داشته باشند
و پاسخ سوالات کاربران رو بدند و البته تاکید می کنم دوستانی که می تونند حداقل روزانه کمی از وقت خودشون رو برای پاسخ به سوالات بدند اعلام
آمادگی کنند تا در صورت موافقت مدیریت ایشون در این بخش فعال شود
متشکریم
sajadnasirpor
21st April 2013, 13:47
سلام خدمت اساتید و هیت مدیره محترم بنده حاظر به همکاری تو قسمت خودرو هستم با تشکر
M.Salehi
21st April 2013, 14:08
سلام خدمت اساتید و هیت مدیره محترم بنده حاظر به همکاری تو قسمت خودرو هستم با تشکر
سلام جناب نصير پور
درخواست شما در هيئت مديره مطرح و نتيجه در همين تاپيك اعلام خواهد شد
موفق باشيد
babak_kish
21st April 2013, 14:25
من در بخش هر رسیور که لازم باشه و یا اینترنت و نرم افزار میتونم همکاری بیشتر کنم البته این ایدی ما چندین ماهه همین رنگ هستش بدونه هیچگونه ابزاری
موفق باشید
M.Salehi
21st April 2013, 14:34
من در بخش هر رسیور که لازم باشه و یا اینترنت و نرم افزار میتونم همکاری بیشتر کنم البته این ایدی ما چندین ماهه همین رنگ هستش بدونه هیچگونه ابزاری
موفق باشید
با سلام
دوست عزيز تشكر از جنابعالي
ببينيد خدمت شما عرض كنم كه فعاليت شما تو بخش خودتون خيلي ناچيز بوده
شما اگه قصد همكاري داريد تو بخش ريسيور فعاليت خودتون رو بيشتر كنيد مطمئن باشيد هم رنگ كاربري شما تغيير پيدا مي كنه وهم ابزار در اختيارتان
قرار ميديم
موفق باشيد
شهریار
21st April 2013, 14:36
موفق باشید
دوست عزیز سلام
شما با توجه به اینکه مدیر هستید در هربخشی که توانایی داشته باشید می توانید فعالیت نمایید
در صورت نیاز نیز مدیریت شما در بخش های دیگر هم فعال خواهد شد
ابزار هم مربوط به مدیران رتبه بالاتر می باشد
که انشالله برای شما هم فعال خواهد شد
شهریار
21st April 2013, 14:40
دوست عزیز سلام
با اجازه از جناب صالحی بایستی عرض کنم که
شما بایستی فعالیت خوبی داشته باشید تا انشاالله با توجه به ارسالات و فعالیت شما
هیئت مدیره نیز تصمیم نهایی را اعلام نمایند
موفق باشید
حميد ذوالعلا
22nd April 2013, 01:22
سلام
تخصص و فعاليت مستمر كاربر sajadnasirpo مورد تاييد ميباشد.
hanri2
22nd April 2013, 04:26
سلام میشه قسمت رسیورهایه استار ست و ایستار و دریملند رو به من بدین پرسش و پاسخ و نرم افزارهاش..ممنونم:wink:
M.Salehi
22nd April 2013, 13:05
سلام میشه قسمت رسیورهایه استار ست و ایستار و دریملند رو به من بدین پرسش و پاسخ و نرم افزارهاش..ممنونم:wink:
سلام دوست خوبم جناب
hanri2
از اعلام آمادگي جنابعالي كمال تشكر رو داريم
ولي درحال حاضر فعاليت شما در انجمن به حد مجاز نرسيده شما اگه قصد همكاري داريد
فعاليت خودتون رو شروع كنيد مطمئنا بنده نصبت به مديريت جنابعالي اقدامات لازم رو انجام خواهم داد
موفق باشيد
hanri2
22nd April 2013, 17:03
ممنونم تشکرمیکنم از شما و انجمتون.. چشم بنده تمام توانمو میزارم تا بتونم از تجربیات و حرفه خودم استفاده کنم برایه کمک به دوستان.. من فقط خدمت به کابران خط مشق بنده میباشد ..با تشکر
M.Salehi
12th May 2013, 19:31
با سلام
دوستان عزیزی که میتونند در بخش تعمییرات سخت افزاری ریسیورو یا مشکلات نرم افزاری ریسیور
مدیریت کنند و پاسخگوی سوالات کاربران باشند لطفا توسط پیام خصوصی اطلاع بدهند
قبلا از همکاری شما متشکریم
شرایط لازم برای مدیر شدن در انجمن (http://kiansat.kim/showthread.php?t=67290&p=307374#post307374)
msarian9
27th May 2013, 02:32
درود و عرض ادب محضر مدیران معزز سایت بزرگ کیان ست . اینجانب با توجه به تخصص و تحصیلاتم و همچنین علاقه و شغل جانبی ( فروش ریسیور) اجازه میخواهم تا در قسمت ریسیورهای برند ISTAR در خدمت کاربران خانواده بزرگ و صمیمی کیان ست باشم . سپاسگذار عنایت و حسن توجه یاران گرانمایه .
ASHKAN-NO
27th May 2013, 02:45
درود و عرض ادب محضر مدیران معزز سایت بزرگ کیان ست . اینجانب با توجه به تخصص و تحصیلاتم و همچنین علاقه و شغل جانبی ( فروش ریسیور) اجازه میخواهم تا در قسمت ریسیورهای برند ISTAR در خدمت کاربران خانواده بزرگ و صمیمی کیان ست باشم . سپاسگذار عنایت و حسن توجه یاران گرانمایه .
درود
عزیز متاسفانه تعداد پستهای شما و فعالیت شما بسیار کم هست
اگر که قصد مدیریت را دارید فعالیت خود را از فردا بصورت جدی
شروع کنید تا برای فعال کردن مدیریت شما اقدام شود
موفق باشید.
msarian9
6th June 2013, 04:19
با سلام خدمت ناظم کل سایت . بزرگوار اگر به بخش رسیورهای istar مقالات آموزشی و سئوالات کاربران و نرم افزارها نگاهی مختصر بفرمایید سهم این حقیر در ارائه راهکار ها و آموزش کاربران سایت بزرگ که نه بلکه عظیم کیان ست کمی بچشم خواهد آمد اما هر طور شما و سایر مدیران صلاح بدانند بدیده منت ... ارادتمند
M.Salehi
6th June 2013, 10:58
با سلام خدمت ناظم کل سایت . بزرگوار اگر به بخش رسیورهای istar مقالات آموزشی و سئوالات کاربران و نرم افزارها نگاهی مختصر بفرمایید سهم این حقیر در ارائه راهکار ها و آموزش کاربران سایت بزرگ که نه بلکه عظیم کیان ست کمی بچشم خواهد آمد اما هر طور شما و سایر مدیران صلاح بدانند بدیده منت ... ارادتمند
سلام دوست عزیز
از فعالیت شما سپاسگزاریم بار دیگر ارسالات و فعالیت شما رو بررسی و نتیجه رو خدمت شما
عرض می کنم
موفق باشید
vahid6630
8th June 2013, 14:05
با سلام خدمت مدیریت محترم سایت و دیگر دوستان
من در بخش های زیر می توانم در خدمت دوستان باشن
تالار رسیورها
تالار سیستم های کد گذاری
تالار تنظیم دیش های ماهواره ای
تالار موبایل بخش نرم افزار
شهریار
8th June 2013, 14:30
با سلام خدمت مدیریت محترم سایت و دیگر دوستان
من در بخش های زیر می توانم در خدمت دوستان باشن
تالار رسیورها
تالار سیستم های کد گذاری
تالار تنظیم دیش های ماهواره ای
تالار موبایل بخش نرم افزار
دوست عزیز سلام
وقتی تعداد پست های ارسالی شما به 150 رسید اعلام نمایید تا در بخش هیئت مدیره مطرح و بر اساس ارسالات مفید شما تصمیم گیری خواهد شد
reza3at
8th June 2013, 15:29
با سلام من هم میتونم در بخش ریسورها کمک کنم
با سلام خدمت مدیر کل سایت و هیات مدیره سایت اقا شهریار
من مدیریت بخش فرکانس واخبار ماهواره ها و بخش های ازاد متشکرم ؟؟؟؟:cool:
شهریار
8th June 2013, 16:12
با سلام من هم میتونم در بخش ریسورها کمک کنم
دوست عزیز سلام
تخصص شما بیشتر در چه زمینه ای است
سخت افزار یا نرم افزار؟
شهریار
8th June 2013, 16:15
دوست عزیز سلام
منتظر تصمیم هیئت مدیره در این زمینه باشید
ASALAK
8th June 2013, 16:48
با سلام خدمت مدیریت محترم سایت
بنده تعمیرکار لوازم برقی خانگی هستم و در فعلا در بخش تعمیرات انواع بنکه های دستی وکنترل دار میتونم کمک کنم واگه موافق باشید زمینه های دیگه ای رو هم معرفی خواهم کرد
M.Salehi
8th June 2013, 17:08
با سلام
دوستان عزیزی که قصد همکاری در سمت مدیر انجمن رو دارند توجه کنند
شما عزیزان فعالیت مستمر خودتون رو در بخشهایی که تخصص دارید انجام بدید یکی از وظایف بنده و دوستان هیئت مدیره انتخاب و گزینش مدیر برای بخشهای
مختلف انجمن هست و در بررسی های روزانه تمام فعالیتهای کاربران رو زیر نظر داریم
در صورت مشاهده فعالیت مفید و توانایی مدیریت کاربر از طرف انجمن به ایشان پیشنهاد می شود
در ضمن دوستان عزیز شرایط ذکر شده در لینک زیر رو حتما مطالعه کنند
http://kiansat.kim/showthread.php?t=67290 (http://kiansat.kim/showthread.php?t=67290)
موفق باشید
ناظم سایت
8th June 2013, 17:30
سلام
دوست عزیز 3400
طبق تصمیم هیئت مدیره مبنی بر درخواست مدیریت جنابعالی
فعلا بدلیل تکمیل بودن کادر مدیریتی بخش درخواستی شما فعلا با درخواست شما موافقت نشد
لذا از زحمات شما دوست عزیز متشکریم و امیدواریم همچنان در خدمت شما باشیم
موفق باشید
reza3at
8th June 2013, 22:33
دوست عزیز سلام
تخصص شما بیشتر در چه زمینه ای است
سخت افزار یا نرم افزار؟
دوست عزیز من در بخش نرم افزار میتونم کمک کنم
ASHKAN-NO
8th June 2013, 23:38
درود
دوستانی که برای مدیریت درخواست می دهند توجه داشته باشند
باید فعالیت کاربر که درخواست مدیریت کرده به اندازه ای باشد
که نظر هیئت مدیره را جلب کند
در برخی از مواقع دیده می شود کاربرانی درخواست مدیریت می دهند
که هیچ گونه فعالیتی نداشتند
نه فایلی اپلود کرده اند
نه پاسخ گوی کاربران شده اند
پس انتظار مدیریت را نداشته باشند
کسانی که خواستار مدیریت هستند حتما باید شرایط ان را داشته باشند
لینکی که جناب صالحی قرار داده اند را حتما مطالعه کنید اگر شرایط را
داشتید بعد درخواست دهید
با تشکر از همکاری شما
M.Salehi
9th June 2013, 11:32
دوست عزیز من در بخش نرم افزار میتونم کمک کنم
با سلام
دوست عزیز آقا رضا
شما به فعالیت مفید خودتون ادامه بدید زمانی که به حد مجاز رسید مطمئنا
به اطلاع شما خواهیم رساند
با تشکر از جنابعالی
msarian9
11th June 2013, 03:43
آنان که خاک را به نظر کیمیا کنند
آیا شود که گوشه چشمی به ما کنند ؟
چشم رضا و مرحمت بر همه باز میکنی
نوبت ما که میشود این همه ناز میکنی
سر ارادت ما و آستان حضرت دوست
که هر چه بر سر ما میرود ارادت اوست
البته :
وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم
که در طریقت ما کافری است رنجیدن
تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل .....
شهریار
11th June 2013, 09:10
آنان که خاک را به نظر کیمیا کنند
آیا شود که گوشه چشمی به ما کنند ؟
چشم رضا و مرحمت بر همه باز میکنی
نوبت ما که میشود این همه ناز میکنی
سر ارادت ما و آستان حضرت دوست
که هر چه بر سر ما میرود ارادت اوست
البته :
وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم
که در طریقت ما کافری است رنجیدن
تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل .....
دوست عزیز سلام
شعر زیبایی بود اما من ارتباط آنرا با این تایپیک متوجه نشدم
می فرمودید تا یک تایپیک جداگانه برایتان باز می کردیم
M.Salehi
11th June 2013, 10:08
با سلام
جناب شهریار منظور دوستمون msarian9 در مورد درخواست مدیریت ایشون بود
که این شعر رو مطرح کردند
که باید عرض کنم همونطور که در پستهای اخیر ذکر شده زمانی که فعالیت کاربر به حد مناسب رسید نصبت به درخواست ایشان
اقدامات لازم صورت می گیرد
موفق باشید
M.Salehi
11th June 2013, 14:20
با سلام خدمت مدیریت محترم سایت
بنده تعمیرکار لوازم برقی خانگی هستم و در فعلا در بخش تعمیرات انواع بنکه های دستی وکنترل دار میتونم کمک کنم واگه موافق باشید زمینه های دیگه ای رو هم معرفی خواهم کرد
دوست عزیز ASALAK شما
فعالیت خودتون رو در بخش مربوطه ادامه بدید انشالله با برسی فعالیت جنابعالی در آینده
هیئت مدیره نصبت به درخواست شما اقدام خواهد کرد
موفق باشید
سالار72
23rd June 2013, 15:24
با سلام من میتوانم در بخش استارمکس وسیستم های کدگذاری همکاری کنم با تشکر
ASHKAN-NO
23rd June 2013, 16:00
درود
عزیز شما از امروز کار خود را شروع کرده تا هم ارسالات شما
به حد مجاز برسد و هم اینکه نظر هیئت مدیره را جلب کنید
موفق باشید.
M.Salehi
23rd June 2013, 16:44
سلام دوست عزیز
طبق فرمایش جناب اشکان یکی از شرایط مدیر شدن فعالیت مناسب در بخش مربوطه است
شما اگه تمایل دارید فعالیت خودتون رو شروع کنید تا در آینده نسبت به درخواست شما اقدام کنیم
موفق باشید
ebi n1
12th July 2013, 18:11
سلام خدمت اساتید مهترم بنده درقسمت میکانیکی و برق و انژیکتور و ایسیو تخصص دارم اگر امکن دارد یک پست در رابطه تخصصم به من بدهید ممنون در ضمن من فایلهای دارم بخاطر حجم بالا نمیتوانم اپلود کنم اگر امکان دارد نرم افزار تقسیم فایل همراه با راهنمایی ارسال کنید باز هم تشکر از مدیران سایت
vahid6630
12th July 2013, 18:26
سلام خدمت اساتید مهترم بنده درقسمت میکانیکی و برق و انژیکتور و ایسیو تخصص دارم اگر امکن دارد یک پست در رابطه تخصصم به من بدهید ممنون در ضمن من فایلهای دارم بخاطر حجم بالا نمیتوانم اپلود کنم اگر امکان دارد نرم افزار تقسیم فایل همراه با راهنمایی ارسال کنید باز هم تشکر از مدیران سایت
با سپاس از شما دوست گرامی
1-روی فایلی که میخواهید بصورت چند قسمت تبدلیش کنید ، راست کلیک کنید و گزینه ی add to archive رو بزنید.
2-پنجره ای باز میشه با نام Archive name and parameters
3-در قسمت پایینی پنجره ، گزینه ی Compression method رو روی Best قرار بدید.
4-در همون قسمت باکس دیگری هست به نام Split to volumes , bytes که باید حجمی که میخواهید هر قسمت داشته باشه ، وارد کنید.
5-باید دقت کنید که حجم رو در این قسمت باید بر حسب بایت وارد کنید.
6-هر مگابایت 1024 کیلوبایت هست و هر کیلوبایت 1024 بایت هست.
7-سپس کلید OK رو بزنید تا برنامه شروع به تقسیم فایل شما در چند قست بکنه.
ASHKAN-NO
12th July 2013, 21:13
درود
عزیز از لینک زیر نرم افزار winrar را دانلود کنید
و با این نرم افزار می توانید فایل را به هر چند
قسمتی که خواستید تقسیم کنید
نرم افزار WIN RAR دانلود کنید (http://www.downloadha.com/1391/03/%D9%88%D8%B1%DA%98%D9%86-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%88-%D9%86%D9%87%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D9%82%D9%88%DB%8C-%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%81%D8%B4%D8%B1%D8%AF%D9%87-%D8%B3%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D9%86%DB%8C/)
ebi n1
13th July 2013, 00:59
سلام خدمت اساتید مهترم بنده درقسمت میکانیکی و [برق و انژیکتور و ایسیو تخصص] دارم اگر امکن دارد یک پست در رابطه تخصصم به من بدهید ممنون
ASHKAN-NO
13th July 2013, 01:11
سلام خدمت اساتید مهترم بنده درقسمت میکانیکی و [برق و انژیکتور و ایسیو تخصص] دارم اگر امکن دارد یک پست در رابطه تخصصم به من بدهید ممنون
درود
عزیز واقعا ممنونم از همکاری شما با سایت
ولی برای هر قسمت از خودرو یک بخشی وجود دارد و شما
به راحتی می توانید در هر بخشی که در مورد ان مطلبی دارید
یک تاپیک جدید باز کنید و اطلاعات خود را پست بزنید
خیلی راحته فقط کمی حوصله و دقت می خواد
کم کم یاد می گیرید
باز هم تشکر از لطف شما:redface:
ebi n1
13th July 2013, 02:52
ببخشید منطورم از پست این است که مدیریت یک بخش اگر انزیکتور یا ایسیو یا برق ممنونم
ASHKAN-NO
13th July 2013, 03:29
ببخشید منطورم از پست این است که مدیریت یک بخش اگر انزیکتور یا ایسیو یا برق ممنونم
درود
عزیز ببخشید ولی منظور شما واضح نبود
برای مدیریت شما به فعالیت خوب خود
ادامه دهید تا اینکه نظر اعضاء هیئت مدیره
جلب شود اگر مشکلی نبود
مدیریت برای شما فعال بشه
باز هم تشکر از شما
M.Salehi
13th July 2013, 14:36
سلام دوست خوبم جناب ebi n1
طبق فرمایش جناب اشکان فعالیت خودتون رو ادامه بدید انشالله درخواست شما بررسی و با توجه به فعالیت جنابعالی
تصمیم گیری خواهد شد
موفق باشید
ebi n1
16th July 2013, 00:13
با سپاس از کل مدیران کیانست
ASHKAN-NO
16th July 2013, 02:40
با سپاس از کل مدیران کیانست
درود
عزیز فکر نکنید که شما را فراموش کردیم
همانطوی که قبلا هم گفتم مدتی کارکرد
شما تحت نظارت من و دوستان هست
انشاالله در اولین فرصت نتیجه
تصمیم هیئت مدیره را خدمت
شما عرض خواهیم کرد
موفق باشید.
zero one
20th July 2013, 11:32
باسلام به مدیریت کل سایت جناب کیانفر
منم میتونم در بخش کد گذاری ریسیور وبخش تالار ریسیور همکاری نمایم
لطفا رسیدگی نمایید تا استارت کار زده شود
باتشکر میلاد
M.Salehi
20th July 2013, 11:55
باسلام به مدیریت کل سایت جناب کیانفر
منم میتونم در بخش کد گذاری ریسیور وبخش تالار ریسیور همکاری نمایم
لطفا رسیدگی نمایید تا استارت کار زده شود
باتشکر میلاد
سلام دوست عزیز
شما زحمت بکشید استارت بزنید در طی مسیر انشالله فعالیت شما بررسی و ارزیابی میشود
در صورت تائید هیئت مدیره با درخواست شما موافقت خواهد شد
بسم الله
msarian9
30th July 2013, 04:11
سلام مجدد. حقیقتش میخواستم درخواست مجدد مدیریت در بخش ریسیورهای istar کنم اما پشیمون شدم دو تا دلیل هم برای پشیمانی دارم . اولا میدونم بعد از درخواست یکی از بزرگواران مینویسن "شما به فعالیت خود ادامه دهید و استارت بزنید تا هیئت مدیره و ...... الی آخر . آقا انقدر استارت زدیم باطری خوابید حالا کدوم کاربری میاد هل بده ؟ :confused: البته خدا رو شاهد میگیرم قصد جسارت ندارم . اما دلیل دومم از دلیل اولم خیلی منطقی تر و محکم تره . اون هم سرنوشت کاربرای دیگه ای است که درخواست مشابه دادن که اقا منو مدیر کنید . مثلا پست دو نفر قبلی من رو ببینید ؟ درخواست مدیریت کردند و دوستان هم فعل شدن و کردن رو در موردشون اجرا کردن اما با پیشوند اخراج ..... من نمیخوام اخراج شم . منو مدیر نکنید یه وقت آقا ......
جسارت منو ببخشید دوستان . مزاح بود
ASHKAN-NO
30th July 2013, 04:25
درود
دوست عزیز ببخشید ولی نمیشه که هر کسی
گفت من را مدیر کنید ما هم سریعا مدیریت
ان شخص رو فعال کنیم فعالیت کسی که می خواد مدیر
بشه یکی از موارد هست کسی را که می خواهیم مدیر کنیم
از همه جهات باید بررسی بشه
چه از نظر تجربه
چه از نظر امنیتی
چه از نظر سواد و نوع پاسخ گویی
ناراحت نشید ولی تعداد اندکی از دوستانی
درخواست مدیریت می کنند فقط می خواهند از امکانات سایت
به راحتی استفاده کنند تا هزینه اشتراک پرداخت نکنند
و از این افراد زیاد داشتیم
در مورد شما هم تا به امروز چند فایل اپلود کرده اید؟
به چند پست پاسخ داده اید و کاربر به نتیجه رسیده ؟
همه اینها برای مدیریت لازم هست
کسی که درخواست مدیریت میکنه مدتی کار خودش رو
انجام میده و ما هم هر روز پستهای شخص رو کنترل می کنیم
اگر دیدیم واقعا می تونه یک بخش رو کنترل کنه و پاسخ گو باشه
خودمون اقدامات لازم رو انجام میدیم
موفق باشید.
M.Salehi
30th July 2013, 14:48
سلام مجدد. حقیقتش میخواستم درخواست مجدد مدیریت در بخش ریسیورهای istar کنم اما پشیمون شدم دو تا دلیل هم برای پشیمانی دارم . اولا میدونم بعد از درخواست یکی از بزرگواران مینویسن "شما به فعالیت خود ادامه دهید و استارت بزنید تا هیئت مدیره و ...... الی آخر . آقا انقدر استارت زدیم باطری خوابید حالا کدوم کاربری میاد هل بده ؟ :confused: البته خدا رو شاهد میگیرم قصد جسارت ندارم . اما دلیل دومم از دلیل اولم خیلی منطقی تر و محکم تره . اون هم سرنوشت کاربرای دیگه ای است که درخواست مشابه دادن که اقا منو مدیر کنید . مثلا پست دو نفر قبلی من رو ببینید ؟ درخواست مدیریت کردند و دوستان هم فعل شدن و کردن رو در موردشون اجرا کردن اما با پیشوند اخراج ..... من نمیخوام اخراج شم . منو مدیر نکنید یه وقت آقا ......
جسارت منو ببخشید دوستان . مزاح بود
سلام
قابل توجه شما دوست عزیز اون جمله که به رنگ آبی مشخص کردید جمله بنده بوده بهمین خاطر ضمن تائید فرمایش جناب اشکان در پاسخ به شما
این مطلب رو اضافه میکنم اولا شخصی که عنوان مدیر سایت رو میگیره باید واقعا مدیر باشه و فقط رنگ کاربریش تغییر نکنه
شما خبر دارید ماها چقدر زحمت کشیدیم تا این سایت به اینجا رسیده خبر دارید با این که شغل جداگانه ای داریم روزانه چند ساعت در طی شبانه روز وقت صرف این انجمن میکنیم
البته هیچ منتی برای کسی نداره خودمون خواستیم و انجام دادیم بدون دریافت کوچکترین دستمزدی...........
دوم اون کاربران عزیزی که می بینید مدیر شدند بعد اخراج شدند از دوستان فرصت طلب ما بودند که وقتی دیدن دست بالشون به هم بخشها باز شد
مثل گرگ افتادند تو گله و می خواستند تمام فایلها و مطالب سایت رو به یغما ببرند که خوشبختانه
توسط سربازان گم نام انجمن دستگیر و به سزای اعمالشون رسیدند
سوم و آخری : متاسفانه اون دوستانی که تقاضای مدیریت میکنند از روی کنجکاوی یا نقشه از پیش تعین شده اقدام میکنند وگرنه ما مدیران موفقی داریم که
مایه افتخار کیانست هستند
در نهایت اینو بگم اینجا یه جمع دوستانه و صمیمی بین همکاران و هموطنان هست و هیچ کسی نصبت به بقیه ارجهیت نداره
هدف ما اداره و نظم انجمن و کمک به حل مشکلات کاربران هست و بس .....هرکسی میخواد به جمع ما بپیونده بسم الله
در ضمن در مورد استارت زدن شما هم عرض کنم
اگه هدف شخص کمک و یاری دوستان باشه مدیر بودن یا نبودن نباید زیاد فرقی به حالش بکنه و در هرصورت باید فعالیتش خوب باشه
ما خودمون می فهمیم که چه کسانی می تونند مدیر موفق باشند
msarian9
30th July 2013, 16:48
جناب صالحی طاعات و عبادات شما هم قبول . دوست و برادر بزرگ من بنظر اگر دستتون به بنده میرسید ......... گویا من در تایپک به محضر شما و یا سایر مدیران سایت جسارتی کرده ام که اینگونه بی محابا بر من می تازید و تاریخچه زخمات خود سایر دوستان را چون چماق بر سرم میکوبید . از کجای متن من که سراسر مزاح و مطایبه و لبخند و ارادت بود آزرده شدید که با سختی سخن میگویید و صورت سرخ میکنید ؟
می فرمایید :
شما خبر دارید ماها چقدر زحمت کشیدیم تا این سایت به اینجا رسیده خبر دارید با این که شغل جداگانه ای داریم روزانه چند ساعت در طی شبانه روز وقت صرف این انجمن میکنیم
البته هیچ منتی برای کسی نداره خودمون خواستیم و انجام دادیم بدون دریافت کوچکترین دستمزدی...........
خسته نباشید . زحماتتون مورد قبول . مگر من منکر زحمات شما و عزیزان مدیر و مسئول شدم ؟ البته منتی ندارید اما منت را می گذارید . این صحبت شما را متوجه نمیشون . ابتدا کلی درباره زخماتتون در سایت سخن میکید و منت گونه هم صحبت میکنید و در انتها می فرمایید متنی نیست ؟ شما اسم صحبتهای خودتون رو چی میزارید ؟ از خود تعریف کردن ؟ برادر بزرگوار یکبار دیگر به کتابهای ادبیات مراجعه کنید تا متوجه شوید که برخلاف ادعایتان منت می گذارید . البته این را هم عرض کنم که سایت شما منت هم باید بگذارد . چون کل مجموعه سایت تخصصی و فنی است . اما سایت منت دارد نه مدیران و کاربران .....درمورد مجانی کارکردن هم من در جایگاهی نیستم که بحث کنم اما میدونم سایت شما هم برای در اختیار گذاشتن اطلاعات فنی مثل فایلهای ایپرام و ...... حق عضویت میگیرد که البته حق طبیعی شماست و سایر سایتها هم حق عضویت میگیرند .
فرموده اید :
دوم اون کاربران عزیزی که می بینید مدیر شدند بعد اخراج شدند از دوستان فرصت طلب ما بودند که وقتی دیدن دست بالشون به هم بخشها باز شد
مثل گرگ افتادند تو گله و می خواستند تمام فایلها و مطالب سایت رو به یغما ببرند که خوشبختانه
توسط سربازان گم نام انجمن دستگیر و به سزای اعمالشون رسیدند
بزرگمنش عزیز مگر دوست هم فرصت طلب میشه ؟ اسم دوست حرمت داره . بگیم همکار شما بوده بهتر نیست ؟ در ثانی مگر من از این بنده های خدا حمایت کردم ؟ اگر اشاره ای با این دو نفر شد صرفا در غالب طنز بوده و همین . مطمئنا صلاحیت اخراج کاربران در جیطه اختیارات مسئولین سایت هست . سرباز گمنام ؟ اینجا وزارت اطلاعاته ؟ بحث رو سیاسی نمیکنم . اما حرف داشتم رو همین جملتون .....
فرموده اید :
سوم و آخری : متاسفانه اون دوستانی که تقاضای مدیریت میکنند از روی کنجکاوی یا نقشه از پیش تعین شده اقدام میکنند وگرنه ما مدیران موفقی داریم که
مایه افتخار کیانست هستند
دم شما گرم که همه رو با یک چوب زدید . خدارو شکر من مدتها بود از خودم میپرسیدم کیم ؟ ممنونم شما به من و همه کاربران دیگه که تقاضای مدیریت دارند فهموندید که یا فضولیم یا آدمهایی هستیم که با نقشه قبلی تقاضای مدیریت میکنیم . فقط یک نکته رو هم بگید تا ایدئولوژی خودمون رو کامل کنیم . اونوقت ما کاربرای مکار دنبال چی هستیم ؟ از مدیریت تو سایت شما چی بما میرسه که داریم براش نقشه میکشیم ؟ گرین کارت آمریکا ؟ مسکن مهر ؟ یارانه اضافی ؟ کارت سوخت مجانی ؟ مجوز واردات خودرو ؟ ...... متاسفم . بنده لیاقت و توانایی مدیران سایت رو زیر سئوال نبردم که شما تواناییهاشون رو برخ میکشید . دوست گرامی شما که این همه مدیر لایق دارید در این تایپک درخواست کاربران برای مدیریت رو ببندید و بنویسید بدلیل داشتن مدیران توانا مدیر جدید نمیخواهیم . جالب اینجاست که خودتون چند وقت اخیر اعلام کردید مترصد تغییر در ترکیب مدیرانتون هستید و میخواهید باصطلاح خانه تکانی در بحث مدیرانتون داشته باشید . این نتاقض نیست ؟
فرموده اید :
در ضمن در مورد استارت زدن شما هم عرض کنم
اگه هدف شخص کمک و یاری دوستان باشه مدیر بودن یا نبودن نباید زیاد فرقی به حالش بکنه و در هرصورت باید فعالیتش خوب باشه
ما خودمون می فهمیم که چه کسانی می تونند مدیر موفق باشند
اجازه میخوام توصیه کنم روزها کمی لبخند بزنید . کمی هم در کنار کار تخصصی خودتون مطالعه کنید تا متوجه شید متن من طنز بود نه هجو . تفاوتهای این دو از زمین تا اسمانه . کدوم قسمت از نوشته من این برداشت رو بذهنتون تداعی کرده که من برای شما نسخه پیچیدم و گفتم فلان ** رو مدیر کنید و فلانی رو نه ؟ شما حکم صاحبخانه ای رو داره که به مستاجرش میگه صاحبخونه بودن مهم نیست . مهم اینه که مستاجری سر پناه داری .
در اخر صمن عذر خواهی از شما و سایر عزیزانی که تصور میکردم متن من لبخندی هر چند گذرا روی لبهاشون مینشونه از اطاله کلام عذر میخوام .
متن من طنز بود اما با دیدن عکس العمل شما و ناراحتی تون خارج از بحث طنز عرض میکنم منو مدیر نکنید . چون میخواملبخند بزنم .
M.Salehi
30th July 2013, 18:16
سلام مجدد
دوست عزیزم ببینید بنده حقیر کاربری هستم مثل شما و دیگران با یک تفاوت که مسئولیت سنگین تری نصبت به بقیه دارم
من هیچ منتی سره شما یا کاربران دیگه نذاشتم خدا رو شکر دشمنی هم با شما یا فرد دیگه ای ندارم بخوام منت سره کسی بزارم
شما به تنهایی یه سری جمله فرمودید و رفتید
و گفتید که مزاح بوده و جهت خنده درست ....... ولی دوست من ما روزانه با چندین کاربر سرو کله میزنیم و مطمئن باشید از احوال دل اونها خبر نداریم
که بدونیم وقتی میان اینجا یه سری جملات تیکه دار میگند منظورشون شوخی بوده یا جدی
البته صحبت زیاده بحث رو کشش ندیم بهتره
شما فرمودید که همه رو به یک چشم دیدیم
دوست من شما تقاضای مدیریت کردید و پاسخ درخواست شما داده شد
روی سخن ما با اون افرادی بود که خودشون خوب میدونند
شما نباید بهتون بر بخوره خدای نکرده به همه خطاب نکردیم و چنین جسارتی نمیکنیم
این جمله آخر رو هم عرض کنم
دوست عزیزم شما بعنوان کاربر کیانست روی سر ما جا دارید ولی بهتر نبود با جملات حکیمانه خودتون تک تک نوشته های بنده رو نقد نکنید
KIAN FAR
30th July 2013, 18:27
جناب صالحی طاعات و عبادات شما هم قبول . د.............نم .
با سلام
دوست عزیز این سایت به قدری کار و گرفتاری داره که دیگه جای این بحث ها نیست و خواهشا بگذارید مدیران ما به کار خودشون برسند تا اینکه بیاند انشا بخونند
ممنون از شما
صلوات
msarian9
31st July 2013, 04:36
جناب صالحی شما برادر بزرگتر منید . به این شبهای عزیز من قصدم شوخی بود نه چیز دیگه . اما باز هم دلخور میشم وقتی تازه میپرسید شما چند تا فایل آپلود کردید ؟ چند تا پاسخ دادید که کاربر مشکلش حل شه . این یعنی اصلا اماری از فعالیت این حقیر ندارید والا متوجه میشدید که چقدر فایل آپلود کردم و پاسخگو بودم یا نه . سری به بخش ISTAR بزنید تا ارادت و فعالیت من شاید کمی بچشم بیاد باز هم صمیمانه اگر سوءتفاهمی پیش اومده عذرمیخوام و منوبه بزرگیتون در این شبها ببخشید . ارادتمند .
arkan74
31st July 2013, 07:45
با سلام بنده در دو مورد میتونم در خدمت شما باشم یکی بخش لودر تمام رسیورها و دومی در بخش کد مادر تمام رسیورهاست...
M.Salehi
31st July 2013, 13:09
جناب صالحی شما برادر بزرگتر منید . به این شبهای عزیز من قصدم شوخی بود نه چیز دیگه . اما باز هم دلخور میشم وقتی تازه میپرسید شما چند تا فایل آپلود کردید ؟ چند تا پاسخ دادید که کاربر مشکلش حل شه . این یعنی اصلا اماری از فعالیت این حقیر ندارید والا متوجه میشدید که چقدر فایل آپلود کردم و پاسخگو بودم یا نه . سری به بخش ISTAR بزنید تا ارادت و فعالیت من شاید کمی بچشم بیاد باز هم صمیمانه اگر سوءتفاهمی پیش اومده عذرمیخوام و منوبه بزرگیتون در این شبها ببخشید . ارادتمند .
ببینید دوست عزیز
من عرض کردم بهتره این مسئله رو زیاد کشش ندیم ولی شما دست بردار نیستید!!
دوباره به نوشته های من نگاه کنید من کجا این حرف رو ((اما باز هم دلخور میشم وقتی تازه میپرسید شما چند تا فایل آپلود کردید ؟ چند تا پاسخ دادید که کاربر مشکلش حل شه))
زدم اگه دقت کنید ویرایش هم نکردم تا از زیر حرفم در برم
بهرحال دوست عزیز اگه خواستید فعلا به فعالیت خودتون ادامه بدید اگه واقعا قصد همکاری دارید داشتن عنوان مدیر و یا کاربر هیچ فرقی نمیکنه
از لحاظ ابزار مدیریت هم که بفرمایید مدیر بخش هیچ گونه ابزار ویرایش نداره
متشکرم موفق باشید
M.Salehi
31st July 2013, 13:12
با سلام بنده در دو مورد میتونم در خدمت شما باشم یکی بخش لودر تمام رسیورها و دومی در بخش کد مادر تمام رسیورهاست...
سلام دوست عزیز
جناب ارکان
متشکریم از اعلام آمادگی شما جهت همکاری
درحال حاضر فعالیت شما در بخش درخواستی به حد نصاب نرسیده شما می تونید فعالیت خودتون رو بیشتر کنید
ما هم ضمن بررسی نصبت به درخواست شما اقدام خواهیم کرد
موفق باشید
ASHKAN-NO
31st July 2013, 14:07
درود
جناب msarian9 (http://kiansat.kim/member.php?u=87750)
لطفا این مساله را بیشتر کش ندهید تا خدایی نکرده باعث ناراحتی
کسی نشود اگر هم مشکلی هست از طریق پیام خصوصی
حل کنید
با تشکر
sasan7777
3rd August 2013, 00:52
درود بر دوستان من دوست دارم تو قسمت مطالب اموزشی رسیور در خدمت این سایت بزرگ و دوستان داشته باشم.
TuneUp_Vahab
3rd August 2013, 01:09
درود بر دوستان من دوست دارم تو قسمت مطالب اموزشی رسیور در خدمت این سایت بزرگ و دوستان داشته باشم.
با سلام :
دوست عزیز بسم الله خوشحال میشویم در خدمت شما باشیم لطفا فعالیت خود را ادامه دهید تا به حد نصاب برسید . موفق باشید .
ASHKAN-NO
3rd August 2013, 02:12
درود
عزیز ممنونم از اعلام امادگی
فقط لطف کنید و دقیق بگید که در چه مواردی تخصص دارید؟
منظور خود را واضح تر بیان کنید.
با تشکر.
M.Salehi
3rd August 2013, 13:05
سلام اقا ساسان عزیز
فعالیت شما فعلا در حده نصاب دریافت سمت مدیریت نیست و هیئت مدیره شناخت کافی از نحوه فعالیت شما ندارد
شما اگه می خواهید با ما همکاری کنید لطفا فعالیت خودتون رو بیشتر کنید
در ضمن فعالیت ما نصبت به درخواست شما اقدام خواهیم کرد
موفق باشید
ناظم سایت
3rd August 2013, 13:10
سلام خدمت دوستان عزیز
خواهشی داشتم اونم این هست که لطفا مدیران عزیز
پاسخگویی به درخواست مدیریت کاربران رو به عزیزان هیئت مدیره انجمن واگزار کنند
متشکرم
anvary
7th August 2013, 15:21
من انوری هستم و میتونم سایت شما رو در بخش اخبار ماهواره و فرکانسها یاری دهم
ASHKAN-NO
7th August 2013, 15:26
درود
دوست خوبم لطف می کنید ولی باید عرض کنم
کادر مدیریتی بخش اخبار ماهواره و فرکانسها تکمیل هست
انشاالله در اینده خدمت شما دوست عزیز هستیم
موفق و پایدار باشید
M.Salehi
7th August 2013, 16:29
سلام دوست عزیز آقای انوری
برای همکاری و فعالیت حتما نیاز نیست مدیر باشید
طبق فرمایش دوست خوبمون این بخش از لحاظ مدیر تکمیل هست و می تونید بصورت عادی به فعالیت خودتون
ادامه بدید
متشکریم
persian sat
21st August 2013, 14:01
درود
بنده میتونم در بخش رسیور های لینوکسی فعالیت کنم و در این ضمینه تجربه دارم
ASHKAN-NO
21st August 2013, 15:23
درود
عزیز ممنونم از اعلام امادگی شما
شما لطف کرده و فعالیت خود را به صورت جدی
شروع کنید تا کارکرد شما توسط هیئت مدیره
سایت بررسی شود جهت فعال سازی مدیریت
با تشکر
M.Salehi
21st August 2013, 22:36
سلام
دوستان عزیز توجه کنند
کاربرانی که جهت مدیرت بخشهای مختلف اعلام امادگی میکنند باید شرایط لازم رو داشته باشند
در ضمن اگه شما عزیزان در همون بخش فعالیت مناسبی داشته باشید
قبل از شما هیئت مدیره به شما پیشنهاد خواهد داد
در نتیجه دوستانی که فعالیت مناسب دارند و حد نصاب دریافت سمت مدیریت رو کسب کردند اعلام کنند
متشکریم
zx2010
22nd August 2013, 00:24
سلام :
بنده در مورد ریسورها و نصب و راه اندازی ماهواره و متعلفات و قیمت و راهنمایی وروستان وسایت اعلام امادگی میکنم. باتشکر
ASHKAN-NO
22nd August 2013, 01:01
درود
عزیز پاسخ ما به شما مثل دیگر دوستان هست
شما سعی کنید در بخشهایی که تجربه کافی
دارید پاسخ گوی کاربران باشید تا اینکه
ارسالات شما به حد مجاز برسد انوقت
ما از شما دعوت به همکاری می کنیم
موفق باشید.
arkan74
22nd August 2013, 01:34
سلام
بنده در مورد کد مادر رسیورها و لودر تبحر خاص دارم...خوشحال میشم اگه مورد لطف شما واقع بشم و مدیریت این بخش را به من محول کنید...
ASHKAN-NO
22nd August 2013, 01:53
درود
دوست خوبم پاسخی که در پستهای بالا داده شده
شامل همه عزیزان می شود
شما هم فعالیت خود را به صورت کاملا جدی شروع کنید
تا نظر هیئت مدیره جلب شود و برای فعال سازی
مدیریت اقدام شود
موفق باشید
M.Salehi
22nd August 2013, 10:56
ظاهرا دوستان به نوشته های ما
توجهی ندارند !!
عرض کردیم ما که نمی تونیم همینجوری و بدون شناخت از کاربری سمت مدیر به ایشون بدیم
کسب سمت مدیر در این انجمن فقط با بررسی فعالیت مفید در بخش مربوطه توسط هیئت مدیره اعطا میشود
موفق باشید
sasan7777
23rd August 2013, 00:31
دوستان ببخشید مدتی نبودم شرمنده مشکلی برام پیش اومده از فردا در خدمتم .شرمنده؟
EHSAN-1362
14th February 2014, 11:50
باسلام به اساتید بزرگ ومدیریت محترم سایت جناب کیانفر عزیز
در صورت امکان درخواست مدیریت در بخش DVB وسیستهای کدگذاری رو اعلام مینمایم در صورت امکان
موافقت خودتون رواعلام نمایید تا کارم رو شروع نمایم باتشکر از شما
M.Salehi
14th February 2014, 16:20
باسلام به اساتید بزرگ ومدیریت محترم سایت جناب کیانفر عزیز
در صورت امکان درخواست مدیریت در بخش DVB وسیستهای کدگذاری رو اعلام مینمایم در صورت امکان
موافقت خودتون رواعلام نمایید تا کارم رو شروع نمایم باتشکر از شما
سلام دوست عزیز
شما زحمت بکشید فعالیت خودتون رو ادامه بدید فعلا ما شناخت کافی از عمل کرد شما نداریم
مطمئن باشید با توجه به نحوه عملکرد شما در آینده نزدیک نصبت به درخواست مدیریت شما اقدام خواهیم کرد
موفق باشید
80811
M.Salehi
14th February 2014, 16:22
دوستان ببخشید مدتی نبودم شرمنده مشکلی برام پیش اومده از فردا در خدمتم .شرمنده؟
سلام دوست عزیز
دشمنت شرمنده باشه
منتظریم
*IRAN*
12th August 2014, 14:43
با سلام بنده درخواست مدیرت در بخش نصب و راه اندازی دارم با تشکر موفق باشید
شهریار
12th August 2014, 16:00
با سلام بنده درخواست مدیرت در بخش نصب و راه اندازی دارم با تشکر موفق باشید
دوست عزیز سلام
مدیریت فقط مخصوص تعمیرات است
*IRAN*
12th August 2014, 16:06
یعنی فقط شما مدیریت در بخش تعمیرات نیاز دارید و نیازی به مدیر در بخش نصب و راه اندازی ندارید اولین بار هست که با چنین موردی برخورد می کنم
payam1
20th November 2014, 01:43
با سلام خدمت مدیر کل و ناظم و کنترل سایت بزرگ کیان ست
وقت بخیر
من در بسیاری از سایت بزرگ مدیر هستم
می توانم در این سایت هم کار و فعال باشم
در تالار فلش
و بخش استارست وای استارو استار مکس و ایکس اکروز
فعال باشم
با تشکر
ASHKAN-NO
20th November 2014, 01:47
درود
خوب عزیز شما شروع به فعالیت کنید
فایلی تجربه ای چیزی هست در سایت قرار دهید
تا اینکه ما بعد از بررسی نوع تخصص و طریقه
فعالیت و پاسخگویی مدیریت را برای شما فعال کنیم
از همین الان هم می توانید شروع کنید
موفق باشید .
mohaddess
20th November 2014, 01:54
وقت بخیر
در تالار فلش
فعال باشم
با تشکر
دوست عزیز بنده با اینهمه فعالیت وپست نتونستم مدیر بشم نمیدونی مدیر شدن در این سایت به همین سادگی نیست؟
ASHKAN-NO
20th November 2014, 01:59
درود
جناب مهدس سابقه و ارتباط ها و دوستیهای
کسی که می خواهد مدیر شود
هم مورد بررسی قرار می گیرد
فقط زدن پست و قرار دادن فایل ملاک برای ما نیست
شما هم تا امروز درخواستی برای مدیریت
ندادید
payam1
20th November 2014, 02:05
درود
کسی که می خواهد مدیر شود
ندادید
با سلام و خسته نباشی در خواست من فعال باشم مورد تاتید قرار می گیرد
mohaddess
20th November 2014, 02:06
درود
کسی که می خواهد مدیر شود
ندادید
درودبر اشکان نازنین.داداش مدیریت که درخواست نمیخواد تا یه کاربری فعالیتش خوب باشه اتوماتیک باید مدیریتش شروع بشه تا کاربر برای ادامه فعالیتش انگیزه داشته باشه شما که ماشاالله تجربتون زیاده ولازم نیست این مسائل بهتون گفته بشه حالا ما تشنه مدبریت نبوده ونیستیم.همین که درکنار دوستانی چون شماییم باعث افتخاره
ASHKAN-NO
20th November 2014, 02:21
عزیز جان
ما برای خودمان مواردی را ملاک قرار دادیم
اگر کسی مشخصاتی که مد نظر ماست را داشته باشه
حتما خودمان خواهش می کنیم که شخص مدیریت کنه
ASHKAN-NO
20th November 2014, 02:24
دوست عزیز منظور شما را متوجه نشدم
در خواست من فعال باشم مورد تاتید قرار می گیرد
شما فعالیت را شروع کنید ما خودمان
بعد از مدتی اگر کارکرد شما مورد تایید
هیئت مدیره بود مدیریت را فعال می کنیم
mohaddess
20th November 2014, 02:29
اشکان جان ایشون فراموش کردن دوتا ویرگول بزارن وسط کلمات.راستی اون پسره سعید هم توزرد از اب دراومد.فقط میخواست منو اینجا کنف کنه که زود متوجه شدم.
payam1
20th November 2014, 02:52
با سلام منظور من این است شما حواص به فعالیت ما است که برای مدیریت با تشکر
M.Salehi
20th November 2014, 13:55
سلام دوست عزیز
payam
شما نگران نباشید ما حواسمون هست
یک نکته هم اضافه کنم
قبلا روال کار اینجور بود که هرکسی ارسالاتش بالا میرفت و خودش راضی بود مدیر میشد
متاسفانه این مدلی درست پیش نرفت چون
کاربرا شروع کردند به زدن پستهای الکی اخبار بی ربط با انجمن و جک و تصاویر خنده دار و پاسخ های سره کاری به کاربرا ............
تا ارسالاتشون بالا بره تا اینجا یه قسمت ماجرا
دوم : دوستان عزیز توجه کنید چندین بار اعلام کردیم مدیریت تو انجمن هیچ مزیتی به اونصورت نداره فقط بواسطه اون زحمتی که مدیر
می کشه از دادن حق عضویت سالانه معاف میشه و می تونه از امکانات سایت استفاده کنه
در عوض یک مدیر باید اخلاق خوب و دارای معلومات کافی برای پاسخگویی به سوالات رو داشته باشه
ما رو هم ملامت نکنید طیه این چندسال کلی تجربه در مورد کاربرا بدست آوردیم
مثلا از نحوه نوشتن و لحن حرف زدن اونا کم و بیش می فهمیم منظورشون از گرفتن عنوان مدیریت چی هست
در کل : دوستانی که درخواست مدیریت میدند توجه کنند
هدف ما اینجا خدمت به همکاران و هموطنان خودمون هست نه حقوق دریافت میکنیم و نه چیزی حتی اون محدودیت دانلود شامل ما هم هست
الان ما چند نفر که شب روز داریم تو این انجمن فعالیت میکنیم
اولین فایل فلش یا ایپرام که بدستمون رسید اول تو کیانست میزاریم بعد برای خودمون ذخیره می کنیم
چرا : چون اگه این کار رو نمیکردیم الان کیانست اینقدر غنی از اطلاعات نبود
یا اینکه ما روزانه چندین ساعت از وقت کاری ووقت استراحت خودمون رو برای امورات انجمن صرف میکنیم
فقط برای رفاه کاربرا هست و نه چیز دیگه
کاربر عزیز اگه واقعا هدف شما خدمتگزاری به دیگران هست درخواست مدیریت بدید وگرنه از همین اول کار از خیرش بگذرید
موفق باشید
M.Salehi
20th November 2014, 14:33
وقت بخیر
در تالار فلش
فعال باشم
با تشکر
جناب payam1
شما در تاریخ 18th November 2011
چندین بار درخواست مدیریت در بخشهای آزاد سایت رو دادید و برای مدتی
مدیر شدید متاسفانه بعد از مدتی مدیریت شما لغو شده
فعلا در بخشهای متفاوتی درخواست مدیریت دادید اگه فعالیت شما مستمر و مفید باشه درخواست شما
بررسی و اقدامات لازم رو انجام میدم
موفق باشید
mohsen.m1963
6th December 2014, 12:42
بسمه تعالی
سلام
از
آندسته از دوستان و کاربران عزیز که قادر به همکاری و مدیریت بخش های مختلف سایت هستند دعوت به عمل می آید
لذا دوستان میتوانند درخواست خود را در همین تاپیک اعلام نمایند
موفق باشید
باسلام وخسته نباشیدمن حاضر به همکاری وراهنمایی دوستان مبتدی وخواندن مطالب طولانی وخلاصه کردن نوشته های انهادر سه سطرفقط در زمینه رسیورهای فورست نه از نظر رفع عیب بلکه دزمینه عدم دستکاری دستگاه وارجاع به استاد بخش مربوطه هستم چون مشکل من که حل نشدبماندیه ارور هم به دستگاهم اضافه شد باتشکرازشما
ناظم سایت
6th December 2014, 13:36
باسلام وخسته نباشیدمن حاضر به همکاری وراهنمایی دوستان مبتدی وخواندن مطالب طولانی وخلاصه کردن نوشته های انهادر سه سطرفقط در زمینه رسیورهای فورست نه از نظر رفع عیب بلکه دزمینه عدم دستکاری دستگاه وارجاع به استاد بخش مربوطه هستم چون مشکل من که حل نشدبماندیه ارور هم به دستگاهم اضافه شد باتشکرازشما
سلام جناب محسن محمدی
برادر عزیز جناب محمدی اینجا دارید حرفهای طعنه دار میزنید
اگه بازهم از جنابعالی چنین موردی مشاهده شودمتاسفانه مجبوریم کاربری جنابعالی رو لغو کینم
لطفا رعایت فرمایید
M.Salehi
6th December 2014, 13:41
دوست عزیز استاد بزرگوار
الان تقصیر ما مدیرا و کاربرای دیگه چیه شما هزارتا نرم افزار و پلاگین ریختید تو ریسیور خودتون ؟
حالا من اومدم گفتم ببرید تا فلش بزنن کار بدی کردم
شما دندانپزشک هستید باید دستگاه پروگرمر هم داشته باشید تا ما شمارو پیش استادکار نفرستیم!!
پس لطف کنید یدونه پرورگرمر tnm2000 یدونه سو کت 56 پایه برای ایسی فلش و یدونه هیتر برای در آوردن و جا انداختن ایسی فلش
تهیه کنید تا بتونید ایسی فلش رو پروگرم کنید
و پیش استادکار نرید
موفق باشید
vBulletin® v4.2.3, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.