توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چگونه وات هویه 60 وات را به 40 کاهش دهیم ؟
ahmad66i
1st November 2010, 15:30
سلام بر همه ی دوستان . خسته نباشید.
اگر بخواهیم از یه هویه 60 واتی به عنوان یه هویه 40 واتی استفاده کنیم چه مقاومتی را باید انتخاب کنیم ؟ و چگونه آن را ببندبم ؟
پرسیدن عیب نیست ندانستن عیب است.
KIAN FAR
1st November 2010, 19:20
اگر بخواهیم از یه هویه 60 واتی به عنوان یه هویه 40 واتی استفاده کنیم چه مقاومتی را باید انتخاب کنیم ؟ و چگونه آن را ببندبم ؟
با مقاومت نمیشه یک عدد دیود معمولی سر راه یکی از سیم ها بزار فرقی نداره به فاز یا نول وصل کنید وات شما نصفه میشود
ahmad66i
2nd November 2010, 02:41
با مقاومت نمیشه یک عدد دیود معمولی سر راه یکی از سیم ها بزار فرقی نداره به فاز یا نول وصل کنید وات شما نصفه میشود
مهندس جان اگه شماره دیود رو بگی ممنون میشم. من هر دفه رفتم این قطعات فروشیه گفت شماره قطعتو باید بگی . میگم معمولی بده میگه شماره باید بدی. ببخشید ها.
((پرسیدن عیب نیست ندانستن عیب است ))
ARIYA
2nd November 2010, 06:14
مهندس جان اگه شماره دیود رو بگی ممنون میشم. من هر دفه رفتم این قطعات فروشیه گفت شماره قطعتو باید بگی . میگم معمولی بده میگه شماره باید بدی. ببخشید ها.
((پرسیدن عیب نیست ندانستن عیب است ))
درود
دیود یکسوساز معمولی مثل 1N4001 تا 1N4007 که 4007 قدرت بیشتری دارد
23582
Mohsen7
18th December 2010, 00:39
سلام دوست عزيز
براي اين كار بايد از يك ديمر مناسب استفاده كني
موفق باشيد.
SPARK
18th December 2010, 02:01
سلام دوست عزيز كافيه يك ديود در مسير يكي از سيمهاي ورودي به المنت قرار بدهي و جهت ديود رو به المنت باشه .شماره ديود1n4007
esmaeil135741
19th December 2010, 01:17
سلام دوست عزيز كافيه يك ديود در مسير يكي از سيمهاي ورودي به المنت قرار بدهي و جهت ديود رو به المنت باشه .شماره ديود1n4007
سلام
عزیزم جهت که مهم نیست
چون یکسو میشه به همین خاطر ولتاژمتوسط نصف میشه و در نتیجه توان (وات) نصف میشه
reza_zolfi2005
21st December 2010, 21:54
سلام همینطور که دوستان اشاره کردند با سری کردن یک دیود سر راه ولتازکم میشه در بیشتروسایل المنتی مثل سشوار و غیره سر راه کلید از دیود استفاده شده شما میتوانید یک کلید استفاده کرده و دیود را بین دو پایه لحیم کنید و با قطع و وصل کلید وات را از 30به60 تغییر بدید
غدیر
22nd December 2010, 01:55
دیود 4007با ولتاژ 700ولت است وآمبر 1.5آمبر
saeid24yas
24th November 2016, 20:42
با سلام
با توجه قرار دادن دیود در مسیر هویه که وات اون نصف میشه آیا مصرف برق هم کاهش پیدا میکنه؟
مثلا بخوام مصرف برق و میزان گرم شدن یه المنت 500 واتی کم کنم آیا از این روش میشه استفاده کرد که هم مصرف کاهش پیدا کنه هم میزان گرم شدن المنت؟
استفاده از دیود مناسب یا دیمر؟
دوستان من رشته ام برق و الکترونیک نیست ممنون میشم کامل راهنمایی کنید.
با تشکر
M.Salehi
24th November 2016, 20:48
با سلام
دوست عزیز قرار دادن دیود در مسیر هویه باعث میشه مقدار ولتاژ اندکی افت کنه اونم بخاطر حذف شدن نیم سیکل از برق
متناوب هست ولی وقتی صحبت از المنت 500 واتی میشه دیگه دیود کارساز نیست!
اگه شما بتونید از یک دیمر قوی استفاده کنید بمراتب مصرف برق اون هم کاهش پیدا میکنه
موفق باشید
ASALAK
24th November 2016, 21:11
درود دوست عزیز
بله پایین امدن وات = با کاهش مصرف وهزینه
که در مورد جاروبرقی وهویه میتونید از دیود استفاده کنید
اگه دیده باشید در هویه های قلمی ابی رنگ تفنگی یک کلید کوچک تعبیه شده بود که دوسر یک دیود که بصورن سری در مدار قرار گرفته بود رو به هم وصل میکرد که توان هویه نصف ویا حد اکثر میشد !!
در جاروبرقی های سطلی قدیمی هم همینطور مدار بسته شده بود منتها از دیود با امپر بالا استفاده شده بود
اما در کل برای دستگاههای پر مصرف مدار دیمر بهترین روش میباشد
vBulletin® v4.2.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.