توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تاپیک مخصوص پرسش و پاسخ مشکلات سیستم های حفاظتی خودرو (دزدگیر)
ali_sh
27th November 2014, 05:51
با سلام دوست عزیز .فرمایشات جناب اشکان را انجام دهید و اگه مشکل حل نشد و اتومبیل شما 405 و یا پرشیا میباشد میتونه مشکل از سیستم قفل مرکزی خود خودرو از پمپ درب جلو /رله قفل مرکزی و یا از سیم کشی باشه که باید بترتیب چک شود /اگه اتومبیل شما جزو این دسته بود که عرض کردم حتماٌ اعلام کنید
آرتینا
28th November 2014, 00:48
سلام مجدد.
ماشینم 206 دزدگیرم استیل میت تصویری.وقتی دزدگیر فعاله درخود بخود باز میشه در مکانهای مختلف.این کار به دفعات تکرار میشه.الارم بازو بسته شدن آژیر هم بصدا درمیاد.ولی رو ریموت هیچ آلارمی نشون داده نمیشه.کیت اصلی روهم تست کردم گفتن سالمه.ریموت هم مشکلی نداره.لطفا راهنماییم کنید.
متشکر.
ali_sh
30th November 2014, 10:53
سلام مجدد.
ماشینم 206 دزدگیرم استیل میت تصویری.وقتی دزدگیر فعاله درخود بخود باز میشه در مکانهای مختلف.این کار به دفعات تکرار میشه.الارم بازو بسته شدن آژیر هم بصدا درمیاد.ولی رو ریموت هیچ آلارمی نشون داده نمیشه.کیت اصلی روهم تست کردم گفتن سالمه.ریموت هم مشکلی نداره.لطفا راهنماییم کنید.
متشکر.
با سلام دوست من.اگه از کیت دزدگیر مطمئن هستید سیم منفی دزدگیر را چک کنید و حتمأ از بدنه جایی که رنگ نداره بگیرید
karim1350
19th March 2015, 10:45
سلام خسته نباشيد دزدگير ماجيكار مدلm339f دارم كه به تعميركار نشون دادم ميگه انتن خراب شده وبايد تعويض بشه. از اساتيد ودوستان راهنمايي ميخواهم.تشكر
karim1350
23rd March 2015, 09:18
سلام دوستان آيا قابل تعمير هست يا به قول تعميركار تعويض كنم.ممنون اگر دوستان راهنمايي كنند.
فتوحی
23rd March 2015, 09:44
قابل تعمیر هست ولی قیمت انچنانی ندارد تا وقت براش بزاری
karim1350
23rd March 2015, 10:13
قابل تعمیر هست ولی قیمت انچنانی ندارد تا وقت براش بزاری
سلام ممنون از پاسخ شما قيمت هشتادهزار ميگه تعميركار.
sh.joomong
11th April 2015, 09:56
با سلام و صبح بخیر به تعمیر کاران عزیز . (دزدگیر چیتا ساخت سنگاپور)---: دزد گیر ماشینم بعداز امپر کشیدن بالا از دینام به مشکل خورد که بواسطه سهل انگاری خودم و امروز و فردا کردن جهت تعمیر دینام و بی تجربگی وندانستن این که خسارت یک خرابی دینام میتواند به بار اورد که هم کامپیوترم سوخت وهم کیلومترم و دزدگیرم از کار بیافتاد ... خلاصه بعداز باز کردن قابی که پایین کامپیوتر ماشین سمت راننده بود را باز کردم قطعه ای که بنظر سوخته بییاید را ندیدم.اگر قطعه ای را باید تست کنم ویا تعویض کنم ممنون میشوم مرا راهنمایی کنید که نخواهم کیت را که حدود 80000تومان است را بخرم.
sayana_nsi
13th May 2015, 14:09
درود بر شما دوستان عزیز
دزدگیر تصویری کاملا عمل میکنه اما تصاویر رو نشون نمیده و فقط ساعت عمل میکنه
ممنون میشم توضیح بدید کدوم قطعه مشکل پیدا کرده که تعویضش کنم.
behzad00
29th May 2015, 14:13
امروز رفتم لنت عوض کنم اومدم خونه دزدگیر رو که زدم صدا نداشت.دلیل چیه؟
dvb 7
29th May 2015, 21:36
سلام مجدد.
متشکر.
/
با اینکه از تاریخ این پست چندماه گذشته ولی لازم دیدم که از تجربه خودم در این مورد برای دوستان توضیح دهم , من هم هفته پیش دقیقا" بهمین مشکل برخورد کردم و ایراد از ریموت کنترول بود و به این علت که میکروسوئیچ ریموت در ظاهر درست کار میکرد و حتی در دفعاتی هم بازدن شاسی درب را قفل میکرد ولی در واقع میکرو سوئیچ مشکل داشت و وقتی ریموت اصلی را داخل خونه گذاشتم و محض اطمینان باطریش را در آوردم و از ریموت یدکی استفاده کردم مشکل کاملا" برطرف شد ...
nitrozhen
14th July 2015, 17:16
سلام نحوه کدده دزدگیر قدیمیه رو میخواستم ؟ و اینکه چ ریموتی بهش میخوره ؟
فتوحی
14th July 2015, 18:21
عکسشو اپ کن لطفا
برق بابک
19th August 2015, 00:00
سلام خسته نباشید.
یکی به من میگه سیمهای قفل مرکزی پزو 405 مدل 92 رو از کجا بگیرم چون با پزوهای 405 مدل پائین تر فرق میکنه سیم مربوط به بسته شدن /با تحریک منفی بسته میشه ولی سیم باز شدن درها/ باید تحریک منفی رو روی سیم نگه داری تا قفلها عمل کنه . من باید چیکار کنم؟؟؟
با تشکر
با سلام . با اجازه اساتید عزیز با تعویض جامپر قفل مرکزی کیتدزدگیر مشکل این دوستمون بر طرف می شود
بابابرقی
28th August 2015, 19:08
سلام
من میخوام باطری ریموت کنترل دزدگیر فابریک سمند 92 رو عوض کنم
چطوری باز میشه
بابابرقی
28th August 2015, 19:57
سلام
من میخوام باطری ریموت کنترل دزدگیر فابریک سمند 92 رو عوض کنم
چطوری باز میشه
اینم عکسش
ممنون
فتوحی
29th August 2015, 20:03
با سلام این ریموت دو تیکه ست از ههر دو طرف بکشش شیارش معلومه باز میشه
فتوحی
29th August 2015, 20:12
خدمت شما
احمد قربانی
2nd September 2015, 10:11
دوستان با سلام من یه دزگیر با مارک MAGECARرو ماشین دارم میخواستم ببینم میشه شیشه بالابر رو ش نصب کرد (شیشه پرون)ماشین پراید 131هستش در ضمن دفترچه دزگیر رو هم ندارم ممنون میشم راهنمایی کنین
برق بابک
2nd September 2015, 17:19
دوستان با سلام من یه دزگیر با مارک MAGECARرو ماشین دارم میخواستم ببینم میشه شیشه بالابر رو ش نصب کرد (شیشه پرون)ماشین پراید 131هستش در ضمن دفترچه دزگیر رو هم ندارم ممنون میشم راهنمایی کنین
سلام . برای نصب پاور ویندوز ( شیشه بالابر ) نیازی به دزدگیر ندارید بدون دزدگیر هم می توان پاور بست برای شروع شما یک عکس از پاور خودتون تو سایتقرار دهید تا برای نصب راهنمائی کنم
احمد قربانی
2nd September 2015, 17:40
من متوجه نشدم این پاور ویندوز رو باید تهیه کنم ؟؟؟یعنی تو بازر هست وقیمتش چند حدودا؟؟
فتوحی
2nd September 2015, 20:48
برا نصب پاور ویندو دزدگیرم نباشه میشه نصبش کرد
دو مدل پاور داریم دو کانال با چهار کانال چهارا 10 تومن گرونترن 45تومن قیمت دو کاناله هست
josef2
8th September 2015, 11:03
سلام: اژیر سمند از نوع بک اپ است شما میتونی 1 اژیر معمولی یابک اپ بخری نصبش کنی
با احترام آژیر سمند تا مدل 82 خاص هست وارتباط آن با acu بصورت کدینگ می باشد.
saeedk50
25th September 2015, 12:27
سوال در مورد تعریف ریموت سمند سورن با این شکل است از اساتید کسی این مدل ریموت رو تعریف کردن . لطفا روش را توضیح دهید . ممنون
برق بابک
26th September 2015, 15:31
سوال در مورد تعریف ریموت سمند سورن با این شکل است از اساتید کسی این مدل ریموت رو تعریف کردن . لطفا روش را توضیح دهید . ممنون
سلام - شما اگر پایه 3 تصویر اول از پائین را دنبال کنی در ته کیت به دو نقطه پد مانند می رسی با اتصال این دو نقطه بهم و زدن شاسی ریموت کد می گیرد
برق بابک
27th September 2015, 16:09
سلام . لطفا روش کد دهی دزدگیر غیر تصویری ایگل مستر ( هر سه مدل ) و نوع ریموت قابل ست را بیان بفرمائید
mashaadl
17th December 2015, 16:22
طرح پرسش جدید جهت عیب یابی دزدگیرخودرو.باسلام. بعد از تعویض رینگ پیستون ماشینم دزد گیرتنها درها را بازو بسته میکند وبس .لطفأ
mashaadl
17th December 2015, 16:26
طرح پرسش جدید جهت عیب یابی دزدگیرخودرو.باسلام. بعد از تعویض رینگ پیستون ماشینم دزد گیرتنها درها را بازو بسته میکند وبس .لطفأ راهنماییم کنید کان شاگرد ناخلف تعمیرگاه چه برسر دزدگیر مجیکار چینی ام آورده!باتشکر
فتوحی
17th December 2015, 20:15
با سلام دزدگیر شما رفته تو حالت تعمیرگاه لطفا کلید l+lll را یک ثانیه فشار دهید
MEHDI&R
30th March 2016, 17:24
با سلام خدمت دوستان عزیز و تبریک عید نوروز. من نیاز به دفترچه راهنمای فارسی دزدگیر ایزی کار مدلaR5000_IRدارم.در ضمن یک سوال من وقتی سوکت چشمی داخل اتاق را به چشمی متصل میکنم بعد از قفل کردن دربها خودبخود آژیر دستگاه فعال میشود ولی روی ریموت هیچ علامتی فعال نمیشود.ممنون از راهنماییتون
ASALAK
8th May 2016, 17:51
سلام دوستان
بتازگی یک موتور سیکلت دایچی 130 خریدم که دارای دزدگیر میباشد وروی باکس اون نوشته استیل میت
اما ریموت اون رو صاحب قبلیش گم کرده ومیخوام براش ریموت تعریف کنم
یک ریموت نو از دزدگیر موتور قبلیم داشتم .
سوال ک ایا میتونم از ریموتی که قبلا برای یه دزدگیر دیگه تعریف شده استفاده کنم وبا این دزدگیر ست کنم ؟
اصلا دزدگیرهای موتور سیکلت قابل تعریف ریموت هستند ؟
عکس باکس دزدگیر:
104441
عکس ریموت :104442
TuneUp_Vahab
9th May 2016, 11:49
سلام دوستان
بتازگی یک موتور سیکلت دایچی 130 خریدم که دارای دزدگیر میباشد وروی باکس اون نوشته استیل میت
اما ریموت اون رو صاحب قبلیش گم کرده ومیخوام براش ریموت تعریف کنم
یک ریموت نو از دزدگیر موتور قبلیم داشتم .
سوال ک ایا میتونم از ریموتی که قبلا برای یه دزدگیر دیگه تعریف شده استفاده کنم وبا این دزدگیر ست کنم ؟
اصلا دزدگیرهای موتور سیکلت قابل تعریف ریموت هستند ؟
عکس باکس دزدگیر:
104441
عکس ریموت :104442
درود:
يك عكس واضح از پشت و روي برد قرار دهيد
ASALAK
9th May 2016, 12:33
ممنون جنای وهاب خان
این عکس از روی برد
104450
اینم پشت برد
104451
باریموت 315 هم هرچه کردم نشد
3بار و5 بار و8 بار بازکردن سویچ هممثل ماجیکار جواب نداد
روی برد مازول گیرنده زده فرکانس 315 که مال ریموت ماشینه ولی با اونم نشد
البته صبح یه دونه نو از بازار گرفتم 25 تومان وجالب اینه که سوکتهاش وسیم بندی عین فابریکش بود والان داره کار میکنه
ولی خوب رله های مال خودش قوی تره میخوام اینو راه بندازم
9th May 2016, 18:43
ممنون جنای وهاب خان
باریموت 315 هم هرچه کردم نشد
3بار و5 بار و8 بار بازکردن سویچ هممثل ماجیکار جواب نداد
روی برد مازول گیرنده زده فرکانس 315 که مال ریموت ماشینه ولی با اونم نشد
البته صبح یه دونه نو از بازار گرفتم 25 تومان وجالب اینه که سوکتهاش وسیم بندی عین فابریکش بود والان داره کار میکنه
ولی خوب رله های مال خودش قوی تره میخوام اینو راه بندازم
عكسها واضح نيست،برد را بررسي كنيد ببينيد جامپ j1 داره يا نه
اگه داشت 5 ثانيه نگهداريد جهت خام شدن حافظه سپس 2 ثانيه نگه داريد جهت ليرن كردن ،يكي از دكمه هاي ريموت را بفشاريد.
ASALAK
9th May 2016, 18:50
ممنون تست میکنم وجواب میدم
ASALAK
9th May 2016, 19:29
سلام جناب وهاب خان
الان تست کردم
روی یرد و زیر برد جای هیچ جامپری نیست
اصلا جای خالی نداره !!!
با نصاب صحبت کردم میگه قابل لرن نیستند
sajadasajad
4th February 2017, 15:10
سمند معمولی مدل 92 سخنگوی داخل خودرو درها را قفل میکند.....
چگونه میشود آن را کنسل کرد.....
چه سخت افزاری چه نرم افزاری چه از طریق سیم کشی....
اگر نقشه سخنگوی سمند ویا برناه مهمولیشو که درها قفل نمیشرو دارین ممنون میشم در اختیارم قراردهید....
TuneUp_Vahab
5th February 2017, 10:29
سمند معمولی مدل 92 سخنگوی داخل خودرو درها را قفل میکند.....
چگونه میشود آن را کنسل کرد.....
چه سخت افزاری چه نرم افزاری چه از طریق سیم کشی....
اگر نقشه سخنگوی سمند ویا برناه مهمولیشو که درها قفل نمیشرو دارین ممنون میشم در اختیارم قراردهید....
درود:
ابتدا يا كليد كوچك آژير را غير فعال و سوكت آنرا خارج نماييد سپس سر باطري منفي را برداريد بعد از 5 دقيقه اتصالات جدا شده را وصل و قفل آژير را باز كنيد با اين كار سخنگو ريست ميشود.نتيجه را نيز اعلام نماييد.
aminreza38
12th July 2017, 09:53
سلام
باید سرعت ماشین برسد به 20 کیلومتر تا درب ها قفل شود.
اگر قفل نشود یا سیم های ورودی به سیستم سخنگو عیب داره یا خود سخنگو مشکل داره
n-h68
22nd June 2018, 12:23
با سپاس از اساتید گرامی لطفا کمک کنید قبل از همکاری شما قدر دانی میکنم
سیداکبرحسینی
27th June 2018, 10:28
درخواست نصب دزدگیرسمند مالتی پلکس
سیداکبرحسینی
27th June 2018, 23:32
سلام دوستان عزیز
دزدگیربرایه سمند مالتی پلکس میخوام ببندم
سیم هایه راهنمادزدگیرخروجی برقه راهی داره
خروجی منفی داشته باشم.باسپاس فراوان.
saeedplc
15th September 2018, 12:21
سلام دوستان.یه ریموت دزدگیر مارک استیلن دارم که میخوام خامش کنم تعریف کنم به یه دزدگیر دیگه اما هرکاری میکنم خام نمیشه.ماشین قبلیمو فروختم ریموت دومش دستم مونده.لطفا راهنمایی کنید چطور خامش کنم.سپاس
abshar_59ir
23rd October 2018, 01:25
با سلام روش کددهی به ریموت دزدگیر ساده وایپر به چه صورت است و روی چه ریموتی ؟114431114432
vBulletin® v4.2.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.