PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طریقه خواندن دیود های رنگی را میخواستم

ali.sh
15th November 2010, 01:48
ضمن عرض سلام وخسته نباشید خدمت تمام دوستان و استادان بزرگوار -طریقه خواندن دیودهای رنگی را میخواستم بدونم مثلا دیود شیشه ای با رنگهای قرمز قرمز بنفش=سپاس و تشکر

pal-electronic
15th November 2010, 14:12
ضمن عرض سلام وخسته نباشید خدمت تمام دوستان و استادان بزرگوار -طریقه خواندن دیودهای رنگی را میخواستم بدونم مثلا دیود شیشه ای با رنگهای قرمز قرمز بنفش=سپاس و تشکر

به نام خدا
دوست عزیز سلام
تشخیص مقدار دیودهای رنگی نیز همانند مقاومت هاست
شما میتوانید برای تشخیص مقدار دیود مورد نظر خود از نرم افزار رنگ تشخیص مقاومت (http://kiansat.kim/showthread.php?p=38227#post38227) استفاده نمایید که در این لینک موجود است
موفق باشید

ali.sh
15th November 2010, 15:45
به نام خدا

دوست عزیز سلام
تشخیص مقدار دیودهای رنگی نیز همانند مقاومت هاست
شما میتوانید برای تشخیص مقدار دیود مورد نظر خود از نرم افزار رنگ تشخیص مقاومت (http://kiansat.kim/showthread.php?p=38227#post38227) استفاده نمایید که در این لینک موجود است
موفق باشید

سلام ضمن سپاس از محبت شما .اقای پناهی.در مقاومت ها قانون مشخصی دارد مثلا مقاومتی با رنگهای نارنجی-قرمز-ابی مقدار ان 32مگا/32000کیلواهم/یا32000000اهم میباشدولی در یک دیود زینر با همین رنگها چطوری مقدار ولتاز دیود یا شماره دیود را تشخیص بدم حقیقتا گیج شدم اگه مقداری مسیله را باز تر وبا ذکر چند مثال بگویید مثلا زینر پنج وشش دهم ولت چه رنگی دارد یاچند مثل دیگر خیلی ازتون سپاس گذار میشم:10:

KIAN FAR
15th November 2010, 18:28
سلام ضمن سپاس از محبت شما .اقای پناهی.در مقاومت ها قانون مشخصی دارد مثلا مقاومتی با رنگهای نارنجی-قرمز-ابی مقدار ان 32مگا/32000کیلواهم/یا32000000اهم میباشدولی در یک دیود زینر با همین رنگها چطوری مقدار ولتاز دیود یا شماره دیود را تشخیص بدم حقیقتا گیج شدم اگه مقداری مسیله را باز تر وبا ذکر چند مثال بگویید مثلا زینر پنج وشش دهم ولت چه رنگی دارد یاچند مثل دیگر خیلی ازتون سپاس گذار میشم:10:

دوست عزیز منظور جناب پناهی از مشابه بودن با مقاومت کد رنگ ها میباشد نه مقدار رنج ان در دیود ها غالبا یک رنگ یا دو رنگ بیشتر استفاده نمیشه مثلا سبز و ابی که مقدار ان میشه 56 دیود زنر 56 ولت

ali.sh
16th November 2010, 15:34
سلام وممنون از محبت شما/در یک دیود زینر قرمز قرمز بنفش /چند ولته؟و ایا میشه گفت بنفش قرمز قرمز؟اصولا از کدوم طرف باید رنگهای دیود را خوند بخصوص وقتی سوخته باشه؟این رنگهای دیود زینری در تلویزیون است/ خوب قرمز 2/قرمز2/بنفش7/خوب ایا میشه گفت هفت و2دهم ولت ؟اما طبق چه اصولی؟سپاس

ARIYA
17th November 2010, 03:13
سلام وممنون از محبت شما/در یک دیود زینر قرمز قرمز بنفش /چند ولته؟و ایا میشه گفت بنفش قرمز قرمز؟اصولا از کدوم طرف باید رنگهای دیود را خوند بخصوص وقتی سوخته باشه؟این رنگهای دیود زینری در تلویزیون است/ خوب قرمز 2/قرمز2/بنفش7/خوب ایا میشه گفت هفت و2دهم ولت ؟اما طبق چه اصولی؟سپاس

درود
احتمالا رنگ بنفش(یا یکی از قرمزها) که میفرمائید نشانگر قطب کاتد دیود است و جز اعداد حساب نمیشود
از روی خازنی که در مدار زینر قرار دارد هم میشود لتاژ را حدس زد مثلا برای ولتاژ 7 تا 12
ولت از خازن 16 ولت استفاده میشود و برای 12 تا 18 از 25 ولت و... شما مدار دیود را
بررسی کنید ببینید در چه محدوده ولتاژی قرار دارد

venusz
27th February 2011, 16:29
من هم همین مشکل را با دیود پاناسونیک دارم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید دیود d835 به شماره فنی ma2560 ورنگ قرمژ روی پایه بعد سبژ وابی لطف کنید بگید چطوری میتونم بخوانم چند ولت است واژ کدام طرف وچه شماره ای جاش بدارم

غدیر
27th February 2011, 17:03
زینر مورد شما 56ولت است ورنگ آنها همانند مقاومتها است ودر تلویزیون پانا سونک با ید در وسسط شاسی باشد.

elc.rgb
27th February 2011, 19:52
من هم همین مشکل را با دیود پاناسونیک دارم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید دیود d835 به شماره فنی ma2560 ورنگ قرمژ روی پایه بعد سبژ وابی لطف کنید بگید چطوری میتونم بخوانم چند ولت است واژ کدام طرف وچه شماره ای جاش بدارم

دوست عزیز سلام

همانطور که استاد عزیزم اقای غدیر فرمودند زینر مربوطه 56v میباشد ودر بعضی از شاسی های پاناسونیک کاربرد دارد

جدول زیر طریقه خواندن دیودهای زینر رنگی پاناسونیک را به شما نشان میدهد:salta::(64):

zarshamfar
19th July 2013, 15:55
سلام من نیز یک مشگل برای خواندن زینر به رنگ نارنجی نارنجی قهوه ایی طلایی که در شاسی NEC میباشد را دارم و ولتاژ سر زینر با رنگ زینر همخونی ندارد اگر طبق مقاومتها خوانده بشود لطفا مرا راهنمایی کنید که خواندن رنگها به چه صورت میباشد

ASHKAN-NO
19th July 2013, 16:42
سلام من نیز یک مشگل برای خواندن زینر به رنگ نارنجی نارنجی قهوه ایی طلایی که در شاسی NEC میباشد را دارم و ولتاژ سر زینر با رنگ زینر همخونی ندارد اگر طبق مقاومتها خوانده بشود لطفا مرا راهنمایی کنید که خواندن رنگها به چه صورت میباشد

درود
عزیز اگر که اشتباه نکنم این زینر 33 ولت باید باشه
خواندن ان هم مثل مقاومت هست
موفق باشید.