ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم وصل شدن گوشی نوکیا 5800 به کامپیوتر

abdanan11
18th December 2010, 19:22
باسلام خدمت اساتید محترم من گوشی نوکیا 5800 دارم مدت چندروز است که ازطریق کابل به کامپیوتر وصل نمیشه آنرا ریسیت فکتوری وفلش کردم باز هم مشکل حل نشد کابل هم سالم است درگاه یو اس بی را لحیم کاری کردم باز هم ایراد دارد وقتی که کابل وصل میکنم نوع اتصال را نمایان میکند ولی به کامپیوتر وصل نمیشه ناگفته نماند که ازطریق بلوتوث مشکلی ندارد لطفا کمک کنید
باتشکر abdanan11

reza_zolfi2005
18th December 2010, 21:08
سلام دوست عزیز ایا سوکت گوشی را خوب تمیز کردیدبا یک سوزن خوب پایه ها را تمیز کنیداز سالمی کابل اطمینان پیدا کنید

علي اصلاني
18th December 2010, 23:55
با سلام

شما بايد نرم افزار گوشي خود رو حذف و مجدد نصب كنيد و از درگاه USB جلوي كيس استفاده نكنيد.

موفق باشيد

abdanan11
19th December 2010, 00:08
باسلام خدمت شما دوستان همه مراحل راانجام دادم نشد لطفا از طریق سخت افزاری راهنمایی کنید با تشکر

علي اصلاني
19th December 2010, 09:01
دوست من شما بايد آي سي d3300 را ریبال و يا تعويض كنيد.

علي اصلاني
19th December 2010, 13:36
دوست عزیز فراموش كردم بگم ، شما لطفا چك كنيد در قسمت پیام ها inbox رو روی حالت مموری انتخاب شده است يا روی فون مموری .
شما حتما يك بار روي فون مموری گذاشته وتست بزنيد

abdanan11
19th December 2010, 14:51
اون هم چک کردم روی گوشی تنظیم شده ا ند لطف کنید جای ای سی d 3300 را روی نقشه نشون بدید ممنون میشم

gsmparsian
2nd May 2011, 19:40
دوست عزیز فراموش كردم بگم ، شما لطفا چك كنيد در قسمت پیام ها inbox رو روی حالت مموری انتخاب شده است يا روی فون مموری .
شما حتما يك بار روي فون مموری گذاشته وتست بزنيدعلاوه بر این مورد که مدیر محترم اشاره کردند در صورتی که یک برنامه کاربردی شما باز باشد هم به سیستم متصل نخواهید شد در ضمن مشکل شما سخت افزاری نیست دوست عزیز از دستکاری بی دلیل اکیدا خود داری کنید

hosaini 2000
9th May 2011, 20:15
با تشکر از اساتید محترم
اصولاً چندین مورد باید چک بشه من به شخصه معتقدم که قبل از هر اقدام سخت افزاری روی موبایل تا حد امکان از طرق مختلف باید در جهت رفع مشکل اطمینان حاصل کرد.
1-ابتدا از سلامت کابل یو اس بی اطمینان حاصل کنید.
2-روی سیتم دیگری آزمایش کنید.
3-گوشی را به حالت تنظیمات کارخانه باز گردانید.
4- در صورت رفع نشدن مشکل، گوشی را فلش نرم افزاری کنید.
5-محل اتصال کابل یو اس بی را با الکل ایزوپروپیل یا تینر فوری سرویس کنید.
اقدامات سخت افزاری
1.پایه های سوکت یو اس بی را رفع قلع مردگی کنید.
2-محل اتصال سوکت و آیسی یو اس بی رادر روی برد شستشو دهید(الکل یا تینر)
3-نهایتاً آیسی مربوط به یو اس بی را ریبال یا تعویض نمایید.