توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تاپیک مخصوص درخواست یوزر مانوئل و راهنمای استفاده از ماشین های لباسشویی
pal-electronic
8th January 2011, 14:45
سلام
لطفا درخواست خود را در خصوص یوزر مانوئل و راهنمای استفاده از ماشین های لباسشویی با ذکر نام و مدل کامل دستگاه در این تاپیک بیان کنید
alirezo
3rd February 2011, 13:26
سلام وقت بخیر . من دفترچه راهنمای فارسی این ماشین لباسشویی رو می خواستم
LG Washer WD-10155TP
mohamadd
9th April 2011, 10:59
با سلام خدمت اقای پناهی
فایل ایپرام لباسشویی ARISTON مدل AR7L125 EX رو میخواستم با تشکر
imanclub
9th April 2011, 12:58
سلام
باتشکر من دفترچه راهنمای ماشین لباسشویی بوش مدل was3279a را میخواستم
HRTK
26th April 2011, 13:55
با سلام و احترام .
ضمن تشکر از همه دست اندر کاران و زحمتکشان ، خواهش میکنم در صورت امکان نقشه و سرویس مانوئل ماشین لباسشوئی پاکشوما مدل 5005 را عنایت فرمائید .
سپاسگذارم .
HRTK
h_jdyrok
12th May 2011, 10:40
سلام
دفترچه راهنمای لباسشویی اسنوا مدل f1023 رو میخواستم
با تشکر
pal-electronic
12th May 2011, 11:03
سلام
دفترچه راهنمای لباسشویی اسنوا مدل f1023 رو میخواستم
با تشکر
دوست عزیز سلام
ظاهرا درخواست شما در نت وجود ندارد و منتشر نشده است
ولی بازهم منتظر دیگر دوستان بمانید
موفق باشید
imanpak
12th May 2011, 14:34
با سلام
دوست عزیز با توجه به اینکه مدلهای لباسشویی فوق العاده متنوع میباشد ولی اکثرا کارکرد مشابه دارند شما میتوانید یک عکس از نمای نزدیک ازقسمت پانل جلویی لباسشویی همان قسمتی که دکمه ها و سلکتور برنامه وجود دارد بگیرید تا بنده تمام کارایی های آنرا خدمتتان عرض کنم....
موفق باشید
pal-electronic
12th May 2011, 14:57
سلام
فکر کنم این عکس ماشین لباسشویی ایشان باشد
موفق باشید
33928
imanpak
12th May 2011, 15:20
سلام
فکر کنم این عکس ماشین لباسشویی ایشان باشد
موفق باشید
33928
با عرض تشکر از جناب پناهی عزیز
این عکس دارای وضوح نیست و مد نظر بنده فقط پنل جلو قسمت سلکتور برنامه و دکمه ها بود طوری که حداقل نوشته های دکمه ها واضح باشد...چون ممکن است بعضی از برنامه های متدوال استفاده نشده باشد یا امکانات جدید اضافه شده باشد به همین خاطر یک عکس واضح نیاز میباشد.....باز هم ممنون بخاطر حسن توجهتان
موفق باشید
h_jdyrok
6th June 2011, 13:03
سلام
من عکس رو براتون آپلود کردم منتظر پاسخ هستم
با تشکر فراوان
imanpak
6th June 2011, 23:48
سلام
من عکس رو براتون آپلود کردم منتظر پاسخ هستم
با تشکر فراوان
با سلام
دکمه بالا سمت راست مربوط به خاموش و روشن دستگاه است...دکمه پایین مربوط به استارت و استپ برنامه است...برنامه های سلکتور به ترتیب quick30 برنامه شستشوی سریع است که نیم ساعت طول میکشد و دور خشکن آن حداکثر میباشد و جهت شستشوی لباسهایی است که فوری نیازمند آن هستید...برنامه wool جهت لباسهای پشمی است با آبگیری بیشتر و چنگ زن کمتر و دمای پایین جهت حفظ حالت لباسهای پشمی...جهت لباسهای پشمی فقط از این برنامه استفاده کنید...hand wash برنامه شستشوی کوتاه است و جهت لباسهایی است که زیاد کثیف نیستند....delicate جهت لباسهای ظریف کثیف است...برنامه cotton جهت لباسهای کثیف ضخیم مانند شلوار لی و کتان است...دمای آب حدود 60 درجه آن جهت لباسهای ضخیم مناسب ولی برای لباسهای ظریف توصیه نمیشود....برنامه eco جهت شستشویی مقرون به صرفه از لحاظ اقتصادی است و با وجود زمان نسبتا زیاد آن طوری برنامه ریزی شده که با حداقل مصرف انرژی بیشترین بازده را داشته باشد....برنامه synthetic جهت استفاده های روزمره برنامه مناسبی است چون خانمها اکثرا بدون تفکیک لباسها همه نوع لباس اعم از لی و کتان گرفته تا لباسهای ظریف را با هم میشویند و دمای آب و میزان شستشو و دفعات آبکشی آن متناسب با نیاز همه نوع لباس میباشد....جهت استفاده معمول این برنامه توصیه میشود...برنامه rinse+spin صرفا یک آبکشی و یک خشکن میباشد و شستشویی در این برنامه انجام نمیشود...برنامه drain جهت تخلیه اضطراری آب میباشد و اگر در هر حالت تصمیم به خروج لباسها در وسط برنامه گرفتید میتوانید برنامه را استپ کرده و حالت drain را انتخاب کنید...در این برنامه صرفا چند دقیقه پمپ تخلیه کار میکند....دکمه temp جهت تنظیم دمای آب میباشد....دمای آب در تمام برنامه ها از پیش تعیین شده میباشد ولی شما میتوانید قبل از استارت برنامه دمای آب را خودتان بصورت دلخواه تنظیم کنید....دکمه spin هم جهت تنظیم دور خشکن میباشد دقیقا همانند temp....دو دکمه time save و time delay را هم اگر بعد از استارت زدن بمدت 3 ثانیه همزمان نگه دارید قفل کودک آن فعال میشود....جهت غیر فعال کردن هم 3 ثانیه همزمان فشار دهید...دکمه time delay جهت تنظیم زمان تاخیر شروع برنامه است که شما بخواهید فرضا الان برنامه را تنظیم کنید ولی فرضا 3 ساعت دیگر دستگاه شروع بکار کند....دکمه option هم برای اضافه کردن برنامه شستشوی اولیه و حالت نگهداری با آب است...نوشته حالت سوم در عکس واضح نیست.....اگر احساس میکنید لباسها زیاد تمیز نمیشوند میتوانید با فشردن این دکمه و روشن شدن چراغ prewash یک شستشو اضافه کنید و دراین حالت علاوه بر محفظه 2 جاپودری که همیشه پودر میریزید باید در محفظه 1 هم پودر بریزید...راحتترین حالت استفاده از برنامه synthetic میباشد....در نظر داشته باشید اگر بنا به هردلیلی خواستید حین کار کردن برنامه را کنسل کنید مستقیما خاموش نکنید یا از برق نکشید....از دکمه play/pause استفاده کنید...چون احتمال هنگ کردن برنامه وجود دارد...ابتدا برنامه را استپ کنید سپس خاموش کنید یا برنامه را تغییر دهید....
موفق باشید
h_jdyrok
7th June 2011, 19:42
معذرت میخوام میشه بگین rinsehold کاربردش چیه؟تو صفحه نمایشش هست ولی کاربردش رو نمیدونم
بازم ازتون ممنونم
یه دنیا تشکر
موفق باشین
imanpak
7th June 2011, 23:09
معذرت میخوام میشه بگین rinsehold کاربردش چیه؟تو صفحه نمایشش هست ولی کاربردش رو نمیدونم
بازم ازتون ممنونم
یه دنیا تشکر
موفق باشین
با سلام
دوست عزیز rinsehold برای این است که فرضا شما لباسشویی را روشن کنید و بروید سرکار و مثلا تا 6 ساعت دیگر هم مراجعه نکنید...چه اتفاقی برای لباسهای شما میافتد؟؟؟؟لباسها خشک شده اند و چون کسی نبوده که بعد از اتمام کار لباسشویی لباسها را خارج کند لباسها در همان حالت مچاله شده خشک شده اند و چروک هستند و جز با اتو کردن صاف نمیشوند....حالا اگر شما حالت rinsehold را فعال کنید لباسشویی تا آبکشی آخر کار میکند و زمانی که موقع تخلیه آب آخر و خشکن رسید متوقف میشود و لباسها با آب میمانند ومعمولا لباسشویی به حالت استندبای میرود تا زمانی که شما مجددا مراجعه کنید و دکمه play را بزنید که لباسشویی آب را تخلیه میکند و خشکن آخر را انجام میدهد...دقت کنید که با فعال کردن این گزینه برنامه کار لباسشویی تا زمانی که شما مجددا دکمه play را نزنید تمام نشده و اگر در لباسشویی را باز کنید تمام آب به بیرون میریزد....باز هم سوالی داشتید در خدمتم...
موفق و پیروز باشید
ghrjafar
26th June 2011, 11:30
با سلام و تشکر
من دفترچه راهنمای ماشین لباسشوئی مدل زیر را لازم دارم
LG direct drivr 7 Kg
GL-5612WTD
با تشکر
37087
taleb
22nd November 2011, 13:41
با سلام وتشكرفراوان من دفترچه فارسي ماشين لباسشويي BOSCH WAS3279A را مي خواستم.
واحتمالأ اگر مقدور بود يوزر مانوئل ماشين فوق به زبان انگليسي با فرمت PDF,DOC ,يا ZIP شده آنها رابرام بگذاريد.با تشكر مجددوفراوان.
arvin_mohammadi
25th January 2012, 13:52
باعرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
من عکس ماشینمو گذاشتم متاسفانه ترکی نوشته مدل wap 20360 tr bosch
اولا کار با دکمه هاشو میخاستم بدونم
دوم مقدار پودر و یا مایع نرم کننده که در حالت های مختلف لازم داره
http://img4up.com/up2/35576917246565224835.jpghttp://img4up.com/up2/35576917246565224835.jpg
2amir2
9th February 2012, 10:46
با عرض سلام
من دفترچه راهنما فارسی لباسشویی LG F1422TD5 را خواستم.
با تشکر
pal-electronic
9th February 2012, 11:29
با عرض سلام
من دفترچه راهنما فارسی لباسشویی LG F1422TD5 را خواستم.
با تشکر
دوست عزیز سلام
متاسفانه راهنمای فارسی یافت نشد !
از راهنمایی لاتین استفاده کنید
موفق باشید
50402
mona_y
5th April 2012, 14:24
درخواست راهنمای انگلیسی یا فارسی bosch WAE28393
kasfer
27th May 2012, 17:59
دفترچه راهنمای ماشین لباسشویی آ اگ مدلlavamat 15.50 update را می خواستم لطفا" با تشکر
ARIYA
28th May 2012, 06:10
دفترچه راهنمای ماشین لباسشویی آ اگ مدلlavamat 15.50 update را می خواستم لطفا" با تشکر
درود
از لینک زیر میتوانید فایل را دریافت کنید . اما باید کاربر اشتراکی بشوید تا دسترسی به بخش داشته باشید
دفترچه راهنمای ماشین لباسشوئی AEG LAVAMAT jubi-line 15.50 UPDATE - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک (http://sat2.kiansat.asia/showthread.php?p=202917#post202917)
.
aynaz23
9th June 2012, 18:12
با سلام دفترچه راهنمای ماشین لباسشویی اسنوا مدل SWD-f1033را میخواستم ممنون از شما
karim_9
14th August 2012, 23:56
سلام
راهنمایی دفترچه فارسی ماشین لباسشوئی ignis awl500
کسی از دوستان داره لطف کنه اپ کنه ممنون میشم
karim_9
15th August 2012, 13:30
سلام
راهنمایی دفترچه فارسی ماشین لباسشوئی ignis awl500
کسی از دوستان داره لطف کنه اپ کنه ممنون میشم
karim_9
31st August 2012, 14:18
درود
دفتر چه راهنمائی فارسی ماشین لباسشوئی آزمایش مدل 2003 اگه دوستان دارن لطف کنند ممنون میشم
iran gheshm
3rd November 2012, 06:02
با سلام خدمت دوستان مانوئل ماشین لباسشوئی 7کیلوئی ال جی مدل wd-12391 tdk لطفا اگه امکانش هست نقشه مدار پنل جلو با سیم کشی رو اگه امکانش هست برام بزارید قبلا از همکاری شما سپاس گذارم
eminem61
3rd November 2012, 12:03
راهنمایی لباسشویی بوش ؟؟؟؟
matinGHAHREMAN
4th January 2013, 00:31
با سلام لطفا دفترچه راهنمای ماشین لباسشویی زیمنس مدل WM16s743 را می خواستم . با تشکر فراوان
h-honari
4th January 2013, 21:54
با سلام عزیزم بنده هم مدتها بدنبال دفترچه راهنمای فارسی لباسشویی های مختلف بودم که در اختیار دیگران هم بگذارم متاسفانه نشد وشرکتهای وارد کنند که سودهای ملیاری هم میبرند حاضر به این کار نیستند هر ** که قادر به ترجمه هست میتواند این لطف را بکند
ali192
7th January 2013, 21:45
با سلام و خسته نباشید اگه ممکنه یوزر مانوئل لباسشویی اوشن مدل اف550 osea f550را برام بذارید با تشکر
AMENENEH
11th March 2013, 11:51
سلام لطفا راهنمای استفاده از ماشین های لباسشویی مدل دستگاه LG WD-1098FHB برام بفرستید. با تشکر لباسشویی پیغام SE نشان میده و کار نمیکند دلیلش چیه؟
سلام،
مدل ماشین لباسشویی اوشن 650 است که موقع روشن کردن آن حتی با نصف ظرفیت فقط یک دور میزند و به همین منوال تاآخر کار دستگاه به صورت نیم دور یا یک دور، به چپ و راست کار میکند.لطفا رانماییم کنید اشکال کجاست
iman2991006
23rd December 2013, 21:35
سلام وقت بخیر . من دفترچه راهنمای فارسی این ماشین لباسشویی رو می خواستم
دفترچه ماشین لباسشویی ignis مدل LOE 1077
iman2991006
23rd December 2013, 21:36
سلام وقت بخیر . من دفترچه راهنمای فارسی این ماش
ین لباسشویی رو می خواستم
دفترچه ماشین لباسشویی ignis مدل مدل AW
iman2991006***********
ممنون میشم به میلم بفرستید
h-honari
29th December 2013, 01:26
سلام با تمام کوششی که کردم تا کنون پیدا نکردم
hva1357
2nd January 2014, 16:43
باسلام وتشکر
دفترچه راهنمای ماشین لباسشویی HITACHI-nw6jy
h-honari
4th January 2014, 20:30
پیشنهاد میکنم دفترچه راهنما با زبان اصلی را بگذارید تا دوستان ترجمه کنند
hva1357
1st February 2014, 14:27
پیشنهاد میکنم دفترچه راهنما با زبان اصلی را بگذارید تا دوستان ترجمه کنند
اينم فايلش
hva1357
1st February 2014, 14:29
اينم لينکش
خواهشا کمک کنين ممنون
http://kadenfan.hitachi.co.jp/manual/pdf/nw-7jy_b.pdf
h-honari
1st February 2014, 14:46
اينم فايلش
عزیزان بزرگواران لطفا هرکدام به فردی که بتواند این متن احتمالا کره ای را دارد زحمت ترجمه یا هماهنگی برای ترجمه این متن را بکشد ممنون خواهم شد
baneshi
19th February 2015, 16:30
با عرض سلام.خواهش میکنم دفترچه راهنمای فارسی لباسشویی Hitachi مدل NW-D8EX رو میخواستم.خیلی ضروریه خواهش میکنم اگه میشه دفترچه فارسیش رو واسه دانلود بذارید.ازتون کمال تشکر رو دارم .سایتتون واقعا عالیه
ASHKAN-NO
19th February 2015, 18:30
درود
عزیز دفترچه این مدل اصلا موجود نبود
فکر نکنم به این راحتی بشه پیدا کرد
به نظر من به نمایندگی مراجعه کنید
شاید داشته باشند .
h-honari
21st February 2015, 12:26
با سلام وپوزش از شما بنده مدتی بدلیل بیماری وفوت مادر عزیزم کمتر در خدمتتان بودم .مرا ببخشید الهی پدر مادرتا سالم ودلشاد باشند .وانانی که ندارند خدا رحمتشان کند . ولی پیگیری کردم دفترچه فارسی این مدل وجود نداردد میتوانید برای ترجمه مطلب مورد نظر ازترجمه گوچگل در اینترنت استفاده کنید
ASHKAN-NO
21st February 2015, 16:50
با سلام وپوزش از شما بنده مدتی بدلیل بیماری وفوت مادر عزیزم کمتر در خدمتتان بودم .مرا ببخشید الهی پدر مادرتا سالم ودلشاد باشند .وانانی که ندارند خدا رحمتشان کند . ولی پیگیری کردم دفترچه فارسی این مدل وجود نداردد میتوانید برای ترجمه مطلب مورد نظر ازترجمه گوچگل در اینترنت استفاده کنید
درود
انشاالله که هر چه خاک ایشون هست عمر شما باشه
روحش شاد یادش گرامی
خدا به شما سلامتی و طول عمر بده
baneshi
23rd February 2015, 17:31
سلام.انشاالله خدا مادر بزرگوارتون رو بیامرزه و رحمت کنه انشاالله غم اخرتون باشه.
ببخشید دفترچه انگلیسی هم نداره؟ رو خودش ژاپنی نوشته
718shahin
6th July 2015, 16:49
سلام لطفا راهنمای استفاده از ماشین های لباسشویی مدل دستگاه LG WD-1098FHB برام بفرستید. با تشکر لباسشویی پیغام SE نشان میده و کار نمیکند دلیلش چیه؟
سعادت جعفر نژاد
26th May 2020, 14:37
سلام
دفترچه ماشین لباسشویی اتوماتیک ignisمدلig95laمی خواستم
vBulletin® v4.2.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.