PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هم فکری برای ساخت دستگاه تبدیل ECU

محمد دهقان
18th January 2011, 15:13
در این تاپیک سعی میکنیم با هم فکری دوستان راهکارهای ساخت دستگاه تبدیل ECU رو با هم مرور کنیم

ما در اینجا تصمیم نداریم که به قول معروف نون کسی رو آجر کنیم فقط میخوایم ببینم این کار چطوری امکان داره
در ضمن تصمیم نداریم که کالایی رو هم تبلیغ کنیم
البته ناگفته نماند که الان خودم دارم تبدیل رو انجام میدم اما نه با این دستگاه
خب تا جایی که من اطلاع دارم این دستگاه چیزی نیست جز یک دستگاه آیکو و یک نرم افزار که با یک قفل همراهه
و کار اصلی رو این نرم افزار انجام میده
تغیراتی که باید داده بشه برای تبدیل کامپیوتر ماشین در داخل آی سی st10f273 است
و تمامی این سری ECU s2000 حالا چه VALEO ساده باشد یا ضد سرغت قابل تبدیل هستند
یک حافظه فلش قابل برنامه ریزی دارند
16-BIT MCU WITH MAC UNIT, 256K BYTE FLASHMEMORY AND 12K BYTE RAM
و یک خروجی و ورودی rx tx دارند برای ارتباط با دنیای بیرون
خب حالا چطوری میشه برنامه داخل این آی سی رو از طریق رابط obd یا همون دیاگ تغییر داد؟

البته فایل که آپلود کردم مشخصات st10f276 که با st10f273 یکی است و فرقی ندارد

27904

farzad822
18th January 2011, 17:03
اقای دهقان ساخت ایسی یو کار پیچیده ای است که ما ها با این امکانات کم نمیتوانیم دست به این کار بزنیم

محمد دهقان
18th January 2011, 17:48
اقای دهقان ساخت ایسی یو کار پیچیده ای است که ما ها با این امکانات کم نمیتوانیم دست به این کار بزنیم

سلام
دوست عزیز کسی نخواسته که ECU بسازه
ما فقط میخواهیم ECU رو تبدیل کنیم یعنی پراید رو به پژو یا پیکان یا آر دی ....
فقط تبدیل نه ساخت

alireza@ask@me
18th January 2011, 20:09

به نظر من اینطو نیست . Electronic/Electrical Control Unite ها در واقع همونطور که میگید یه کامپیوتر که زیاد سخت نیست طراحی اونها واسه مهندسای الکترونیک . تنها کار ی که باید انجام بدیم برنامه ریزی واحد های خروجی و ورودی هست
اینکه این مشکل میکنه اطلاعات کمی که مهندسای الکترونیک از مکانیک خودرو دارند
همه کار یه مبدل انالوگ به دیجیتال
تجذیه و تحلبل داده و در اخر نوشتن اطلاعت روی پورتهای خروجی را بلدند .

سنسور بنزین ..سنسور فشار و سنسور اکسیژن اطلاعاتشون را به ما می دهند . در میکرو این اطلاعات انالوگ به داده های دیجیتال تبدیل میشه و یه سری داده بهمون می ده . حالا یه مهندس مکانیک باید رابطه های ریاضی خودشا برای ارتباط بین فشار هوا اکسیژن و بنزین را به مهندس الکترونیک بده تا اون میکرو را برنامه ریزی کنه تا این رابطه بر قرار بشه . و در نهایت خروجی این محاسبه به سمط انؤکتور بره .. حالا از نظر برنامه نویسی mcu یه مهندس الکترونیک هیچ مشکلی نباید داشته باشه همچنین مدارهای development board /initial /powersystem/safy /power system
که به ترتیب برای طراحی مدارهای الکترونیکی به نامهای برد توسعه /مقدار دهی اولیه سیستم/امنیت / منبع تغذه و .. راحته .
اما اینکه یه انژکتور چجور کار می کنه
رابطه اینها با هم چیه و چه موقع باید چه برنامه ای را اجرا کنه این خیلی سخته
همچنین چون کل ماشین دست این کامپیوتره امنیت و راه اندازی هنگام hang خیلی مهمه .

alireza@ask@me
18th January 2011, 20:16
در این تاپیک سعی میکنیم با هم فکری دوستان راهکارهای ساخت دستگاه تبدیل ECU رو با هم مرور کنیم

ما در اینجا تصمیم نداریم که به قول معروف نون کسی رو آجر کنیم فقط میخوایم ببینم این کار چطوری امکان داره

در ضمن تصمیم نداریم که کالایی رو هم تبلیغ کنیم

البته ناگفته نماند که الان خودم دارم تبدیل رو انجام میدم اما نه با این دستگاه
خب تا جایی که من اطلاع دارم این دستگاه چیزی نیست جز یک دستگاه آیکو و یک نرم افزار که با یک قفل همراهه
و کار اصلی رو این نرم افزار انجام میده
تغیراتی که باید داده بشه برای تبدیل کامپیوتر ماشین در داخل آی سی st10f273 است
و تمامی این سری ECU s2000 حالا چه VALEO ساده باشد یا ضد سرغت قابل تبدیل هستند
یک حافظه فلش قابل برنامه ریزی دارند
16-BIT MCU WITH MAC UNIT, 256K BYTE FLASHMEMORY AND 12K BYTE RAM
و یک خروجی و ورودی rx tx دارند برای ارتباط با دنیای بیرون
خب حالا چطوری میشه برنامه داخل این آی سی رو از طریق رابط obd یا همون دیاگ تغییر داد؟

البته فایل که آپلود کردم مشخصات st10f276 که با st10f273 یکی است و فرقی ندارد

27904

ECU ها با استاندارد CanBus یا CONTROL AREA NETWORK با تجهیزات دیگه ارتباط بر قرار می کنند این رابط از نظر نویز خیلی بهینه شده و خاصیت های مثل کنترل ترافیک خط. حکمیت و خطا یابی داره .و..استانداراشم ISO8XXX بود .. فکر کنم

احمد برقکار
18th January 2011, 23:08
با سلام خدمت اقای دهقان درمورد دستگاه تبدیل ایسیو میشه یک توضیح درباره اینکه چطور بدون نبود خودرو اینکار تبدیل میشه چون من چند سیم کشی پراید زیمنس ووالیو دارم میخواستم با دانلود مهاد صنعت انجام بدم بدون نیاز به وصل کردن باتری برای تغذیه انترفیس و ایا با داشتن این انترفیس مهاد صنعت نیاز به خرید اکو دیاگ برای تبدیل ندارم مرسی

محمد دهقان
18th January 2011, 23:37
ECU ها با استاندارد CanBus یا CONTROL AREA NETWORK با تجهیزات دیگه ارتباط بر قرار می کنند این رابط از نظر نویز خیلی بهینه شده و خاصیت های مثل کنترل ترافیک خط. حکمیت و خطا یابی داره .و..استانداراشم ISO8XXX بود .. فکر کنم

سلام
این استاندارد رو میشناسم و میدونم برای دیاگ زدن از این استاندارد استفاده میشه
اما صحبت من اینه که چطوری میشه این میکرو رو از بیرون برنامه نویسی کرد؟
البته تا جایی که من خبر دارم اینها باید به مد برنامه نویسی (boot mod) بره تا بتونیم برنامه ای رو روش بریزیم و مثلا" برنامه 405 رو روی کامپیوتر پراید بریزیم تا تبدیل به پراید بشه
حالا چطوری میشه از طریق دیاگ این آی سی رو به مد برنامه نویسی برد؟ یا بوت مد (boot mod)

متشکرم

محمد دهقان
18th January 2011, 23:39
با سلام خدمت اقای دهقان درمورد دستگاه تبدیل ایسیو میشه یک توضیح درباره اینکه چطور بدون نبود خودرو اینکار تبدیل میشه چون من چند سیم کشی پراید زیمنس ووالیو دارم میخواستم با دانلود مهاد صنعت انجام بدم بدون نیاز به وصل کردن باتری برای تغذیه انترفیس و ایا با داشتن این انترفیس مهاد صنعت نیاز به خرید اکو دیاگ برای تبدیل ندارم مرسی

سلام
این برنامه فقط برای آیکو طراحی شده و روی هیچ رابط دیگه ای عمل نمیکنه
به همراه این دستگاه تبدیل یک دستگاه آیکو دیاگ هم به شما میدن چون بدون آیکو کار نمیکنه

محمد دهقان
18th January 2011, 23:45
این چند تا عکس رو نگاه کنید تا موضوع براتون باز تر بشه

27914

27915

27916

خب با دیدن این عکسها امیدوارم متوجه منظور من شده باشید
حالا در کامپیوتر والئو چطوری بدون تراشیدن موم کامپیوتر رو به حال بوت مد میبرن ؟

امینی
19th January 2011, 00:33
سلام .اقای دهقان ایا امکان این هست که ایسیو ساژم یا والئو پراید را تبدیل برای 206 یا بلعکس کرد ممنون [

احمد برقکار
19th January 2011, 00:37
دو ست عزیز حالا که تو انجمن حاضری جواب سوالم رو بده مرسی

alireza@ask@me
19th January 2011, 01:37
سلام
این استاندارد رو میشناسم و میدونم برای دیاگ زدن از این استاندارد استفاده میشه
اما صحبت من اینه که چطوری میشه این میکرو رو از بیرون برنامه نویسی کرد؟
البته تا جایی که من خبر دارم اینها باید به مد برنامه نویسی (boot mod) بره تا بتونیم برنامه ای رو روش بریزیم و مثلا" برنامه 405 رو روی کامپیوتر پراید بریزیم تا تبدیل به پراید بشه
حالا چطوری میشه از طریق دیاگ این آی سی رو به مد برنامه نویسی برد؟ یا بوت مد (boot mod)

متشکرم

من خودم در حدود 2 ساله که روی پردازنده های ARM از شرکت Atmel کار می کنم
درست دیتاشیت اون ایسی را نگاه نکردم .. اما فکر می کنم که از هسته arm استفاده کرده باشه..
دیاگ ؟ اگه همون دیباگ باشه این حقیقت درسته ..خیلی خیلی خلاصه شده می نویسم
هسته های Arm واسه برنامه ریزی خودشون از چند اینتر فیس استفاده می کنند . مثلا از رابط های سریال "دیباگر" رابط usb و رابط spi
هر کدوم اینها هم برای استفاده در درجه اول باید پیکر بندی بشند . با این پیکر بندی کار برنامه ریزی سرد تراشه که بهشم خود برنامه ریزی می گند خیلی خیلی ساده ترمیشه
می دونید کار با مثلا usb خیلی سخته .. اما شرکت بخاطر اینکه کاربر بتونه این کار را از این طریق انجام بده خودش داخل تراشه یک برنامه ای روی ROM جدای نوشته و قرار داده که تمام رابط های که باید برای کار اولیه با تراشه پیکر بندی بشند را انجام می ده .
برای اینکه تراشه را به مد BOOT-SAM ببریم مجبوریم که چند تا از پایه های خارجی میکرو را مقدار بدیم "صفر یا یک کنیم " مثلا توی AT91SAM7X256 باید از پایه های PGMEN0/1 و TST +NRST استفاده کنیم تا بتونیم تراشه را به حالت FFPIیا همون Fast flash programming interface ببریم که تو مود دیباگ فعال میشه حالا می تونیم قسمتی از حافظه را انتخاب و دانلود کنیم.
برای کار با این تراشه حتما به مستندات درست و حسابی نیازمندیم . 169 صفحه خیلی کمه .. واسه یه ایسی 8 بیتی بالا 500 صفحه دیتا شیت هست . بدشم اگه این ایسی تو بازار گیر بیاد و بشه بهش سرو کله بزنیم بهتر میشه کدها را حک کرد..
به این سادگی هم نمیشه با تغیر برنامه فلاش سیستم کامپیوتر را از ماشینی به ماشین دیگه تغییر داد باید ببینیم سخت افزار چی میگه .. شاید روی یک ماشین از ورودی یک یا پورت یک برای سنسوری استفاده کردند که روی ماشین دیگه اینطور نیست.. تو این بحث سخت افزار حرف اول میزنه
چند ماهی باید روی این ایسی وقت بزاری و جیک و پیکشا در بیاری .تا خوب باهاش اشنا نشی حتی فکر کردن بهش هم غلط است
اشگه شانس بیاری و چیزی به اسم منطقه حفاظت شده"Region lock /Area lock" که تو تکنولوژی ARM استفاده میشه بهش بر نخوری و تراشه کدینگ نشده باشه .مثل اب خوردنمیشه بشکنیش .

ali_j
19th January 2011, 01:58
درست دیتاشیت اون ایسی را نگاه نکردم .. اما فکر می کنم که از هسته arm استفاده کرده باشه..
هسته های Arm واسه برنامه ریزی خودشون از چند اینتر فیس استفاده می کنند . مثلا از رابط های سریال "دیباگر" رابط usb و رابط spi
هر کدوم اینها هم برای استفاده در درجه اول باید پیکر بندی بشند . با این پیکر بندی کار برنامه ریزی سرد تراشه که بهشم خود برنامه ریزی می گند خیلی خیلی ساده ترمیشه
می دونید کار با مثلا usb خیلی سخته .. اما شرکت بخاطر اینکه کاربر بتونه این کار را از این طریق انجام بده خودش داخل تراشه یک برنامه ای روی ROM جدای نوشته و قرار داده که تمام رابط های که باید برای کار اولیه با تراشه پیکر بندی بشند را انجام می ده .
برای اینکه تراشه را به مد BOOT-SAM ببریم مجبوریم که چند تا از پایه های خارجی میکرو را مقدار بدیم "صفر یا یک کنیم " مثلا توی AT91SAM7X256 باید از پایه های PGMEN0/1 و TST +NRST استفاده کنیم تا بتونیم تراشه را به حالت FFPIیا همون Fast flash programming interface ببریم که تو مود دیباگ فعال میشه حالا می تونیم قسمتی از حافظه را انتخاب و دانلود کنیم.
برای کار با این تراشه حتما به مستندات درست و حسابی نیازمندیم . 169 صفحه خیلی کمه .. واسه یه ایسی 8 بیتی بالا 500 صفحه دیتا شیت هست . بدشم اگه این ایسی تو بازار گیر بیاد و بشه بهش سرو کله بزنیم بهتر میشه کدها را حک کرد..
به این سادگی هم نمیشه با تغیر برنامه فلاش سیستم کامپیوتر را از ماشینی به ماشین دیگه تغییر داد باید ببینیم سخت افزار چی میگه .. شاید روی یک ماشین از ورودی یک یا پورت یک برای سنسوری استفاده کردند که روی ماشین دیگه اینطور نیست.. تو این بحث سخت افزار حرف اول میزنه
چند ماهی باید روی این ایسی وقت بزاری و جیک و پیکشا در بیاری .تا خوب باهاش اشنا نشی حتی فکر کردن بهش هم غلط است
اشگه شانس بیاری و چیزی به اسم منطقه حفاظت شده"Region lock /Area lock" که تو تکنولوژی ARM استفاده میشه بهش بر نخوری و تراشه کدینگ نشده باشه .مثل اب خوردنمیشه بشکنیش .

سلام
در تبدیل ecu نیازی به تغییر و دوباره پرگرام کردن کلی میکرو نیست . تمام بلوکهای داخلی ecu ها با هم تقریبا مشترکه مثلا تو 206 دو تا سنسور اکسیژن هست ولی روی 405 یکی وسله . با توجه به کانفیگها و ignition map و injection map های مختلف که واسه هر ماشین مختص خودشه میتوان از ecu های مختلف استفاده کرد . مثلا اگه شما اون کانفیگها و مپ ها رو داشته باشی و برنامه اینترفیس اون Ecu خاص میشه هر نوع ecu رو واسه هر ماشینی کانفیگ کرد و انداخت روش. و نیازی به دونستن جزئیات خیلی ریز ایسی مثل بوت مد و ... نیست . چون این دستگاههای اماده که تبدیل ecu میکنن هیچ کدومشون نیاز به باز کردن ecu هم ندارن مگر اینکه سخت افزار مربوطه نیاز به اصلاحات داشته باشه . در پردازنده های ecu ها هم تا اونجا که من اطلاع دارم از هسته arm استفاده نشده . از این گذشته arm یک میکروی با قابلیتهایی خاص که کاربرد عمده اش در سیستمهای موبایل و سرگرمی و در محیطهای پر نویز خودرو و یا محیطهای صنعتی قابل استفاده نیست . در داخل ecu ها بیشتر از ای سی ها و پردازنده های شرکت infenon استفاده شده

alireza@ask@me
19th January 2011, 02:05
DP3.10:
In this case, the watchdog timer is disabled, so the bootstrap loading sequence is not time limited. Pin TXD0 is configured as output, so the ST10F269 can return the identification Byte. Even if the internal Flash is enabled, no code can be executed out of it. The hardware that activates the BSL during reset may be a simple pull-down resistor on P0L.4 for systems that use this feature upon every hardware reset. A switchable solution (via jumper or an external signal) can be used for systems that only temporarily use the bootstrap loader (see Figure 6). After sending the identification Byte the ASC0 receiver is enabled and is ready to receive the initial 32 Bytes from the host. A half duplex connection is therefore sufficient to feed the BSL. Figure 6 : Hardware Provisions to Activate the BSL
5.6.2 - Memory Configuration After Reset The configuration (and the accessibility) of the ST10F269s memory areas after reset in Bootstrap-Loader mode differs from the standard case. Pin EA is not evaluated when BSL mode is selected, and accesses to the internal Flash area are partly redirected, while the ST10F269 is in BSL mode (see Figure 7). All code fetches are made from the special Boot-ROM, while data accesses read from the internal user Flash. Data accesses will return undefined values on ROMless devices. The code in the Boot-ROM is not an invariant feature of the ST10F269. User software should not try to execute code from the internal Flash area while the BSL mode is still active, as these fetches will be redirected to the Boot-ROM. The Boot-ROM will also "move" to segment 1, when the internal Flash area is mapped to segment 1 (see Figure 7).
External Signal
POL.4
Normal Boot BSL RPOL.4 8k

نحوه بردن تراشه به حالت boot هست که تو این حالت دیباگ هم فعال میشه
همونطوری که فکر می کردم از روش arm استفاده کرده .. یعنی از پایه های خارجی برای کنترل تراشه و از یک برنامه داخلی بوت
http://www.datasheets.org.uk/datasheet-pdf/010/DSA00163583.html
جزئیاتش که ببینید .

alireza@ask@me
19th January 2011, 02:53
سلام
در تبدیل ecu نیازی به تغییر و دوباره پرگرام کردن کلی میکرو نیست . تمام بلوکهای داخلی ecu ها با هم تقریبا مشترکه مثلا تو 206 دو تا سنسور اکسیژن هست ولی روی 405 یکی وسله . با توجه به کانفیگها و ignition map و injection map های مختلف که واسه هر ماشین مختص خودشه میتوان از ecu های مختلف استفاده کرد . مثلا اگه شما اون کانفیگها و مپ ها رو داشته باشی و برنامه اینترفیس اون Ecu خاص میشه هر نوع ecu رو واسه هر ماشینی کانفیگ کرد و انداخت روش. و نیازی به دونستن جزئیات خیلی ریز ایسی مثل بوت مد و ... نیست . چون این دستگاههای اماده که تبدیل ecu میکنن هیچ کدومشون نیاز به باز کردن ecu هم ندارن مگر اینکه سخت افزار مربوطه نیاز به اصلاحات داشته باشه . در پردازنده های ecu ها هم تا اونجا که من اطلاع دارم از هسته arm استفاده نشده . از این گذشته arm یک میکروی با قابلیتهایی خاص که کاربرد عمده اش در سیستمهای موبایل و سرگرمی و در محیطهای پر نویز خودرو و یا محیطهای صنعتی قابل استفاده نیست . در داخل ecu ها بیشتر از ای سی ها و پردازنده های شرکت infenon استفاده شده

Infineon battles ARM in automotive safety

اینا من نمی گم متخصص های درست و حسابی می گند
"infineon پردازنده های هسته arm را در امنیت خودروبه مبارزه طلبید "

http://www.engineerlive.com/Electronics-Engineer/Interview_Opinion/Infineon_battles_ARM_in_automotive_safety/19628/

خیلی ها این اشتباه ها می کنند که فکر می کنند arm یک میکرو یا پردازش گره و این غلطه .. در واقع Arm یک هسته هست .. که می تونید از www.arm.com (http://www.arm.com) اطلاعات بیشتری بگیری و حتا اونا خریداری کنید .
همه سازنده های میکرو پرسسور از arm این هسته استفاده می کنند و تراشه با هست arm خودشون را دارند . مثل atme .philips. texas instrument.. intel.
حتی همین تو لید کنند پردازندهای infineon هم از این هسته 16 بیتیش که به نام thumb "بند انگشتی" معروفه استفاده می کنه
http://www.eetimes.com/electronics-news/4085895/Infineon-takes-ARM-inside-security-chips

اینا یه سر بزن
Infineon X-GOLD 213

محمد دهقان
19th January 2011, 09:44
سلام .اقای دهقان ایا امکان این هست که ایسیو ساژم یا والئو پراید را تبدیل برای 206 یا بلعکس کرد ممنون [

سلام
بله دوست عزیز قابل تبدیل هستند

محمد دهقان
19th January 2011, 10:00
دو ست عزیز حالا که تو انجمن حاضری جواب سوالم رو بده مرسی

دوستان عزیز ما در این جا قصد نداریم کالایی رو تبلیغ کنیم
در اینجا میخواهیم یک بحث فنی در مورد چگونگی انجام تبدیل ECU انجام بدیم نه اینکه کالایی رو معرفی کنیم

بحث در مورد بحث در مورد دستگاه تبدیل ECU به این تاپیک منتقل شد
مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک (http://kiansat.kim/showthread.php?t=18522)

محمد دهقان
19th January 2011, 10:12

سلام
دوست عزیز خود شرکت st یک برنامه برای برنامه ریزی آی سی هاش داده
27920
اما من نتونستم باهاش کار کنم
شما میتونید منو راهنمایی کنید اینها رو یکی از بچه های ترکیه بهم داد میگفت که کار کرده باهش
27921
27922

محمد دهقان
19th January 2011, 10:24
سلام

سلام
میشه یک کمی بیشتر در این مورد توضیح بدید دوست عزیز
یا اگه ممکنه دو تا برنامه ی این آی سی ها رو اگه دارید آپلود کنید تا بیشتر با این کار آشنا بشیم
این دستگاهی که من دارم ECU رو تو حالت بوت مد میبره و برنامه ریزی میکنه مثل یک پروگرام تمامی موارد پاک کردن وریفای برنامه ریزی و غیره رو داره
برای برنامه ریزی فلش داخلی این آی سی این طوری که من فکر میکنم باید حتما" آی سی رو به مد برنامه ریزی برد
27924

ali_j
19th January 2011, 12:00
سلام
میشه یک کمی بیشتر در این مورد توضیح بدید دوست عزیز
یا اگه ممکنه دو تا برنامه ی این آی سی ها رو اگه دارید آپلود کنید تا بیشتر با این کار آشنا بشیم
این دستگاهی که من دارم ECU رو تو حالت بوت مد میبره و برنامه ریزی میکنه مثل یک پروگرام تمامی موارد پاک کردن وریفای برنامه ریزی و غیره رو داره
برای برنامه ریزی فلش داخلی این آی سی این طوری که من فکر میکنم باید حتما" آی سی رو به مد برنامه ریزی برد
27924

سلام
شما جهت تبديل ecu باز كرده و پين بوت مد جامپر ميكنيد يا با اين دستگاهي كه دارين بدون باز كردن عمل پرو گرامينگ انجام ميدين؟
اون نقشه و مداري كه گزاشتين هم درسته و يك نوع اينترفيس ارتباطي با ecu هستش (بيشتر ecu هاي اوپايي) . قاعدتا بايد كار كنه فقط مهم داشتن برنامه هاشه . بعضي از دستگاههي دياگ هم از اين نوع اينترفيس استفاده ميكنن ، البته اون قسمت تبديل كه تو نقشه شما ترانزيستوريه يه اي سي مخصوص داره .

m.aminifar
19th January 2011, 13:58
سلام

سلام: دوست عزیر شما درست میگین تمام برنامه ها تقریبا که نه 100درصد شبیه هم هستن مثال برنامه یکی ازسوزنهای انژکتور پراید ویا 405 در یک ایسیه قابل برنامه ریزی مثل 29F400BBکه در ایسیو زیمنس استفاده شده در یک خط نوشته شده مسله مهم اینه که بدونی در کدوم خط ایسی نوشته شده تا بشه برنامه سوزن مورد نظر تعقیر داد حالا به هر دلیلی شتاب بیشتر بشه یا مصرف کم کنی مثال تایم پاشش سوزن انژکتورپرایددر حالت دور موتور 900 دور در دقیقه 2.5میلی ثانیه هست ولی در405 - 4 - میلی ثانیه هست حالا این تایم پاشش در دور های مختلف و یا سرعت های مختلف فرق میکنه یا این که با ایسیو پراید 206 میشه روشن کرد ولی تایم پاشش سوزن ها -تایم جرقه کویل ها - و فعال شدن فن های خنک کننده موتور فرق می کنه حالا این ماشین 206 هست ایسیو پراید زمانی که می خواهی این خودرو عیب یابی بشه با برنامه ایسو موتور 206کارنمی کنه حتما باید با برنامه پراید عیب یابی کنید حالا در بین یکسری مشکلات دیگه ای هم هست از قبیل عدم ارتباط ایسو موتور با BSIکه چراغ چک و چراغ دینام روشن میمونه امپر اب و کیلومتر کار نمی کنه حالا ازهزینهای که باید برای این کار گذاشت بگذریم به نظر شما چه مدت زمانی باید وقت گذاشت تا پارامتر های سنسور های مختلف برای تبدیل ایسو پراید به 206 برنامه نویسی کنیم :0014:

احمد برقکار
19th January 2011, 15:24
ببخشید سوال را انتقال به بخش بحث درمورد دستگاه تبدیل ecuدادم ببخشید

yasharararart
19th January 2011, 16:24
اگه لطف کنید طریقه بوت کردن ای سی یو را از راه جامپ کردن پایه ها توضیح دهید ممنون

ali_j
19th January 2011, 17:45
سلام: دوست عزیر شما درست میگین تمام برنامه ها تقریبا که نه 100درصد شبیه هم هستن مثال برنامه یکی ازسوزنهای انژکتور پراید ویا 405 در یک ایسیه قابل برنامه ریزی مثل 29F400BBکه در ایسیو زیمنس استفاده شده در یک خط نوشته شده مسله مهم اینه که بدونی در کدوم خط ایسی نوشته شده تا بشه برنامه سوزن مورد نظر تعقیر داد حالا به هر دلیلی شتاب بیشتر بشه یا مصرف کم کنی مثال تایم پاشش سوزن انژکتورپرایددر حالت دور موتور 900 دور در دقیقه 2.5میلی ثانیه هست ولی در405 - 4 - میلی ثانیه هست حالا این تایم پاشش در دور های مختلف و یا سرعت های مختلف فرق میکنه یا این که با ایسیو پراید 206 میشه روشن کرد ولی تایم پاشش سوزن ها -تایم جرقه کویل ها - و فعال شدن فن های خنک کننده موتور فرق می کنه حالا این ماشین 206 هست ایسیو پراید زمانی که می خواهی این خودرو عیب یابی بشه با برنامه ایسو موتور 206کارنمی کنه حتما باید با برنامه پراید عیب یابی کنید حالا در بین یکسری مشکلات دیگه ای هم هست از قبیل عدم ارتباط ایسو موتور با BSIکه چراغ چک و چراغ دینام روشن میمونه امپر اب و کیلومتر کار نمی کنه حالا ازهزینهای که باید برای این کار گذاشت بگذریم به نظر شما چه مدت زمانی باید وقت گذاشت تا پارامتر های سنسور های مختلف برای تبدیل ایسو پراید به 206 برنامه نویسی کنیم :0014:

سلام
مسئله پيدا كردن خط برنامه نيست . مقدار پاشش انژكتور و زمان ادونس جرقه كويل از روي يك سري جداول كه بستگي به پارامترهاي مختلف براي هر خودروي خاص هست تعيين ميشود كه به اين جداول ignition map و injection map ميگن . براي تبديل يك ecu به يك ماشين ديگه باييد اين جداول داخلش لود بشه . اين پارامترها رو هم كساني كه موتور طراحي كردن در اختيار دارن و گرنه برنامه نويسيش كاري نداره . اون قسمت كار هم از تخصص ما خارج است . اگه اون جداول و پارامترها داشته باشيم هر نوع ecu رو ميشه رو هر ماشين انداخت . راحت ترين كار پيدا كردن برنامه هاي اماده ايران خودرو و سايپاست و اينترفيس .

kordstan
19th January 2011, 18:12
سلام کسی هست بتونه برنامه سی پی یو ایسیو اس ال96
را بکشه بیرون.هزینه اش واسم مهم نیست.

m.aminifar
19th January 2011, 21:10

دوست گرامی CPU SL96 قابلیت برنامه ریزی وکپی گرفتن نداره

محمد دهقان
19th January 2011, 22:40

سلام
ببخشید دوست عزیز من این برنامه رو دارم اما ممکنه بگید برای چی میخواهید ؟
منظورتون برنامه tms374 است CPU دستگاه درسته؟ برای تبدیل sl96 های اروپایی به ایرانی؟

برنامه رو خواستید پیغام خصوصی بدید

محمد دهقان
19th January 2011, 22:43
دوست گرامی CPU SL96 قابلیت برنامه ریزی وکپی گرفتن نداره

سلام
ببخشید آقای امینی فر عزیز اما من هم این آِی سی (tms374) رو هم میخونم و هم میتونم برنامه ریزی کنم !

محمد دهقان
19th January 2011, 22:46
اگه لطف کنید طریقه بوت کردن ای سی یو را از راه جامپ کردن پایه ها توضیح دهید ممنون

سلام
برای بردن آی سی به حالت بوت مد فقط باید یک پایه زمین بشه یعنی یکی از پایه های آی سی که میتونید از دیتا شیت آی سی پیدا کنید باید به منفی وصل بشه به همین راحتی

محمد دهقان
19th January 2011, 22:52
سلام
مسئله پيدا كردن خط برنامه نيست . مقدار پاشش انژكتور و زمان ادونس جرقه كويل از روي يك سري جداول كه بستگي به پارامترهاي مختلف براي هر خودروي خاص هست تعيين ميشود كه به اين جداول ignition map و injection map ميگن . براي تبديل يك ecu به يك ماشين ديگه باييد اين جداول داخلش لود بشه . اين پارامترها رو هم كساني كه موتور طراحي كردن در اختيار دارن و گرنه برنامه نويسيش كاري نداره . اون قسمت كار هم از تخصص ما خارج است . اگه اون جداول و پارامترها داشته باشيم هر نوع ecu رو ميشه رو هر ماشين انداخت . راحت ترين كار پيدا كردن برنامه هاي اماده ايران خودرو و سايپاست و اينترفيس .

سلام
نیازی به پارامتر و جدول ندارید یک برنامه آماده است که برای هر کامپیوتر یک برنامه کم حجم در حدود زیر 1mb دارد که باید بریزی روی آی سی CPU و به همین راحتی ECU شما تبدیل شده
حالا کسی هست که بتونه یک رابط به من بده یا منو برای ساختن یک رابط راهنمایی کنه ؟

ali_j
19th January 2011, 22:54
سلام
ببخشید آقای امینی فر عزیز اما من هم این آِی سی (tms374) رو هم میخونم و هم میتونم برنامه ریزی کنم !

سلام
شما از چه اينترفيسي استفاده مي كنيد؟

محمد دهقان
19th January 2011, 23:07
سلام
شما جهت تبديل ecu باز كرده و پين بوت مد جامپر ميكنيد يا با اين دستگاهي كه دارين بدون باز كردن عمل پرو گرامينگ انجام ميدين؟
اون نقشه و مداري كه گزاشتين هم درسته و يك نوع اينترفيس ارتباطي با ecu هستش (بيشتر ecu هاي اوپايي) . قاعدتا بايد كار كنه فقط مهم داشتن برنامه هاشه . بعضي از دستگاههي دياگ هم از اين نوع اينترفيس استفاده ميكنن ، البته اون قسمت تبديل كه تو نقشه شما ترانزيستوريه يه اي سي مخصوص داره .

سلام
من بدون باز کردن و دستکاری موم این جامپ رو انجام میدم
اما هنوز دنبال راهی هیتم که بشه این جام رو هم نرم افزاری انجام بدم
منظورت این آِی سی L9615
27966

m.aminifar
19th January 2011, 23:08
سلام

سلام :منظورتون این CPU هست که مشخص شده

محمد دهقان
19th January 2011, 23:30
سلام :منظورتون این CPU هست که مشخص شده

دقیقا" خوده خودشه

m.aminifar
19th January 2011, 23:48
دقیقا" خوده خودشه

میشه بگین چه اطلاعاتی در CPU ذخیره میشه مگر کار CPU که ایسی فلش کنارش نصب میشه گرفتن اطلاعات زنده از سنسورهای پردازشگر مثل سنسور دمای هوا و فشارهوا نیست ومقایسه این اطلاعات با حافطه داِِیم یا همین ایسیه AM29F010B وفرمان دادن به قطعات عملگرها از قبیل کویل و سوزنها

m.aminifar
20th January 2011, 00:01
سلام
منظورت این آِی سی L9615
27966

میشه توضیح بدین منظورتون از (جام نرم افزاری )چیه

ali_j
20th January 2011, 01:14
سلام
منظورت این آِی سی L9615
27966

سلام
نه اين يك ايسي can transiever منظور من ايسي هايي از جمله 9343

محمد دهقان
20th January 2011, 09:57
میشه بگین چه اطلاعاتی در CPU ذخیره میشه مگر کار CPU که ایسی فلش کنارش نصب میشه گرفتن اطلاعات زنده از سنسورهای پردازشگر مثل سنسور دمای هوا و فشارهوا نیست ومقایسه این اطلاعات با حافطه داِِیم یا همین ایسیه AM29F010B وفرمان دادن به قطعات عملگرها از قبیل کویل و سوزنها

سلام
دقیقا" فرمایش شما درسته کارش همینه
اما در ECU valeo پراید شما اگه 95160 رو برنامه 405 بریزید آیا 405 میشه؟
من sl96 اروپایی رو با این کار تبدیل به sl96 خودمون کردم
این مدل تا وقتی که اروپایی باشه نه ماشین روشن میکنه نه وارد دیاگ میشه
اما با این کاری که من کردم هم ماشین رو روشن کرد و هم وارد دیاگ شده

محمد دهقان
20th January 2011, 09:58
میشه توضیح بدین منظورتون از (جام نرم افزاری )چیه

من که نگفتم جامپ نرم افزاری زدم ! من گفتم بدون باز کردن و دستکاری موم این جامپ رو انجام میدم

محمد دهقان
20th January 2011, 10:00
سلام
نه اين يك ايسي can transiever منظور من ايسي هايي از جمله 9343

سلام
علی جان شما این آی سی رو دارید ؟ یا میتونید تهیه کنید؟
من هم این نقشه و امثال این نقشه رو زیاد دارم اما مشکل تهیه این آی سی هاست
متشکرم

m.aminifar
20th January 2011, 12:35
سلام
دقیقا" فرمایش شما درسته کارش همینه
اما در ECU valeo پراید شما اگه 95160 رو برنامه 405 بریزید آیا 405 میشه؟
من sl96 اروپایی رو با این کار تبدیل به sl96 خودمون کردم
این مدل تا وقتی که اروپایی باشه نه ماشین روشن میکنه نه وارد دیاگ میشه
اما با این کاری که من کردم هم ماشین رو روشن کرد و هم وارد دیاگ شده

سلام :خیر با برنامه ریزی 95160 ایسیو پراید valeoنمیشه ایسیو تبدیل به پژو کرد در ایسیو VALEO مگر ایسیه حافطه وCPUیکی نشده حالا اگر ما به هر طریقی بتونیم این ایسی مربوطه برنامه ریزی کنیم میشه تبدیل ایسیو انجام داد در مورد ایسیو SL96 منظور شما رو درست متوجه نشدم با پروگرام کردن CPU SL96اروپای این ایسیو تبدیل محصولات داخلیه خودمون کردین مگر برنامه SL96 داخل ایسیه AM29F010B نیست

محمد دهقان
20th January 2011, 14:04
سلام :خیر با برنامه ریزی 95160 ایسیو پراید valeoنمیشه ایسیو تبدیل به پژو کرد در ایسیو VALEO مگر ایسیه حافطه وCPUیکی نشده حالا اگر ما به هر طریقی بتونیم این ایسی مربوطه برنامه ریزی کنیم میشه تبدیل ایسیو انجام داد در مورد ایسیو SL96 منظور شما رو درست متوجه نشدم با پروگرام کردن CPU SL96اروپای این ایسیو تبدیل محصولات داخلیه خودمون کردین مگر برنامه SL96 داخل ایسیه AM29F010B نیست

سلام
در ایسیو VALEO آی سی حافظه و CPU یکی شده و من هم به دنبال راهی برای خوندن و نوشتن داخل CPU هستم

دقیقا" درسته با پروگرام کردن آی سی CPU SL96 اروپایی تبدیل به محصولات خودمون میشه
نه داخل آی سی AM29F010B نیست اون فقط برنامه کار کرد ماشین روشه

ali_j
20th January 2011, 14:32
سلام
علی جان شما این آی سی رو دارید ؟ یا میتونید تهیه کنید؟
من هم این نقشه و امثال این نقشه رو زیاد دارم اما مشکل تهیه این آی سی هاست
متشکرم

سلام
من تو تهيه قطعات مشكلي ندارم . گير من تو قسمت نرم افزاري و برنامه هاست .

yasharararart
20th January 2011, 17:40
سلام
برای بردن آی سی به حالت بوت مد فقط باید یک پایه زمین بشه یعنی یکی از پایه های آی سی که میتونید از دیتا شیت آی سی پیدا کنید باید به منفی وصل بشه به همین راحتی

از اساتید محترم خواهشمندم راهنمایی فرمایید که بوت کردن چه مواقی بکار برده میشود؟؟؟؟؟؟؟؟؟

m.aminifar
20th January 2011, 18:24
سلام
در ایسیو VALEO آی سی حافظه و CPU یکی شده و من هم به دنبال راهی برای خوندن و نوشتن داخل CPU هستم

دقیقا" درسته با پروگرام کردن آی سی CPU SL96 اروپایی تبدیل به محصولات خودمون میشه
نه داخل آی سی AM29F010B نیست اون فقط برنامه کار کرد ماشین روشه

سلام :اقای دهقان مگر اداپتور cpu ایسیو VALEO تو بازار پیدا نمیشه در ضمن الان ایکو دیاگ این کارو انجام میده و دیگه احتیاجی به دست کاری ایسیو نداریم حتی برای 206 احتیاجی به معرفی ایسیو وتعریف سوییچ نداریم

محمد دهقان
20th January 2011, 22:39
سلام
من تو تهيه قطعات مشكلي ندارم . گير من تو قسمت نرم افزاري و برنامه هاست .

سلام
علی جان چه برنامه ای میخوای ؟
بگو تا من برات تهیه کنم
من تو تهیه سخت افزار مشکل دارم

محمد دهقان
20th January 2011, 22:43
از اساتید محترم خواهشمندم راهنمایی فرمایید که بوت کردن چه مواقی بکار برده میشود؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام
برای خواندن برنامه cpu ecu بعضی وقهتا برنامه خراب میشه و درست کار نمیکنه لازمه که دوباره cpu برنامه ریزی بشه
یا برای تبدیل ecu مثلا" ecu پراید رو به 405 تغییر بدیم
متوجه شدید دوست عزیز؟

yasharararart
22nd January 2011, 15:27
با تشکر از دوستان گرامی
برای بوت کردن پایه بوت ای سی فلش را باید وقتی ای سی یو روی ماشین هست بدنه کرد یا احتیاج به برق دار کردن ای سی یو نیست
در ضمن برای تبدیل ای سی یو چجوری باید بوت بشه
در چه مواقعیو چه ایرادی در ای سی یو باشه بوت میکنیم

محمد دهقان
24th January 2011, 13:46
با تشکر از دوستان گرامی
برای بوت کردن پایه بوت ای سی فلش را باید وقتی ای سی یو روی ماشین هست بدنه کرد یا احتیاج به برق دار کردن ای سی یو نیست
در ضمن برای تبدیل ای سی یو چجوری باید بوت بشه
در چه مواقعیو چه ایرادی در ای سی یو باشه بوت میکنیم

سلام
باید ECU به برق باشه بعد ببریش تو حالت بوت مد
معمولا" یکی از پایه های سی پی یو باید به بدنه وصل بشه
من بیشتر برای تبدیل ECU از بوت مد استفاده میکنم

امینی
25th January 2011, 16:20
سلام
باید ECU به برق باشه بعد ببریش تو حالت بوت مد
معمولا" یکی از پایه های سی پی یو باید به بدنه وصل بشه
من بیشتر برای تبدیل ECU از بوت مد استفاده میکنم

سلام . منظورتون از به برق باشه اینه که یا ecu رو ماشین یا توسط منبع تغذیه به برق باشه ؟ وبعد از این که پایه cpu بوت شد برای تبدیل یا تغییر برنامه باید ازایسی ایپرامش یا همون 95160 استفاده کرد !

masoud1341
5th February 2011, 12:26
با سلام
دوست خوبم آقای دهقان
در مورد تبدیل ECU بنده در حال ساخت رابط آن می باشم و انشاالله تا چند روز دیگر اطلاعات کامل آنرا به تمام دوستان اعلام خواهم کرد و 100 درصد این کار امکان دارد فقط کمی از حجم کارهای مغازه کم کنم در خدمتم شما هستم
موفق باشید

معراج
6th February 2011, 22:35
با تشكراز همكاران محترم وزحمتكش در صورت امكان درمورد تبديل ecuبيشتر توضيح بدهيد

مهدی چیت بند
17th February 2011, 01:47
واقعا به ایرانی بودنم افتخار میکنم
دوست گلم من اکودیاگ دارم اما با قفل LPT ولی مثل تراکتور کار میکنه البته کم ازش کار میکشم معمولا مهاد ...
این امکان در اکو دیاگ واقعا هست ؟؟؟

معراج
20th February 2011, 23:26
با سلام و تشكراز زحمات شما بزرگان در صورت امكان روش پروگرام كردن CPU sl96 را توضيح دهيد

علي اصلاني
21st February 2011, 19:42
با سلام و تشكراز زحمات شما بزرگان در صورت امكان روش پروگرام كردن CPU sl96 را توضيح دهيد

لوازم مورد نياز

پروگرمر

29551
تبديل IC

29552
فايل مورد نظر(SL96)

مراحل كار

29553

شما بايد IC شماره AM29F010 رو روي تبديل مربوطه قرار بديد و با پروگرمري كه در اختيار داريد و فايل مورد نظر كه از همين سايت ميتونيد دانلود كنيد فايل رو به داخل IC فلش كنيد

به اين سايت (http://www.tnmelectronics.com/2000.html) هم سر بزن

m.aminifar
21st February 2011, 22:22
لوازم مورد نياز

پروگرمر

29551
تبديل IC

29552
فايل مورد نظر(SL96)

مراحل كار

29553

شما بايد IC شماره AM29F010 رو روي تبديل مربوطه قرار بديد و با پروگرمري كه در اختيار داريد و فايل مورد نظر كه از همين سايت ميتونيد دانلود كنيد فايل رو به داخل IC فلش كنيد

به اين سايت (http://www.tnmelectronics.com/2000.html) هم سر بزن

سلام:اقای اصلانی لطفا در مورد پروگرام کردن cpu توضیح بدین

معراج
21st February 2011, 22:34
با تشكر از برادر محترم آقاي اصلاني كه زحمت كشيدند به سوال ما جواب دادند منظور من خود cpu بوده

محمد دهقان
22nd February 2011, 09:51

سلام
شما برای پروگرام کردن CPU sl96 نیاز به یک پروگرام مخصوص دارید که آی سی tms374c003a رو پروگرام کنه
(البته این دستگاه تبدیل ECU بنده این آی سی رو پروگرام میکنه در صورت تمایل تماس بگیرید )

Arash_323
7th June 2011, 20:02
سلام
من یه سری اطلاعات راجع به چگونگی دامپ و پروگرام کردن ای سی یو های والئو دارم اما ECU ندارم که تست کنم اگه دوستان همکاری کنن تمام فایل ها و توضیحات رو میزارم تا دوستان امتحان کنن.

یه سوال : به جز میکروی ST10F273 دیگه یه میکرویی توی والئو استفاده شده؟

Arash_323
8th June 2011, 12:30
برنامه فلشر رو از پوشه فلشر نصب کنید و بعد از نصب محتویات پوشه Update رو جایی که برنامه نصب شده کپی کنید. (برنامه همونی هست که آقای دهقان صفحه 2 همین تاپیک گذاشتن)

برای این برنامه دو نوع اینترفیس وجود داره که شماتیک اونا رو هم پیوست کردم.
فعلا با اینترفیس K-line کاری نداریم و باید اینترفیس Rs232 to TTL رو درست کنید . تغذیه این رابط 5 ولت هست.
مطابق نقشه پایه شماره 16 آی سی به +5 ولت و پایه شماره 15 به -5 ولت و پین های شماره 2 و 3 و 5 پورت کام به ترتیب به پایه 14 و 13 و 15 آیسی وصل میشن
طبق دیتاشیت میکروکنترلر ای سی یو پایه شماره 12 آی سی به پایه شماره 78 میکرو و پایه شماره 11 به پایه 77 میکرو وصل میشه.
طبق بحثی که قبلا دوستان کردن و مطابق دیتاشیت میکروکنترلر برای خوندن حافظه فلش باید میکرو در حالت Bootstrap باشه. برای این کار باید پایه 104 میکرو 0 و پایه 105 میکرو 1 بشه.
برای این کار میشه پایه 104 رو با یه مقاومت 100 اهم به خط منفی و پایه 105 رو با یه مقاومت 100 اهم به +5 ولت وصل کرد.(یه جایی از مقاومت 680 اهم استفاده کرده بود)
توی مطالبی که من توی سایت های خارجی خوندم اسمی از تغذیه میکرو نبرده بودن اما اگه خواستین بهش ولتاژ بدین به پایه 82 مثبت و به پایه 83 منفی میدین. (ولتاژ تغذیه میکرو 5 ولت هست).
اگه مشکل خاصی نباشه الان باید بشه حافظه فلش رو خوند. اما خودتون میدونید که برای به نتیجه رسیدن نیاز به وقت گذاشتن و امتحان روش های مختلف هست و همچنین میدونید مطالبی که توی وب هستن صد در صد درست نیستن و ممکنه مشکلات و اشتباهات کوچیکی داشته باشن که باعث کار نکردن مدار بشه
لذا خودتون روش های مختلف رو امتحان کنید مثلا اگه جواب نداد مقاومت پایه های بوت رو تغییر بدین یا جای پایه های RX و TX رو جابه جا کنید و....

در مورد k-line بعدا توضیح میدم.

بابک همت‌زاده
24th June 2011, 10:10
واقعا به ایرانی بودنم افتخار میکنم
دوست گلم من اکودیاگ دارم اما با قفل LPT ولی مثل تراکتور کار میکنه البته کم ازش کار میکشم معمولا مهاد ...
این امکان در اکو دیاگ واقعا هست ؟؟؟

با سلام
این برنامه با تلاش چندین ساله در واحد تحقیق و توسعه شرکت سازنده تدوین شده
و برای استفاده از آن به آیکو دیاگ ساخت شرکت سازنده نیاز است.

yazd.diag
24th June 2011, 12:30
با سلام
این برنامه با تلاش چندین ساله در واحد تحقیق و توسعه شرکت سازنده تدوین شده
و برای استفاده از آن به آیکو دیاگ ساخت شرکت سازنده نیاز است.

سلام
جناب آقای cnc-ir
البته کپی کارها هم قفل سخت افزاری روی ایکو دیاگ خودشان می گذارند تا دیگران روی آنها کپی نکنند .
ولی به هرحال برای ایرانی ها هیچ کاری نشد ندارد .
به راحتی تمام همه دیاگ های شرکت سازنده را کپی می کنند و به اسم خودشان می فروشند فردا روز هم می گویند دیاگ ساز شده اند .

جالبه :24:

مثل اینکه این کار ها تو ایران دیگه زیاد شده است .
موفق باشید

بابک همت‌زاده
25th June 2011, 00:14
با سلام
جناب yazd.diag عزیز ،احتراما انشای صحیح cnc_ir است .
از حسن نظر شما در مورد محصول خودمان بسیار متشکرم.
دستگاهی که ما ساخته‌ایم ، البته اگر به توانائیهای آن اشراف
داشته باشید ، قادر به انجام چندین کار سنگین از جمله دانلود
برای BSI Ver.45 میباشد(کاری که دستگاه تخصصی پژو یعنی
دیاگ PPS بصورت معمول قادر به انجام آن نیست).
این مجموعه پیشرفته که بعضی دوستان در فوروم و همچنین
شرکتهای بزرگی در خارج از فوروم مدتهاست سعی در ساخت
یا باصطلاح شما کپی کردن آنرا دارند ، در اثر تلاش مستمر
در شرکت ما تهیه شده است.
قیمت برنامه تبدیل 3 برابر قیمت یک دستگاه آیکو دیاگ میباشد
بعبارتی این برنامه در نظر اساتید علم الکترونیک خودرو بسیار
ارزشمندتر از یک دستگاه ساده دیاگ میباشد.
جهت هرگونه توضیحات بیشتر باشد در خدمت شما و دیگر اعضای
محترم فوروم هستم.

ارادتمند اعضای فوروم
بابک همت‌زاده خیابانی - تبریز

rahman50
27th June 2011, 01:05
من يكي ارادت خاص به جنبعالي دارم رحماني لرستان

yazd.diag
25th August 2011, 00:03
با سلام

جناب yazd.diag عزیز ،احتراما انشای صحیح cnc_ir است .
از حسن نظر شما در مورد محصول خودمان بسیار متشکرم.
دستگاهی که ما ساخته‌ایم ، البته اگر به توانائیهای آن اشراف
داشته باشید ، قادر به انجام چندین کار سنگین از جمله دانلود
برای BSI Ver.45 میباشد(کاری که دستگاه تخصصی پژو یعنی
دیاگ PPS بصورت معمول قادر به انجام آن نیست).
این مجموعه پیشرفته که بعضی دوستان در فوروم و همچنین
شرکتهای بزرگی در خارج از فوروم مدتهاست سعی در ساخت
یا باصطلاح شما کپی کردن آنرا دارند ، در اثر تلاش مستمر
در شرکت ما تهیه شده است.
قیمت برنامه تبدیل 3 برابر قیمت یک دستگاه آیکو دیاگ میباشد
بعبارتی این برنامه در نظر اساتید علم الکترونیک خودرو بسیار
ارزشمندتر از یک دستگاه ساده دیاگ میباشد.
جهت هرگونه توضیحات بیشتر باشد در خدمت شما و دیگر اعضای
محترم فوروم هستم.

ارادتمند اعضای فوروم

بابک همت‌زاده خیابانی - تبریز

با سلام
جناب آقای همت زاده عزیز
فرمایشات جنابعالی کاملا درست و متین می باشد و در ایمیلی که برای شما ارسال کردم توضیحاتی را عرض کردم .

من شخصا کارم خودروهای سنگین است ولی در این مدت 8 ماهه من در زمینه عیب یاب های ایرانی سواری اطلاعات خوبی پیدا کردم و همه شرکت هایی که ادعا می کنند عیب یاب می سازند را دیگر کاملا می شناسم 90 درصد آن ها کپی کار هستند .

برای اثبات این موضوع : حتما شما شرکتی که در یزد ادعا می کند عیب یاب می سازد را خوب میشناسید ولی وقتی عیب یاب آن ها را نگاه می کنیم متوجه میشویم کپی ایکو دیاگ است با یکسری تغییرات در شکل و ظاهر آن و برنامه آن ودیگر شرکت های مثل پارسیان صنعت اقای براتی و انواع رایان های ( صنعت - موتور - موتور اندیش - الکترونیک و ... ) بجز رایان خودرو اندیش مابقی از عیب یاب های پردازش موتور یا مهاد صنعت کپی کرده اند.
پس به نظر من بجز مهاد صنعت و پردازش موتور و موتور ازمای ثمین و رایان خودرو اندیش که واقعا در زمینه برنامه نویسی و مهندسی معکوس زحمت می کشند مابقی کپی کار دیاگ اینها هستند .

موفق باشید

بابک همت‌زاده
25th August 2011, 20:37
با سلام
جناب آقای عرب عزیز ، در مجموع اکثر گفته های شما صحیح است.
اما در مورد کپی،مهندسی معکوس و همچنین طراحی و ساخت سیستمهای
الکترونیک و نرم افزاری موضوع تخصصی تر و نیازمند توضیحات ویژه است.

در مورد شرکتهائی که شما از آنها بعنوان سازندگان و مهندسی معکوس
کنندگان سخت کوش یاد کردید(ایکاش اسامی به جهت حفظ ماهیت این
تاپیک و خارج نشدن از بحث اصلی بیان نمیشد) ، بررسی و شنیدن آراء و
نظرات دوستان صاحبنظر بسیار منطقی و معقولتر مینماید.

برای مثال دستگاه اینترفیسی که باعنوان آیکودیاگ با پورت سریال و با دنگل
سخت افزاری توسط شرکت ایران خودرو به نمایندگیهای مجاز داده شده بود
با وجود نقاط ضعف بسیاری که داشت یک نمونه از طراحی و ایجاد سیستم
دیاگ میباشد. نقاط ضعف آن مواردی ازقبیل زیر میباشد:

1-هنگ کردن برنامه در بعضی خودروها با ECU حساس(از نظر سیستم برق).
2-سوختن قطعات الکترونیکی حساس در پریودهای زمانی کوتاه(تقریبا هر 2 ماه یکبار).
3- عدم امکان ارتباط با BSI .
4- عدم امکان ارتباط به کامپیوترهای فاقد پورت سریال .

با اینحال این دیاگ یک نمونه کپی و مهندسی معکوس نیست. این بدان علت
استکه ایران خودرو دارای اطلاعات فنی از طرف کارخانجات سازنده بوده و هیچ
نیازی به مهندسی معکوس و یا کپی ندارد.
مهندسین تیم طراحی(سخت افزار و نرم افزار)با توجه به ظاهر سیستم دیاگ
متحمل زحمت زیادی به هنگام ایجاد آن نشده اند(از دیدگاه طراحی).
بنابراین هر شرکتی که بتواند از اطلاعات مرجع استفاده نموده و نرم افزارهای
جدید نظیر برنامه دانلود و تبدیل ECU ، فلش ECU و ... ایجاد نماید(قابل توجه
بعضی شرکتها که برنامه دانلود و تبدیل را بصورت ناقص کرک کرده و در حال
فروشند) بعنوان طراح و سازنده رده بندی میشود.
امیدوارم که دوستان عزیز و محترم در فوروم ، با پرهیز از موضع گیری و آوردن
اسامی به ادامه موضوع تاپیک بپردازند.

yazd.diag
25th August 2011, 21:51
سلام
جناب آقای همت زاده
اصولا من هیچ وقت اسامی شرکت ها را به کار نمی برم و قصد این را نداشتم ولی متاسفانه در این بازار آشفته خیلی افراد در قالب شرکت خود را جا زده اند و سو استفاده می کنند .

موفق باشید

با سلام
جناب آقای عرب عزیز ، در مجموع اکثر گفته های شما صحیح است.
اما در مورد کپی،مهندسی معکوس و همچنین طراحی و ساخت سیستمهای
الکترونیک و نرم افزاری موضوع تخصصی تر و نیازمند توضیحات ویژه است.

در مورد شرکتهائی که شما از آنها بعنوان سازندگان و مهندسی معکوس
کنندگان سخت کوش یاد کردید(ایکاش اسامی به جهت حفظ ماهیت این
تاپیک و خارج نشدن از بحث اصلی بیان نمیشد) ، بررسی و شنیدن آراء و
نظرات دوستان صاحبنظر بسیار منطقی و معقولتر مینماید.

برای مثال دستگاه اینترفیسی که باعنوان آیکودیاگ با پورت سریال و با دنگل
سخت افزاری توسط شرکت ایران خودرو به نمایندگیهای مجاز داده شده بود
با وجود نقاط ضعف بسیاری که داشت یک نمونه از طراحی و ایجاد سیستم
دیاگ میباشد. نقاط ضعف آن مواردی ازقبیل زیر میباشد:

1-هنگ کردن برنامه در بعضی خودروها با ECU حساس(از نظر سیستم برق).
2-سوختن قطعات الکترونیکی حساس در پریودهای زمانی کوتاه(تقریبا هر 2 ماه یکبار).
3- عدم امکان ارتباط با BSI .
4- عدم امکان ارتباط به کامپیوترهای فاقد پورت سریال .

با اینحال این دیاگ یک نمونه کپی و مهندسی معکوس نیست. این بدان علت
استکه ایران خودرو دارای اطلاعات فنی از طرف کارخانجات سازنده بوده و هیچ
نیازی به مهندسی معکوس و یا کپی ندارد.
مهندسین تیم طراحی(سخت افزار و نرم افزار)با توجه به ظاهر سیستم دیاگ
متحمل زحمت زیادی به هنگام ایجاد آن نشده اند(از دیدگاه طراحی).
بنابراین هر شرکتی که بتواند از اطلاعات مرجع استفاده نموده و نرم افزارهای
جدید نظیر برنامه دانلود و تبدیل ECU ، فلش ECU و ... ایجاد نماید(قابل توجه
بعضی شرکتها که برنامه دانلود و تبدیل را بصورت ناقص کرک کرده و در حال
فروشند) بعنوان طراح و سازنده رده بندی میشود.
امیدوارم که دوستان عزیز و محترم در فوروم ، با پرهیز از موضع گیری و آوردن
اسامی به ادامه موضوع تاپیک بپردازند.

احمد برقکار
25th August 2011, 22:24
با سلام به همه نظر شخصی خودم رو بیان میکنم وکاری به بقیه همکاران ودوستان ندارم به نظرم اقای یزد دیاگ خیلی خیلی لطف دارن که اسامی شرکتهای کپی کار رو اینجا اعلام میکنند تا برای من وبقیه کاربران بهترین شرکتهای تولید دستگاه دیاگ اشنا بشن یادمون نره سایت کیان ست تخصصیه ودر کشور نمونه نداره و باید اینطور هم باشه دوستی دارم حدود6 ماهه که اگو دیاگه از اصفهان خریده بعد از شش ماه هنوز بالاترورجن38 دانلود bsiنداره وهنوز اون شرکت نتونسته ارتقاش بده خود بنده هم این یک سال امروز فردا میکنم که اکو دیاگ وتبدیل ایسیو بگیر ولی تا این لحظه نمیدونم از کدوم شرکت بخرم در ضمن کپی خودم 2سال پیش همکلاه رفته سرم ودو دستگاه خریدم موندم رو دستم تا بلخره مهاد صنعت خریدم واز اون خیلی راضیم اخر کلام برای تمام امید وارم یک روز بتونم بدونم توایران کدوم شرکت بهتری اکو دیاگ رو داره تا از اون بخرم با خیالی راحت حتی اگه ارزون نباشه خودم الان عضو چندین سایت عربی هم هستم در زمینه خودرو که اوناهم از ppsچینی اصلی شکایت دارن چه برسه به ما که کپی اونه

yazd.diag
25th August 2011, 23:04
با سلام به همه نظر شخصی خودم رو بیان میکنم وکاری به بقیه همکاران ودوستان ندارم به نظرم اقای یزد دیاگ خیلی خیلی لطف دارن که اسامی شرکتهای کپی کار رو اینجا اعلام میکنند تا برای من وبقیه کاربران بهترین شرکتهای تولید دستگاه دیاگ اشنا بشن یادمون نره سایت کیان ست تخصصیه ودر کشور نمونه نداره و باید اینطور هم باشه دوستی دارم حدود6 ماهه که اگو دیاگه از اصفهان خریده بعد از شش ماه هنوز بالاترورجن38 دانلود bsiنداره وهنوز اون شرکت نتونسته ارتقاش بده خود بنده هم این یک سال امروز فردا میکنم که اکو دیاگ وتبدیل ایسیو بگیر ولی تا این لحظه نمیدونم از کدوم شرکت بخرم در ضمن کپی خودم 2سال پیش همکلاه رفته سرم ودو دستگاه خریدم موندم رو دستم تا بلخره مهاد صنعت خریدم واز اون خیلی راضیم اخر کلام برای تمام امید وارم یک روز بتونم بدونم توایران کدوم شرکت بهتری اکو دیاگ رو داره تا از اون بخرم با خیالی راحت حتی اگه ارزون نباشه خودم الان عضو چندین سایت عربی هم هستم در زمینه خودرو که اوناهم از ppsچینی اصلی شکایت دارن چه برسه به ما که کپی اونه

سلام
دوست عزیز

اگر سر شما یا دوست شما یک بار کلاه گذاشته اند . من چی بگم که سرمن چند بار جمعش حدود 3 میلیون کلاه گذاشتند و آبروی من را جلوی مشتری بردند بعد از همه این مورد ها حالا دیگر به ماهیت همه آنها آشنا شدم و همه آنها را دیگر کامل می شناسم و به ماهیت مافیایی فروش دیاگ ایرانی قلابی آشنا شده ام :(64):

اگر بدانید چه پیشنهادی ها برای فروش و ساخت مثلا ست کامل کپی دیاگ به من نشده است :(81):ولی کلا همه اش را رد کردم چون می دانم ....
درمورد PPS هم باید بگویم دوستان فروشنده ، PPS را در خارج کشور از 25 دلار تا 150دلار خریداری می کنند که متاسفانه 90 درصد آنها بعد از مدتی خراب می شوند و اکثرا با برنامه خودش کار می کنند .

موفق باشید

حميد ذوالعلا
26th August 2011, 00:15
سلام
بنده اكثر افرادي كه در اين زمينه فعاليت ميكنند را ميشناسم چه انكه كپي كار است و با تغيير در ظاهر منو برنامه را تغيير ميدهد.وبه اصطلاح خود را سازنده دياگ مينامد.
وشركتهاي معتبر ايراني هم ميشناسم كه واقعا كارشان درست است.
همه ما در مورد خريد دياگ يكي دو بار كلاه سرمان رفته.ولي در عوض تجربه شده و ديگر ميدانيم از چه شركتي خريد كنيم و يا به همكاران و دوستان پيشنهاد كنيم.
همينقدر ميدانم كه اين كپي كارها به جايي نميرسند.چون طرف كه خريد كرده هر چند كه ناشي باشه اپديت ميخواد .ورژن جديد ميخواد.سوال فني داره.مشاوره ميخواد.مگر ميتونه تعهدي در قبال فروش نداشته باشه.
سر چند تا ميتونه كلاه بزاره.
من چند نفر كپي كار كه ميشناختم بابت همين موارد بساط تشونو جمع كردند.
بار كج به منزل نميرسه.
بنده از يك شركت معتبر ايراني خودمان دستگاه ايكو دياگ و تبديل ايسيو حدود يكسال خريدم و بسيار راضي هستم تقريبا هر دو سه ماه هم ارتقا و اپديت ميشه با مشاوره فني بسيار عالي.
دوستانيكه دستگاه ايكو دياگ و تبديل ايسيو ميخواهند پيغام بدهند تا شركت مشخصات شركت را معرفي كنم.
البته همه دوستان استاد هستند و بهتر امن اشنايي دارند.
من چون واقعا از دستگاه ايكو دياگ و تبديل ايسيو راضي هستم.لازم دانستم ديني ادا كرده باشم.
موفق باشيد.

بابک همت‌زاده
26th August 2011, 16:52
با سلام
شما درست میفرمائید ولی اولا" این شرکتها یکی دو تا نیستند و کسی یا کسانی که هسته
اصلی برنامه رو به این و اون فروختن ، دائما" به این کار یعنی فروش پروژه دیاگ ادامه میدن و
ثانیا" کسانی که سوابق نچندان درخشان خود را آشکار شده میبینند این تاپیک و بقیه فوروم رو
جولانگاه الفاظ لجام گسیخته خود میکنند.
من تجارب زیادی در شنیدن توهین و افترا از این افراد دارم و صرفا" به همین علت خواستار عدم
اشاره صریح به نام اشخاص یا شرکتها شدم ، والا هیچکدام از دوستان دل خوشی از این افراد
یا این نوع اعمال ندارد.
دوستان عزیز میتوانند تجارب موفق خود را بیشتر با تشریح دستگاههای خریداری شده و شکل
ظاهری و مشخصات و در نهایت بعنوان آخرین اهرم ، با افشا کردن نام سازنده و فروشنده به
دیگر دوستان کمک کنند. به این ترتیب از ایجاد فضای آشفته که فقط بدرد اینگونه افراد میخوره
اجتناب خواهد شد.

ارادتمند
بابک همت زاده - تبریز

حميد ذوالعلا
27th August 2011, 00:28
اوكي بسيار عالي .نام بردن افراد هم بنظر من كار درستي نيست.
دوستانيكه دستگاهي خريداري كردند.واز همه جهات راضي هستند.ميتوانند مشخصات دستگاه را بيان كنند تا راهنمايي باشد براي ديگر دوستان.

احمد برقکار
28th August 2011, 00:53
باسلام ازمهاد صنعت راضیم ولی2ایراد داره بعضی موقع انگلیسی مینویسه گفتن اپگرید بشه مشکل حل میشه ایراد دوم کد خطا رو نداره بنده 3 کاتالوک حرفه ای کد خدا دارم به همین خاطر تو دستگاه نمایش کد خطا ضروریه وبرای سرعت در رفع ایراد خیلی لازم حالا جناب حیمد اقای عزیز نفر بعدی شما هستی میخوام بدونم اگو دیاگ داری از کجا خریدی محاسن ومعایب رو لطف کنید شفاف توضیح بدی درضمن هر دستگاه عیب یابی ایراد ونواقص داره وامتیازاتی داره در بعضی از عملیات که دلیلی برای نخریدن اون حساب نمیشه بنده میخوام اگو دیاگ بخرم ولی از شرکت مستقل و فنی که با گفتن ایراد دستگاشون رفع اشکال کنند و همیشه در ارتباط باشیم ودر اخر یکی 2دستگاه برام کافی نیست خواهشن بحث رو ادمامه بدین

yazd.diag
28th August 2011, 17:44
باسلام ازمهاد صنعت راضیم ولی2ایراد داره بعضی موقع انگلیسی مینویسه گفتن اپگرید بشه مشکل حل میشه ایراد دوم کد خطا رو نداره بنده 3 کاتالوک حرفه ای کد خدا دارم به همین خاطر تو دستگاه نمایش کد خطا ضروریه وبرای سرعت در رفع ایراد خیلی لازم حالا جناب حیمد اقای عزیز نفر بعدی شما هستی میخوام بدونم اگو دیاگ داری از کجا خریدی محاسن ومعایب رو لطف کنید شفاف توضیح بدی درضمن هر دستگاه عیب یابی ایراد ونواقص داره وامتیازاتی داره در بعضی از عملیات که دلیلی برای نخریدن اون حساب نمیشه بنده میخوام اگو دیاگ بخرم ولی از شرکت مستقل و فنی که با گفتن ایراد دستگاشون رفع اشکال کنند و همیشه در ارتباط باشیم ودر اخر یکی 2دستگاه برام کافی نیست خواهشن بحث رو ادمامه بدین

سلام
دوست عزیز

ایکو دیاگ آقای همت زاده و نگارخودرو شمال از بهترین ایکو های ایران است البته یک نفر دیگر هم ایکو دیاگ خوبی دارد . مابقی افراد یا از این آقایان می گیرند یا کپی کردند ولی از لحاظ کیفیت پائین و خدمات پس از فروش خوبی ندارند .
موفق باشید

حميد ذوالعلا
29th August 2011, 01:07
سلام
جناب احمد برقكار عزيز.بنده دستگاه ايكو دياگ و تبديل ايسيو را از شركت (صنایع الکترونیک کارا تکوین)جناب مهندس همت زاده خريدم.وحدود يكسال است كه با دستگاه كار ميكنم و خيلي هم راضيم.هر زمان هم كه مشكلي داشتم با شركت تماس گرفتم وبا همكاري سريع رفع ايراد شده.
خدايي من از هر دو دستگاه راضيم.مخصوصا خدمات پس از فروش كه هميشه با روي باز به سوالات فني من پاسخ دادند.و همچنين اپديت با ارزش و مستمر دستگاه.كه خودشان به ايمل و يا با سي دي ميفرستند.

بابک همت‌زاده
29th October 2011, 23:02
با سلام
نسخه جدید دانلود و تبدیل ECU Tools 4.25 از مورخه 09/08/1390بروی
سایت شرکت قرار خواهد گرفت. در نسخه جدید دانلود اصلاحی برای
ایسیو گاز SAX500 (برنامه اصلی شرکت محترم ایرانخودرو) لحاظ گردیده
است.
برنامه ECU Tools جهت نسخه های جدید در عرض چند روز آینده همراه
با آیکو دیاگ مولتی پلکس عرضه خواهد شد و کلیه آپدیتهای برنامه بعد
از ورژن 4.10 رایگان بوده و خواهد بود.

لطفا جهت جلوگیری از آسیبهای ناشی از نسخه های قفل شکسته
مانند هنگ کردن و یا از کار افتادن BSI و ECU ، از این برنامه ها استفاده
و تکثیر نکنید. این شرکت هیچگونه تعهدی در برابر کپی های غیر مجاز
ندارد.
تعویض آیکو دیاگ معمولی (کلیه انواع موجود در بازار) و همچنین ارائه
برنامه های ECU Tools برای دوستان عزیزم با شرائط ویژه خواهد بود.

ارادتمند
بابک همت زاده خیابانی - تبریز

AnTi
3rd February 2012, 00:02
اینجا چه خبره

بحث از چی به کجا رفته ؟؟؟

بعضی ها این تاپیک رو شاید برای منافع شخصی منحرف کردند ...

لطف کنید بحث اصلی را ادامه بدید.

به نظر من دانلود ecu بصورت نرم افزاری و از طریق LineK باید خیلی راحت باشه

اگه بتونید یکی از نرم افزار هایی که اینکار رو انجام میدن مانیتور کنید به نکات خیلی خوبی دست پیدا میکنید

روش کلی کار هم اینطوریه که اول ecu رو اصطلاحا بیدار میکنید و بعدش یه سری اطلاعات تشریفاتی میگیرید

و بعدشم کد کانکت با ecu رو میفرستید

بعد از این - کد درخواست دسترسی به حافظه رو میفرستید که اگه ecu موافقت کنه (که روی والئو و ... درخواست رمز میکنه) شما دسترسی پیدا میکنید در آخر "پاک کردن حافظه - پروگرام مجدد و ..."

اگه نتونستید baudrate رو تشخیص بدید میتونید از 9600 - 10400 - 57600 استفاده کنید

در ضمن انتخاب اینترفیس آیکو بدلیل سادگی و ارتباط مستقیم بودن میتونه کمکتون کنه

کپی کردن تا کپی کردن داریم ... درسته ؟

بعضی ها هم اول کار فقط کپی کار محض بودن ولی الان راه افتادن بازم جای شکرش باقیه

فقط اگه بتونید قیمت محصولات رو کاهش بدید خیلی بهتر جواب میده (جلوگیری از کپی)

موفق باشید

بابک همت‌زاده
10th February 2012, 15:44
با سلام
ورژن جدید ECU Tools شامل ایسیوهای بوش و دانلودهای اصلاحی
و ... میباشد.
دستگاه جدیدی جهت پروگرام کردن و خواندن از روی ECU ها، فلش
و ذخیره آن و حتی باشتراک گذاشتن فایلها ساخته شده است.
این دستگاه کلیه نیازهای تعمیرکاران را به دستگاههای پروگرامر که
در بازار موجود میباشد برطرف میکند. مزیت این سیستم شناخت
سازنده از الکترونیک خودرو طی سالیان متمادی بوده و سیستم بصورت
پویا در حال آپگرید و افزایش توان بلامنازع خویش است.
برای دریافت اطلاعات خاص آماده پاسخگوئی هستیم.

AnTi
10th February 2012, 17:02
سلام

آیا این دستگاه جدید کلیه ecu ها رو از طریق کابل obd می خواند ؟

پیشنهاد : بهتره دیتابیس کاملی از فایل های ذخیره شده اعم از اصلاحی و تیون شده هم در کنار نرم افزار قرار بدید

بهتره که فایل ها به فورمت خاصی (رمزنگاری) باشد که فقط با دستگاه شرکت قابل باز خوانی باشد .

ممنون

حميد ذوالعلا
10th February 2012, 18:43
سلام
ورژن جديد ecu تولز را من جديدا از سايت جناب همت زاده دانلود كردم.
علاوه بر قابليت هائيكه اين دستگاه دارد و دوستان مطلع هستند.دانلود ecu هاي بوش وبرنامه هاي اصلاحي و تبديل حتي برنامه تيون شده اين ايسيو ها را شامل ميشود.

omeed_1355
10th February 2012, 20:05
سلام
ورژن جديد ecu تولز را من جديدا از سايت جناب همت زاده دانلود كردم.
علاوه بر قابليت هائيكه اين دستگاه دارد و دوستان مطلع هستند.دانلود ecu هاي بوش وبرنامه هاي اصلاحي و تبديل حتي برنامه تيون شده اين ايسيو ها را شامل ميشود.

سلام
آیا برنامه تولز شما در ecu بوش با ورژن 6 کار میکنه یا به صورت دمو میباشد؟

حميد ذوالعلا
11th February 2012, 01:00
سلام
آیا برنامه تولز شما در ecu بوش با ورژن 6 کار میکنه یا به صورت دمو میباشد؟

سلام
بله ورژن 6 بسيار عالي و مشكلي ندارد.

بابک همت‌زاده
11th February 2012, 12:05
سلام

آیا این دستگاه جدید کلیه ecu ها رو از طریق کابل obd می خواند ؟

پیشنهاد : بهتره دیتابیس کاملی از فایل های ذخیره شده اعم از اصلاحی و تیون شده هم در کنار نرم افزار قرار بدید

بهتره که فایل ها به فورمت خاصی (رمزنگاری) باشد که فقط با دستگاه شرکت قابل باز خوانی باشد .

ممنون
با سلام
Anti عزیز ، در مورد دیتابیس اگر منظورتون لیست آنهاست که بچشم
اما اگر منظورتان خود فایلهاست که اکنون همین وضعیت موجود است.
در مورد فایلهای پروگرامر جدید باید عرض کنم که برای اشاعه فرهنگ
مشارکت مدنی و مشارکت تجربه ها که همان سرمایه ملی محسوب
میشود ، این فایلها توسط همگان قابل نقل و انتقال و استفاده میباشد.
البته بنده حق چنین جسارتی را برای تعیین تکلیف برای مشتریان عزیز
ندارم ، بلکه این نظر بنده حقیر بعنوان برادر کوچکتر بوده و همگان در
انجام و یا رد آن مختارند.

اجرکم عنداله

omeed_1355
11th February 2012, 14:59
سلام
بله ورژن 6 بسيار عالي و مشكلي ندارد.

سلام
ورژن 6 من همه مواردش کار میکنه به غیر از قسمت بوش منوهاش خالی هست

m.aminifar
11th February 2012, 15:11
سلام

سلام:جناب همت زاده من هم ورژن 6دارم قسمت بوش کامل هست ولی یکی دیگر از دوستان هم عنوان کرده قسمت بوش در ورژن 6خالی هست

حميد ذوالعلا
11th February 2012, 20:45
سلام

سلام
دوستان عزيز ي كه دستگاه از شركت جناب همت زاده خريداري كردند.و با ورژن 6 در سيستم بوش مشكل دارند.
با شركت جناب همت زاده تماس گرفته. ايمل و شماره سريال دستگاه خود را با اس ام اس به موبايل مهندس ارسال كرده.تا برنامه جديد همخوان با سريال دستگاه خود را دريافت كنند.

AnTi
12th April 2012, 01:20
سلام

کسی قصد ادامه این تاپیک رو نداره ؟؟؟