ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حذف شمارهای گرفته شده 6303i

ahmad5193
24th January 2011, 01:42
باسلام گوشی من مدل6303iclassicهنگام حذف کردن شماره های گرفته شده اخطار انتخاب نا معتبر است میدهد وکلا" ریست میشود لطفا" راهنمایی کنید با تشکر.

علي اصلاني
25th January 2011, 11:51
باسلام گوشی من مدل6303iclassicهنگام حذف کردن شماره های گرفته شده اخطار انتخاب نا معتبر است میدهد وکلا" ریست میشود لطفا" راهنمایی کنید با تشکر.

معمولا در گوشي هاي نوكيا شما بايد براي پاك كردن ليست شماره هاي گرفته شده پسورد گوشي رو داشته باشيد.
در صورتي كه پسورد رو تغيير نداده ايد پسورد شما 12345 است.

ahmad5193
5th February 2011, 16:23
با سلام در مورد سوال قبلم وقتي ميخوام شمارهها رو حذف كنم اصلا" از من پسورد نميخواد كه بخوام پسورد وارد كنم فقط مينويسه انتخاب نامعتبر است

علي اصلاني
5th February 2011, 22:51
با سلام در مورد سوال قبلم وقتي ميخوام شمارهها رو حذف كنم اصلا" از من پسورد نميخواد كه بخوام پسورد وارد كنم فقط مينويسه انتخاب نامعتبر است

گوشي رو يك بار ريست فكتوري( كارخانه اي) كنيد.

ahmad5193
9th February 2011, 02:35
با سلام خدمت دوست عزيزم ريست فكتوري هم كردم ولي شمارها حذف ميشن ولي مشكلش بر طرف نشد و نميشه كه هر موقع بخوام يه شماره حذف كنم ريست كنم اصلا" فكر كنم اين مدل گوشيا همشون اين مشكلو دارن چون يكي از دوستام هم كه از اين مدل گوشي داره هم اين مشكلو داره به هر حال از راهنمايهاتون متشكرم.

علي اصلاني
11th February 2011, 19:31
با سلام خدمت دوست عزيزم ريست فكتوري هم كردم ولي شمارها حذف ميشن ولي مشكلش بر طرف نشد و نميشه كه هر موقع بخوام يه شماره حذف كنم ريست كنم اصلا" فكر كنم اين مدل گوشيا همشون اين مشكلو دارن چون يكي از دوستام هم كه از اين مدل گوشي داره هم اين مشكلو داره به هر حال از راهنمايهاتون متشكرم.

خواهش ميكنم دوست عزيز

اگر دوست شما هم اين مشكل رو داره پس بايد با يك ورژن بالاتر گوشي شما فلش بشه

محمد مهدوی
11th February 2011, 20:03
با اجازه اساتید محترم دوست عزیز شما شماره ها را در سیمکارت سیو کردید یا درحافظه گوشی ؟
شما زمانی که لیست شماره ها را میاورید ابشن را بزنید وشماره ها را مارک ال کنید ودلیت را بزنید.