ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نرم افزار حسابداری و انبار داری ( مخصوص مغازه و فروشگاه قطعات الکترونیک )

pal-electronic
6th February 2011, 13:04
با سلام خدمت همه دوستان و همکاران عزیز
این نرم افزار کم حجم ، نوعی از نرم افزارهای حسابداری و انبار داری بوده و مختص فروشگاه ها و مغازه های قطعات الکترونیکی می باشد
البته این نرم افزار کاربرد دیگری دارد که تمام تعمیرکاران عزیز میتوانند از آن استفاده نمایند و آن این است که قطعات موجود و خریداری شده را میتوانند در آن ثبت نمایند تا در مواقع لزوم آمار آنها را داشته باشند
این هم هدیه سایت کیان ست به کاربران و مدیران عزیز

ذوالفقاری
4th March 2011, 15:46
سلام استاد عزیز

با تشکر از زحمات شما اگر امکانش هست نرم افزاری برای مدیریت تعمیرگاه - ورود وخروج دستگاهها -هزینه- نوع عیب و... ایجاد نمایید

باتشکر وتقدیم بهترین آرزوها برای شما

pal-electronic
4th March 2011, 16:06
سلام استاد عزیز

با تشکر از زحمات شما اگر امکانش هست نرم افزاری برای مدیریت تعمیرگاه - ورود وخروج دستگاهها -هزینه- نوع عیب و... ایجاد نمایید

جناب ذوالفقاری سلام
انشاالله در سال جدید
منتظر باشید .........
موفق باشید

farsad59
10th May 2011, 16:29
با تشكر از شما

مهدی چیت بند
10th June 2011, 08:24
سلام و با سپاس از زحمات باارزش شما دوست مهربان و عزیزم
مهندس ابتدا راهنمایی کنید و در صورت امکان خودشما هم یک نمونه درست کنید...؟؟؟
یک نرم افزار سبک و ساده که ورودی اون تاریخ و ساعت - نوع خودرو - شماره پلاک - علت مراجعه - نوع خدمات و نتیجه - دریافتی
برای حساب کتابهای مغازه بنده که شامل تنظیم موتور - عیب یابی -تعمیر و فروش ایسیو و خدمات دیگر میباشد
ممنونم اگر نتونستید محبت کنبد راهنماییم کنید با چه زبانی و... بنویسم ممنونم

pal-electronic
10th June 2011, 13:15
سلام و با سپاس از زحمات باارزش شما دوست مهربان و عزیزم
مهندس ابتدا راهنمایی کنید و در صورت امکان خودشما هم یک نمونه درست کنید...؟؟؟
یک نرم افزار سبک و ساده که ورودی اون تاریخ و ساعت - نوع خودرو - شماره پلاک - علت مراجعه - نوع خدمات و نتیجه - دریافتی
برای حساب کتابهای مغازه بنده که شامل تنظیم موتور - عیب یابی -تعمیر و فروش ایسیو و خدمات دیگر میباشد
ممنونم اگر نتونستید محبت کنبد راهنماییم کنید با چه زبانی و... بنویسم ممنونم

مهدی جان سلام
انشاالله نرم افزار را برایتان می نویسم
در مورد اینکه با چه زبانی آن را بنویسید ، عرض کنم که این نرم افزاری که شما میخواهید با اغلب زبان ها میشود نوشت :
آباپ • اِیدا • اسمال‌تاک • اسمبلی • ای‌اس‌پی • آک • ایفل • بیسپ معمولی • پاسکال • پاوربیلدر • پایتون • پرل • پی‌اچ‌پی • پی‌ال/اس‌کیوال • تی‌اس‌کیوال • تی‌سی‌ال • جاوا • جاوااسکریپت • دلفی • روبی • ساس • سی • آبجکتیو-سی • سی++ • سی‌شارپ • فرترن • کوبول • کلدفیوژن • لیسپ • لیسپ معمولی • آیکون • میراندا • فری بیسیک • ویژوال بیسیک دات نت • ویژوال بیسیک • ویژوال سی توکار • ویژوال سی دات نت • ویژوال سی شارپ دات نت • ویژوال سی • ویژوال فاکس پرو
البته خود بنده از ویژوال بیسیک استفاده میکنم
موفق باشید

داوودی فر
3rd July 2011, 01:05
سلام و عرض ادب خدمت جناب استاد پناهی

استاد عزیز لطف نمایید اگه امکانش هست یک برنامه مدیریت تعمیرگاه بنویسید که کار ما را راحت کنه . در مورد انتظاراتم از این نرم افزار متنی آماده کردم که به پیوست ارسال می کنم ، ما جز زحمت برای شما چیزی نداریم ، انشاا... بتونم جبران کنم .

با تشکر وتقدیم احترام

داوودی فر

pal-electronic
3rd July 2011, 13:33
سلام و عرض ادب خدمت جناب استاد پناهی

استاد عزیز لطف نمایید اگه امکانش هست یک برنامه مدیریت تعمیرگاه بنویسید که کار ما را راحت کنه . در مورد انتظاراتم از این نرم افزار متنی آماده کردم که به پیوست ارسال می کنم ، ما جز زحمت برای شما چیزی نداریم ، انشاا... بتونم جبران کنم .

با تشکر وتقدیم احترام

داوودی فر

جناب داوودی فر سلام
لطفا بفرمایید که این متن را با چه نرم افزاری نوشتید ؟
وورد ؟ نودپد ؟ .......... !!!
با هیچ چیز باز نمیشود

مهدی چیت بند
4th July 2011, 03:02
جناب پناهی التماس دعا
از طرف بچه های تالار خودرو
با سپاس

برنامه مختصر دخل و خرج تعمیر ایسیو و تون آپ

ARIYA
4th July 2011, 04:14
جناب داوودی فر سلام
با هیچ چیز باز نمیشود

درود
خدمت جناب پناهی . با word باز کنید

داوودی فر
4th July 2011, 09:40
جناب داوودی فر سلام
با هیچ چیز باز نمیشود

با سلام خدمت جناب استاد پناهی و همه اساتید محترم
خدمت استاد عرض کنم با (word 2007)نوشتم چند بار خواستم مثل استاد اریا احسان پور ارسالش کنم سیستم میگفت فایل خراب است این بود به اجبار به این صورت ارسالش کردم، ببخشید باعث مزاحمت شدم . با تشکر داوودی فر

سلام جناب استاد اریا احسان پور عزیز متشکرم من که هر کاری کردم نتونستم فایل وورد رو اینطوری که شما گذاشتید ،ارسالش کنم به هر حال متشکرم جناب استاد عزیز

سلام استاد عزیز من خیلی وقته دنبال اینطور نرم افزاریم ، حتی دست به دامن استادهای کامپیوتر دانشگاهای شهرمون هم شدم ولی نتیجه نگرفتم . حالا استاد پناهی عزیز دلمو گرم کرده که زحمت نوشتنشو برام بکشه . اگه امکان داره بزارش تو سایت اگه خوب بود دیگه مزاحم استاد پناهی نشم .
با تشکر داوودی فر

farzad0744
4th July 2011, 17:34
سلام دوستان من یه نرم افزار میریت تعمیرگاه دارم اگه خواستین اونو واستون اپلود بزارم تو سایت.

ARIYA
5th July 2011, 05:34
سلام دوستان من یه نرم افزار میریت تعمیرگاه دارم اگه خواستین اونو واستون اپلود بزارم تو سایت.

درود
دوست عزیز نیکی و پرسش ؟!!!

ARIYA
5th July 2011, 06:09
با سلام خدمت جناب استاد پناهی و همه اساتید محترم
خدمت استاد عرض کنم با (word 2007)نوشتم چند بار خواستم مثل استاد اریا احسان پور ارسالش کنم سیستم میگفت فایل خراب است این بود به اجبار به این صورت ارسالش کردم، ببخشید باعث مزاحمت شدم . با تشکر داوودی فر

سلام جناب استاد اریا احسان پور عزیز متشکرم من که هر کاری کردم نتونستم فایل وورد رو اینطوری که شما گذاشتید ،ارسالش کنم به هر حال متشکرم جناب استاد عزیز

سلام استاد عزیز من خیلی وقته دنبال اینطور نرم افزاریم ، حتی دست به دامن استادهای کامپیوتر دانشگاهای شهرمون هم شدم ولی نتیجه نگرفتم . حالا استاد پناهی عزیز دلمو گرم کرده که زحمت نوشتنشو برام بکشه . اگه امکان داره بزارش تو سایت اگه خوب بود دیگه مزاحم استاد پناهی نشم .
با تشکر داوودی فر

درود
در مورد نرم افزار منتظر پاسخ جناب پناهی باشید . فقط یک نکته در مورد ضمیمه کردن فایل در سایت باید رعایت کنید . پسوند فایلی که انتخاب میکنید
باید جزء پسوندهایی باشد که قابلیت ضمیمه شدن داشته باشد اگر به پایین کادر مدیریت ضمیمه ها (قسمت انتخاب فایل) نگاه کنید یکسری پسوند و حجم مشخص
شده است که مشخص کننده محدودیت سایز و حجم فایلی که انتخاب میکنید میباشد . مثلا فایل Word با پسوند Doc محدودیت 293 کیلوبایتی دارد و اگر سایز فایل
شما بیشتر باشد ضمیمه نخواهد شد و اگر پسوند فایل انتخابی جزء پسوندهایی که در آن قسمت وجود دارد نباشد ارور فایل خراب است نمایش داده خواهد شد

pal-electronic
5th July 2011, 07:37
سلام
با تشکر از جناب احسان پور
جناب داوودی فر : بنده در نظر دارم ، نرم افزاری که نوشته میشود ، برای همگان مورد استفاده قرار گیرد ! اگر میخواهید این نرم افزار مختص به شما و تعمیرگاه شما باشد ، لطفا با بنده تماس بگیرید
موفق باشید

farzad0744
5th July 2011, 10:52
سلام دوست عزیز یه برنامه مدیریت تعمیرگاه واستون میزارم امیدوارم مفید واقع بشه .

اول فایل (رافع )رو نصب کنید بعد با wms.exe کار کنید .

موفق باشید.
http://www.4shared.com/file/JdT2eCp3/AMDSoftware.html (http://www.4shared.com/file/JdT2eCp3/AMDSoftware.html) :34:

داوودی فر
5th July 2011, 14:57
سلام استاد عزیز با تشکر از شما یکی واسه تعمیرگاه خودم می خواستم ، با مشخصات خودم،حالا اگه میشه طوری بنویسیش که ما خودمون بتونیم قسمت قوانین تعمیرگاه وغیره رو ویرایش یا به طور ساده شخصیش کنیم برای همه باشه که ازش استفاده کنند ،خیلی بهتره .
از شما استاد گرامی کمال تشکر را دارم

farzad0744
5th July 2011, 17:11
دوست عزیز تو قسمت تنظیمات میتونید اون چیزایی رو که میخواید ویرایش کنید...بعد از برنامه خارج بشید یه بار دیگه وارد شید .

داوودی فر
6th July 2011, 11:32
دوست عزیز تو قسمت تنظیمات میتونید اون چیزایی رو که میخواید ویرایش کنید...بعد از برنامه خارج بشید یه بار دیگه وارد شید .

دوست گرامی هرچند زحمته (یه سوال داشتم . در قسمت رسیدی که دست مشتری میدیم ایا امکان ویرایش 5 تذکر قید شده در رسید هست اگه هست توضیح کوچلویی در موردش بدی ممنون میشم )
با تشکر داوودی فر

ARIYA
7th July 2011, 04:38
درود
نرم افزار جناب farzad0744 در سایت آپلود شد
37593

farzad0744
8th July 2011, 17:57
سلام دوست عزیز
مواردی رو که میخواید در ویرایش رسید بدید بگید ویرایش کنم. چون این مورد توسط شما قابل تغییر نیست.
http://www.irupload.ir/images/3v1gmzb0h1x4zzuzih8.jpg

farzad0744
8th July 2011, 20:55
نرم افزار مدیریت تعمیرات موبایل:100:

موفق باشید.

farzad0744
8th July 2011, 21:27
سلام استاد عزیز

سلام دوست عزیز آقای ذوالفقاری نرم افزار آماده شده . میتونید دانلود کنید و استفاده کنید.

ali25
4th September 2011, 10:02
با سلام خدمت همه دوستان و همکاران عزیز
این نرم افزار کم حجم ، نوعی از نرم افزارهای حسابداری و انبار داری بوده و مختص فروشگاه ها و مغازه های قطعات الکترونیکی می باشد
البته این نرم افزار کاربرد دیگری دارد که تمام تعمیرکاران عزیز میتوانند از آن استفاده نمایند و آن این است که قطعات موجود و خریداری شده را میتوانند در آن ثبت نمایند تا در مواقع لزوم آمار آنها را داشته باشند
این هم هدیه سایت کیان ست به کاربران و مدیران عزیز

باسلام وخسته نباشید

دوست عزیز استاد گرامی این برنامه قطعه ای رو ثبت نمیکند وموقع ثبت قطعه مینویسد امکان ثبت وجود ندارد ممنون میشم اگه راهنمایی کنید ممنون ومتشکرم وrun-time error 3704 میدهد

داوودی فر
18th October 2011, 00:44
با سلام وخسته نباشید خدمت جناب استاد عزیز

farzad0744
از وقتی زحمت کشیدید این نرم افزار را در اختیار ما گذاشتید دارم ازش استفاده می کنم از اون موقع تا حالا چند بار نصبش کردم البته روی چند ویندوز مختلف هم . ومشکلی هم نداشته ولی این بار با با نصب ویندوز جدید یا همون ویندوز هایی که قبلا روشون نصب شده بود حالا خطا میده . ایا نرم افزار کمکی باید رو ویندوز جدیدم نصب کنم ، یا محدودیت زمانی داشته و حاتا دیگر قادر به کار کردن نیست . منتظر همکاری شما عزیزان در این مورد هستم .
با تقدیم احترام داوودی فرhttp://kiansat.kim/images/icons/2-2.gif

داوودی فر
18th October 2011, 10:29
[QUOTE=4121355;122870]

farzad0744
از وقتی زحمت کشیدید این نرم افزار را در اختیار ما گذاشتید دارم ازش استفاده می کنم از اون موقع تا حالا چند بار نصبش کردم البته روی چند ویندوز مختلف هم . ومشکلی هم نداشته ولی این بار با با نصب ویندوز جدید یا همون ویندوز هایی که قبلا روشون نصب شده بود حالا خطا میده . ایا نرم افزار کمکی باید رو ویندوز جدیدم نصب کنم ، یا محدودیت زمانی داشته و حاتا دیگر قادر به کار کردن نیست . منتظر همکاری شما عزیزان در این مورد هستم .
[/QUOTE
با سلام و عرض ادب و احترام مجدد
شکل خطاهای مربوطه را پیوست نموده ام شاید در پیدا کردن مشکلش به کار بیاد
با تشکر و احترام

khadem
18th October 2011, 11:46
با سلام :

من مشکل فونت دارم . فونت خاصی لازم دارد ؟
در صورت امکان یک عکس از قسمت تغییر زبان بگذارید تا زبان برنامه را تغییر دهم .

با تشکر

داوودی فر
18th October 2011, 12:44
با سلام :

با تشکر

سلام استاد عزیز جناب(khadem) خسته نباشید
شرمنده انلاین بودم ولی چون مشغول تعمیر بودم متوجه نشدم
حالا این نرم افزار رو سیستم شما درست کار می کند؟ دو سه ماهه دارم باهاش کار میکنم الان یک دفعه نصب میشه ولی خطا میزنه .
با تشکر http://kiansat.kim/images/icons/2-2.gif

khadem
18th October 2011, 14:36
با سلام :
قابل توجه کسانی که بجای نوشته ها در برنامه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میبینند
مشکل من در فونت حل شد با تغییر زبان سیستم از کنترل پانل
از English ( United kingdom )
به Farsi
--------------------
بله دوست عزیز برنامه کار میکند و مشکلی هم ندارد .
شما برنامه رافع را از کنترل پنل از سیستم ریمو کن ( حذف )
و دباره نصب کن اگر جواب نداد مجددا به همین شکل برنامه را حذف کن و برو به رجیستری و هر چه مدخل بنام Rafe7 داری را انجا هم حذف کن .
اگر با رجیستری کار نکردید بفرمائید تا راهنمایی شوید .

میلاد رضایی
18th October 2011, 17:29
nدوست عزیز من نرم افزار حساب داری برای عکاسی میخوام اگر امکان داررد میخواهم جوری باشد که اسم مشتری تاریخ عکس وتاریخ دریافت عکس وبیانه وباقیمانده واسم جنس وموجودی جنس دران با شد با تشکر وقدر دانی از شما دوست گرامی ومدیر تونا

داوودی فر
18th October 2011, 18:08
با سلام :
قابل توجه کسانی که بجای نوشته ها در برنامه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میبینند
مشکل من در فونت حل شد با تغییر زبان سیستم از کنترل پانل
از English ( United kingdom )
به Farsi
--------------------
بله دوست عزیز برنامه کار میکند و مشکلی هم ندارد .
شما برنامه رافع را از کنترل پنل از سیستم ریمو کن ( حذف )
و دباره نصب کن اگر جواب نداد مجددا به همین شکل برنامه را حذف کن و برو به رجیستری و هر چه مدخل بنام Rafe7 داری را انجا هم حذف کن .
اگر با رجیستری کار نکردید بفرمائید تا راهنمایی شوید .

با سلام و عرض ادب
شرمنده استاد عزیز همه این کارها را انجام داده ام حتی به خاطر این نرم افزار دو بار ویندوز جدید نصب کرده ام البته ویندوز من سون میباشد با این توضیح که قبلا هم رو ویندوز سون نصب بوده و کار هم کرده حدود یک ماه و نیم ، حالا گیر داده به من .

farzad0744
18th October 2011, 19:08
[QUOTE=4121355;122870]

farzad0744
[/QUOTE
با تشکر و احترام

سلام دوست عزیز
یه فایل کمکی باید نصب بشه که تو سایت گزاشتم به اسم رافع 7 هست .اینو نصب کنید تا دیتا بیس نرم افزار اجرا بشه .:(81):

farzad0744
18th October 2011, 19:23
با سلام و عرض ادب

شرمنده استاد عزیز همه این کارها را انجام داده ام حتی به خاطر این نرم افزار دو بار ویندوز جدید نصب کرده ام البته ویندوز من سون میباشد با این توضیح که قبلا هم رو ویندوز سون نصب بوده و کار هم کرده حدود یک ماه و نیم ، حالا گیر داده به من .

اگر ویندوزتون سون هست باید روی برنامه کلیک راست کنید بعد سر برگ compatibility کلیک کنید بعد ویندوز ایکس پی 3 رو انتخاب کنید.به همین سادگی.

farzad0744
18th October 2011, 19:48
با سلام :

با تشکر

سلام دوست عزیز
با ست کردن languge پرشین مشکلتون حل میشه...

داوودی فر
19th October 2011, 18:04
اگر ویندوزتون سون هست باید روی برنامه کلیک راست کنید بعد سر برگ compatibility کلیک کنید بعد ویندوز ایکس پی 3 رو انتخاب کنید.به همین سادگی.

سلام و خسته نباشید
استاد عزیز طبق فرموده شما هم عمل کردم اما باز هم مشکل دارد گفتم شاید فایل قبلی که گرفته ام مشکل پیدا کرده باشد دو باره دانلودش نمودم اما باز خطا میزند
منتظر راهنمایی شما هستم
متشکرم http://kiansat.kim/images/icons/2-2.gif

khadem
19th October 2011, 22:02
با سلام :

دوست عزیز شما یکبار روی ایکس پی نصب کنید اگر بازهم ارور داد احتمالا سیستمت دارای ویرئپوس یا بد افزار یا ...... میباشد که لازمه یه پاکسازی دقیق انجام دهید حتی پوشه های RECYCLER

و

System Volume Information

را در داخل تمام درایوها پاک کنید .
پیشنهاد میکنم از برنامه Hirens BootCD 11.0 یا هر ورژن دیگری که دارید استغاده کنید بعد از بوت از روی این سی دی گزینه ویندوز ایکس پی را انتخاب کنید
و بوسیله ان کارهای گفته شده ( پاکسازی ) را انجام دهید .

farzad0744
19th October 2011, 23:51
سلام و خسته نباشید

استاد عزیز طبق فرموده شما هم عمل کردم اما باز هم مشکل دارد گفتم شاید فایل قبلی که گرفته ام مشکل پیدا کرده باشد دو باره دانلودش نمودم اما باز خطا میزند
منتظر راهنمایی شما هستم

متشکرم http://kiansat.kim/images/icons/2-2.gif

دوست عزیز سلام
شما یکبار ویندوز رو مجددا نصب کنید .بعد فایل رافع رو نصب کنید -سپس روی برنامه اجرایی WMS کلیک راست کرده و باید توی سربرگ ویندوز ایکس پی 3رو انتخاب کنید.تذکر:تا زمانی که فایل کمکی نصب نشه فایل ارور میده.

اسلامی
2nd January 2012, 10:49
با درود خدمت دوستان : فایل رافع 7 تو کدام بخش میتونم پیدا کنم اگه دوستی on است راهنمایی کنه ممنون میشم

شهریار
2nd January 2012, 11:27
با درود خدمت دوستان : فایل رافع 7 تو کدام بخش میتونم پیدا کنم اگه دوستی on است راهنمایی کنه ممنون میشم

باسلام دوست عزیز
این نرم افزار در پست شماره 20 همن تایپیک قرار دارد

عیسی
2nd January 2012, 12:43
منم امروز این برنامه نصب کردم ولی موقع اجرا درخواست قفل سخت افزار بگذارید را می خواهد لطفا راهنمای کنید .با تشکر

farzad0744
2nd January 2012, 14:29
منم امروز این برنامه نصب کردم ولی موقع اجرا درخواست قفل سخت افزار بگذارید را می خواهد لطفا راهنمای کنید .با تشکر

سلام دوست عزیز
شما دوتا پوشه دارید .
یکی نصبی که نرم افزار رافع هست
دومی نیاز به نصب نداره .
شما باید از نرم افزار WMSystem برای تعمرگاه استفاده کنیید
نرم افزار اولی مخصوص حسابداریه.

با تشکر

عیسی
3rd January 2012, 10:24
با عرض سلام. من مشگلم ازبابت نصب حل شد هزینه قطعات مصرفی رو نشون میده ومبلغ فاکتور صفر است ایا اینجوری کار میکنه یا که قطعات مصرفی رو با دستمز جمع کرده ودرمبلغ فاکتور نشان بده ؟؟؟؟؟

شعبانیان
2nd February 2012, 22:16
با عرض سلام. من مشگلم ازبابت نصب حل شد هزینه قطعات مصرفی رو نشون میده ومبلغ فاکتور صفر است ایا اینجوری کار میکنه یا که قطعات مصرفی رو با دستمز جمع کرده ودرمبلغ فاکتور نشان بده ؟؟؟؟؟

سلام
من هم همین مشکل را دارم درصورت امکان راهنمائی کنید
شعبانیان
12th February 2012, 12:48
سلام
اصل برنامه حسابداري سيستم مديريت تعميرگاه را براي شما ارسال ميكنم
برنامه را با ‍Clone cd به صورت ايميج در اوردم و زيپ كردم
بعد از باز كردن انرا روي cd رايت كنيد تا ببينيد ميتوانيد بلائي سر ان بياوري تا كامل بتوان استفاده كرد يا نه؟
برنامه حسابداري سيستم مديريت تعميرگاه را من چند سال پيش خريدم ولي نتوانستم از ان استفاده كنم با شركت سازنده هم تماس گرفتم كه در مشهد است
منكر اين نرم افزار هستند و جواب نميدهند

khadem
29th February 2012, 21:21
با سلام :

بعد از اینکه فاکتور را کامل نوشتید چاپ فاکتور بزنید بعد از باز شدن صفحه آنرا ببندید حالا روی قسمت مبلغ یه تیک بزنید تا سلکت شود حالا اینتر را بزنید مبلغ فاکتور وارد میشود و در آخر تائید رابزنید.

داوودی فر
30th March 2012, 22:12
سلام
اصل برنامه حسابداري سيستم مديريت تعميرگاه را براي شما ارسال ميكنم
برنامه را با ‍Clone cd به صورت ايميج در اوردم و زيپ كردم
بعد از باز كردن انرا روي cd رايت كنيد تا ببينيد ميتوانيد بلائي سر ان بياوري تا كامل بتوان استفاده كرد يا نه؟
برنامه حسابداري سيستم مديريت تعميرگاه را من چند سال پيش خريدم ولي نتوانستم از ان استفاده كنم با شركت سازنده هم تماس گرفتم كه در مشهد است
منكر اين نرم افزار هستند و جواب نميدهند

سلام جناب استاد شعبانیان عزیز
خسته نباشید این پیامت مال چند وقت پیش هشتش ولی من تا حالا چند بار دانلودش کردم اما فکر کنم فایلها مشکل داشته باشند اخه هر وقت می خوام از داخل پوشه فشرده شده استراکتش کنم خطا میزنه که بخواهیم اجراش کنیم با تشکر

تكنيك
13th June 2013, 07:22
[QUOTE=4121355;122870]

farzad0744
[/QUOTE
با تشکر و احترام

دوست عزیز این مشکلو برطرف کردید ؟چون منم همین مشکل رو دارم-ممنون میشم

erfani7
25th July 2013, 16:24
سلام دوست عزیز یه برنامه مدیریت تعمیرگاه واستون میزارم امیدوارم مفید واقع بشه .

اول فایل (رافع )رو نصب کنید بعد با wms.exe کار کنید .

موفق باشید.
http://www.4shared.com/file/JdT2eCp3/AMDSoftware.html (http://www.4shared.com/file/JdT2eCp3/AMDSoftware.html) :34:

با سلام
فایل این برنامه داخل آدرس موجود نمیاشد لینک جدید معرفی کنید

ASHKAN-NO
25th July 2013, 16:50
درود
عزیز این پستهایی که مشاهده می کنید برای خیلی وقت
پیش هست و فکر نکنم لینکها درست باشند
اگر نرم افزار مدیریت می خواهید
در پستها و بخشهای دیگر
موجود هست
موفق باشید.

saeidazimi
6th September 2013, 18:50
سلام وقت بخیر برنامه رو گرفتم داخل سیستم باز که می کنم این پیغام رو میده ویندزمم 7 هستش مشکلش چیست برنامه جانبی هم می خواد نصب بشه برای اجراش .مرسی​

saeidazimi
6th September 2013, 18:51
74151
74152

zarbat
20th May 2014, 17:35
دوست عزیز نمیشه دانلود کرد وسط کار ارور میده مشکل چیه؟انتی ویروسم غیر فعال کردم

saeidazimi
25th June 2015, 11:06
سلام وقت بخير .اين نرم افزاري كه براي ورود و خروج تعميرات برام گذاشته بوديد دو سال پيش ,چند روز پيش ويندوزمو عوض كردم فايل نصبيشو نداشتم چهار روزه ميخام دوباره دانلودش كنم كامل دانلود نميشه و محدوديت دانلود ميزنه .دانلود منيجرم پاك كردم بازم دانلود نميشه .همه چيم الان بهم ريخته موندم چيكار كنم .راهنماييم كنيد مرسي

ASHKAN-NO
25th June 2015, 12:13
سلام وقت بخير .اين نرم افزاري كه براي ورود و خروج تعميرات برام گذاشته بوديد دو سال پيش ,چند روز پيش ويندوزمو عوض كردم فايل نصبيشو نداشتم چهار روزه ميخام دوباره دانلودش كنم كامل دانلود نميشه و محدوديت دانلود ميزنه .دانلود منيجرم پاك كردم بازم دانلود نميشه .همه چيم الان بهم ريخته موندم چيكار كنم .راهنماييم كنيد مرسي

درود
نرم افزار را دوباره اپلود می کنم
ابتدا نرم افزار رافع 7 را نصب کنید
و بعد برنامه مدیریت تعمیرگاه را باز کنید
تمام

نیما جان
21st October 2015, 20:38
با سلام و عرض ادب .......دنبال یک نرم افزاز خوب برای مدیریت تعمیرگاه هستم در صورت تایید لطفا لینکشو برام بزارید ....با تشکر از همه اساتید و همکاران عزیز

ASHKAN-NO
21st October 2015, 20:58
درود
عزیز جان همین نرم افزاری که من در بالا
اپ کردم را دانلود کنید
بهترین نرم افزار رایگان همین هست
که سالها خود من از همین استفاده کردم
بعدا دادم یک برنامه خوب برام نوشتن

نیما جان
21st October 2015, 21:00
درود استاد اشکان نرم افزاری که در پست قبل گذاشتید درمورد نصبش توضیح بدید موقع نصب رافع7 پسورد میخواد لطفا یک توضیح درمورد نصب بدید.....تشکر از شمااا

ASHKAN-NO
21st October 2015, 21:25
درود
نه عزیز پسورد نمی خواد شما به این
صورت عمل کنید
نرم افزار رافع را که نصب کردید اصلا
نیازی نیست وارد نرم افزار شوید
و پسور بدهید
با این نرم افزار دیگه کاری نداریم
فقط کافیه نصب بشه و باز نکنید
بعد داخل فایلی که قرار داد یک
فایل به نام WMSYSTEM هست و نیازی
به نصب نداره ان را کافیه باز کنید
نرم افزار مدیریت را مشاهده می کنید
همین

نیما جان
22nd October 2015, 21:33
درود استاد نصب کردم ولی ظاهرا فونت به هم ریخته همه نوشته ها به صورت علامت سوال در امده....لطفا یک توضیح در مورد فونت بدید....

ASHKAN-NO
22nd October 2015, 22:22
درود
این مشکل ربطی به نرم افزار نداره
به قسمت کنترل پنل ویندوز رفته
از انجا زبان سیستم را به فارسی
تغییر دهید

نیما جان
23rd October 2015, 00:57
درود اساتید و همکاران گرامی...
مجموعه 120 فونت فارسی به ویندوز اضافه کردم ولی کماکان مشکل حل نشده است لطفا اساتید و همکاران در این زمینه همکاری کنند
اینم چند تا عکس از محیط نرم افزار........تشکر

نیما جان
23rd October 2015, 01:00
9956299563

ASHKAN-NO
23rd October 2015, 01:10
درود
عزیز جان من کجا گفتم که فونت فارسی بزن ؟
بنده عرض کردم از کنترل پنل برو به قسمت
تنظیمات زبان کامپیوتر
بعد از انجا زبان فارسی را انتخاب کن
کار تمام هست

ASHKAN-NO
23rd October 2015, 01:23
فکر نکنم بتونید این کار را بکنید
اموزش را قرار میدم
ابتدا از کنترل پانل این گزینه را بزن
99564
بعد گزینه قسمتی که مشخص کردم را فارسی کن
99565
بعد از بالا گزینه دوم را انخاب کنید و بعد
از پایین زبان را فارسی کنید
99567
بعد از بالا گزینه اخر را بزن و بعد از پایین
ان شماره 2 را بزن
99568
بعد در اخر اینجا را هم فارسی کنید و OK کنید
99569
در اخر هم صفحه اصلی را APPLY و OK کنید
نتیجه را هم اعلام کنید

نیما جان
23rd October 2015, 02:05
درود تشکر استاد اشکان عزیز مشکلم حل شد تشکر از لطف شماااااا
و مورد دیگر نصب فونتی که انجام دادم برای ویندوز مشکلی پیش نمیاد؟

ASHKAN-NO
23rd October 2015, 02:12
خوب خدا رو شکر که مشکل حل شد
در مورد فونتها هم عرض کنم
نه هیچ مشکلی نداره
خوب هم هست

نیما جان
23rd October 2015, 23:39
درود استاد اشکان این نرم افزار قابلیت ریست شدن داره منظورم این که چطور میشه برنامه را به حالت اولیه برد که تمام اطلاعات پاک شوند.....تشکر

ASHKAN-NO
23rd October 2015, 23:51
درود
نه نداره ولی می توانید تمامی دستگاهها
را تک تک حذف کنید
یا اینکه برنامه را حذف و از نو نصب کنید

نیما جان
24th October 2015, 00:04
درود استاد.....استاد اشکان گزینه حذف نداره....دستگاه هم حذف نمیشه... لطفا

ASHKAN-NO
24th October 2015, 00:57
عزیز من الان نرم افزار را ندارم که
دقیقا راهنمایی کنم
ولی گزینه حذف داشت
حتی من برای تست چند تا دستگاه را وارد
می کردم و بعد تک تک حذف می کردم
اگر اشتباه نکنم روی هر دستگاه گزنه
CTRL و یکی از دگمه ها را می زدم حذف می کرد
مورد دیگه
در قسمت بالای نرم افزار نوشته امکانات
از انجا گزینه بازسازی را بزنید
ببینید حذف می کنه ؟
ضمنا
در قسمت پایین نرم افزار هم می نوشت که
با کدام دگمه ها میشه دستگاه را حذف کرد
اگر باز هم حذف نشد
به قسمت دستگاهای تعمیری رفته و زیر صفحه
فکر کنم نوشته فایل چطور حذف بشه
متاسفانه من نمی تونم نرم افزار را نصب
کنم چون دیتابیس ان در کار چند نرم افزار
من اختلال ایجاد می کنه وگرنه دقیق راهنمایی می کردم

کشمیری
30th October 2016, 16:53
عزیز من الان نرم افزار را ندارم که
دقیقا راهنمایی کنم
ولی گزینه حذف داشت
حتی من برای تست چند تا دستگاه را وارد
می کردم و بعد تک تک حذف می کردم
اگر اشتباه نکنم روی هر دستگاه گزنه
CTRL و یکی از دگمه ها را می زدم حذف می کرد
مورد دیگه
در قسمت بالای نرم افزار نوشته امکانات
از انجا گزینه بازسازی را بزنید
ببینید حذف می کنه ؟
ضمنا
در قسمت پایین نرم افزار هم می نوشت که
با کدام دگمه ها میشه دستگاه را حذف کرد
اگر باز هم حذف نشد
به قسمت دستگاهای تعمیری رفته و زیر صفحه
فکر کنم نوشته فایل چطور حذف بشه
متاسفانه من نمی تونم نرم افزار را نصب
کنم چون دیتابیس ان در کار چند نرم افزار
من اختلال ایجاد می کنه وگرنه دقیق راهنمایی می کردم

با سلام ودرود فراوان خدمته تمامه کیانستیهایه عزیز
جنابه اقایه اشکان واقعا ایول خیلی محشره خدا هرچی میخای بهت بده ازچندین ماهه دنباله این نرم افزارم نمیدونم چه جوری ازتون تشکر کنم خیلی گلی

با تشکر ویژه

ASHKAN-NO
31st October 2016, 02:08
با سلام ودرود فراوان خدمته تمامه کیانستیهایه عزیز
جنابه اقایه اشکان واقعا ایول خیلی محشره خدا هرچی میخای بهت بده ازچندین ماهه دنباله این نرم افزارم نمیدونم چه جوری ازتون تشکر کنم خیلی گلی

با تشکر ویژه

درود
http://kiansat.kim/image.php?u=30716&type=sigpic&dateline=1298820507
عزیز خواهش می کنم قابلی نداشت
خوشحالم که به درد خورده
این نرم افزار نسخه پولی هم داره
که باید از شرکت مربوطه بخرید
که امکانات ان کمی بیشتر هست
این نسخه که گذاشتم نوع تست ان هست
ولی این را هم بگم همین نرم افزار هم
خیلی خوبه و کارهایی که می خواهیم
را انجام میده و مجانی هم هست و
مشکل خاصی نداره من 5 ساله دارم
استفاده می کنم

کشمیری
12th November 2016, 15:42
با سلام
جنابه اشکانه عزیز
ویندوز سیستممو عوض کردم سون بود الان اکس پی نصب کردم هرکاری میکنم این اررورو میده انجمن تعمیــــــرکاران (http://kiansat.kim/attachment.php?attachmentid=74151&d=1378477262)
میشه لطفا بگین چرا اینجوری شده

وباید چه کاری انجام دهم تا این مشکل بر طرف بشه
با تشکر

ASHKAN-NO
13th November 2016, 02:25
درود
http://forum.kiansat.xyz/image.php?u=30716&type=sigpic&dateline=1298820507
عزیز این مشکل برای دیتابیس هست
ظاهرا جدیدا یک نرم افزار نصب کردید
که باعث تداخل شده و باید اون نرم افزار
را پیدا و حذف کنید

farrokh_javanmard
19th December 2017, 19:03
با سلام خدمت همه دوستان و همکاران عزیز این نرم افزار کم حجم ، نوعی از نرم افزارهای حسابداری و انبار داری بوده و مختص فروشگاه ها و مغازه های قطعات الکترونیکی می باشد البته این نرم افزار کاربرد دیگری دارد که تمام تعمیرکاران عزیز میتوانند از آن استفاده نمایند و آن این است که قطعات موجود و خریداری شده را میتوانند در آن ثبت نمایند تا در مواقع لزوم آمار آنها را داشته باشند این هم هدیه سایت کیان ست به کاربران و مدیران عزیز با سلام فایل مشکل داره لطفا بررسی نمایید ونتیجه را اعلام نمایید

ASHKAN-NO
19th December 2017, 19:25
با سلام فایل مشکل داره لطفا بررسی نمایید ونتیجه را اعلام نمایید

درود
پست شماره 54 من را نگاه کنید فایل را دوباره اپ کردم
مشکلی هم نداره
ضمنا
شما در کدام قسمت مشکل دارید ؟

farrokh_javanmard
19th December 2017, 20:43
پست 54 شما رو پیدانکردم مهندس فایل در پست اول دانلود میشه به اخر که میرسه ارور میده لطفا لینک پست 54 را ارسال نمایید مربوط به نرم افزار ثبت قطعات و جستجو که در اولین تاپیک هست نرم افزار حسابداری و انبارداری