توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی در مورد آپدیت گوشی نوکیا
ahmad66i
7th February 2011, 11:12
با سلام و خسته نباشید خدمت اساتید.
بنده به سایت نوکیا مراجعه نمودم و نرم افزار Nokia Software Updater رو دانلود کردم. حال برای اینکه بخوام نرم افزار گوشیمو آپدیت کنم چیکار باید کنم ؟ آیا باید از سایت نوکیا چیزی دانلود کنم یا همین نرم افزار این کارو انجان میده ؟
متشکرم
علي اصلاني
11th February 2011, 19:29
بنده به سایت نوکیا مراجعه نمودم و نرم افزار Nokia Software Updater رو دانلود کردم. حال برای اینکه بخوام نرم افزار گوشیمو آپدیت کنم چیکار باید کنم ؟ آیا باید از سایت نوکیا چیزی دانلود کنم یا همین نرم افزار این کارو انجان میده ؟
متشکرم
شما در حالي كه گوشي خودتون رو به سيستم وصل كرديد نرم افزار رو اجرا كنيد كه به صورت اتوماتيك نرم افزار گوشي شما رو شناسائي كرده و شروع به دانلود ورژن جديد گوشي شما مي كنه كه در اين حالت اگر ارتباط با اينترنت قطع بشه هيچ ايرادي نداره و بايد همه موارد از اول شروع بشه ولي پس از دانلود مواظب باشيد به هيچ وجه گوشي از سيستم جدا نشه و سيستم ريست يا خاموش نشه كه گوشي قابل برگشت نيست
M_Repair
11th February 2011, 19:53
متشکرم
باسلام دوست گرامی به پست زیرمراجعه بفرمایید
ورژن جدید آموزش آپدیت گوشی های سونی اریکسون ونوکیا(برای سری 60 ورژن 5 , Symbian 9.4) - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک (http://kiansat.kim/showthread.php?p=51124#post51124)
ahmad66i
12th February 2011, 22:35
شما در حالي كه گوشي خودتون رو به سيستم وصل كرديد نرم افزار رو اجرا كنيد كه به صورت اتوماتيك نرم افزار گوشي شما رو شناسائي كرده و شروع به دانلود ورژن جديد گوشي شما مي كنه كه در اين حالت اگر ارتباط با اينترنت قطع بشه هيچ ايرادي نداره و بايد همه موارد از اول شروع بشه ولي پس از دانلود مواظب باشيد به هيچ وجه گوشي از سيستم جدا نشه و سيستم ريست يا خاموش نشه كه گوشي قابل برگشت نيست
[LIST]
[COLOR="Blue"]سلام. خسته نباشید دوستان.
بعد از اتصال و شناسایی این پیغام رو نشون میده. عکس پیام پیوست است. لطفا راهنمایی کنید.
علي اصلاني
12th February 2011, 23:39
[LIST]
سلام. خسته نباشید دوستان.
[COLOR=blue]بعد از اتصال و شناسایی این پیغام رو نشون میده. عکس پیام پیوست است. لطفا راهنمایی کنید.
دوست عزيز اگه دقت كنيد در قسمت يك نشان داده شده كه از 3 مرحله دانلود شما يك مرحله باقي مانده و بعلت مشكل عدم ارتباط شما بايد در قسمت دوم براي انجام مجدد عمليات دانلود روي اون كليك كنيد(از دوباره)
خلاصه اينكه از اول شروع كنيد:shad1:
29043
vBulletin® v4.2.3, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.