PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یک درخواست از دوستان عزیز

محمد مهدوی
14th February 2011, 00:35
با سلام خدمت دوستان گرامی .
این سایت یک سایت تخصصی است ودوستان در بخشهای مختلف در حال فعالیت هستند.
ما در این سایت امده ایم که چیزی یاد بگیریم وچیزی اگر بلدیم در توان خود یاد بدهیم.
دوستان سوالاتی ومشکلاتی که دارند در بخشهای مختلف مطرح میکنند وهمکاران محترم
تلاش میکنند که به شخصی که سوال مطرح کرده است کمک کنند که مشکلش حل شود
مثلا در یک سوالی که پیش میاید چند همکار اطلاعاتی که دارند بازگو میکنند.
درخواستی که بنده از دوستان دارم این است که وقتی همکاران گرامی کمکی که میکنند طرف مقابل جواب کار را درانتها بدهد که ایا کارش راه اندازی شد ومشکلش حل شده وکدام یک از مدیران که جوابش را داده کارش راه
اوفتاده تا نتیجه کار یافت شود. اینکار یک تجربه برای همه ما میشود.ویک دلگرمی برای مدیری که جوابه کارش را گرفته است.

pal-electronic
14th February 2011, 10:31
جناب مهدوی سلام
از یادآوری این موضوع بسیار مهم از شما تشکر میکنم ، بارها این مطلب را دوستانه به عرض دوستان رساندیم ، برخی دوستان همکاری کرده ولی برخی از دوستان کم لطفی نموده و آن را اعمال نمی نمایند !

apadana
23rd May 2011, 02:02
باسلام خدمت جناب اقاي پناهي واقاي مهدوي.اگه ممكنه براي چنين دوستاني تنبيه كوچكي درنظربگيريد.ببخشيداگرحرفم نابجابود .باتشكر

pal-electronic
23rd May 2011, 11:45
دوست عزیزم سلام
به علت در دسترس نبودن دوستان از تنبیه بدنی معذوریم
:dani4:
ولی سعی براین است که لینک همان پست را برای کاربر خاطی ارسال نماییم تا پاسخگوی آن باشد و نتیجه کار اعلام گردد
موفق باشید

غدیر
23rd May 2011, 13:26
با سلام ودرود فراوان
بنده چندین بار برای پاسخ نهایی سوال ومشکل بصورت خصوصی از کاربر خواستم مشکلش را پیگیری کند بعضی پیگیری کرده وبعضی هم متاسفانه به این موضوع توجه چندانی نداشتند که باید دراین مورد تدابیری اندیشیده شود.

Power Of Mind
23rd May 2011, 17:47
درود
سپاس از جناب مهدی بخاطر این تاپیک

من هم بارها هم طی نامه خصوصی یا در همون جواب متذکر شدم که حتما کاربر برگرده و اعلام وضعیت کنه چون اینجوری هم به سود خودشه چون زودتر به جوابش میرسه هم اینکه دیگر دوستان تجربه کسب خواهند کرد.

مثلا اگر یک قانون باشه که وقتی یکی سوال میکنه حتما باید بیاد اعلام وضعیت کنه ،اگه اینجور قانونی باشه فکر کنم عالی میشه.

پیروز باشید.