PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تاپیک مخصوص معرفی کاربران اخراج شده از سایت ( به دلیل کپی برداری مطالب این سایت و آپلود آن در سایت های دیگر)

pal-electronic
14th February 2011, 21:25
با سلام خدمت همه دوستان و همکاران عزیز
چندی است برخی از کاربران این سایت ، فایل ها و اطلاعات این سایت را دانلود کرده و در سایت های دیگر آپلود می کنند !
با توجه به هک های نصب شده روی سایت کیان ست که تنها برای بنده و جناب کیانفر قابل رویت می باشد ، میتوان فهمید که هر کاربر چه مقدار فایل یا اطلاعات را و در چه زمانی دانلود نموده است !و اینکه در کدام قسمت ها و بخش های سایت رفته است
لذا اغلب این فایل ها که در سایت کیان ست آپلود می شوند ، به دلایل مختلفی که فقط خود می دانیم ، قابل ردیابی و شناسایی هستند که ، بلافاصله بعد از آپلود آن در سایت های دیگر متوجه آن خواهیم شد
لذا ما بر آن شدیم که این دسته از کاربران را شناسایی و با دلیل و مدارک موجود به طور کامل از سایت اخراج کنیم
این تاپیک هم صرفا بر همین اساس ایجاد شد تا شما دوستان از اوضاع و احوال این دسته از کاربران مطلع شوید !

ادامه دارد .....

pal-electronic
14th February 2011, 21:48
اخراج کاربر kordstan از سایت
دلایل : کپی و دانلود فایل های سایت کیان ست و آپلود آن در سایت های دیگر که حتی پس از دانلود آن فایل تشکر هم نکرده است (http://kiansat.kim/showthread.php?t=18727)
بی احترامی به مدیران بخش های خودرو (http://kiansat.kim/showthread.php?t=18892)
(میتوانید برای مشاهده هر یک از آنها روی متن کلیک کنید)
خوب به عکس ها توجه کنید
29149

29150

29151

منبع دانلود فایل (http://kiansat.kim/showthread.php?t=18727)

منبع آپلود فایل در سایت مورد نظر
منبع ابلود به دلیل رفع تبلیغ حذف شد
پس در این قسمت چند نتیجه خواهیم گرفت
سایت هایی از قبیل سایت ایران تیکا محتویات و اطلاعات خود را از سایت هایی چون سایت کیان ست کپی برداری می نماید !
برخی از کاربرانی که در هر دو سایت هستند ، در این سایت مطلبی نمیگذارند ، ولی در حد توان دانلود نموده و برای خود شیرینی در سایت های دیگر فایلهای این سایت را در آنجا آپلود میکنند !

ادامه دارد .......

pal-electronic
8th May 2011, 12:36
سلام خدمت همه دوستان عزیز
کاربر : masoud1341 که به ایشان بها دادیم و مدیر بخش خودرو نمودیم ، با نام کاربری farah676 در سایت ایران تیکا و با عنوان کاربری افتخاری عضو بوده و اقدام به دانلود فایلها و اطلاعات سایت کیان ست نموده و در آن سایت آپلود می نمود
ایشان برای همیشه از سایت اخراج شدند
موفق باشید

مهدی چیت بند
14th July 2011, 04:33
ایا بنده با عضویت در دیگر سایتهای خودرو و به اشتراک گذاشتن اطلاعاتم با اونها فرد خاطی محسوب میشم من از اسم کاربریم در موارد زیادی استفاده کردم؟؟؟

ARIYA
14th July 2011, 05:16
درود
اشتراک گذاشتن اطلاعات موردی ندارد . استفاده از فایلها و کپی از مطالب سایت است که خلاف قوانین است

pal-electronic
14th July 2011, 07:25
جناب چیت بند سلام
طبق فرمایش جناب احسان پور به اشتراک گذاشتن اطلاعات موردی ندارد ، به شرط اینکه اطلاعات برای خود شما بوده باشد !!! و مایل باشید در سایت های دیگر نیز فعالیت نمایید
البته توصیه من به شما و دیگر دوستان این است که ، وقت و هزینه خود را در یک محل صرف کنید و در یک سایت فعالیت داشته باشید ! چرا که دلایل مختلفی برای این حرف دارم که اگر مایل بودید به طور کامل توسط پیام خصوصی برایتان ارسال کنم !
ضمنا پرسش شما مرتبط با این تاپیک نیست !
موفق و پیروز باشید

TuneUp_Vahab
5th October 2011, 23:28
از اطلاعات جامع و مفید شما جناب آقای پناهی واقعا سپاسگذارم ضمنا بنده لزومی نمی بینم که کاربران محترم به سایت دیگری وابسته باشن اون هم در زمینه تعمیرات . چون هرچه اطلاعات لازم داریم در این سایت وجود دارد من چند روز بیشتر نشده که اشتراک شدم ولی کلی استفاده مفید کردم . ممنونم .

Tezar
2nd March 2012, 21:28
سلام.ممنون ازتوجه کاملتون
واقعا سایت کیان ست ازهمه لحاظ کامل است.تشکربابت برخوردباافرادخاطی.
تشکرازهمه مدیران وزحمت کشان این سایت،خداقوت.

ahad1
20th February 2013, 15:40
سلام خدمت مدیر محترم سایت
خواستم بدونم ایا امکان ورود مجدد دوست خوبم جناب 3320119 وجود دارد ایشان مدتی است که از سایت اخراج شده اند بنده هم چند تا بیام گذاشتم بالبت درخواست ورود مجدد ایشان که متاسفانه جوابی داده نشد .لطفا در این مورد تجدید نظر بفرمایید
ممنون ومتشکر

:0018::0018::0018:

M.Salehi
20th February 2013, 15:51
خواستم بدونم ایا امکان ورود مجدد دوست خوبم جناب 3320119 وجود دارد ایشان مدتی است که از سایت اخراج شده اند بنده هم چند تا بیام گذاشتم بالبت درخواست ورود مجدد ایشان که متاسفانه جوابی داده نشد .لطفا در این مورد تجدید نظر بفرمایید
ممنون ومتشکر

با سلام
درخواست شما درحال بررسی هست نتیجه به اطلاع شما خواهد رسید

موفق باشید

KIAN FAR
20th February 2013, 16:11
ممنون ومتشکر

ایشان رفع توقیف شده اند

mehrdad_dvb
7th February 2014, 17:28
بادرود خدمت همه دست اندرکاران سایت.متاسفانه نمیدونم چرا ما ایرانی هاهمیشه باید کارهامون رو بادوز وکلک انجام بدیم ببخشید که اینو میگم ولی فکرکنم این جورادما مرض دارند