PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست مدیریت

-=arash=-
2nd March 2011, 14:28
سلام
خسته نباشید
با توجه به سابقه ی 5 6 ساله در امر رسیور و کارت دی وی بی و مدیریت در چند سایت و علاقه ی وافر به سایت شما به علت جامع و کامل بودن و تجربه ی مدیریت در چند سایت مطرح و مدیر کل و کنترل کل در چند سایت به علت علاقه به سایت کیان ست و قدرتمند بودن آن تقاضای مدیریت در بخش رسیور تک تیونره و تالار دی وی بی و اخبار فرکانس رو خواهان هستم
هر کدام بخش که نیاز به آپدیت لحظه ای دارد ما در خدمتیم
ممنون از رسیدگی شما

-=arash=-
2nd March 2011, 20:34
دوستان من اعلام امادگی کردم
منتظرم

KIAN FAR
2nd March 2011, 21:29
سلام
خسته نباشید
با توجه به سابقه ی 5 6 ساله در امر رسیور و کارت دی وی بی و مدیریت در چند سایت و علاقه ی وافر به سایت شما به علت جامع و کامل بودن و تجربه ی مدیریت در چند سایت مطرح و مدیر کل و کنترل کل در چند سایت به علت علاقه به سایت کیان ست و قدرتمند بودن آن تقاضای مدیریت در بخش رسیور تک تیونره و تالار دی وی بی و اخبار فرکانس رو خواهان هستم
هر کدام بخش که نیاز به آپدیت لحظه ای دارد ما در خدمتیم
ممنون از رسیدگی شما

با سلام
مدیریت شما فعال شد
موفق باشید

-=arash=-
2nd March 2011, 22:14
مرسی عزیز
امید وارم نا امیدتون نکنم

ALEDAVOD
3rd March 2011, 01:53
با سلام تا به حال همچین سمتی را ندیده بودم مدیر رسیورهای دو تیونره داشتیم
ولی تک تیونره چون گسترده اند برند شرکت مشخص کننده بود مثلا مدیر بخش استارست یا ...
یا اینکه سرپرست تالار رسیور در کل بنظر من این عنوان معنی ندارد چون اصلا ما بخش دوتیونره یا فول اچ دی یا لینوکسی نداریم تا تک تیونره معنا پیدا کند
بگذریم همینجا به شما آرش جان تبریک میگم بابت مدیریت شما در این سایت
امیدوارم اطلاعات شما برای سایر کاربران مفید باشد و بهرمند شوند
موفق باشید.

kordstan
3rd March 2011, 03:52
سلام مبارکت باشه بعضی ها عاشقه پستن
امیدوارم پاینده&فرخنده باشید
بدرود

KIAN FAR
3rd March 2011, 22:18
ارش جان مدیریت شما به دلیل زیر لغو گردید

http://s30.aks98.com/files/05885149303310424800.jpg