ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بخش مخصوص درخواست فايل فلش ECU - BSI - COM 2000 - BM34

farzad822
18th January 2011, 01:24
سلام
فایل فلش ای سی یو زیمنس پراید مدل 1.3L PRIDE رو میخوام ماشین دلکو داره و ای سی یو انژکتورها رو کنترل میکنه ................

مهدی چیت بند
24th January 2011, 00:32
اگر منظورت پراید قدیمی کیا هست ؟
تا الان ندیدم بجز خازنش عیب دیگه ای توش بیافته ؟؟؟!!!

محمد دهقان
14th March 2011, 22:47
سلام
فلشهاي مورد نياز خودشون رو فقط در اين تاپيك درخواست كنند

gabriel
23rd March 2011, 12:50
فایل فلش CI2 فرمان هیدرولیک را آپ کنید

محمد دهقان
11th April 2011, 09:57

سلام
خدمت شما دوست عزيز
زيمنس خام ci2 - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک (http://kiansat.kim/showthread.php?p=64033#post64033)
ببخشيد كمي دير شد

pal-electronic
11th April 2011, 10:08

دوست عزیز سلام
به نوکر خود که دستور نمی دهید !
لطفا ادب نمایید و در پستها یک سلام و خسته نباشید به همکارانتان در سایت بگویید
یک کلمه لطفا هم قبل از درخواست خود بنویسید
وای بر ما ایرانی ها

سلام
خدمت شما دوست عزيز
زيمنس خام ci2 - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک (http://kiansat.kim/showthread.php?p=64033#post64033)
ببخشيد كمي دير شد

[/QUOTE]

جناب دهقان سلام
لطفا کاربران این چنینی را در این گونه مسائل راهنمایی نمایید
و حدالامکان پاسخ نیاز و درخواست آنها را ندهید
موفق باشید

pal-electronic
11th April 2011, 13:37
با سلام خدمت اساتید عزیز
اگر لطف کنبد فایل ابپرام ایربگ سورن رو برام ارسال کنید ممنون می شم.
با تشکر

دوست عزیز سلام
درود و آفرین بر شما بابت ایجاد همچین پستی
کوتاه - مختصر - مفید - محترمانه
خدایی من که لذت بردم
برخی ها که فرهنگ و تمدن هفت هزار ساله ایران رو لگد مال می کنند
منتظر مدیران محترم بخش بمانید
موفق باشید

hz_hamed
11th April 2011, 20:32
با سلام خدمت همه دوستان
فایل روآ CI5 رو میخواستم (400BB) در ضمن خودرو دوگانه شرکتی است ولی توی جعبه ایسیو دو تا جعبه مشکی رنگ وجود دارد که ظاهرا مربوط به گاز میباشد فکر میکنم ادونسر باشه

m.aminifar
12th April 2011, 01:35
با سلام خدمت همه دوستان
فایل روآ CI5 رو میخواستم (400BB) در ضمن خودرو دوگانه شرکتی است ولی توی جعبه ایسیو دو تا جعبه مشکی رنگ وجود دارد که ظاهرا مربوط به گاز میباشد فکر میکنم ادونسر باشه

سلام: دانلود کنید

ایسیو زیمنس CI5--ROA (http://kiansat.kim/attachment.php?attachmentid=32607&d=1302555400)

gabriel
16th April 2011, 11:35
آقای محمد پناهی عزیز من شرمنده نتونستم ادب را رعایت کنم
Adsl قطع بود از dial upاستفاده میکردم هی قطع میشد برای همین نتونستم شرمنده

yasharararart
28th April 2011, 15:33
با عرض سلام خدمت اساتيد گرامي
لطفا فايل 400bbاي سي يو گاز روا زيمنس(باي فول نيست يعني هر اي سي يو جداگانه است ومن فايل اي سي يو گاز را لازم دارم) آپ فرماييد

A.shahryar
28th April 2011, 18:08
با عرض سلام خدمت اساتيد گرامي
لطفا فايل 400bbاي سي يو گاز روا زيمنس(باي فول نيست يعني هر اي سي يو جداگانه است ومن فايل اي سي يو گاز را لازم دارم) آپ فرماييد

با سلام فايل زير مربوط به ECU گاز روآ مي باشد كاملا سالم و تست شده.

m.aminifar
28th April 2011, 18:56
با سلام فايل زير مربوط به ECU گاز روآ مي باشد كاملا سالم و تست شده.

سلام:لطفا نوع ایسیو گاز هم مشخص کنید

A.shahryar
28th April 2011, 19:27
سلام:لطفا نوع ایسیو گاز هم مشخص کنید

اين مدل ECU CNG از نظر ابعاد به اندازه ECU بنزين است و بصورت پشت به پشت به ECU بنزين بسته مي شود و داراي سوخت پاش جهت تزريق گاز مي باشد.

KORGSAT
4th May 2011, 17:28
با سلام لطفا فایل CI3 برای روا دوگانه سوز زیمنس را قرار دهید

m.aminifar
4th May 2011, 18:44
با سلام لطفا فایل CI3 برای روا دوگانه سوز زیمنس را قرار دهید

خدمت شمادانلودکنید

DOWNLOAD (http://kiansat.kim/attachment.php?attachmentid=33556&d=1304517029)

mostafa 5480
31st May 2011, 23:16
با سلام
لطفا فلش ای سی یو سمند بای فیول که ظاهرا ای سی یو بنزینش CI4 بود را اپ کنید هم فایل فلش بنزین هم گاز
متشکر

احمد برقکار
4th June 2011, 22:25
با سلام خدمت دوستان نياز فوري به فلش ايسيو زيمنس اردي بايفول سال دارم بعلت دانلود جراغ جك ندارم باتشكر

m.aminifar
5th June 2011, 00:01
با سلام خدمت دوستان نياز فوري به فلش ايسيو زيمنس اردي بايفول سال دارم بعلت دانلود جراغ جك ندارم باتشكر

سلام: احمد اقا این فایل پروگرام کنید ونتیجه اعلام کنید

دانلود (http://kiansat.kim/attachment.php?attachmentid=32607&d=1302555400)

احمد برقکار
5th June 2011, 00:07
با سلام خدمت مهندس اميني فر ماشين دوكانه سوز هستش وداراي سيستم ايمو بلايزر

m.aminifar
5th June 2011, 02:19
با سلام خدمت مهندس اميني فر ماشين دوكانه سوز هستش وداراي سيستم ايمو بلايزر

این فایل باید de-code باشه پایه های 6و69 ایسیو با هم یکی کنید اگر ماشین روشن نشد جای وایر هارو با هم جا به جا کنید وبعد ماشین از نظر کار کردن روی گاز و روشن شدن فن ها ودیگر تجهیزات چک کنید

rostam57
5th June 2011, 18:23
این فایل باید de-code باشه پایه های 6و69 ایسیو با هم یکی کنید اگر ماشین روشن نشد جای وایر هارو با هم جا به جا کنید وبعد ماشین از نظر کار کردن روی گاز و روشن شدن فن ها ودیگر تجهیزات چک کنید

با سلام
و با اجازه از اساتید محترم.
دوست عزیز بایفیول روا سال رو تا اونجا که بنده اطلاع دارم نمیشه دی کد کرد .
دوست عزیز ببینید این فایل مشکل شما رو حل میکنه.

علي اصلاني
10th June 2011, 15:44
با سلام

ممنون میشم دوستان دو فایل ECU و ACU آماده کد دهی برای خودرو پراید مدل زیمنس رو ارسال کنند.

A.shahryar
10th June 2011, 16:38
با سلام

ممنون میشم دوستان دو فایل ECU و ACU آماده کد دهی برای خودرو پراید مدل زیمنس رو ارسال کنند.

با سلام فايل خام پرايد زيمنس ايموبلايزر كه از ECU سوكت نخورده كپي شده خدمت شما.
(فايل ICU زيمنس قابل كپي كردن نمي باشد)

علي اصلاني
11th June 2011, 22:22
با سلام فايل خام پرايد زيمنس ايموبلايزر كه از ECU سوكت نخورده كپي شده خدمت شما.
(فايل ICU زيمنس قابل كپي كردن نمي باشد)

با تشکر از جناب شهریار عزیز

از دوستان اگر کسی فایل ECU زیمنس برای خودرو پراید با کیلومتر 50 هزار تا 60 هزار در اختیار داره ممنون میشم .

با تشکر

yasharararart
12th June 2011, 15:05
با تشکر از جناب شهریار عزیز

از دوستان اگر کسی فایل ECU زیمنس برای خودرو پراید با کیلومتر 50 هزار تا 60 هزار در اختیار داره ممنون میشم .

با تشکر
امیدوارم کارتونو راه بندازه

amir_8
14th June 2011, 21:12
ICU زیمنس را هم میشه خواند . البته با پروگرامر مخصوص .
هم میشه کدش رو خواند و هم میشه خامش کرد .

Arash_323
14th June 2011, 21:30
ICU زیمنس را هم میشه خواند . البته با پروگرامر مخصوص .
هم میشه کدش رو خواند و هم میشه خامش کرد .

چه MCU توش استفاده شده؟

amir_8
15th June 2011, 08:42
سري MC68HC

barati
3rd July 2011, 06:38
سلام
میشه بفرمایید کدوم جازن چون دو تا ای سی یو رو دستم باد کرده از ظاهرش نمیشه تشخیص داد کدوم میترکه اگه عکس بگیرم راهنمایی می کنید

amir_8
3rd July 2011, 10:04
دوست عزيز يك قطعه بزرگ گرد سبز رنگ شبيه به خازن عدسي وجود دارد اگر با تعويض آن مشكل حل نشد بايد IC S102976 را تعويض كنيد(چنانچه مشكل از شارژ بالاي دينام بوده)
البته اگه اين IC رو گير آورديد من ازش پنج تا ميخوام.

HOSSEIN MOHARAMI
6th July 2011, 21:32
درخواست فايل ايپرام اي سي يو ون غزال

16781
6th August 2011, 10:31
سلام خدمت اساتید
ایا میشود ایسیو ریو را بدون کد کرد در صورت شدن لطفا برنامه بی کد را اپ کنید

16781
6th August 2011, 10:58
با سلام خدمت اساتید ایا کسی فایل فلش ایسیو زیمنس ریو البته بی کد شده را دارد احتیاج ضروری دارم با تشکر

omeed_1355
6th August 2011, 13:43
سلام خدمت اساتید
ایا میشود ایسیو ریو را بدون کد کرد در صورت شدن لطفا برنامه بی کد را اپ کنید

سلام
ریو رو میشه بی کد کرد فایلشو دوستان در سایت قرار دادند من خودم تست نکردم شما تست کنید نتیجه رو اعلام بفرمایید خدمت شما البته بک آب از آی سی فراموش نشه

KORGSAT
27th August 2011, 16:55
با سلام من فایل ایسیو زمینس وانت CID را میخواستم با تشکر

KORGSAT
28th August 2011, 11:15
با سلام لطفا فایل ایسیو زمینس وانت CID را قرار دهید با تشکرمنتظریم

faridsh
7th September 2011, 21:00
با سلام
لطفا فایل ایسیو زیمنس CIR پیکان وانت اموبلایزر و ABS دار

محمد دهقان
8th September 2011, 10:23
با سلام
لطفا فایل ایسیو زیمنس CIR پیکان وانت اموبلایزر و ABS دار

سلام
خدمت شما دوست عزيز

فايل فلش زيمنس CBR - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک (http://kiansat.kim/showthread.php?p=109283#post109283)

محمد دهقان
8th September 2011, 10:31
با سلام من فایل ایسیو زمینس وانت CID را میخواستم با تشکر

سلام
دوست عزيز ميشه بيشتر در مورد اين مدل كامپيوتر توضيح بديد (تك سوزه يا دوگانه ؟ ايموبلايزر داره ؟...) اين طوري بهتر ميتونم كمك تون كنم

m.aminifar
15th September 2011, 00:14
سلام :نیازبه فایل ایسی 29f400bb ایسیو زیمنس 405 2 گانه سوز با یک ایسیو مدل CBE دارم با تشکر

حميد ذوالعلا
15th September 2011, 00:40
ضمنا: اقاي اميني فر.
بعد از پروگرام ecu .مراحل تعريف ecu انجام شود.

حميد ذوالعلا
15th September 2011, 01:35
سلام :نیازبه فایل ایسی 29f400bb ایسیو زیمنس 405 2 گانه سوز با یک ایسیو مدل CBE دارم با تشکر

سلام
اقاي اميني فر.برنامه را از ادرس زير دريافت كنيد.
مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک - نمایش پست تنها - فایل ایسیی biful kHAMایسیو زیمنس 405پارس (http://kiansat.kim/showpost.php?p=111643&postcount=1)

moniri
29th October 2011, 19:16
سلام
لطفاً فایل فلش سمند زیمنس بایفول رو آپ کنید، خطای ایمبولایزر می زنه و ماشین روشن نمی شه می خوام بی کد کنم. با تشکر

محمد دهقان
29th October 2011, 19:47
سلام
لطفاً فایل فلش سمند زیمنس بایفول رو آپ کنید، خطای ایمبولایزر می زنه و ماشین روشن نمی شه می خوام بی کد کنم. با تشکر

سلام
بي كد اين مدل كامپيوتر نيومده هنوز شما بايد با دستگاه دياگ كامپيوتر رو ريست كنيد و تعريف كليد انجام بديد

m.aminifar
29th October 2011, 23:52
سلام

سلام:دوست گرامی ایسیو های زیمنس که دارای سیستم ایموبلایزر هستن اکثرا خطای سیستم ایموبلایزر ثبت می کنن و بی مورد هست به نظر من شما دنبال ایراد واقعی خودرو بگردین

حميد ذوالعلا
30th October 2011, 01:07
سلام كليه خودروهاي بايفول خطاي سيستم ايموبيلايزر را دارند.و موردي هم ندارد.
با دستگاه ايكو در قسمت ايموبيلايزر ببينيد چه خطايي دارد.

moniri
30th October 2011, 23:18
سلام كليه خودروهاي بايفول خطاي سيستم ايموبيلايزر را دارند.و موردي هم ندارد.
با دستگاه ايكو در قسمت ايموبيلايزر ببينيد چه خطايي دارد.

با سلام و تشكر از اساتيد محترم
هرچند مشتري بدون اينكه ماشين روشن بشه بكسل كرد و برد ولي براي تجربه مي‌پرسم
خودرو سمند بايفول مذكور نه پمپ راه مي‌افته و نه جرقه سر واير داره به صورت دستي با دياگ در قسمت تست عملگرها هم پمپ كار مي‌كنه و هم كوئل‌ها و خطاهايي كه داره ايمبولايزر و خطاي ولتاژ هست ولي از اونجايي كه پمپ بنزين و كوئل همزمان از كار افتادن و ماشين روشن نمي‌شه حدس من اين بود كه اين بار برعكس هميشه خطاي ايمبولايزر واقعي هست.
تا نظر اساتيد چي باشه

m.aminifar
30th October 2011, 23:46
خودرو سمند بايفول مذكور نه پمپ راه مي‌افته و نه جرقه سر واير داره به صورت دستي با دياگ در قسمت تست عملگرها هم پمپ كار مي‌كنه و هم كوئل‌ها و خطاهايي كه داره ايمبولايزر و خطاي ولتاژ هست ولي از اونجايي كه پمپ بنزين و كوئل همزمان از كار افتادن و ماشين روشن نمي‌شه حدس من اين بود كه اين بار برعكس هميشه خطاي ايمبولايزر واقعي هست.
تا نظر اساتيد چي باشه

سلام:من امروز همچین موردی روی خودرو پراید داشتم با ریست یونیت ایموبلایزر و تعریف مجدد سوییچ ایراد برطرف شد

حميد ذوالعلا
31st October 2011, 01:34
تا نظر اساتيد چي باشه

دوست عزيز در خودروهاي باسيستم زيمنس چنانچه سيستم ايمو بيلايزر كار نكند.رله دوبل كه داخل ان دو رله موجود است.يكي معروف به رله اصلي و دومي معروف به رله پمپ بنزين است.
بنابرين رله پمپ فعال نميشود و برق به عملگرها كه شامل پمپ بنزين/كويل/سنسوراكسيژن.و....
به همين جهت خودورئي كه سيستم ايمو ان مشكل داشته باشد بنزين و جرقه ندارد.

moniri
31st October 2011, 02:37
دوست عزيز در خودروهاي باسيستم زيمنس چنانچه سيستم ايمو بيلايزر كار نكند.رله دوبل كه داخل ان دو رله موجود است.يكي معروف به رله اصلي و دومي معروف به رله پمپ بنزين است.
بنابرين رله پمپ فعال نميشود و برق به عملگرها كه شامل پمپ بنزين/كويل/سنسوراكسيژن.و....
به همين جهت خودورئي كه سيستم ايمو ان مشكل داشته باشد بنزين و جرقه ندارد.

اتفاقاً دقيقا به همين شكل بود و در رله دوبل يكي از رله‌ها فعال نمي‌شد.
خيلي سعي كردم تعريف سوئيچ كنم ولي با دستگاه پردازش موتور كه تعريف سوئيچ اتفاق نيافتاد البته بعد از وارد كردن كد سوئيچ دستگاه اعلام مي‌كرد كه تعريف سوئيچ شد ولي بازم خودرو روشن نمي‌شد.
با همون دستگاه پردازش فلش هم كردم ولي به هرحال مشكل حل نشد كه نشد.

m.aminifar
31st October 2011, 02:57
خيلي سعي كردم تعريف سوئيچ كنم ولي با دستگاه پردازش موتور كه تعريف سوئيچ اتفاق نيافتاد البته بعد از وارد كردن كد سوئيچ دستگاه اعلام مي‌كرد كه تعريف سوئيچ شد ولي بازم خودرو روشن نمي‌شد.

سلام:با دستگاه پردازش موتور به سختی میشه سوییچ معرفی کرد البته فقط در محصولات ایران خودرو بغیر از 206 بهترین کار اینکه شما یک سوییچ خام تهیه کنید و مدام سوییچ جدید معرفی کنید البته بعد از هر بار معرفی ریست کردن یونیت ایموبلایزر فراموش نشه انقدر این کار انجام بدین تا صدای پمپ بنزین بشنوید وقتی صدای پمپ بنزین شنیدین سوییچ معرفی شده من بااین روش با دستگاه پردازش موتور نتیجه گرفتم

moniri
31st October 2011, 03:07
سلام:با دستگاه پردازش موتور به سختی میشه سوییچ معرفی کرد البته فقط در محصولات ایران خودرو بغیر از 206 بهترین کار اینکه شما یک سوییچ خام تهیه کنید و مدام سوییچ جدید معرفی کنید البته بعد از هر بار معرفی ریست کردن یونیت ایموبلایزر فراموش نشه انقدر این کار انجام بدین تا صدای پمپ بنزین بشنوید وقتی صدای پمپ بنزین شنیدین سوییچ معرفی شده من بااین روش با دستگاه پردازش موتور نتیجه گرفتم

با تشكر از مهندس عزيز
تو قسمت ايمو بلايزر دستگاه پردازش كه فقط يه كادر براي تعريف سوئيچ باز مي‌شه چطور مي‌شه يونيت ايموبلايزر رو ريست كرد؟

حميد ذوالعلا
1st November 2011, 01:07

دوست عزيز بهترين دستگاه براي تعريف سوئيچ.براي محصولات ايرانخودرو .دستگاه ايكودياگ است.چون ريست كامل پكيج ايمو را دارد.وعلاوه بر ريست.تك تك انها را تعريف ميكند و حتي خطاي سيستم ايمو را نشان ميدهد.
البته دستگاه مهاد هم چنين قابليتي دارد.

m.aminifar
1st November 2011, 01:09
با تشكر از مهندس عزيز
تو قسمت ايمو بلايزر دستگاه پردازش كه فقط يه كادر براي تعريف سوئيچ باز مي‌شه چطور مي‌شه يونيت ايموبلايزر رو ريست كرد؟

سلام:دوست گرامی دستگاه پردازش موتور 3مدل تعریف سوییچ برای یونیت ایموبلایزر داره عکس های اپلود شده از دستگاه پردازش موتور هست عکس دوم از داخل برنامه (ضد سرقت زیمنس) گرفته شده

IKOIKOIKO
10th November 2011, 16:20
با سلام خدمت دوستان میخواستم بدونم کسی از اساتید فایلهای خام یا بی کد ECU SIMENS CB3 داره برام بزاره خیلی گیرم متشکر میشم

m.aminifar
10th November 2011, 18:40
با سلام خدمت دوستان میخواستم بدونم کسی از اساتید فایلهای خام یا بی کد ECU SIMENS CB3 داره برام بزاره خیلی گیرم متشکر میشم

دوست گرامی نوع خودرو مشخص نکردین ماشین دو گانه سوز هست یا نه واگر دوگانه هست ایسیو گاز جدا داره یا ایسیو گاز و بنزین یکی هست لطفا مشخص کنید

حميد ذوالعلا
11th November 2011, 03:20
دوست عزيز مشخصات خودرو را كامل ذكر كنيد.
در ضمن احتمالا اين ecu دوگانه تك ايسيو ميباشد.
اگر دوگانه تك ايسيو باشد فايل خام بدون كد جهت روشن شدن خودرو موجود نيست.
فقط فايل بدون كد اماده تعريف كليد موجود ميباشد.

حميد ذوالعلا
11th November 2011, 03:34
دوست گرامی نوع خودرو مشخص نکردین ماشین دو گانه سوز هست یا نه واگر دوگانه هست ایسیو گاز جدا داره یا ایسیو گاز و بنزین یکی هست لطفا مشخص کنید

سلام:دوست گرامی دستگاه پردازش موتور 3مدل تعریف سوییچ برای یونیت ایموبلایزر داره عکس های اپلود شده از دستگاه پردازش موتور هست عکس دوم از داخل برنامه (ضد سرقت زیمنس) گرفته شده

بسيار عالي
اين سيستم ايموبيلايزر كامل است.و دست كمي از ايكو دياگ ندارد.

moniri
11th November 2011, 22:29

با تشكر از جناب اميني‌فر عزيز
عكسي كه آپلود كرديد كاملاً درست است ولي مشكل اينجاست كه در خودرو مذكور و چند خودرو ديگر با اي سي يو زيمنس بايفول فقط قسمت اول ايمبولايزر زيمنس كه با كليك روي آن فقط كادر تعريف سوئيچ باز مي‌شود كار مي‌كند.
و كادرهاي بعدي كه با ايموبلايزر 2 و 3 مشخص شده (Siemens immo 3 , Siemens immo 2) روي خودرو مورد نظر كار نمي‌كند يعني بعد از كليك روي آن پيغام Please Open Switch مي‌دهد كه با كانكت روي OK خودرو مورد نظر را شناسايي نمي‌كند درست مثل اينكه سيستم ايمو درست انتخاب نشده باشد.
موفق باشيد

m.aminifar
11th November 2011, 23:02
با تشكر از جناب اميني‌فر عزيز
عكسي كه آپلود كرديد كاملاً درست است ولي مشكل اينجاست كه در خودرو مذكور و چند خودرو ديگر با اي سي يو زيمنس بايفول فقط قسمت اول ايمبولايزر زيمنس كه با كليك روي آن فقط كادر تعريف سوئيچ باز مي‌شود كار مي‌كند.
و كادرهاي بعدي كه با ايموبلايزر 2 و 3 مشخص شده (Siemens immo 3 , Siemens immo 2) روي خودرو مورد نظر كار نمي‌كند يعني بعد از كليك روي آن پيغام Please Open Switch مي‌دهد كه با كانكت روي OK خودرو مورد نظر را شناسايي نمي‌كند درست مثل اينكه سيستم ايمو درست انتخاب نشده باشد.
موفق باشيد

سلام:شرکت پردازش موتور هنوز موفق به تکمیل برنامه های سیستم ضد سرقت نشده شما اخرین باری که دستگاه پردازش اپدیت کردین کی بوده ورژن فعلی دستگاه هتون چند هست

moniri
11th November 2011, 23:12
سلام:شرکت پردازش موتور هنوز موفق به تکمیل برنامه های سیستم ضد سرقت نشده شما اخرین باری که دستگاه پردازش اپدیت کردین کی بوده ورژن فعلی دستگاه هتون چند هست

با تشكر از توجه شما
حدود 2 هفته پيش آپديت كردم و ورژن فعلي دستگاه 8.3.9 هست.
بعضي از مشكلات روي اين دستگاه هست كه انقدر به شركت گفتم و گفتن تو اين ورژن درست شده ولي بازم ديدم همون‌ مشكلات هست و كلا از رفع شدن اين ايرادها روي اين دستگاه كاملاً نااميد شدم.

IKOIKOIKO
12th November 2011, 11:34
با سلام دوستان کسی فایل خام یا بی کد ecu siemens CB3 تک ECU دوگانه سوز رو نداره

aziz man
24th September 2012, 00:43
با سلام خدمت شما اساتید گرانقدر اگر لطف کنید فایل خام آماده تعریف سوییچ ای سی یو زیمنس سمند موتور ملی (EF7) را برام بذارین ممنون میشم

حامد حفیظی
14th October 2012, 11:47
:720_dash1::720_dash1::720_dash1::720_dash1:
بفرماید

حامد حفیظی
14th October 2012, 11:52
با سلام و خسته نباشید خدمت اساتید محترم
به فایل های زیمنس پراید ci1-ci2-ci3 نیاز دارم اگر کسی هست که میتونه کمک کنه ممنون میشم آپ کنه
با سپاس

mehdisaber
16th May 2013, 13:18
باسلام فایل بی کدecu زیمنس تیبا رو میخاستم از دوستان اگه کسی داره ممنون میشم خیلی گیرم.

m.aminifar
16th May 2013, 14:25
باسلام فایل بی کدecu زیمنس تیبا رو میخاستم از دوستان اگه کسی داره ممنون میشم خیلی گیرم.

منظورتون از بی کد چیه اگر de code هست برای این مدل ایسیو هنوز برنامه de code درست نشده و اگر خام هست در بخش ایسیو مربوط دامپ خام موجود هست

حامد حفیظی
23rd June 2013, 14:32
سلام
لطف بفرمایید اگر فایل ایسیو گاز سمند زیمنس یک خانه کور به شماره ای سی29f200bb لود کنید با تشکر

fariborz tehrani
19th November 2013, 22:46
با عرض سلام فایل فلش ایسو زیمنس پراید hp+ برای اصلاح پشت امپر ها میخواستم باتشکر وسپاس

TuneUp_Vahab
20th November 2013, 19:40
سلام
لطف بفرمایید اگر فایل ایسیو گاز سمند زیمنس یک خانه کور به شماره ای سی29f200bb لود کنید با تشکر

درود :

دوست عزیز ، هرچند مدتی از درخواست شما گذشته ، لینک فایل مورد نظر خدمت شما .

کیان ست (http://kiansat1.biz/showthread.php?t=72725)

fariborz tehrani
27th November 2013, 22:15
با عرض سلام فایل فلش ایسو زیمنس پراید +hp برای اصلاح پشت امپر ها میخواستم باتشکر وسپاس

abedini51
27th January 2014, 17:34
با سلام درخواست فایل کانتینال تال سمند سورن ci2

em88
10th March 2014, 18:39
باسلام به اساتیدمحترم:لطفا فایل بی کدزیمنس پیکان وانت رو قراردهیدبا تشکر

jabar
3rd July 2014, 02:05
با سلام خدمت اساتید محترم . فایل بی کد 405 تکسوز زیمنس sim2k رو نیاز داشتم مرسی.

vahid33
3rd July 2014, 11:26
باسلام به اساتیدمحترم:لطفا فایل بی کدزیمنس پیکان وانت رو قراردهیدبا تشکر
خدمت شما

vahid33
3rd July 2014, 11:29
با سلام خدمت اساتید محترم . فایل بی کد 405 تکسوز زیمنس sim2k رو نیاز داشتم مرسی.
خدمت شما این برنامه ماله سمنده اما با ۴۰۵ یکیه

TuneUp_Vahab
24th September 2014, 20:38
لطفا فايل فلش خام يا كددار پرايدHP+يورو4 ايسيو crouse با شماره فنيTN202-18-881 را محبت فرماييد .ممنونم.

alihi53
1st March 2015, 17:25
درخواست فایل فلش SAAT پراید یورو 2-29F400BBخام
نیاز فوری. ممنون

alihi53
1st March 2015, 19:48
نیاز فوری. ممنون

البته خود ایسی یو هست CGS

alihi53
2nd March 2015, 19:39
نیاز فوری. ممنون

چک کردم برنامه این مدل با مدلهای زیمنس معمولی تفاوتی ندارد البته CGS نه SSAT با تشکر

TuneUp_Vahab
30th April 2015, 10:42
با سلام:

لطفا فايل خام آماده تعريف سوئيچ كانتنتال CIM با شماره فني 5WY5K088D-C
مرسي.

دیاکونا
30th April 2015, 11:38
با سلام:

لطفا فايل خام آماده تعريف سوئيچ كانتنتال CIM با شماره فني 5WY5K088D-C
مرسي.
درود بر شما جناب گلستان
ماشین چیه؟؟؟

TuneUp_Vahab
30th April 2015, 15:46
درود بر شما جناب گلستان
ماشین چیه؟؟؟

درود:

دياكوناي عزيز،‌پارس تك بود،فايلشو موجود داشتم.ممنونم.

- - - - - - - - - -

خدمت دوستان.

فايل خام ايسيو كانتنتال CIM آماده تعريف سوئيچ (http://kiansat.kim/showthread.php?t=90779&p=454856#post454856)

mehdisaber
18th May 2015, 19:49
فايل خام آماده تعريف سوئيچ كانتنتال CA2 بایفول پراید لطفا. دانلود زدم چک رفت اگه کسی داره خیلی گیرم با تشکر.

haider_KH2005
18th May 2015, 20:04
تقدیم شما دوست عزیز
این برنامه برای پراید تک سوز میباشد ولی ایسیو دوگانه سوزه
شماره ایسی فلاش 29f400fb رو انتخاب کن و گرنه وریفای نمیشه

mehdisaber
18th May 2015, 20:22
ممنون دوست عزیز این برنامه رو تست کردم چک نداشت ماشین دوگانه شرکتی هست فقط با CB6 چک میاد اما تعریف سویچ نمیشه فک کنم باید فقط برنامه خودش باشه TNM 5000 دارم همه برنامه هاشو تست کزدم جواب نداد این بزنامه رو نداره CA2

TuneUp_Vahab
18th May 2015, 20:25
فايل خام آماده تعريف سوئيچ كانتنتال CA2 بایفول پراید لطفا. دانلود زدم چک رفت اگه کسی داره خیلی گیرم با تشکر.

درود:

دوست عزيز،شماره فني ايسيو را بفرماييد.

mehdisaber
18th May 2015, 20:32
110R-004767
10R-024766
CONTINENTAL
5WY1M51C CNG
index 01 SIM2K-48 S2KGS-18-881

TuneUp_Vahab
18th May 2015, 20:38
درود:

دوست عزيز،مقدار كيلومتر را ويرايش نموده سپس ايسيو و آيسيو را خنثي و با 2 عدد تگ خام تعريف نماييد.

mehdisaber
18th May 2015, 20:50
ممنون جناب گلستان عزیز کلیدها حتما باید 2 تا باشه؟ ایا با این برنامه نمایشگر بنزین وگاز درست کار میکنه؟ بازم ممنون.

دیاکونا
18th May 2015, 21:30
درود برشما دوست گرامی
اگر برد بایفوله با همون برنامه تک سوز این دوستمون هم باید جواب میداد اگه چراغ چک نداریم پایه هاایسی فلش رو قلع ریزی کن.یه عکس از برد ایسیو رو بذار رو سایت اگه بردش فرق می کنه اگه فرق نمی کنه باید برنامه های بایفول دیگه هم جواب بده.

mehdisaber
19th May 2015, 13:00
سلام با برنامه ای که جناب گلستان گذاشتن بعد از تعریف سویچ ماشین روشن شد اما نمایشگر بنزین و گاز نمیاد ماشن رو گاز نمیره tnm5000 ecu رو Siemense_PridePetrol_BifuelECU_CA2 شناسایی میکنه یعنی تک سوز فک کنم باید برنامه Siemense_Pride-BifuelECU_CA2 بریزم تا درست بشه یکی به داد ما برسه بد جوری گیر کردم

امیرفتوحی
19th May 2015, 14:40
خدمت شما تست شده نتیجه
را اعلام کنید

TuneUp_Vahab
19th May 2015, 15:23
بفرماييد دوست عزيز اين فايل را نيز چك نماييد.

دیاکونا
19th May 2015, 22:22
نتیجه چی شد؟؟؟ دوست گرامی

mehdisaber
20th May 2015, 16:57
سلام دسترسیم به سایت قطع بود امروز بعد از ظهر قرار ماشینو بیاره بعد از اتمام کار نتیجه را اعلام خواهم کرد.

mehdisaber
20th May 2015, 20:54
سلام با برنامه دومی جناب گلستان نمایشگر گاز و بنزین اومد ولی بعد از تعریف سویچ خطای خام بودن سویچ میداد ecu.icu.و سویچو با دستگاه خام کردم ولی باز روشن نشد برنامه جناب فتوحی هم نمایشگر نیامد به برنامه جناب گلستان بیشتر امیدوارم یعنی ممکنه کجارو اشتباه کرده باشم منکه دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه. Please help

دیاکونا
20th May 2015, 21:24
درود برشما دوست گرامی
شما با برنامه قبلی جناب گلستان ماشین روشن شده بود باید یه بک اپ از ایسی فلش می گرفتی بعد دانلود بایفول میزدی کار تموم شده بود. ایمو چن بار کد خورده ؟؟؟؟؟

امیرفتوحی
20th May 2015, 21:52
دامپ من تست شده است دوست عزیز بازبابرنانه من امتحان کن

TuneUp_Vahab
21st May 2015, 09:24
سلام با برنامه دومی جناب گلستان نمایشگر گاز و بنزین اومد ولی بعد از تعریف سویچ خطای خام بودن سویچ میداد ecu.icu.و سویچو با دستگاه خام کردم ولی باز روشن نشد برنامه جناب فتوحی هم نمایشگر نیامد به برنامه جناب گلستان بیشتر امیدوارم یعنی ممکنه کجارو اشتباه کرده باشم منکه دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه. Please help

درود:

دوست عزيز،از فايل قبلي كه خودرو را روشن كرده اگر بكاپش را داريد از خط 4000 تا 8000 را در فلش دوم كپي نماييد.
نكته:
اگر ايمو cim بود حتما با 2عدد تگ خام والئو تعريف نماييد در غير اينصورت خودرو روشن نخواهد شد.

mehdisaber
21st May 2015, 09:30
سلام ماشین با برنامه قبلی جناب گلستان ok فقط نمایشگر گاز و بنزین نمیاد جناب دیاکونا دستگاه ecu را ca2 تک سوز شناسایی میکنه یعنی اگه دانلود ca5 بزنم نمایشگر گاز و بنزین ردیف میشه؟ جناب فتوحی شما برنامه رو روی ماشین با ecu موتور بایفول ca2 موتور hp+ تست کردید اخه با برنامه شما نمایشگر گاز نمیاد.

veria
6th July 2015, 14:03
سلام دوستان لطفآ فايل بي كدوفايل خام ef7تك سوز باايسوCIZرا برايم ارسال نماييد واگر نياز به دستكاري دارد راهنمايي فرماييد با تشكر

TuneUp_Vahab
5th October 2015, 10:54
سلام:

نياز به فايل خام ايسيو كروز رانا دارم.تشكر

alihi53
8th October 2015, 13:25
سلام نیاز به فایل ECU زیمنس CGT CIM 206 تک سنسور
کسی یورو 4 به یورو 2 تبدیل کرده بدون نیاز به تعریف سوئیچ؟

parasistem
8th October 2015, 13:53
سلام مهندس پژو 407 دارم میخام ای سی ایپرام bsi کیلومترش و کم بکنم اما هر چی گشتم ای سی ایپرام به شماره 95128 پیدا نمی کنم خواهش میکنم راهنمایی بکنید این ای سی کجا نصب شده ممنون میشم

فتوحی
8th October 2015, 14:19
سلام بی اس ای؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

parasistem
25th October 2015, 13:09
سلام بی اس ای؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بله bsi
عرض شو د داخل ماشین 407 یونیت کنترلی بنام بی اس ای وجود دارد . در بورد bsi ای سی ایرام وجود دارد که کد سویچ و کار کرد کیلومتر دخیره میشود . جهت اطلاع حضرتعالی عرض شد . چنانچه عرایضم اشتباه است بفرمایید کد سویچ و کیلومتر غیر از ایسیو و آمپر در کجای خودرو 407 یا خودرو 206 ذخیره میشود . با احترام

فتوحی
26th October 2015, 20:34
با سلام کیلومتر خودوهایی مثل 206 و 407 فقط داخل بی اس ای و امپر ذخیره میشود