توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل سیستم برق در پزو 206 تیپ 2
ilman
27th March 2011, 00:32
با سلام خدمت اساتید محترم
1-اول اینکه گاهگاهی روی پانل نوشته eco mode میاید ماشین را که روشن میکنی همه چی درست کار میکنه وتمام نوشته ها بطور درست در پانل میاید مثلا هشدار های درهاو ساعت
2-وقتی ماشین را خاموش میکنیم در ها با ریموت بسته میشن وبار میشن ولی بعدا مدتی که برق پانل بطور اتوماتیک قطع میشه مثلا بعد از 15 ثانیه ریموت کار نمیکنه باید باسویچ باز کنیم جالب اینجاست وقتی در را باز میکنم برق پانل میاید و بدون باز کردن سویچ پخش ماشین هم شروع میکنه به کار کردن لازم به توضیح است ماشین را من تازه خریدم حالا نمی دونم این عیبها
دستی کذاشته شده یا که چی است از اساتید محترم خواهشمنددر صورت امکان راهنمایی فرمایند و در صورت امکان نقشه سیمکشی اتومبیل را در اختیارم قرار بدهند
مهدی چیت بند
27th March 2011, 02:09
سلام
ECONOMIC MODE : حالت اقتصادی
زمانیکه ماشین به این حالت میره BSI برای حفاظت از افت ولتاژ باطری اجازه فعال شدن سیستمهای خودرو رو نمیده و این حالت زمانهای بیدار باش از 65 ثانیه به 7 ثانیه و از 30 به 1 دقیقه کاهش پیدا میکنه اما بمحض رسیدن اطلاعات مبنی بر روشن شدن ماشین از این حالت خارج میشه
زمانی میاد که شما برق باطری ماشینت رو به کم شدن یا اصلا کم باشه
من این مورد رو یکجا ندیدم اما روی چند ماشین جدا جدا دیدم :0011:
1 - افتامات دینام و باطری رو حتما چک کن
2 امیدوارم ماشینو نشسته باشن
جعبه فیوز داخل کاپوت BM34 برای برق دزدی
به خطاهای bsi سری بزن
4- امکان داره بخشی برق دزدی یا قطع شدن اتصال بدنه داشته باشی
------------------------ ببینیم باقی اساتید چه نظری دارند
:lay::lay::lay:
m.aminifar
27th March 2011, 22:49
1-اول اینکه گاهگاهی روی پانل نوشته eco mode میاید ماشین را که روشن میکنی همه چی درست کار میکنه وتمام نوشته ها بطور درست در پانل میاید مثلا هشدار های درهاو ساعت
2-وقتی ماشین را خاموش میکنیم در ها با ریموت بسته میشن وبار میشن ولی بعدا مدتی که برق پانل بطور اتوماتیک قطع میشه مثلا بعد از 15 ثانیه ریموت کار نمیکنه باید باسویچ باز کنیم جالب اینجاست وقتی در را باز میکنم برق پانل میاید و بدون باز کردن سویچ پخش ماشین هم شروع میکنه به کار کردن لازم به توضیح است ماشین را من تازه خریدم حالا نمی دونم این عیبها
دستی کذاشته شده یا که چی است از اساتید محترم خواهشمنددر صورت امکان راهنمایی فرمایند و در صورت امکان نقشه سیمکشی اتومبیل را در اختیارم قرار بدهند
سلام:دوست گرامی حالت eco mode ایراد یا مشکل خاصی نیست کمپانی سازنده خودرو این حالت برای بهینه سازی مصرف در خودرو استفاده کرده
reza_zolfi2005
28th March 2011, 14:43
سلام دوست عزیز با باز و بسته شدن درب سیتم برق ماشین تا چند ثانیه فعال میشه
این که گفتید با باز کردن درب پخش شرو به کار کردن میکنه مشکلی نیست
ilman
28th March 2011, 18:25
با سلام خدمت اساتيد محترم
در قسمت بالا توضيحات كامل را در مورد ايرادهاي ماشين داده بودم ولي مشكل اصلي اين كه( ريموت) وقتي ماشين را تازه خاموش ميكنم كار ميكنه ولي بعد چند ين ثانيه قطع ميشه يعني نه باز ميكنه نه بسته وقتي با سويچ باز ميكني دوباره تازماني كه برق پانل قطع نشده ريموت كار ميكنه
reza_zolfi2005
28th March 2011, 20:01
با سلام خدمت اساتيد محترم
در قسمت بالا توضيحات كامل را در مورد ايرادهاي ماشين داده بودم ولي مشكل اصلي اين كه( ريموت) وقتي ماشين را تازه خاموش ميكنم كار ميكنه ولي بعد چند ين ثانيه قطع ميشه يعني نه باز ميكنه نه بسته وقتي با سويچ باز ميكني دوباره تازماني كه برق پانل قطع نشده ريموت كار ميكنه
با سلام دوست عزیز
برق اصلی دزگیراشتباه گرفته شده
شما برق12دزگیر را باید به ولتاژی وصل کنید که بعد چند ثانیه قطع نشه
بهتره ازبرق اصلی باطری استفاده کنید مشکل 100%رفع میشه
احمد برقکار
28th March 2011, 21:27
با سلام دوست عزیز شنت bsiرویک پایه بالا ببر منظورم جعبه فیوز بالای کلاچ اگه دقت کنی وسط bsiشبیه فیوزه اما اهنی سه پایه داره وقطی دستکاری بشه یک پایه پاین تر جا میزنن این مشکل بوجود می اید اگه پیکر بندی bsi دستکاری نشده همونی که shروش نوشته الان دقیق جا گرفته ودر تصویر میبینی
m.aminifar
29th March 2011, 01:46
سلام:دوست گرامی در مورد ایراد در قفل مرکزی این ایراد روی قفل مرکزی فابریک ماشین هست یا دزدگیر نصب شده اگر ایراد روی دزدگیرهست شما برق ورودی سیم قرمز رنگ چک کنین ببینین در محل مناسب نصب شده یا نه 2-سیم برق سوییچ 3-سیم شاسیه لای درب ---در ضمن نوع دزدگیر نصب شده مشخص کنین---واگر این ایراد روی قفل مرکزی فابریک ماشین هست از سالم بودن قفل های درب های جلو مطمن بشین واگر قفلها هم ایراد نداشت دانلود BSI انجام بدین
reza_zolfi2005
29th March 2011, 20:28
با سلام دوست عزیز فقط برق اصلی دزگیر مشکل داره الا بس در پست بالا گفتم چیکار کنی
damavandi
24th May 2011, 19:12
ضبط ماشین رو جایی دست نزدند؟ تمام فیوزهای bsi را چک کن
IKCO_CNG
25th May 2011, 09:01
دیروز مشتری برای این مشگل پیش من امد .که بعد از خاموش کردن 206 بعد از مدتی چراغ جلو روشن می شد و قفل مرکزی از کار می افتاد و در ضمن با باز بستن دربها قفل مرکزی کار میکرد.
ایراد از نصب ضبط روی 206 بود
damavandi
25th May 2011, 10:01
دقیقا بعد از دستکاری ضبط یکی از فیوزهای bsi میسوزد (یادم نیست کدوم فیوزه ) ماشین روشن نمیشه و با دستکاری سیمهای ضبط و وصل کردن برق سوئیچی به برق ثابت ماشین روشن میشه ولی این عیب روش میمونه پس دوست عزیز شما اول تمام فیوزهای bsi و سیمهای ضبط رو چک کن
hamid_heybat
29th August 2012, 17:15
با سلام من 206 تیپ 2 مدل 88 سیستم دارم با امپیلى 2500 وات بدوون خازن باک پر که میکنم مثلا نصفه اول سریع خالی میشه اما نصفه دوم دیر میاد پایین رو امپر صدی 9 میسوزونه اما با دستگاه صدی 7.5 نشون میده به نظرتون مشکل چیه؟
vBulletin® v4.2.3, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.