ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک در مورد کد Sim not allowed mm # 3

omid.akbari
28th March 2011, 09:55
سلام دوستان
گوشی سونی اریکسون ویواز خیلی مواقع این کد رو میده
Sim not allowed mm # 3
و وقتی این کد روی صفحه میتد از شبکه خارج میشه.یکی از دوستانم گفت بخاطر اینه که سریال گوشیت با 01 شروع میشه و این گوشی سفارش آمریکاست برای همین تداخل با شبکه داره.
میگفت هیچکارشم نمیتونی بکنی.میخوام ببینم از دوستان کسی هست بتونه کمکم کنه تا این مشکل حل شه؟
برکت وفیض خداوند با شما باد
آمین

mahmanel
28th March 2011, 10:35
دوست عزیز با سیم کارت دیگه تست کنید 90% حل میشه

omid.akbari
28th March 2011, 11:01
بحث اینه که این گوشی خودمه.جدید خریدمش.نمیتونم که سیمکارتمو عوض کنم.راه دیگه ؟
برکت خداوند با شما باد
آمین

علي اصلاني
29th March 2011, 08:00
بحث اینه که این گوشی خودمه.جدید خریدمش.نمیتونم که سیمکارتمو عوض کنم.راه دیگه ؟
برکت خداوند با شما باد
آمین

بعضي از سيم كارت هاي همراه اول (غير ايرانسل ) به طور ذاتي اين مشكل رو دارند كه بايد تعويض شده و از نوع جديد استفاده كنيم

mahmanel
29th March 2011, 23:59
دوست عزیز حق با شماست که میخوهید از سیم خودتون استفاده کنید من بعنوان تعمیر کار موبایل با10 سال سابقه خدمتتون عرض کردم در ضمن اگر با سیم دیگری جواب دهد شما میتوانید باwellcom back سیم جدید با همان شماره استفاده کنید و راه دیگری ندارید اگر باسیم دیگر هم همین مشکل را دارید بفرمایید تا راه دیگری بیابیم

omid.akbari
30th March 2011, 00:17
دوست عزیز حق با شماست که میخوهید از سیم خودتون استفاده کنید من بعنوان تعمیر کار موبایل با10 سال سابقه خدمتتون عرض کردم در ضمن اگر با سیم دیگری جواب دهد شما میتوانید باwellcom back سیم جدید با همان شماره استفاده کنید و راه دیگری ندارید اگر باسیم دیگر هم همین مشکل را دارید بفرمایید تا راه دیگری بیابیم
ممنون از توجهتون دوست عزیز
منظور شمارا از wellcom back متوجه نشدم.
برکت خداوند با شما باد
آمین

mahmanel
30th March 2011, 15:21
بسته بازگشت