PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تاپیک شکایات از فروشندگان فروشگاه سایت

KIAN FAR
25th April 2011, 01:12
تاپیک شکایات از فروشندگان فروشگاه سایت

سلام
اين تاپيك ايجاد شده است تا در صورتي كه فروشنده اي به تعهدات خود عمل ننمود مشتريان گرامي بتوانند شكايت خودشان را ارسال نمايند
و فروشندگان نيز بتوانند پاسخگوي اعتراضات و شكايات مشتريان باشند
لازم بذكر است كه كليه ارسالات در اين تاپيك به صورت نامرئي ارسال ميگردد و در صورتي كه پستهاي ارسالي مطابق با حفظ احترام به طرفين بود توسط مديران مرئي شده و در معرض عموم قرار خواهد گرفت لذا خواهشمندم از تكرار ارسال خودداري نماييد
خواهشمندم ضمن رعايت احترام به همديگر شكايات و جوابيه هاي خود را
با ذكر نام تاپيك و شخص فروشنده و شماره پست
ارسال نماييد
با تشكر

m_hdi
25th May 2011, 16:03
با سلام خدمت دوستان ایا خبری از دوست عزیز محمد تقی کریمی دارید
سرور قرار بود بلافاصله بعد از واریز تحویل بشه الان 2 روزه خبری از ایشان نیست

KIAN FAR
25th May 2011, 17:14
با سلام خدمت دوستان ایا خبری از دوست عزیز محمد تقی کریمی دارید
سرور قرار بود بلافاصله بعد از واریز تحویل بشه الان 2 روزه خبری از ایشان نیست

دوست عزیز ایشان همیشه به سایت سر میزدند کمی صبور باشید ممکنه کاری برای ایشان پیش امده باشد

m_hdi
25th May 2011, 17:17
دوست عزیز ایشان همیشه به سایت سر میزدند کمی صبور باشید ممکنه کاری برای ایشان پیش امده باشد
امیدوارم مشکلی براش پیش نیامده باشه
فقط ای کاش یک لحظه میومد و یک جواب میداد
دیروز برای چند لحظه انلاین بود پیغام خصوصی هم دادم ولی جواب ندادن

M.T.karimi
26th May 2011, 17:23
مشكل شما رسيدگي شد!

arshia87
23rd April 2012, 10:56
با سلام و خسته نباشيد
سايت تك ترانزيت كه در اين سايت بعنوان فروشنده اكانتهاي ... پي ان و ساكس معرفي شده ، اصلا" پاسخگوي مشكلات نيست . در ضمن از ديشب مشكلات ارتباط توسط ساكس به وجود اومده بطوريكه بعد از اجراي پروكسي فاير نميتوان سايتهاي ف ي ل ت ر شده رو باز كرد.

با تشكر

لطفا" پيگيري كنيد.

pal-electronic
25th April 2012, 18:20
با سلام و خسته نباشيد
سايت تك ترانزيت كه در اين سايت بعنوان فروشنده اكانتهاي ... پي ان و ساكس معرفي شده ، اصلا" پاسخگوي مشكلات نيست . در ضمن از ديشب مشكلات ارتباط توسط ساكس به وجود اومده بطوريكه بعد از اجراي پروكسي فاير نميتوان سايتهاي ف ي ل ت ر شده رو باز كرد.

با تشكر

لطفا" پيگيري كنيد.

دوست عزیز سلام
انتقاد شما توسط پیام خصوصی به جناب کیانفر انتقال داده شد
منتظر پاسخ ایشان بمانید
موفق باشید

Sinapars
25th April 2012, 18:36
با سلام و خسته نباشيد

با تشكر

لطفا" پيگيري كنيد.

درود
با اجازه مدیران گرامی
دوست عزیز مشکل شرکت های سرویس دهنده پرو.ک.سی نیستند
مشکل از مخابرات و ISP ها است که پورت ها بسته شده است
فعلا بیشتر شرکت ها مثل شاتل مبین نت صبا نت ایرنسل و .... مشکل دارند
و زمان دقیقی هم برای رفع مشکل اعلام نکردند
دوستان در تاپیک زیر اعلام وضعیت کردند

راهنمایی : از کار افتادن پرو.کسی فایر و باز نشدن صفحات قیلتر شده (http://kiansat.kim/showthread.php?t=45860)

KIAN FAR
25th April 2012, 18:47
جواب بنده را جناب سینای عزیز دادند کاری از دست بنده بر نمیاد سرویس های ما در تمامی سرور ها به خوبی کار میکنه ومشکلی از طرف ما نیست

kaoniran
21st August 2012, 23:30
سلام استاد گرامی
درست است که مشکل از طرف مخابرات است در اینصورت فروشنده باید متذکر این مسءله گردد تا خریدار بداند چه میکند بنده دیروز اکانت 2ماهه گرفته ام فعلا تا حالا نتوانسته ام اصلا استفاده کنم.اینترنت بنده پارس آنلاین است . چند بار هم با آدرس ایمیلی که ذکر شده است مکاتبه کرده ام ولی متاسفانه پاسخی نگرفته ام

mehdiek
5th November 2012, 22:19
با سلام

من سرور میکروتیک یک ماهه از Ahmad20 گرفتم ولی 3 روز هست که قطع شده

ایمیل دادم بعد 2 روز جواب داده که مهلت سرورتون تموم شده و فعلاً هم سرویس ارائه نمیدیم

این درحالی هست که یک ماه تکمیل نشده و تاریخ واریز من سه شنبه 18 مهر 1391 01:03:053 بوده ولی سرور از تاریخ 12 آبان قطع شده

معمولاً یک هفته قبل از اتمام اشتراک اعلام میکنن که میخواد تموم بشه و آیا قصد تمدید دارید یا نه ؟

نه اینکه همینطوری قطعش کنن اونم قبل از موعد مقرر که حتی آدم نتونه از یوزراش بک آپ بگیره :|

به هر حال ایشون و maximum123 از مدیر های این سایت هستند و بیشتر از اینا ازشون انتظار میرفت

KIAN FAR
6th November 2012, 01:58
با سلام

ایمیل دادم بعد 2 روز جواب داده که مهلت سرورتون تموم شده و فعلاً هم سرویس ارائه نمیدیم

این درحالی هست که یک ماه تکمیل نشده و تاریخ واریز من سه شنبه 18 مهر 1391 01:03:053 بوده ولی سرور از تاریخ 12 آبان قطع شده

معمولاً یک هفته قبل از اتمام اشتراک اعلام میکنن که میخواد تموم بشه و آیا قصد تمدید دارید یا نه ؟

نه اینکه همینطوری قطعش کنن اونم قبل از موعد مقرر که حتی آدم نتونه از یوزراش بک آپ بگیره :|

به هر حال ایشون و maximum123 از مدیر های این سایت هستند و بیشتر از اینا ازشون انتظار میرفت

دوست گرامی فکر نمیکنم زودتر از موعد ان قطع کرده باشند
ولی در این مورد باز هم به ایشان پیام میدم و جواب شما را میدند

ولی در مورد تمدید باید عرض کنم که ایشان قصد ادامه فروش سرور را ندارند و باید از سایت دیگه تهیه کنید

قربان شما

mehdiek
6th November 2012, 02:58
دوست گرامی فکر نمیکنم زودتر از موعد ان قطع کرده باشند
ولی در این مورد باز هم به ایشان پیام میدم و جواب شما را میدند

ولی در مورد تمدید باید عرض کنم که ایشان قصد ادامه فروش سرور را ندارند و باید از سایت دیگه تهیه کنید

قربان شما

مرسی از توجهتون

من مشخصات و تاریخ واریز رو دارم

حالا خیلی مهم نیست برای من فقط طرز برخوردشون خوشایند نبود

اگه مثلاً مثل شما توی پیام میگفتن که دیگه قصد فروش ندارم و سرور کلاً قطع هست بهتر بود :lay:

Ahmad20
6th November 2012, 20:18
با سلام

سلام
در پیغام خصوصی کامل توضیح داده شد به هر حال اینجا هم مجدد توضیح داده می شود.
که ماه قبل با توجه به اوضاع دلار هزینه ی سرور بسیار سنگین شد. و هزینه ی ماهیانه ی سرور 18 تومان بود و قرار شد سرورها روزانه ارائه گردد که واسه کاربران هزینه سنگین نباشه.که در این مورد هم در تایپیک فروش در صفحه ی اول بارها اطلاع رسانی شد.
و شما 15 تومان پرداخت کردید که مدت اعتبار سرورتون 24 روزه بود نه 1 ماهه و سرور هم در موعد مقرر قطع شده و از این لحاظ مشکلی نبوده.به هر ما هم در این مدت که سرور ارائه می شد نه تنها هیچ سودی واسمون نداشت بلکه ضررهای سنگینی هم متحمل شدیم.
موفق باشید

king roman
9th June 2013, 20:57
دوست عزیز تیونر دستگاه 8800دارین اگه دارین قیمت تیونر وشرایط ارسال رو میخواستم ؟

ASHKAN-NO
9th June 2013, 21:13
دوست عزیز تیونر دستگاه 8800دارین اگه دارین قیمت تیونر وشرایط ارسال رو میخواستم ؟

درود
عزیز متاسفانه فروشگاه سایت فعلا غیر فعال هست
موفق باشید.