PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پیشنهادات، انتقادات و درخواست‌های شما در فروشگاه سایت

KIAN FAR
25th April 2011, 01:20
پیشنهادات، انتقادات و درخواست‌های شما در فروشگاه سایت

reza-r
3rd May 2011, 17:58
شماره حساب را من نتوانستم پیدا کنم جهت خرید تیونر و فیتور

behka
4th August 2011, 19:48
سلام.من یک رسیور فول اچ دی خوب می خواهم چه مدلی پیشنهاد میکنید و چگونه باید و از کجا بخرم.مرسیkbehnam53@ yahoo.com

h655
4th August 2011, 23:56
سلام
من رسیور آی کلاس فول اچ دی 9696 و اینترنتی 9797مخوام لطفآ قیمتهاشا برایم اعلام کنید?

pal-electronic
5th August 2011, 15:43
سلام.من یک رسیور فول اچ دی خوب می خواهم چه مدلی پیشنهاد میکنید و چگونه باید و از کجا بخرم.مرسیkbehnam53@ yahoo.com

سلام
من رسیور آی کلاس فول اچ دی 9696 و اینترنتی 9797مخوام لطفآ قیمتهاشا برایم اعلام کنید?

دوستان عزیز سلام
این بخش مربوط به سوالات این چنینی نیست !
لطفا در ارسال پست های خود دقت بیشتر نمایید
موفق باشید

omidomidi
1st June 2012, 17:04
سلام من تجهیزات برای نصب دیش مرکزی برای 10 واحد میخوام لطفا قیمتاشون رو برام بگین اگه موجود است
ممنون

Mostafa2007
1st June 2012, 17:33
سلام من تجهیزات برای نصب دیش مرکزی برای 10 واحد میخوام لطفا قیمتاشون رو برام بگین اگه موجود است
ممنون

دوستان عزیز

این تاپیک صرفاً جهت پیشنهادات و انتقادات شما ایجاد شده!!

برای دریافت اطلاعاتی همچون قیمت لوازم به بخشهای مربوطه مراجعه کنید و یا بصورت خصوصی با مدیریت بخش فروشگاه مطلب را در میان بگذارید.

فروشگاه لوازم دیجیتالی
(http://kiansat.kim/forumdisplay.php?f=1742)

مصطفی

gholipoor1391
20th April 2013, 23:02
با سلام . خدمت مدیریت فروشگاه.میخواستم بدونم چرا در فروشگاه سایت کارت های دی وی بی . برای فروش نمی ذارید.علت چیه.در بازار کامپیوتر کارتهای دی وی بی خبلی کم شده.من بالغ بر15مغازه در تهران تماس گرفتم ولی .می گفتند ما کار نمی کنم با این وسایل .یعنی چه من نمی فهمم . یه فکری بکنید
من می دونم اگر این فروشگاه سایت اقدام به فروش نماید در امدی خوبی کسب خواهد کرد .مخصوصا اگر خریدپستی باشد .باتشکر؟ منتظر جوابم؟

ASHKAN-NO
20th April 2013, 23:58
با سلام . خدمت مدیریت فروشگاه.میخواستم بدونم چرا در فروشگاه سایت کارت های دی وی بی . برای فروش نمی ذارید.علت چیه.در بازار کامپیوتر کارتهای دی وی بی خبلی کم شده.من بالغ بر15مغازه در تهران تماس گرفتم ولی .می گفتند ما کار نمی کنم با این وسایل .یعنی چه من نمی فهمم . یه فکری بکنید
من می دونم اگر این فروشگاه سایت اقدام به فروش نماید در امدی خوبی کسب خواهد کرد .مخصوصا اگر خریدپستی باشد .باتشکر؟ منتظر جوابم؟

درود
دوست عزیز به مورد خوبی اشاره کرده اید قبلا فروشگاه سایت فعال بود
ولی فعلا فروشگاه نداریم
انشاالله در اولین فرصت با جناب کیانفر صحبت می کنیم تا فروشنده قطعات
الکترونیکی و هرانچه برای این سایت لازم هست برای این کار در نظر بگیرند
موفق باشید

gholipoor1391
21st April 2013, 14:49
امیدوارم هرچه زودتر فروشگاه سایت راه اندازی شود

mabina
28th October 2015, 03:24
اقا اگه خاستی من دو سه تا کار کرده دارم