PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : روشن کردن بلوتوس

omeed_1355
9th May 2011, 17:12
با سلام خدمت دوستان
من یک لب تاب dell studio 1745دارم درایور هاشو نصب کردم ولی بلوتوس اونو نمیونم چطور روشن کنم
البته در setupاونو فعال کردم و درایورشو نصب ولی نمیدونم از کجا و چگونه باید روشن کرد ممنون میشم راهنمایی کنید

MIRZA
9th May 2011, 18:34
رو آرم وایر لیس ok

omeed_1355
9th May 2011, 20:10
رو آرم وایر لیس ok

ok کردم ولی بلوتوس نداشت

عماد عموئي
9th May 2011, 20:54
با سلام خدمت دوستان
من یک لب تاب dell studio 1745دارم درایور هاشو نصب کردم ولی بلوتوس اونو نمیونم چطور روشن کنم
البته در setupاونو فعال کردم و درایورشو نصب ولی نمیدونم از کجا و چگونه باید روشن کرد ممنون میشم راهنمایی کنید

هوالرزاق

با سلام خدمت amiin_1357 ، شما اول به من بگوئيد كه :
1- سيستم عاملي كه روي سيستم تان نصب است سون است يا xp ؟
2- در حين نصب درايور اروري منوط به پيدا نكردن دستگاه بلوتوث مشاهده كرديد يا نه ؟
3- بعد از نصب آيكون بلوتوث در كنار ساعت نمايان است ، اگر نمايان است شكل بلوتوث به صورت آبي روشن است يا آبي تيره ؟

لطفا به اين سوالات پاسخ دهيد تا راهنمايي شويد.

موفق باشيد

omeed_1355
9th May 2011, 20:58
هوالرزاق

با سلام خدمت amiin_1357 ، شما اول به من بگوئيد كه :
1- سيستم عاملي كه روي سيستم تان نصب است سون است يا xp ؟
2- در حين نصب درايور اروري منوط به پيدا نكردن دستگاه بلوتوث مشاهده كرديد يا نه ؟
3- بعد از نصب آيكون بلوتوث در كنار ساعت نمايان است ، اگر نمايان است شكل بلوتوث به صورت آبي روشن است يا آبي تيره ؟

لطفا به اين سوالات پاسخ دهيد تا راهنمايي شويد.

موفق باشيد

سلام
seven نصب شده درایور هم نصب شده ولی آیکونی که مال بلوتوس باشه پیدا نکردم نمیدونم چرا در setupهم نبود اونجا هم فعالش کردم ولی نبیست

hosaini 2000
9th May 2011, 21:10
با تشکر از آقای عموئی
دوست عزیز شما میتوانید با مراجعه به سایت دل درایور مربوط به بلوتوث لپ تاپ خود را دانلود کرده و نصب کنید.

DELL (http://support.dell.com/support/downloads/driverslist.aspx?c=us&cs=04&l=en&s=bsd&ServiceTag=&SystemID=STUDIO1745&os=WLH&osl=en&catid=&impid=)

omeed_1355
9th May 2011, 21:11
با تشکر از آقای عموئی
دوست عزیز شما میتوانید با مراجعه به سایت دل درایور مربوط به بلوتوث لپ تاپ خود را دانلود کرده و نصب کنید.

DELL (http://support.dell.com/support/downloads/driverslist.aspx?c=us&cs=04&l=en&s=bsd&ServiceTag=&SystemID=STUDIO1745&os=WLH&osl=en&catid=&impid=)

درایورش نصبه ولی آیکون نداره

hosaini 2000
9th May 2011, 21:16
دوست عزیز شما درایور رو بصورت دستی نصب کردید یا اینکه بعد از نصب ویندوز در قسمت منیج دیدین که علامت اخطار نصب وجود نداره و بر همین اساس میگین نصبه؟

عماد عموئي
9th May 2011, 21:16
سلام
seven نصب شده درایور هم نصب شده ولی آیکونی که مال بلوتوس باشه پیدا نکردم نمیدونم چرا در setupهم نبود اونجا هم فعالش کردم ولی نبیست

هوالرزاق

نگفتيد كه آيا در حين نصب برنامه به اروري بر نخورديد؟

omeed_1355
9th May 2011, 21:26
هوالرزاق

نگفتيد كه آيا در حين نصب برنامه به اروري بر نخورديد؟

نه دوست عزیز

عماد عموئي
9th May 2011, 21:46
نه دوست عزیز

هوالرزاق

با اين چيز هايي كه گفتيد نصب نرم افزار بلوتوث به درستي نصب شده است شما بايد از روي كيبرد گزينه f2 بزنيد دقت شود فقط f2 را بزنيد fn را نگه نداشته باشيد.
طبق عکس زیر

33750

omeed_1355
9th May 2011, 22:21
هوالرزاق

با اين چيز هايي كه گفتيد نصب نرم افزار بلوتوث به درستي نصب شده است شما بايد از روي كيبرد گزينه f2 بزنيد دقت شود فقط f2 را بزنيد fn را نگه نداشته باشيد.
طبق عکس زیر

33750

نشود دوست من

gfty
9th May 2011, 22:56
باسلام

سه تا سوال دارم اول اینکه وقتی لپ تاپ را روشن میکنم این پیغام
Your system is exposed to risk.for more information clic on this notifcation بالامیاد

ودوم اینکه این صدای تیک تیک ساعت مانند درهنگام کار کردن بالپ تاپ برا چیه؟

سوم اینکه من اطلاعاتم را میخوام یه جای امنی ذخیره کنم چه هارد اکسترنال بخرم که دیگه موقعی که سیستم دچار مشکل شد اطلاعاتم را داشته باشم

عماد عموئي
10th May 2011, 11:45
نشود دوست من

هوالرزاق

با سلام مجدد خدمت دوست عزيز ، با فرمايشات و گفته هاي خودتان مشكل سخت افزاري است.اگر لپ تاپ شما داراي گارانتي است آن را به شركت گارانتي كننده ارسال كنيد تا دستگاه بلوتوث سيستمتان را عوض كنند.

موفق باشيد

hosaini 2000
10th May 2011, 12:04
هوالرزاق

با سلام مجدد خدمت دوست عزيز ، با فرمايشات و گفته هاي خودتان مشكل سخت افزاري است.اگر لپ تاپ شما داراي گارانتي است آن را به شركت گارانتي كننده ارسال كنيد تا دستگاه بلوتوث سيستمتان را عوض كنند.

موفق باشيد

با احترام به عرایض آقای عموئی

دوست عزیز بد نیست که برنامه بلوتوث را Remove و یک بار دیگه نصب کنید.

omeed_1355
10th May 2011, 13:21
با احترام به عرایض آقای عموئی

دوست عزیز بد نیست که برنامه بلوتوث را Remove و یک بار دیگه نصب کنید.

سلام
این کار رو چند بار انجام دادم دوباره هم چشم به خاطر گل روی ماهتون