توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تاپیک عرض تشکر از جناب کیانفر و جناب پناهی عزیز
SURENA
11th May 2011, 15:32
به نام دوست که دل دیوانه اوست
جناب کیانفر و جناب پناهی عزیز
تقدیر و تشکر از شما در برابر کوششی که به نیت تقرب الهی و قصد انجام وظیفه الهی انجام میشود از عهده ما خارج است. در عین حال از باب وظیفه لازم دیدیم از تمامی تلاشها و عملکرد صادقانه شما تشکر و قدردانی نموده و توفیقات روزافزون را از درگاه احدیت برایتان مسئلت نماییم.
از این رو شاکریم خداوند متعال را که افتخار همکاری صمیمانه با اساتیدی چون شما را به ما اعطاء فرموده و سپاسگذاریم او را که این همکاری رابرای رسیدن به اهداف بلند مرتبه مقدر فرموده و از خدای منان خواستاریم که توفیق همکاری بیش از پیش را به ما عنایت فرماید.از این رو این تاپیک ایجاد شد که تشکر و قدر دانی کمی بیشتر از دکمه تشکر باشد.
از تمامی مدیران و کاربران محترم تقاضا دارم که نسبت به ارسال پیام تشکر برای این دو عزیز همکاری لازم را مبذول فرمایند.
من اله توفیق
مهدی رنجبر 1390.2.21
M_Repair
11th May 2011, 15:50
باسلام
http://www.parsbiology.com/blog/images/TN_IMG01450_300X300Y.jpg
باتشکروسپاس ازجناب رنجبرعزیزکه این تایپیک روایجادکردن.بنده هم نیزبه نوبه خودم ازجناب آقای علی کیانی(کیانفر)وآقای محمد پناهی وهمچنین خود جناب رنجبروجناب آریا احسان پورتشکروقدردانی میکنم بابت تمامی زحماتی که بخاطراهداف سایت ومدیران وکاربران شبانه روزمیکوشن ودرسطح ارتقاء سایت تلاش وکوشش میکنندتشکرمیکنم.امیدوارم بتوانیم کمک کوچکی درکنارمتخصصانی واستادانی چون شما به سایت کرده باشیم.موفق وپیروزباشید.
iraj_kh
11th May 2011, 15:51
با عرض سلام و خسته نباشید به شما آقای رنجبر گل بابت تاپیک خوبی که ایجاد کرده اید کاملا با شما موفق هستم و همینطور عرض تشکر دارم از تمامی کارهایی که این دو بزرگوار جهت پیشرفت ما در هر زمینه در این سایت به ما کمک کردند.
شهریار
11th May 2011, 15:55
باسلام و تشکر از جناب سورنا عزیز
جادارد بنده نیز به عنوان کوچکترین عضو خانواده کیانست
بابت تمامی زحماتی که این دو دوست عزیز متقبل شده اند
تشکر وقدردانی نمایم
بخاطر تلاش این عزیزان است که خانواده کیانست پابرجا مانده ومی ماند
باآرزوی سرفرازی خانواده کیانست
:102::102::102::102::102::102::102::102:
Sinapars
11th May 2011, 16:06
درود خدمت تمام زحمت کشان سایت بزرگ کیانست
اول از همه جا داره از جناب سورنا عزیز بابت تاپیک تشکر ویژه کنم که واقعا به جا بود!!
و بعد از اون تشکر و قدردانی از زحمات دو بزرگوار یعنی جناب کیانفر عزیز و هم چنین آقای پناهی که برای سایت کم نمیزارن و همه جوره هوای سایت رو دارن از کوچکترین مسایل تا بزرگترین مسایل و این نشانه تجربه و مهارت کافی این دو عزیز در این زمینه است
امیدوارم در این مسیر موفق تر از قبل باشند و شاهد پیشرفت روزافزون سایت بزرگ کیانست باشیم
با تشکر
SONY 3D
11th May 2011, 16:46
با سلام
مراتب تقدير و تشكر از تلاشهای مستمر جناب آقای کیانفر و آقای پناهی این دو بزرگوار مبنی بر ارتقاء و پیشرفت این سایت عظیم کمال قدردانی و تشکر دارم
از خرابي مي گذشتم خانه ام آمدبه یاد
دست و پا گم كرده اي ديدم دلم آمد به یاد
سر به هم آورده ديدم برگهاي غنچه را
اجتماع دوستان يكدلم آمد به ياد
pal-electronic
12th May 2011, 00:50
به نام پروردگار
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت یکایک دوستان و همکاران عزیز
از تمام عزیزان ، مخصوصا جناب رنجبر عزیز در مورد لطف و عنایتی که داشتید تشکر و قدردانی می نمایم و بنده نیز برای همگی شما آرزوی سلامت ، موفقیت و پیروزی می نمایم
جادارد در همین جا از تلاش بی وقفه شما دوستان که نیز مجددا سپاسگزاری نمایم
چرا که با وجود حضور و فعالیت شماست که بنده و جناب کیانفر نیز پر و بال می گیریم
به امید خدا که این روند سال های سال به طول انجامد و در کنار یکدیگر باشیم
موفق باشید
ALEDAVOD
12th May 2011, 01:51
جناب کیان فر و جناب پناهی تشکر بنده را نیز بابت تلاش هایتان پذیرا باشید
که این سایت علمی و تخصصی را به درجات بالا و در حد عالی رساندید
با امید پیشرفت بیشتر موفق باشید
KIAN FAR
12th May 2011, 02:31
http://kiansat.kim/images/icons/2-2.gifسلامhttp://kiansat.kim/images/icons/2-2.gif
جا داره من هم از جناب رنجبر عزیز بخاطر ایجاد این تاپیک و ابزار لطف ایشان و تمامی دوستانی که بنده را مورد لطف خودشان قرار دادند تشکر و قدر دانی نمایم
انشالله که بتوانم و توان داشته باشم این جمع دوستانه و صمیمی را برای همیشه پابرجا نگه دارم و در کنار شما باشم
بدرودhttp://kiansat.kim/images/icons/2-2.gif
mostafa2010
12th May 2011, 07:06
سلام صبح همگی دوستان بخیر
بنده هم به نوبه خودم ازکلیه کسانی که به هرنحوی دراین سایت زحمت می کشن ومطالب مفید وخوب برای استفاده بقیه می زارن از جدیدترین عضوهاگرفته تا آقای پناهی وکیانفرکمال تشکررادارم .
موفق باشید
اميركيان
12th May 2011, 08:54
بادرود به دوستان گل
من هم به نوبه خودم ازجناب كيانفرووجناب پناهي عزيزكمال تقديروتشكر رادارم....
hosaini 2000
12th May 2011, 10:20
سلام
بنده هم از این دو عزیز کمال تشکر را به دلیل ایجاد چنین سایت پرباری و فعالیتهای چشمگیر این دو بزرگوار و همکاران و اساتید محترمشان دارم امیدوارم بتوانم در کنار شما سروران به اطلاعات فنی خود بیافزایم.موفق باشید.
sx222
12th May 2011, 11:39
با سلام و احترام خدمت تمامی زحمتکشان این سایت بخصوص عزیزان اقای کیانفر و اقای پناهی که با حضور مستمرشان دل گرمی خاصی به این سایت بخشیده اند واقعا جای تشکر و قدردانی دارد . امیدورم در جای جای زندگیتان پیروز و سر بلند باشید.
reza_zolfi2005
12th May 2011, 12:03
با سلام و احترام
بنده هم به نوبه خودم از این دو عزیز زحمتکش جنابKHAN FARو جناب پناهی
تشکرفراوان دارم
KOUROSH 5
12th May 2011, 12:14
با عرض سلام :
خدمت تمامی عزیزان انجمن و سلام ویژه خدمت مدیریت و معاونت سایت
بنده هم بنا به وظیفه خود از جناب آقای کیان فر و جناب آقای پناهی و دیگر بزرگواران سایت کمال تشکر را دارم که بصورت تمام وقت راهنمای ما کاربران
در حل تعمیرات و مشکلات میباشند. آرزوی سلامتی و موفقیت در تمامی مراحل
زندگی از خداوند منان برایشان دارم
عماد عموئي
12th May 2011, 13:23
هوالرزاق
با سلام و تشكر خدمت مديريت سايت جناب كيانفر و معاونت سايت جناب پناهي عزيز:
جا داره از تلاشهاي بي وفقه و همه جانبه شما در قبال اين سايت تشكر كنم و اميدوارم هميشه و در همه حال شاهد پشرفت و ارتقاء اين سايت باشيم.
با تشكر
m.aminifar
12th May 2011, 14:18
دست گل تمام دوستان درد نکنه به خصوص
اقای کیانفر و
اقای پناهی که قدم اول برپایی این سایت دوست داشتنی برداشتن .
MIRZA
12th May 2011, 16:23
از شما مدیران و نمامی دست اندرکاران
که شبانه روز زحمت میکشید تا رفع مشکلات ما شاگردان
آنهم با اطلاعات بروز شده صنایع مختلف
از صمیم قلب از همگی
سپاسگذارم .
محمد دهقان
12th May 2011, 17:11
سلام
جناب استاد كيانفر عزيز و استاد پناهي عزيز خسته نباشيد
واقعا" جاي چنين تاپيكي خالي بود هر چند كه اين تشكرها گوشه اي از تلاشهاي شما عزيزان رو هم جبران نميكند اما... باز هم خسته نباشيد و متشكرم
omeed_1355
12th May 2011, 17:25
با سلام و درود به این دو استاد غریز
جناب آقای پناهی و جناب آقای کیانفر دست شما درد نکنه خسته نباشید:102::102::102::102::104::104:
Meisam-Alishahi
12th May 2011, 22:47
هوالعليم
با سلام خدمت همه دوستان خوبم در سايت بزرگ كيانست ، و تشكر از دوست عزيز جناب رنجبر بخاطر ايجاد چنين تاپيكي ، البته با اين حرفها و تشكر ها نمي شود از كسي كه زندگي خودش رو وقف برپايي اين سايت عظيم و ياد دادن و رفع مشكلات مردم نمود ، قدرداني كرد اجركم عند الله ، عزيزان اين سايت آقايان كيانفر و پناهي بسيار زحمت ميكشند تا همچنان اين سايت به وظيفه ذاتي خودش كه همانا اطلاع رساني و كمك به همه مردم ، (چه مردم عادي و چه اساتيد فن) است ادامه دهد . اميد است كه ان شالله به ياري خداي متعال شاهد هر چه پربارتر شدن اين سايت عزيز باشيم بنده به عنوان يك عضو كوچك اين سايت از زحمات بي شائبه اين دو عزيز بزرگوار و تمامي مديران و كاربران اين سايت خوب تشكر ميكنم .
علي اصلاني
12th May 2011, 23:44
با تشكر از جناب رنجبر عزيز براي ايجاد اين تاپيك
هر چند اين تاپيك و مشابه آن حق مطلب رو ادا نخواهد كرد ولي به اميد اينكه بخش كوچكي از زحمات اين دو عزيز رو جبران كرده باشه به اين بزگواران خسته نباشيد گفته و اميدوارم هميشه در همه جا موفق باشند
IKCO_CNG
13th May 2011, 01:35
با سلام
فکر کنم من نسبت به مابقی دوستان عضو جدید سایت هستم
در این مدت یک ماه به اندازه چند ماه با وجود اساتید بزگوار یاد گرفتم هر چند سعی کردم تا حدودی در قبال اموزش های که از این سایت یا گرفتم فعالیت کنم.
با تشکر از یکایک عزیزان و اساتید محترم که برای ادامه حیات این سایت شبانه روز فعالیت میکنند .
محمد خوزستان
13th May 2011, 02:02
با سلام من هم به نوبه خودم از اقاي كيانفر و اقاي پناهي تشكر ميكنم با اروز موفقيت اين دوستان عزيز در تمام مراحل زندگي
M.Salehi
3rd August 2011, 02:02
باسلام خدمت تمامی کاربران و مدیران و بخصوص اقای کیانفر و اقای پناهی گل
مگر میشود با یکی دو جمله از زحماتی که این دو عزیز میکشند تشکر کرد بنده از مدتی که در این سایت بزرگ عضو شدم متوجه تفاوتهای زیادی که این سایت با سایتهای مشابح دارد شدم چه از نظر محتوایی و چه از نظر مدیریتی ... شما کجای دنیا همچین مکانی میشناسید که عده ای افراد متخصص و شریف در یکجا جمع شده و اینگونه بدون هیچ چشم داشتی وقت خود را در جهت راهنمایی و حل مشکلات کاربرانشان قرار دهند
یادم نمیرود راستش برام یه خاطره شده اولین روزی که حق عضویت پرداخت کردم یه فایلی رو خیلی نیاز داشتم ولی نمیتونستم دانلود کنم تا ساعت یک شب تلاش کردم نشد پیغامی به اقای کیانفر فرستادم ایشان گفتند مشکل چیست زنگ بزن به موبایل کمی تعجب کردم که مدیر کل یک سایت ساعت یک نصف شب بیدار است و به کار بنده تازه عضو شده رسیدگی میکند خلاصه ایشان به هر طریقی تا ساعت 2 شب با بنده تلاش کردیم و مشکل حل شد حال خود قضاوت کنید
که بنده بعد از ان ماجرا بارها مورد لطف ایشان و اقای پناهی قرار گرفتم چگونه میتوانم با چند جمله از ایشان تشکر کنم
پس میگویم اجرتان با پروردگار متعال
حميد ذوالعلا
3rd August 2011, 02:21
بنده هم از تمام انسان هائيكه بدون چشمداشت به هم نوع خود كمك ميكنند تشكر ميكنم.
khadem
3rd August 2011, 04:25
سلام :
بنام یکتای بی همتا :
دوستان گفتنی ها را گفتند چیزی نمانده که بگویم .
چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است
فقط از باب ادب نسبت به این دو عزیز میتوانم بگویم جناب کیانفر و جناب پناهی عزیز پیر شین بابام خدا قوت و خسته نیاشید.
هرچند که در کنار این عزیزان و دیگر دوستان که واقعا اینقدر با محبت و لطف و صمیمیت گره گشایی میکنند کمتر خستگی به سراغ کسی میاید .
انشاا... خیر دنیا و آخرت به شما برسد .
عصای پیریت گردد هر آن دستی که بگرفتی //// درخت خود شکستی هر نهالی را که خم کردی
barrdia12q
3rd August 2011, 09:32
با سلام خدمت همه دوستان ، ریاست و معاونت کل سایت و همه مدیران دلسوز و زحمت کش سایت بزرگ کیانست.
من نیز جا داره از جناب کیانفر و آقای پناهی به خاطر زحمت های بی دریغشان و حسن اعتمادی که به ما مدیران دارند و همچنین نحوه برخورد آن ها و در کل بگم به خاطر همه چیزشان تشکر میکنم . افسوس که دستم نمیرسه که برایشان کاری کنم جز قدردانی. موفق و پیروز باشید.
من نیز در اولین روز های ورودم به این سایت با این که یک کاربر ساده بودم طی یک پیام خصوصی به جناب کیانفر از او درخواست کردم که مرا مدیر بخش ... کنند ایشان هم بدون سابقه قبلی و ... به من اعتماد کردند و مرا مدیر بخش مورد نظر کرد. این کارها فقط از دست چنین افراد بزرگی بر می آید. انشا الله که توانسته باشم جواب زحمت های ایشان را داده باشم.
HrM.MOB!LE
3rd August 2011, 09:44
باسلام وتبریک ماه مبارک رمضان
hosaini 2000
3rd August 2011, 10:47
بنده هم به نوبه خودم از این دو بزرگوار کمال تشکر و قدردانی را دارم
و برای بنده مهمترین نکته که خیلی قابل توجه نظم و دیسیپلین مدیریتیه سایته که
واقعاً قابل تحسینه
و تلاش بی وقفه و راهنماییهای بی حد بزرگواران و تیم مدیریتی سایت بزرگ کیان ست
خدا قوت.خسته نباشید
طاعات و عبادات مقبول درگاه حق
:lay:
:0018:
:0014:
abady
3rd August 2011, 11:39
با سلام وتشکر بسیار فراوان از تمامی دوستان عزیزی که در سایت بزرگ کیان ست زحمت میکشند بخصوص دو دوست عزیزمان آقایان کیانفر و پناهی .
آقای صالحی عزیز خوب اشاره فرمودند من هم فقط همین را میگم که اجرکم عند الله. با تشکر
mir5
3rd August 2011, 14:30
با عرض سلام به دوستان عزیزم جناب اقای کیانفر مدیریت محترم وجناب اقای پناهی استاد عزیزم از زحمات شما کمال تشکر را دارم من بچه مشهد هستم وسلامتی شما وخانواده محترمتان را از اقا امام هشتم خواستارم.:0018::0018:
apadana
19th December 2011, 21:48
بنده نيز به عنوان عضو كوچك اين سايت بزرگ دست اين دوعزيزاقايان كيانفروپناهي وديگرسروران بزرگوارراازهمينجاميبوسم وازدرگاه خداوندبزرگ برايشان ارزوي سلامتي وتندرستي مينمايم
گراش
19th December 2011, 22:38
بنده نيز به عنوان عضو كوچك اين سايت بزرگ دست اين دوعزيزاقايان كيانفروپناهي وديگرسروران بزرگوارراازهمينجاميبوسم وازدرگاه خداوندبزرگ برايشان ارزوي سلامتي وتندرستي مينمايم
خداوند يار ياورتان باشد:104:
moniri
19th December 2011, 23:58
قبل از اينكه با اين سايت آشنا شوم در كارهاي تعميراتي خود خيلي از مشكلات بود كه به نتيجه نميرسيد و در نهايت من و مشتري را نااميد ميكرد و بسياري كارها بود كه ميگفتم اين كار من نيست
ولي بي اغراق از وقتي كه عضو سايت شدم در زمينه كارهاي تعميراتي ديگر مشكلي نيست كه از آن ترس و هراسي داشته باشم حتي اگر مشكلي را نتوانم حل كنم از اساتيد ميپرسم تا تجربهاش را كسب كنم براي موارد بعدي
و اين همه را مديون اساتيد عزيز سايت هستم كه بدون چشمداشت كمك و راهنمايي و لطف ميكنند
و در راس همه اين دوستان جناب كيانفر عزيز و آقاي پناهي دوستداشتني. درود بر شما بينهايت از شما سپاسگذارم
farshid1365
20th December 2011, 00:23
agh kian far khili mikhametttttttttttttttttttttttttttt
qaqqwsx
13th February 2012, 01:59
تششششششششششکر
masoud-sat
13th February 2012, 02:25
با سلام و احترام خدمت تمام کاربران سایت بزرگ کیانست و تمام اساتید زحمتکش.جا داره صادقانه و با تمام وجود از جناب کیانفر بنیانگذار سایت با ارزش کیانست کمال تشکر رو داشته باشم ارزوی سالامتی و سربلندی رو از خداوند ممنان براشون ارزومندم.
جا داره از استاد محمد پناهی تشکر و تقدیر کرد وقتی پستهاشون رو چک میکردم متوجه شدم چه نابغه و استاد بزرگی رو در امر الکترونیک در کشورمون داریم.خداوند پشت و پناهتون.
ارزوی سعادت و سربلندی رو برای تمام کاربران عزیز از خداوند متعال ارزومندم.
pal-electronic
13th February 2012, 11:03
عرض سلام و خسته نباشید خدمت آقا مصعود و دیگر دوستان
از تک تک دوستانی که ابراز لطف نمودند ، بی نهایت سپاسگزارم و برای شما آرزوی موفقیت و شادکامی می نمایم
جادارد در همین تاپیک بنده از عوامل دیگر سایت : هیات مدیره ، مدیران تالارها و بخش ها و تمام کاربران عزیز نیز تشکر کنم و از همه دوستان تقاضا دارم در پیشرفت و توسعه هرچه بیشتر سایت ما را یاری نمایند و در سایت فعالیت خود را تشدید نمایند
موفق و پیروز باشید
majidgolboy
13th February 2012, 12:32
با عرض سلام خدمت دوستان
بنده هم به نوبه خودم از این دو عزیز بزرگوار تشکز می کنم
اقای کیانفر و اقای پناهی امیدوارم در تمام مراحل زندگی موفق سربلند و پیروز باشید.
vBulletin® v4.2.3, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.