توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بازیابی اطلاعات فرمت شده یاازدست رفته ازهارددیسک و...
M_Repair
18th May 2011, 14:07
باسلام
بازیابی اطلاعات فرمت شده یاازدست رفته ازهارددیسک و...
پشتیبانی ازFAT/16/12/32
پس ازنصب برنامه راببندیدواجرانکنید وفایل کرک رودرفولدربرنامه کپی نمایید.
برگرفته ازنرم افزارهایLORD V.10
بهتراست ازگزینه DEEP SCANاستفاده کنید وهرفایلی روکه میخوایدریکاوری بشه انتخاب کنید.
34225
34226
zz_amir_zz
27th February 2012, 16:57
با سلام انتخاب ميکنم مدل فايل رو اوکی که ميزنم چنين پيغامی به بنده ميده
دوم اينکه فايل کرک رو باز ميکنم اما باز آنرجيستر زده
mehdi gol
27th February 2012, 17:12
اقا این نرم افزار متاسفانه کرکش کار نکرد بعد از کلی وقت زمان ذخیره لایسنس رو خواست
اما مهم نیست من با همان نرم افزار قبلی فعلا با لطف خداوند تونستم فایل پسوردهام رو پیدا و ذخیره کنم
حالا هم دیگه نرم افزار ها و فایل های دیگه برام مهم نیست نه اینکه مهم نباشه ولی خب دیگه کاریش نمی شه کرد در ضمن اینکه بدی این نرم افزار ها اینه که فایل ها را با همان چیدمان به ما نمی ده مثلا یه نرم افزار که 10 فایل داره داخل پوشه این نرم افزار 10 فایل جدا از هم به ما می ده که به درد نمی خوره اون هم با اسمی تغیر کرده
البته همه نرم افزار های این مدلی اینگونه هستند
حالا من فقط فیلم ها و پسوردهام و فایل های زیپ و رار رو که بردارم بقیه رو دیگه باید بی خیال بشم..
در کل ممنونم
M_Repair
27th February 2012, 21:57
با سلام انتخاب ميکنم مدل فايل رو اوکی که ميزنم چنين پيغامی به بنده ميده
دوم اينکه فايل کرک رو باز ميکنم اما باز آنرجيستر زده
باسلام
اینم کرک این ریکاوری
فایل کرک رو بعدازدانلود آنزیپ کرده(خروج اززیپ)این محتوای آنزیپ شده رو بایدعیناداخل پوشه نصب شده بریزید.امکان داردآنتی ویروس فایل رو ویروس بشناسه که قبل ازاینکارباید آنتی ویروس رو غیرفعال کنید.موفق باشید.
دانلود کرک (http://kiansat.kim/attachment.php?attachmentid=44522&d=1318619042)
pal-electronic
2nd May 2012, 13:00
Power Data Recovery 4.1.1
vBulletin® v4.2.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.