توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : (حل شد )فن دور تند 206 (زمان روشن کردن کولر فرمان فن دور بالا صادر نمی شود)
omeed_1355
8th June 2011, 20:05
سلام
یک 206 تیپ 2 s2000pl4fc5دارم تمام موارد چک شده ولی زمان کولر فرمان فن دور بالا صادر نمیشه گاز کولر درست میباشد و رله ها هم نو میباشد به نطر شما دلیل در چیست
behnamtps
8th June 2011, 22:07
سلام
یک 206 تیپ 2 s2000pl4fc5دارم تمام موارد چک شده ولی زمان کولر فرمان فن دور بالا صادر نمیشه گاز کولر درست میباشد و رله ها هم نو میباشد به نطر شما دلیل در چیست
سلام.
دوست عزیز سیستم کولر 206 شبیه به 405 یا پراید نیست،یعنی اینطور نیست که با روشن شدن کولر الزاما" دور تند فن نیز بکار بیفته.
omeed_1355
9th June 2011, 08:34
سلام.
دوست عزیز سیستم کولر 206 شبیه به 405 یا پراید نیست،یعنی اینطور نیست که با روشن شدن کولر الزاما" دور تند فن نیز بکار بیفته.
سلام
به نظر شما باید سر چه دمایی فن دور بالا کار کنه
IKCO_CNG
9th June 2011, 09:06
سلام
به نظر شما باید سر چه دمایی فن دور بالا کار کنه
با سلام
دوست عزیز اگر منظور شما در مورد دمای گاز کولر است که این توسط سویچ خطی و بر حسب فشار گرفته میشود .
omeed_1355
9th June 2011, 14:53
با سلام
دوست عزیز اگر منظور شما در مورد دمای گاز کولر است که این توسط سویچ خطی و بر حسب فشار گرفته میشود .
سلام سویچ خطی رو عوض کردم ولی نشود به نظر شما از آی سی آب نیست
m.aminifar
9th June 2011, 17:13
سلام سویچ خطی رو عوض کردم ولی نشود به نظر شما از آی سی آب نیست
سلام:دوست گرامی شما ماشین روشن کنید و سوکت فشنگی فن بکشید ببینین فن روی دور تند میره یا نه اگر رفت سیم کشی و رله وفن ها سالم هستن
omeed_1355
9th June 2011, 17:38
سلام:دوست گرامی شما ماشین روشن کنید و سوکت فشنگی فن بکشید ببینین فن روی دور تند میره یا نه اگر رفت سیم کشی و رله وفن ها سالم هستن
سلام
این روش رو چک کردم درست بود از ecuمشکل داره چون با ecu دیگه درست میشه
m.aminifar
9th June 2011, 19:06
سلام
این روش رو چک کردم درست بود از ecuمشکل داره چون با ecu دیگه درست میشه
به احتمال زیاد دانلود ایسیو موتورمشکل شما رو حل میکنه
مهدی چیت بند
10th June 2011, 05:49
اگر قبلا پروگرام شده که بهتر اگر نه بعد از یک نسخه از ایپرام برای بکاپ این فایل رو تست کن و تنیجه رو اعلام کن
کیان ست *** KIANSAT *** کیان ست *** کیان ست *** KIANSAT *** کیان ست کیان ست *** KIANSAT *** کیان ست *** کیان ست *** KIANSAT *** کیان ست
تست شده
omeed_1355
11th June 2011, 15:04
اگر قبلا پروگرام شده که بهتر اگر نه بعد از یک نسخه از ایپرام برای بکاپ این فایل رو تست کن و تنیجه رو اعلام کن
کیان ست *** KIANSAT *** کیان ست *** کیان ست *** KIANSAT *** کیان ست کیان ست *** KIANSAT *** کیان ست *** کیان ست *** KIANSAT *** کیان ست
تست شده
سلام
دوست عزیز برنامه شما رو روی ایپرام ریختم ولی باز درست نشود به نظر من از آی سی میباشد در ضمن با زدن جامپر مشکل حل شد
مهدی چیت بند
12th June 2011, 08:34
داداشم شما اول فرمودید کامل چک شد...
من با این فرض که شما همه چیزو چک کردید این فایل و دادم خوشحالم که موفقی
این جامپی که میفرمائید از کجا به کجاست h4-d4 ?
:lay::lay:
به حقوق همدیگر احترام بگذاریم مبادا القاب به نقاب تبدیل شود
omeed_1355
12th June 2011, 08:52
داداشم شما اول فرمودید کامل چک شد...
من با این فرض که شما همه چیزو چک کردید این فایل و دادم خوشحالم که موفقی
این جامپی که میفرمائید از کجا به کجاست h4-d4 ?
:lay::lay:
به حقوق همدیگر احترام بگذاریم مبادا القاب به نقاب تبدیل شود
سلام
cpa3بهcpm4 جامپر زدم
vBulletin® v4.2.3, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.