PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی برای خرید قطعات الکترونیکی ومنبع تغذیه ماهواره ارزان ترین قیمت نزدیکتر به هشتگرد کرج

amir_marcko
21st June 2011, 11:29
لطفا دوستان اگه جای مناسبی رو سراغ داری آدرس بدید تو شهر ما که قطعات گیر نمیاد یا پول خون باباشونو از آدم طلب میکنن ممنون از مدیریت سایت ودستیاراش که کمک کردن مشکلاتمون رو حل کنیم

iraj_kh
21st June 2011, 13:41
لطفا دوستان اگه جای مناسبی رو سراغ داری آدرس بدید تو شهر ما که قطعات گیر نمیاد یا پول خون باباشونو از آدم طلب میکنن ممنون از مدیریت سایت ودستیاراش که کمک کردن مشکلاتمون رو حل کنیم

درود
دوست عزیز جواب شما به پ خ فرستاده شد.

hamidazami
3rd July 2011, 03:57
سلام.شما می توانید قطعات الکترونیکی را از سایت هایی چون(iran-micro.com & roboeq.com & elcshop.ir) و برای قطعات رسیور به سایت elcshop.ir مراجعه کنید.

pal-electronic
3rd July 2011, 15:47
سلام.شما می توانید قطعات الکترونیکی را از سایت هایی چون(iran-micro.com & roboeq.com & elcshop.ir) و برای قطعات رسیور به سایت elcshop.ir مراجعه کنید.

دوست عزیز سلام
وقتی آب در کوزه هست ، چرا گرد جهان بگردیم ؟
وقتی سایت کیان ست ، یکی از بزرگترین و بهترین فروشندگان قطعات الکترونیک رو در خودش دارد ، چرا در سایت های دیگر به دنبال آن بگردیم ؟
وقتی افراد و مدیران فروشگاه سایت کیان ست ، همه جوره مورد اعتماد ما هستند ، چرا در سایت های دیگر و به غریبه ها اطمینان کنیم ؟
برای کسب اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید (http://kiansat.kim/showthread.php?t=16562)
موفق باشید

hamidazami
4th July 2011, 02:28
سلام به همه دوستان.
دوستی سوالی کرده بود که کجا می توانم قطعات الکترونیکی را با قیمت مناسب و به صورت عمده تهیه کنم،که بنده این سایت ها را معرفی کردم.
سایت های معرفی شده از طرف بنده،این امکان را به شما می دهد که بدون حضور در محل و به صورت اینترنتی خریداری کنید و سفارشات خود را از 3 تا 8 روز و از طریق پست تحویل بگیرید.و این سایت ها تقریبا تمام قطعات را تحت پوشش خود دارند.
یکی از مزیت های سایت roboeq.com این است که هزینه قطعات را بعد از تحویل بسته دریافت می کند.و از مزیت سایت iran-micro.com این است که قطعات بیشتری را تحت پوشش دارد و برای تهیه برد های رسیور و کنترل آن،سایت elcshop.ir دسترسی آن را امکان پذیر می کند.و به دلیل متنوع این سایت ها از نظر دسترسی به قطعات ،دست شما را برای انتخاب قطعه و یا مشابه آن قطعه باز است.
هدف بنده نه به خاطر تبلیغ،بلکه به خاطر آنکه بعضی از افراد همچون بنده دسترسی به قطعات کمی دشوار می باشد،به خصوص بنده که در شهرستان زندگی می کنم،که یا دسترسی به بعضی قطعات امکان پذیر نیست و یا اگر هم موجود باشد با سه یا چهار برابر قیمت به آدم قالب می کنند.
با تشکر.

AREF_H
7th October 2011, 17:46
سلام
تعمیر کار حرفه ای رسیور سراغ دارید
اگه میشه شماره ازش بدید یا آدرس تا مراجعه کنیم
ممنون

Ahmad20
7th October 2011, 20:10
سلام
ممنون

از ارسال پست های تکراری در تالالارهای مختلف خود داری کنید.
جهت اینکه سریع تر به جواب برسید در خواست خود را در تالار زیر مطرح کنید.

تعمیرات انواع رسیور ورفع مشکلات سخت افزاری آنها (http://kiansat.kim/forumdisplay.php?f=783)

moniri
7th October 2011, 21:23

سلام دوست عزيز خود شهر قديم هشتگرد پاساژ خاموشي طبقه زيرزمين سر بزنيد براي قطعات الكترونيك
موفق باشيد

zahra hafezi
9th November 2012, 03:07
باسلام وعرض خسته نباشید به تمام دست اندر کاران سایت کیانست من در شهری نزدیک به شاهرود ساکن هستم قرض از مزاحمت ویک قطعه برد آی استار x99معمولی نیازدارم آیا نزدیک ترین جا به شهرم هست که بتونم برد رسیورم رو تهیه کنم باز هم ممنونم لطفا راهنمای کنید

saeed sky
14th September 2013, 00:35
سلام
ممنون

سلام saeed sky تعمیر وعیب یابی انواع رسیور های جدید و قدیم
0914

ASHKAN-NO
14th September 2013, 00:41
سلام saeed sky تعمیر وعیب یابی انواع رسیور های جدید و قدیم
0914

درود
دوست عزیز پست شما ویرایش شد
قرار دادن شماره تلفن خلاف قوانین
هست یک بار دیگر قوانین را مطالعه کنید
اگر هم با کاربران کاری دارید از طریق پ _ خ
ارتباط داشته باشید

sadafy
7th October 2013, 19:07
ایا سایت کیان ست امکان تهیه ای سی وارسال ان را به درب منزل در ایران را دارد

اگر دارد نحوه ارتباط با شما برای سفارش ای سی چگونه است؟؟؟؟:confused::confused::confused:

ASHKAN-NO
7th October 2013, 19:33

اگر دارد نحوه ارتباط با شما برای سفارش ای سی چگونه است؟؟؟؟:confused::confused::confused:

درود
عزیز فعلا فروشگاه غیر فعال هست
شما چه ایسی نیاز دارید؟
اعلام کنید شاید کمکی تونستیم بکنیم

ali flower
8th October 2013, 02:56
سلام .خسته نباشید .من نیاز به قطعه چیپ پاور و احتمالا لد یا پنل نمایشگر کانال برای رسیور آی استار50000 دارم .دستگاه رو دادم به یه تعمیرکار ناشی پاور دستگاه رو داغون کرده.حالا از دوستان کسی میتونه کمک بکنه من در کرج هستم اگر هست لطفا هزینه وقیمت انرا برام ارسال کنید ممنون

ASHKAN-NO
8th October 2013, 03:48
عزیز شماره قطعه را اعلام کنید این طوری نمیشه
کاری کرد من شماره یک فروشگاه را برای شما
پ - خ می کنم
زنگ بزنید ببینید قطعات درخواستی شما را
موجود داره یا خیر
موفق باشید.

sadafy
8th October 2013, 18:30
ای سی صدا : ic wm8761ged

مدل رسیور : starsat sr x50 cu ultra

اگر برای ارتباط شماره بدهید بهتر است

اگر دارد نحوه ارتباط با شما برای سفارش ای سی چگونه است؟؟؟؟:confused::confused::confused: ,وهمین طور نحوه سفارش

ای سی یا همون ic

معمولان
16th April 2014, 23:54
طفا دوستان اگه جای مناسبی رو سراغ داری آدرس بدید تو شهر ما که قطعات گیر نمیاد یا پول خون باباشونو از آدم طلب میکنن ممنون از مدیریت سایت ودستیاراش که کمک کردن مشکلاتمون رو حل کنیم

ASHKAN-NO
17th April 2014, 00:40
طفا دوستان اگه جای مناسبی رو سراغ داری آدرس بدید تو شهر ما که قطعات گیر نمیاد یا پول خون باباشونو از آدم طلب میکنن ممنون از مدیریت سایت ودستیاراش که کمک کردن مشکلاتمون رو حل کنیم

درود
دوست عزیز شما کدام شهر هستید یا ما از کجا
بدانیم قطعه فروشهای شهر شما کجا هستند
ولی اگر ادرس و شماره فروشگاه را در تهران
می خواهید من پیام خصوصی کنم که زمانی قطعه ای لازم شد
تماس بگیرید تا برای شما ارسال کنند

monadll
6th April 2015, 20:11
سلام من یه منبع تغذیه برای ریسور دیجیتال ایکس dx800 میخواستم خواستم ببینم دارین ممنون

ASHKAN-NO
6th April 2015, 20:14
سلام من یه منبع تغذیه برای ریسور دیجیتال ایکس dx800 میخواستم خواستم ببینم دارین ممنون

درود
این تغذیه شما چند خروجی داره ؟
ولتاژهای ان هم اعلام شود .

rezanasab
17th October 2015, 01:08
فروشگاه پیام الکترونیک کاملترین در کرج 02632 با مدیریت مهران

ASHKAN-NO
17th October 2015, 01:27
درود
دوست عزیز مگه قوانین را موقع ثبت نام
مطالعه نکردید ؟
قرار دادن شماره تلفن خلاف قوانین هست