ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عقب ماندن ساعت گوشي N73

اشکین3
9th July 2011, 20:12
سلام اساتيد گرامي
گوشي موبايل خودم N73زماني را كه باطري را از گوشي جدا ميكنم به همان نسبت عقب ميفته البته ميدانم از باطري بكاپه
اما
1-آيا ميتواند مشكل سخت افزاري ديگري باشد؟
2-نحوه كندن و نصب باطري را توضيح دهيد
3-آيا باطري با هولدر مخصوص خود در بازار يافت ميشود يا بايد هولدر قبلي را به آن جازد
4- چرا موقع كندن باطري بكاپ كل مدار كنده ميشود
5-حرارت مناسب و باد هيتر بايد چند باشد مدل هيتر ياكسون 702
تشكرازهمه مديران و اعضاي انجمن كه درين چندروز مرا خجالت زده نمودند

:scooter:امروزكه بازارت پرجوش وخريدارست درياب و بنه گنجي از مايه نيكويي

HrM.MOB!LE
9th July 2011, 20:42
سلام اساتيد گرامي
گوشي موبايل خودم N73زماني را كه باطري را از گوشي جدا ميكنم به همان نسبت عقب ميفته البته ميدانم از باطري بكاپه
اما
3-آيا باطري با هولدر مخصوص خود در بازار يافت ميشود يا بايد هولدر قبلي را به آن جازد
تشكرازهمه مديران و اعضاي انجمن كه درين چندروز مرا خجالت زده نمودند

:scooter:امروزكه بازارت پرجوش وخريدارست درياب و بنه گنجي از مايه نيكويي

با سلام
امکان اینکه گوشی جریان کشی داشته باشد باعث عدم دقت ساعت میشود و باعث عدم جریان دهی باطری بکاپ میشود
علت کنده شدن پایه باطری بکاپ بخه خاطر این می باشد که پایه مثبت با لحیم سرد متصل شده است و دلیل دیگر ترس از ترکیدن باطری از دمای زیاد هیتر میباشد
راه حل تجربی"
شما ابتدا با هویه مقداری لحیم به پایه های با طری بکاپ اضافه کنید بعد با هیتر دما با فاصله به برد بدهید و باطری بکاپ را جدا کنید
با سپاس...

hadizamani
9th July 2011, 20:43
سلام اساتيد گرامي
اما

سلام دوست عزیز
1-بلی ممکنه ایراد از کریستال ساعت باشد و معمولا باطری بک اپ مشکل پیدا میکند
2- می توانید با هو یه به راحتی تعویض میشودو همچنین اطراف باطری را با هیتر داغ کنید و بردارید و برای گزاشتن از هویه استفاده کنید
3-بنده تا حلا توی هیچ قطعه فروشی ندیدم
4- چون به زور برمیدارید (برای برداشتن کمی لحیم روی پایه بگزارید که موقه برداشتن به راحتی برداشته شود)
5-حدود 300 تا 350 درجه و گاهی 400 درجه

HrM.MOB!LE
9th July 2011, 20:48
سلام دوست عزیز
1-بلی ممکنه ایراد از کریستال ساعت باشد و معمولا باطری بک اپ مشکل پیدا میکند
2- می توانید با هو یه به راحتی تعویض میشودو همچنین اطراف باطری را با هیتر داغ کنید و بردارید و برای گزاشتن از هویه استفاده کنید
3-بنده تا حلا توی هیچ قطعه فروشی ندیدم
4- چون به زور برمیدارید (برای برداشتن کمی لحیم روی پایه بگزارید که موقه برداشتن به راحتی برداشته شود)
5-حدود 300 تا 350 درجه و گاهی 400 درجه
با سلام خدمت استاد عزیز
دما برای برداشتن باطری بکاپ 350 درجه ؟:10:
با سپاس..

hadizamani
9th July 2011, 20:53
نه دوست عزیز کلی گفتم

حتی در درجه کم هم توصیه نمی شود روی باطری بکاپ هیت گرفت بلکه گفتم اطراف باطری بکاپ هیت بگیرن

hosaini 2000
10th July 2011, 11:10
دوست عزیز همانطور که اساتید فرمودن با کمی قلع و هویه میتونی درش بیاری سعی کن حتماً از روغن لحیم هم استفاده کنی هر دو پایه رو خوب روغن لحیم بزن و به هر دوطرف هم قلع اضافه کن ..بعد از اینکه در هر دو پایه قلع تازه ریختی با دقت و به آرامی میتونی با همون هویه اول پایه یک طرف رو بلند کنی و بعد اونیکی رو .روغن لحیم یا خمیر فلکسی احتمال کنده شدن پایه ها رو کمتر میکنه پیشنهادم اینه که قبلش روی یک برد خراب این روش رو امتحان کنی.(یادمه اولین بار توی آموزشگاه استاد بهم گفت این باتری بکاپ رو دربیار منم که نمیدونستم میترکه به محض اینکه هیتر رو رووش گرفتم ....:24:)

hosaini 2000
16th July 2011, 01:31
دوست عزیز با گوشیت چکار کردی نتیجه رو اعلام نکردی ..درست شد یا اینم..؟؟؟؟

اشکین3
16th July 2011, 10:59
هنوز گوشي رو بعلت نداشتن باطري بكاپ باز نكردم