PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشكل زاويه دريچه گاز و پس زدن دور موتور

علي اصلاني
16th July 2011, 14:03
با سلام

خودرو پرايد در دستگاه دياگ زاويه دريچه گاز داره و دور موتور پس ميزنه

با تعويض ecu فرقي نكرد.
سنسور دريچه گاز تعويض شده
آي سي 95160 پرگرم شده
سيم كشي هم چك شده

ممنون ميشم از دوستان اگر موردي هست راهنمائي بفرمائيد

omeed_1355
16th July 2011, 14:21
با سلام

با تعويض ecu فرقي نكرد.
آي سي 95160 پرگرم شده
سيم كشي هم چك شده

سلام
دوست غزیز یک استپر روی اون تست بفرمایید . در ضمن تایم موتور رو هم چک بفرمایید

marboty
16th July 2011, 15:25
با سلام

با تعويض ecu فرقي نكرد.
آي سي 95160 پرگرم شده
سيم كشي هم چك شده

دوست عزیز
اگر در دور آرام زاویه دریچه گاز بیشتر از صفر باشد و مشکل مکانیکی مثل گیر در سیم گاز و پولکی دریچه گاز وجود نداشته باشد مشکل از سنسور دریچه گاز ،سیم کشی ویا ecu می باشد من پیشنهاد می کنم یک سنسور دیگر که بر روی ماشین دیگه جواب داده امتحان کنید

barati
16th July 2011, 15:35
سلام شما دریچه گاز رو دراورید و طبق چرخیشی زاویه انرا صفر کنید بعد در هر جا صفر شد محکم کنید 1005 درست میشه

rahman50
16th July 2011, 21:42
با سلام بر شما عزيزان اين مشگل يا ماشين هوا ميكشه از ماني فول و اورنگ سوزنها و بوستر ويا سنسور دماي اب و سنسور دور موتور چك شود

arazpjd
17th July 2011, 13:43
دوستان بنده هم با جناب براتی موافقم پیچ های پتانسیومتر دریچه گاز رو باز کنید ماشین رو روشن وبه دیاک وصل کنید پتانسیومتر رو خلاف عقربه های ساعت بچرخانید موقعی که زاویه اون صفر شد علامت بزنید .اگر جای پیچها هماهنگ نبود اون رو با مته بزرگ کنید تا بتونید پیچها رو ببندید.

ramina
19th July 2011, 00:12
بعضي مواقع ايراد در يک سنسور ديگه هم مي تونه باعث بروز اين ايراد بشه من پيشنهاد مي کنم پس از انجام مواردي که دوستان فرمودند در صورتي که نتيجه نگرفتين يکي يکي سوکتهاي سنسورها را خارج نموده در همين حال به زاويه پتانسيومتر نگاه کنيد اگر صفر شد ايراد مي تواند از ان سنسور باشد.

m.aminifar
19th July 2011, 01:58
با سلام

با تعويض ecu فرقي نكرد.
آي سي 95160 پرگرم شده
سيم كشي هم چك شده

سلام:من امروز یک همچین ایرادی داشتم روی خودرو سمند با ایسیو s2000-11با تعویض ایسیو ایراد برطرف شد برای تعمیر ایسیو نگه داشتم ایپرام بدون برنامه روی ایسیو لحیم کردم فردا نتیجه اعلام میکنم

m.aminifar
19th July 2011, 16:32
سلام:من امروز یک همچین ایرادی داشتم روی خودرو سمند با ایسیو s2000-11با تعویض ایسیو ایراد برطرف شد برای تعمیر ایسیو نگه داشتم ایپرام بدون برنامه روی ایسیو لحیم کردم فردا نتیجه اعلام میکنم

سلام:با روش بالا جواب نگرفتم شاید با تعویض برنامه ایسی فلش 200BBایراد برطرف بشه

h_ecu
19th July 2011, 17:06
سلام:با روش بالا جواب نگرفتم شاید با تعویض برنامه ایسی فلش 200BBایراد برطرف بشه

سلام دوست عزیز در صورت امکان با یک ایسو سالم تست کنید . ویا ایسیو این خودرو را روی یک خودرو ی سالم تست کنید . ونتیجه را اعلام کنید . با تشکر
:lay:

m.aminifar
19th July 2011, 17:38
سلام دوست عزیز در صورت امکان با یک ایسو سالم تست کنید . ویا ایسیو این خودرو را روی یک خودرو ی سالم تست کنید . ونتیجه را اعلام کنید . با تشکر
:lay:

سلام:بایک ایسیو دیگه چک شده وایراد نداره برای نتیجه گیری بهتر ورفع ایراد برنامه فلش باید تعویض کنم

mtco
1st September 2011, 01:02
دوست عزیز به احتمال99 درصد این مشکل بخاطر ایراد در مسیر ولتاژ برگشتی دریچه گاز بر روی برد مدار ایسیو میباشد و ربطی به آیسی 200bb نداره.

mee2008
28th March 2013, 00:21
دوست عزیز به احتمال99 درصد این مشکل بخاطر ایراد در مسیر ولتاژ برگشتی دریچه گاز بر روی برد مدار ایسیو میباشد و ربطی به آیسی 200bb نداره.

با سلام
من یه پراید داشتم که همین مشکل رو داشت با دیاگ فلش کردم زاویه صفر شد