PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی برای خرید فایندر

barrdia12q
23rd July 2011, 10:23
با سلام خدمت دوستان عزیز.
میخواستم یه فایندر بخرم که قیمت بالایی نداشته باشه ولی کارایی نسبتا خوبی داشته باشه به اندازه ای که قدرت و کیفیت سیگنال ماهواره رو نشون بده. و بشه به راحتی ماهواره رو تنظیم کرد. من خودم تجربه زیادی تو تنظیم دیش دارم ولی تا حالا از فایندر استفاده نکردم.

iraj_kh
23rd July 2011, 12:37
با سلام خدمت دوستان عزیز.
میخواستم یه فایندر بخرم که قیمت بالایی نداشته باشه ولی کارایی نسبتا خوبی داشته باشه به اندازه ای که قدرت و کیفیت سیگنال ماهواره رو نشون بده. و بشه به راحتی ماهواره رو تنظیم کرد. من خودم تجربه زیادی تو تنظیم دیش دارم ولی تا حالا از فایندر استفاده نکردم.

درود

قاسم جان چه نوع فایندری(آنالوگ , تصویری و....) و ممنون میشم که حداکثر قیمتتو به من بدی که بتونم دقیق بگم.

barrdia12q
24th July 2011, 08:11
درود

قاسم جان چه نوع فایندری(آنالوگ , تصویری و....) و ممنون میشم که حداکثر قیمتتو به من بدی که بتونم دقیق بگم.

سلام ایرج جان، نوعش برام فرقی نمیکنه ، حدود 40 ، 50 هزار تومان .

iraj_kh
25th July 2011, 14:00
سلام ایرج جان، نوعش برام فرقی نمیکنه ، حدود 40 ، 50 هزار تومان .

درود

دوست عزیز قاسم خان در حدود 40 الی 50 تومان فایندری نیست (منظورم این نیست که خدایی نکرده پوله شما کمه) منظورم اینه ماکسیموم 260 و معمولی که حاضرم قسم بخورم از این تصویری ها خیلی بهتر است همین درجه دارای معمولی خودمون که مارکایی چون استارست و استار گلد و ... که حدود 15 تومان هست مطمئن باشید پشیمان نمیشوید.