PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست برای بازگردانی رمزکارت حافظه گوشی

mk23
24th July 2011, 09:31
باسلام وخسته نباشید
من گوشی nokia x3 دارم وامروز بر روی کارت حافظه رمز گذاشتم ومتاسفانه رمز را فراموش کردم .در ضمن اگر مموری دیگری را روی این گوشی قرار دهم بدون هیچ مشکلی باز میشود ففط با مموری که رمز گذاری شده مشکل دارم ودیگر اینکه مموری باوصل شدن به کامپیوتر اجرا میشود با تشکر

hosaini 2000
26th July 2011, 11:41
باسلام وخسته نباشید
من گوشی nokia x3 دارم وامروز بر روی کارت حافظه رمز گذاشتم ومتاسفانه رمز را فراموش کردم .در ضمن اگر مموری دیگری را روی این گوشی قرار دهم بدون هیچ مشکلی باز میشود ففط با مموری که رمز گذاری شده مشکل دارم ودیگر اینکه مموری باوصل شدن به کامپیوتر اجرا میشود با تشکر

دوست عزیز 3 راه برای این مشکل دارم:
1-یا باید رمز یادت بیاد و مشکل حل بشه..:10:
2-یا از طریق مموری آنلاکر مموری رو آنلاک کنی که در اینصورت اطلاعاتش پاک میشه و میتونی دوباره ریکاوری کنی..:shad1:
3-از نرم افزارهای رمز یابی مموری کارت در موبایل استفاده کنی که متأسفانه در بعض از گوشیها مورد استفادست..:dash1:

hadizamani
26th July 2011, 12:33
باسلام وخسته نباشید
سلام
دوست عزیز از طریق اسکن با باکس atf یا دانگل best میتوان رمز داده شده را شناسایی کرد
(بدون پاک شدن اطلاعات)