PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : (پست کامل شد) خاموشي كامل Z550I

اشکین3
7th August 2011, 13:36
با سلام خدمت اساتيد محترم
يك گوشي سوني اريكسون z550 براي تعمير دارم كه خاموش كامل ميباشد و جريان كشي آن 2 صدم بعد از فشردن كليد پاور ميباشد و گاهي تا 4 صدم هم ميرود وثابت ميماند و دكمه خاموش گوشي عمل نميكد يعني روشن ميكند تا 2 صدم و خاموش نميكند تا جريان صفر شود در ضمن فلش هم نميگيرد تا CID را بدانم
بنظر شما مشكل سخت افزاريست يا نرم افزاري ؟
چرافلش نميگيرد؟:(81):

hosaini 2000
10th August 2011, 10:04
با سلام خدمت اساتيد محترم
يك گوشي سوني اريكسون z550 براي تعمير دارم كه خاموش كامل ميباشد و جريان كشي آن 2 صدم بعد از فشردن كليد پاور ميباشد و گاهي تا 4 صدم هم ميرود وثابت ميماند و دكمه خاموش گوشي عمل نميكد يعني روشن ميكند تا 2 صدم و خاموش نميكند تا جريان صفر شود در ضمن فلش هم نميگيرد تا CID را بدانم
بنظر شما مشكل سخت افزاريست يا نرم افزاري ؟
چرافلش نميگيرد؟:(81):

دوست عزیز
راستش شما با طرح مشکلت آدمو گیج میکنی..!!!
اینجا برای مشکل گوشیت این توضیح رو دادی
ودر تاپیک دیگه (http://kiansat.kim/showthread.php?p=99638#post99638) مشکل رو جور دیگه عنوان کردی
حالا کدومش درسته؟

اشکین3
10th August 2011, 11:33
با سلام
الان فلش ميگيره اماروشن نميشه كليدپاوررو ميزنم از 2 صدم تا 4 صدم جريان ميكشه و جريان ديگه صفر نميشه
همونجور ميمونه

hosaini 2000
10th August 2011, 12:45
با سلام
الان فلش ميگيره اماروشن نميشه كليدپاوررو ميزنم از 2 صدم تا 4 صدم جريان ميكشه و جريان ديگه صفر نميشه
همونجور ميمونه

اگه فلش رو کامل میگیره..
توصیه میکنم گوشی رو یه اولتراسونیک بکنی..
ضمناً اون تاپیک رو که موضوعش با این یکیه حذف میکنم
چون این موضوع به مشکل گوشیت نزدیکتره..

اشکین3
11th August 2011, 03:17
با سلام
پس از برسي و تست گوشي فلت ال سي دي برداشته شد و دكمه پاور را فشار دادم چراغهاي صفحه كليد روشن شدند و جريان كشي برد به 11 صدم رسيد در نتيجه بايد مشكل از بعد از فلت مي بود كه با تست و آزمايش دوربين گوشي داراي اتصال خفيف بود كه از فلت جدا شد و گوشي روشن گرديد
با سپاس از همه كساني كه مرا در اين هدف ياري كردند:salta::salta::salta: