PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست تبدیل PDF TO WORD

m.aminifar
13th August 2011, 23:12
سلام:دوستان واساتید بخش کامپیوتر لطفا این فایل PDFبرای من تبدیل به WORDکنید وفونت های هم که لازم داره در صورت داشتن اپلود کنید با تشکر در ضمن ببخشید اگر در جای نامناسب اپلود کردم

khadem
14th August 2011, 00:35
با سلام :
خدمت جناب امینی فر:

m.aminifar
15th August 2011, 11:51
با سلام :
خدمت جناب امینی فر:

سلام:اقای خادم ممنون بابت زحمتی که کشیدید یکسری از صفحات فایل مورد نظر درست نشدن اگر زحمتی نیست چک کنید ببینین میشه ردیفش کرد با تشکر

khadem
17th August 2011, 23:19
با سلام :

جناب امینی فر شرمنده از اینکه دیر جواب میدهم حقیقتا بخاطر یکسری مشغله نتوانستم چک کنم لطفا شماره صفحات را بفرمائید تا دوباره همان صفحات را تبدیل کنم ضمنا خودتان هم میتوانید آنهایی که مورد نیاز است در برنامه ورد ویرایش کنید .

ممنون

m.aminifar
17th August 2011, 23:52
با سلام :

جناب امینی فر شرمنده از اینکه دیر جواب میدهم حقیقتا بخاطر یکسری مشغله نتوانستم چک کنم لطفا شماره صفحات را بفرمائید تا دوباره همان صفحات را تبدیل کنم ضمنا خودتان هم میتوانید آنهایی که مورد نیاز است در برنامه ورد ویرایش کنید .

ممنون

سلام:اقای خادم صفحات زیادی نیاز به ویرایش داره یا یکسری از کلمات بطور نصفه هست که در فایل PDF مشکلی نداره در ضمن فایل تبدیل شده نمیشه ویرایش کرد لطفا یکبار دیگه تبدیل کنید