توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خودبخود ريستارت شدن كامپيوتر
اشکین3
18th August 2011, 20:38
با سلام بر اساتيد محترم
در منطقه ما چندنفر از خود بخود ريستارت شدن كامپيوتر در عذابند و تا كنون كسي بر اين مشكل فائق نيامده .در ضمن هارد و پاور تعويض هم شده اند .يعني هارد عاري از ويروس ميباشد و برق هم نوسان ندارد در حالتيكه محافظ سبز رنگ است هم ريست ميشوند علت علمي مساله را بيان فرماييد .تا هم كسب علم شود وهم كسب مال
با سپاس:0018:
محمد خوزستان
18th August 2011, 21:14
با سلام به تمام دوستان عزيز من خودم اين مشكل رو داشتم و در دومرحله انجام كار روي كيس مشكل برطرف شده ابتدا سيستم رو كامل ويروس كشي كردم من هم هارد رو عوض كردم ولي يك حافظه مجازي بين هارد و رم باقي ميماند در مرحله بعد سي پي يو رو هم فن اون رو عوض كردم و با اين دو مورد مشكل سيستم من حل شده دوست عزيز اگر خازنهاي كنار سي پي يو شما هم باد يا نشتي هم داشته باشن اين مورد پپيش مياد
omid.akbari
19th August 2011, 11:14
درود بر عزیزان
فرمایشات آقای خوزستان دقیقا صحیح میباشد.علل ریستارت شدن کامپیوتر
1: خرابی یا داغ کردن بیش از حد رم
2: خرابی یاداغ کردن بیش از حد پاور
3: خرابی یا داغ کردن بیش از حد سی پی یو و یا حتی چیپهای مادربرد
4: بادشدن خازنهای مربوطه در مادربرد ویا پاور و یا گرافیک
5: ویروس
zz_amir_zz
19th August 2011, 13:31
1: کم بودن خمير سيليکون سی پی يو
2: کم بودن فن کامپيوتر
omid.akbari
20th August 2011, 03:02
دوست من ممنون از توجهت.ولی کم بودن فن سی پی یو؟
منظور پایین بودن دور فن است؟
ولی بازم ممنون از توجهتون
داوودی فر
20th August 2011, 09:59
با سلام بر اساتيد محترم
در منطقه ما چندنفر از خود بخود ريستارت شدن كامپيوتر در عذابند و تا كنون كسي بر اين مشكل فائق نيامده .در ضمن هارد و پاور تعويض هم شده اند .يعني هارد عاري از ويروس ميباشد و برق هم نوسان ندارد در حالتيكه محافظ سبز رنگ است هم ريست ميشوند علت علمي مساله را بيان فرماييد .تا هم كسب علم شود وهم كسب مال
با سپاس:0018:
سلام بر دوست عزیز و با اجازه از استادان گرامی من چندی پیش با این مورد برخورد کردم ولی با این تفاوت که هنگام باز کردن فایل پر حجم ریستارت میشدند یکی مشکل رم داشت ودیگری نرم افزار گرافیک خودش روش سوار نشده بود یک مورد دیگر هم داشتم که با وصل به اینترنت ریستارت می شد که با تعویض مودم مشکلش حل شد ونظرات استادان در مورد گرمای سی پی یو و پوور وچیپ ها صد در صد مهمه اگه بتونی مادر بورد رو تمیز کنی هم میتونه کارایی داشته باشه .
abady
20th August 2011, 10:08
با سلام من هم بارها موقع تعمیرات با این مشکل مواجه شده ام که اکثرا عیب از فنCPU یا فن گرافیک و یا مشکل پاور بوده که با بررسی این موارد عیب رفع شده . با تشکر
vBulletin® v4.2.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.